az biztos hogyha nagyobb az csak jó lehet
Szerintem igenis lényeg a méret, de ez a nőtől függ. Ne mondjátok nekem, hogy lehet úgy igazit szexszelni, hogy bizonyos pozitúráknál kicsúszik, mert olyan rövid. Én a változatosság híve vagyok (nem partnerben), így el sem tudom képzelni, hogy ami eszünkbe jut azt ne próbáljuk ki fizikai akadályok miatt. De a nagy sem jó, vannak bizonyos helyek, ahol a vastag kellemetlen.
Abszolút egyetértek az utolsó mondattal! Több hölgy ismerősömtől is hallottam, hogy valójában a hossz nem is annyira fontos mint az átmérő!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 17. hétfő 21:46
Az Európai méretek nem egészen a Te általad felsoroltakkal egyezik meg, de közel jársz az igazsághoz!
Egy 18 cm-es még pld. NEM "nagyon nagy, kib@szott nagy, ló f@sz..." (talán 25 cm-től felfelé már igen)...
Európai pénisz méretek besorolása (merev állapotban):
- 6-10 kicsi, de azért kis rafinériákkal használható
- 10-14 már normál, és egy ügyes tapasztalt him már mindenre jó tudja használni
- 14-16 ez az átlagos méret, általában a nők nagy része már ezzel megelégedett (kb. 60%-a a nőknek hasonlóan nyilatkozik és szereti)
- 18-22 nagy, csak a nők 30%-a szereti, de esztétikailag ez a méret a legkedveltebb nagyság
- 22- 26 nagyon nagy, és kevésbé kedvelt a nőknél, de így is jó 10%-ra, ha ügyesen és nem durván kezelik!
végül még egy fontos dolog: a személyes tapasztalatom és a szakirodalomban olvasottak, valamint az itteni vélemények alapján a nőknél sokkal fontosabb a pénisz átmérő, ami 4-5 cm-nél a legkedveltebb a szebbik nem körében!
(olvasd a 2871-es hsz-t)
Egy 18 cm-es még pld. NEM "nagyon nagy, kib@szott nagy, ló f@sz..." (talán 25 cm-től felfelé már igen)...
- 14-16 ez az átlagos méret, általában a nők nagy része már ezzel megelégedett (kb. 60%-a a nőknek hasonlóan nyilatkozik és szereti)
- 18-22 nagy, csak a nők 30%-a szereti, de esztétikailag ez a méret a legkedveltebb nagyság
- 22- 26 nagyon nagy, és kevésbé kedvelt a nőknél, de így is jó 10%-ra, ha ügyesen és nem durván kezelik!
végül még egy fontos dolog: a személyes tapasztalatom és a szakirodalomban olvasottak, valamint az itteni vélemények alapján a nőknél sokkal fontosabb a pénisz átmérő, ami 4-5 cm-nél a legkedveltebb a szebbik nem körében!
(olvasd a 2871-es hsz-t)
Én mindíg kicsinek tartottam a farkam 15-16cm +- mérési pontatlanság
De hogy hogy álnak hozzá a csajok...
A csajszi hozzámjött kb 3éve
elöttem egy fekete sráccal élt 3évig. Páromszerint is technika kérdése valamint sokat számítanak az érzelmek a jó elősáték (nem feltétlenűl a hosszó elő. a jó ugye
)
Na mindegy szóval mondhatjuk hogy egy 20-22cm basebol ütőt váltott le a fogpiszkálóm és nincs panasz...
De hogy hogy álnak hozzá a csajok...
A csajszi hozzámjött kb 3éve
elöttem egy fekete sráccal élt 3évig. Páromszerint is technika kérdése valamint sokat számítanak az érzelmek a jó elősáték (nem feltétlenűl a hosszó elő. a jó ugye
)Na mindegy szóval mondhatjuk hogy egy 20-22cm basebol ütőt váltott le a fogpiszkálóm és nincs panasz...
Bocs majd írni is meg fogok tanulni
)
)
Itt egy link azokról, akik igazán nagyok, ehez lehet mindenkinek viszonyítani. Különösen azok, akik írkálják, hogy 6-7cm vastag farkuk van, meg 23-24 cm hosszú, győződjenek meg róla, hogy mennyi az valójában, mekkora a kerülete. Mert érdekes, hogy internetes fórumokon, cset oldalakon a legtöbb férfinek baromi nagy farka van! Ezekhez lehet viszonyítani:
***mod:prune
***mod:prune
Nem vitatni akarom azt, hogy igaz e amit írsz, de kaphatnánk egy forrást, hogy ezeket a kicsi-nagy cm-ket hol és ki sorolta be így? És még valami
A 16-18cm-es farkakkal mi van?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 17. hétfő 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 17. hétfő 21:46
Az Európai méretek nem egészen a Te általad felsoroltakkal egyezik meg, de közel jársz az igazsághoz!
(olvasd a 2871-es hsz-t)
(olvasd a 2871-es hsz-t)
"10-14 már normál, és egy ügyes tapasztalt him már mindenre jó tudja használni "
Az én páromé 13cm,de ezekszerint ahogy a leírtakban is szó esik róla,jól tudja használni,ezt alá is tudom támasztani,mert sosem szenvedtem hiányt orgazmusban és ehhez nem kellett,egy-két műfarok vagy ha kicsi told meg a nyelvedddel akcó,mert enélkül is kitud elégíteni
Az én páromé 13cm,de ezekszerint ahogy a leírtakban is szó esik róla,jól tudja használni,ezt alá is tudom támasztani,mert sosem szenvedtem hiányt orgazmusban és ehhez nem kellett,egy-két műfarok vagy ha kicsi told meg a nyelvedddel akcó,mert enélkül is kitud elégíteni
Nos mi van akkor ha jól használja valaki, a csaj szereti az illetőt is és nagy is???akkor nagy viszi a prímet???Desmond Morris-t olvasátok el mit ír erről.
egyébként tényleg nem a méret a fontos ! Lehet kicsi, nagy-előjáték,utojáték, megszokás- a lényeg. Egy szük punci bisztos nehezen fogadná be a nagy faszt!
egy "spáros" tejszínhabos flakon 22x5,5-ös a kupak fölső pereme 4,5ös.... Nézd meg! aztán röhögd ki a sok"nagyotmondót"
enyém 18 és nincs rá panasz
igazad van! (nem az erőséggem a matek), mert kihagytam
16-18 cm = kicsit nagyobb az átlagnál, de mint említettem (és sokan mások is), nem is annyira a hossz, mint az ügyes használat és az átmérő a dominánsabb szempont!
(Ez egy válasz szex123 üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 27. csütörtök 09:36
16-18 cm = kicsit nagyobb az átlagnál, de mint említettem (és sokan mások is), nem is annyira a hossz, mint az ügyes használat és az átmérő a dominánsabb szempont!
(Ez egy válasz szex123 üzenetére (2007. 09. 27. csütörtök 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem vitatni akarom azt, hogy igaz e amit írsz, de kaphatnánk egy forrást, hogy ezeket a kicsi-nagy cm-ket hol és ki sorolta be így? És még valami
Azért ez sem igaz.
Ha egy gyerek kifér rajta....
(Ez egy válasz szla25 üzenetére (2007. 09. 29. szombat 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 12:58
Ha egy gyerek kifér rajta....
(Ez egy válasz szla25 üzenetére (2007. 09. 29. szombat 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
egyébként tényleg nem a méret a fontos ! Lehet kicsi, nagy-előjáték,utojáték, megszokás- a lényeg. Egy szük punci bisztos nehezen fogadná be a nagy faszt!
Nekem csak 12 cm, de 4 cm vastag, és még egy fiú sem panaszkodott rá!
A lányok meg csöpinek hivják (biztosan Ötvös Csöpi bácsi után)
Fiú? Nem a gay gg-n lenne a helyed?
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 09. 29. szombat 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 29. szombat 22:32
(Ez egy válasz simon01 üzenetére (2007. 09. 29. szombat 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem csak 12 cm, de 4 cm vastag, és még egy fiú sem panaszkodott rá!
Persze, verem mint az állat, talán nőni fog tőle!
Nem vagyok buzi Picifiúka, csak biszex!
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 09. 29. szombat 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Fögenyó üzenetére (2007. 09. 29. szombat 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól leszóltatok!
Igazatok van, de bekaphatjátok!
Igazatok van, de bekaphatjátok!
Kérlek Fiúk, legyetek toleránsabbak!
Nem a méret a lényeg! Hanem a technika! Ha ismernétek Simont, tudnátok, hogy Ő a kisebb méretet másképp kompenzálja!
És egyáltalán tudjátok azt, mit jelent a Biszex fogalom?
Nem a méret a lényeg! Hanem a technika! Ha ismernétek Simont, tudnátok, hogy Ő a kisebb méretet másképp kompenzálja!
És egyáltalán tudjátok azt, mit jelent a Biszex fogalom?

rilu

migiri76
Lucille