Csak egy kérdés. Honan kéne mérickélni?:P herékkel vagy nélküle? mert ugyebár az alábbi kép igazolja hogy rövidebb azáltal.De a herék sex közben mivel golyók lecúsznak és mélyebre lehet "hatolni". Ez szerény észrevétel és kédés hisz még nem voltam túl az elsőn.
ehh a behatolás mélysége erősen függ a csajszi seggének/combjának a méretétől is, ha valakinek nincs méteres farka.
Az átlag:
Itt a fórumon: 20-30cm
Egyéb oldalakon(chat): 20-25cm
A valóságban: 12-15cm
Lehet utálni!

Lehet utálni!

egy olyan póz amiben tövig belehet lógatni a makkot , az sokat segít
szerencsére nekem nincs rá szügségem

mindenki figyelmét felhívom, hogy NEM számokra (méretekre) vagyunk kiváncsiak, hanem érdemi hozzászólásokra, véleményekre, ill. ellenvéleményekre! Akik csak számokban gondolkodnak, legalább annyit tegyenek meg a hölgyek kedvéért, hogy a szám/méretük mellé szúrjanak be (SAJÁT amatőr) demonstrációs képeikből ! A csak számokat jegyző hsz-ket a jövőben törölni fogom! ( Kishenceg :20 és zs.o.zs. : 13/3)
mikor borotváltátok előszőr a bréteket,kb mennyi az átlag 15-16-17 éves korban?
azért érdekel, mert te most vagy ennyi idős?
(Ez egy válasz leka üzenetére (2007. 06. 05. kedd 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 14:07

mikor borotváltátok előszőr a bréteket,kb mennyi az átlag 15-16-17 éves korban?
15 evesen kb, nemtudom mar nem emlexem

ha jól emlékszem azt olvastam, hogy 15.5cm. De különben meg akkora amekkorát csak hazudni tud az ember.
És azon mi a bunkóság,ha elmondom az én véleményem?
Nem szabad?
Beszüntették a szólásszabadságot,míg sziesztáztam?
Nem szabad?
Beszüntették a szólásszabadságot,míg sziesztáztam?
kis naiv... azt hiszed,hogy van olyan nő,akinek nem számít? nincs. de van aki meg a nagyon nagyot nem szereti. lényeg az alkalmazkodás,meg h mindenki találja meg a hozzá passzoló puncit. de egy nő nem csak abból áll, és a többinek,pl az agyának lehet sokkal több köze van ahhoz, hogy egy adott farkat mennyire tud értékelni. akinek nagy kell,annak legyen nagy farkú pasija. aki meg CSAK ez alapján válogatja a partnereit,az meg pl nekem nem kell.
Szerintem nem fontos a hossza, hanem a tehnika, stilus. Mi az hogy átlag? A Távol Keleten valamivel kisebb az átlag mint Európában és még sincsenek utcai zavargások
Így van. Elmondtam a véleményem,h a "csak szexben" nekem igenis számít. Ez nem azt jelenti,h az érzelmeimet is irányítani fogja!Volt olyan hosszabb kapcsolatom,h neki talán még átlagon is aluli volt,v kb átlag...Most szerencsére a 2 dolog összejött.
De vadász,azért,mert ez téged rosszul érint,mér kell lebunkózni??? Vki a nagymellű csajokra van rákattanva. És attól még,h ezt nekem elmondja,nem fogom bunkónak tartani.
Ja ,a Kegel-gyakorlatokra meg köszönöm ,egyenlőre nincs szükségem,átlaghoz képest szűk vagyok. (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 06. 05. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 19:36

De vadász,azért,mert ez téged rosszul érint,mér kell lebunkózni??? Vki a nagymellű csajokra van rákattanva. És attól még,h ezt nekem elmondja,nem fogom bunkónak tartani.
Ja ,a Kegel-gyakorlatokra meg köszönöm ,egyenlőre nincs szükségem,átlaghoz képest szűk vagyok. (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 06. 05. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)

kis naiv... azt hiszed,hogy van olyan nő,akinek nem számít? nincs. de van aki meg a nagyon nagyot nem szereti. lényeg az alkalmazkodás,meg h mindenki találja meg a hozzá passzoló puncit. de egy nő nem csak abból áll, és a többinek,pl az agyának lehet sokkal több köze van ahhoz, hogy egy adott farkat mennyire tud értékelni. akinek nagy kell,annak legyen nagy farkú pasija. aki meg CSAK ez alapján válogatja a partnereit,az meg pl nekem nem kell.
Egyetértek veled...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 06:31
Törölt felhasználó (41637)

Az átlag:
Lehet utálni!

Lehet utálni!

A méret önmagában kevés lehet,bár nem elhanyagolható a szex szempontjából. Általában a pasik többségét a mérettel zavarba lehet hozni,persze vannak kivételek. Engem sosem zavart,ha a csoprtos szex során enyém volt a legkisebb fütyi... A lényeg,hogy tudni kell használni..
hmm
ez a hsz lehet,hogy nem igazán nekem szól. lényeg ugye az lenne, hogy nem kéne égetni,leszólni, ha valakinek kicsi van. nem erre kell felvágni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 19:46

Törölt felhasználó (75419)

Így van. Elmondtam a véleményem,h a "csak szexben" nekem igenis számít. Ez nem azt jelenti,h az érzelmeimet is irányítani fogja!Volt olyan hosszabb kapcsolatom,h neki talán még átlagon is aluli volt,v kb átlag...Most szerencsére a 2 dolog összejött.
Ja ,a Kegel-gyakorlatokra meg köszönöm ,egyenlőre nincs szükségem,átlaghoz képest szűk vagyok.

Ja ,a Kegel-gyakorlatokra meg köszönöm ,egyenlőre nincs szükségem,átlaghoz képest szűk vagyok.
Hát,ha így veszitek szavaim...pech. mindegy.
az átmérő is zámít

jáááááj,megint rosszat szóltam? nem rólad beszéltem,mert nem szóltad le a kispöcsűeket! ne vegyél mindent magadra, légyszíves!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 20:09
Törölt felhasználó (75419)

Hát,ha így veszitek szavaim...pech. mindegy.
Ja jó,csak nekem lett címezve a válasz,akkor félreértettem
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 06. 05. kedd 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 20:13

jáááááj,megint rosszat szóltam? nem rólad beszéltem,mert nem szóltad le a kispöcsűeket! ne vegyél mindent magadra, légyszíves!