Nem hinném,hogy ez elég indok lenne ahhoz,h vki homokozzon...Miből gondolod,hogy EZÉRT?
akkor most hány éves vagy? 15, 16 vagy 17?
az eszedet kislány
fejezzétek be a vitatkozást, mert a csúnya, öreg admin néni tiltani fog
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 21:41
fejezzétek be a vitatkozást, mert a csúnya, öreg admin néni tiltani fog
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (75419)
Valóban baj,legközelebb figyelmesebben olvass.
Mit nem használok??
Mit nem használok??
nem azt mondta, hogy "hehe,neki kicsi a farka,bibibi,le se fekszek olyannal akinek nincs legalább 20/5ös", hanem, hogy számít a méret. Neki. azt se mondta,hogy kicsi legyen,vagy nagy. remélem nem is úgy gondolja,hogy akinek kisebb mint a cseri csődörnek,az már nem is ember. ez viszont kicsit igazságtalan a nőktől,mert ők is elvárják,hogy toleráljuk a testi hibáikat,amik lehet, hogy nem is hibák, akkor ők se szólják le a pasik kinézetét! (olyanra gondolok,mikor pl egy rossz tartású,formátlan, ragyás képű, kövér nőszemély kiröhögi egy pasas farkát,mert hogy az kicsi. közben meg örülnie kéne,hogy egyáltalán láthat faszt) mielőtt Babysilver magára venné: NEM róla beszélek,csak igenis vannak ilyenek,mondjuk szerencsére nem sok(a nők inkább szenvednek önbizalomhiányban a testük miatt)
Valóban baj,legközelebb figyelmesebben olvass.
Mit nem használok??
Mit nem használok??
Nem sikerült,mert sztem csak te értettél félre.
Üdv
Üdv
sorry,elkurtam...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 20:15
Ja jó,csak nekem lett címezve a válasz,akkor félreértettem
Ja jó,csak nekem lett címezve a válasz,akkor félreértettem
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 06. 05. kedd 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 20:13
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 06. 05. kedd 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
jáááááj,megint rosszat szóltam? nem rólad beszéltem,mert nem szóltad le a kispöcsűeket! ne vegyél mindent magadra, légyszíves!
jáááááj,megint rosszat szóltam? nem rólad beszéltem,mert nem szóltad le a kispöcsűeket! ne vegyél mindent magadra, légyszíves!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 20:09
Hát,ha így veszitek szavaim...pech. mindegy.
az átmérő is zámít
Hát,ha így veszitek szavaim...pech. mindegy.
hmm
ez a hsz lehet,hogy nem igazán nekem szól. lényeg ugye az lenne, hogy nem kéne égetni,leszólni, ha valakinek kicsi van. nem erre kell felvágni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 19:46
ez a hsz lehet,hogy nem igazán nekem szól. lényeg ugye az lenne, hogy nem kéne égetni,leszólni, ha valakinek kicsi van. nem erre kell felvágni
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 05. kedd 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Így van. Elmondtam a véleményem,h a "csak szexben" nekem igenis számít. Ez nem azt jelenti,h az érzelmeimet is irányítani fogja!Volt olyan hosszabb kapcsolatom,h neki talán még átlagon is aluli volt,v kb átlag...Most szerencsére a 2 dolog összejött.
De vadász,azért,mert ez téged rosszul érint,mér kell lebunkózni??? Vki a nagymellű csajokra van rákattanva. És attól még,h ezt nekem elmondja,nem fogom bunkónak tartani.
Ja ,a Kegel-gyakorlatokra meg köszönöm ,egyenlőre nincs szükségem,átlaghoz képest szűk vagyok.
De vadász,azért,mert ez téged rosszul érint,mér kell lebunkózni??? Vki a nagymellű csajokra van rákattanva. És attól még,h ezt nekem elmondja,nem fogom bunkónak tartani.
Ja ,a Kegel-gyakorlatokra meg köszönöm ,egyenlőre nincs szükségem,átlaghoz képest szűk vagyok.
A méret önmagában kevés lehet,bár nem elhanyagolható a szex szempontjából. Általában a pasik többségét a mérettel zavarba lehet hozni,persze vannak kivételek. Engem sosem zavart,ha a csoprtos szex során enyém volt a legkisebb fütyi... A lényeg,hogy tudni kell használni..
Egyetértek veled...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 04. hétfő 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 04. hétfő 06:31
Törölt felhasználó (41637)
Az átlag:
Itt a fórumon: 20-30cm
Egyéb oldalakon(chat): 20-25cm
A valóságban: 12-15cm
Lehet utálni!
Itt a fórumon: 20-30cm
Egyéb oldalakon(chat): 20-25cm
A valóságban: 12-15cm
Lehet utálni!
Így van. Elmondtam a véleményem,h a "csak szexben" nekem igenis számít. Ez nem azt jelenti,h az érzelmeimet is irányítani fogja!Volt olyan hosszabb kapcsolatom,h neki talán még átlagon is aluli volt,v kb átlag...Most szerencsére a 2 dolog összejött.
Ja ,a Kegel-gyakorlatokra meg köszönöm ,egyenlőre nincs szükségem,átlaghoz képest szűk vagyok. (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 06. 05. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 05. kedd 19:36
Ja ,a Kegel-gyakorlatokra meg köszönöm ,egyenlőre nincs szükségem,átlaghoz képest szűk vagyok. (Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 06. 05. kedd 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
kis naiv... azt hiszed,hogy van olyan nő,akinek nem számít? nincs. de van aki meg a nagyon nagyot nem szereti. lényeg az alkalmazkodás,meg h mindenki találja meg a hozzá passzoló puncit. de egy nő nem csak abból áll, és a többinek,pl az agyának lehet sokkal több köze van ahhoz, hogy egy adott farkat mennyire tud értékelni. akinek nagy kell,annak legyen nagy farkú pasija. aki meg CSAK ez alapján válogatja a partnereit,az meg pl nekem nem kell.
Szerintem nem fontos a hossza, hanem a tehnika, stilus. Mi az hogy átlag? A Távol Keleten valamivel kisebb az átlag mint Európában és még sincsenek utcai zavargások
kis naiv... azt hiszed,hogy van olyan nő,akinek nem számít? nincs. de van aki meg a nagyon nagyot nem szereti. lényeg az alkalmazkodás,meg h mindenki találja meg a hozzá passzoló puncit. de egy nő nem csak abból áll, és a többinek,pl az agyának lehet sokkal több köze van ahhoz, hogy egy adott farkat mennyire tud értékelni. akinek nagy kell,annak legyen nagy farkú pasija. aki meg CSAK ez alapján válogatja a partnereit,az meg pl nekem nem kell.
És azon mi a bunkóság,ha elmondom az én véleményem?
Nem szabad?
Beszüntették a szólásszabadságot,míg sziesztáztam?
Nem szabad?
Beszüntették a szólásszabadságot,míg sziesztáztam?
ha jól emlékszem azt olvastam, hogy 15.5cm. De különben meg akkora amekkorát csak hazudni tud az ember.
15 evesen kb, nemtudom mar nem emlexem

rilu