Egy néhány évvel ezelőtt történ felmérés szerin a magyar farok átlag mérete 136 mm. Ezzel Európa közép mezőnyében foglalunk helyet!
Az ebymet érte, asszony többször mondta hogy hiányzik pár centi, plusz hogy neki misszonáriusban nem ad semmit az együtlétünk mert kicsi vagyok. Plusz a 3-asban voltunk jobban élvezte a szexet mint velem mert a sárcnak nagyobb volt. Hát így jártam.
(Ez egy válasz nightwild1988 üzenetére (ma 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 13:51
Nem tudom, mennyire átlag vagy sem, eddig panasz nem érte szerencsére a 14 cm-et
Nem tudom, mennyire átlag vagy sem, eddig panasz nem érte szerencsére a 14 cm-et
Büszkén vedd elő ne szégyelld!
(Ez egy válasz Panamera21 üzenetére (ma 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:57
Volt olyan akinek kicsi? Lassan már nem is merem elővenni, tartok tőle hogy kevés vagyok sok nőnek a 15-16 centivel.
Nagyon szép a farkad, és a mérete is. Szerintem ne aggódj emiatt.
ma 10:57
Volt olyan akinek kicsi? Lassan már nem is merem elővenni, tartok tőle hogy kevés vagyok sok nőnek a 15-16 centivel.
(Ez egy válasz Pesta269 üzenetére (tegnap 03:30), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintetek 11cm nagyon kicsi 4cm vastag
Te szerencsés vagy akkor , nekem szélesség 4, körméret 12
(Ez egy válasz notle üzenetére (tegnap 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:40
Az enyém meg egyezik a redbull doboz méretével kb 16x 5.5 ,még nem volt rá panasz.pasik és nők is szeretik
Az enyém meg egyezik a redbull doboz méretével kb 16x 5.5 ,még nem volt rá panasz.pasik és nők is szeretik
Értem köszi a válaszokat
Nekem 18,5 van olyan hölgy akinek kicsi, van akinek átlagos. Kinek mi.
gyakorlatilag az europai átlagnál nagyobb a tiéd. mivel az 15cm.. Nekem amúgy változó a mérete, van mikor jóval nagyobb, de ahoz rendesen fel kell tudjon szopi a csaj. Amugy ha betudod kapcsolni a puncit, onnantól szinte mindegy mekkora... spriccelni fog mintha csapot nyitottál volna benne. Az én párom olyankor már nem is tud nyögni egyszerűen elfolyik az arca és könyörgő szemekkel bámul rám. Jobban is szeretem amikor elcsendesedik, olyankor élvezi a legjobban.
(Ez egy válasz cocktribute2004 üzenetére (tegnap 01:49), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 01:49
(Ez egy válasz cocktribute2004 üzenetére (tegnap 01:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
28 éves férfi vagyok, többször is volt már hogy a párommal be vettünk egy férfit hetero alapon hármasba és azt vettem észre hogy amikor más dugja akkor mindig jobban élvezi, nagyokat nyög, hangosan élvez! Általában nagyobb farku férfit veszünk be!
Az én méretem 16 cm hosszú, szélesség 4 cm, körméret 12 cm!
A meretem milyennek mondható?
28 éves férfi vagyok, többször is volt már hogy a párommal be vettünk egy férfit hetero alapon hármasba és azt vettem észre hogy amikor más dugja akkor mindig jobban élvezi, nagyokat nyög, hangosan élvez! Általában nagyobb farku férfit veszünk be!
sajnos az enyém csak 11cm hosszú 4cm vastag
Sziasztok.
Sosem értettem ezt a méricskélést. Akkora amekkora.
Nem szoktam centizni azok a hölgyek akik valamilyen módon testükbe engedték nem panaszkodtak.
Nem tudom, az enyém mekkorának számít, nem szoktam méregetni, de szerintem nem kicsi.
Jót lehet derülni itt a hozzászólások egyikén és másikán. Szeretem mikor az első mondatban tisztázza valaki, hogy neki 21 centise van, de állítólag az átlag 16-17… egy egy fajta reklám számára
egészségére. Jó mikor az unatkozó britt tudósok megmondják mennyi az átlag
szerintem, szerintünk nője válogatja ki mit szeret. Innentől tök mindegy mi az átlag.
egészségére. Jó mikor az unatkozó britt tudósok megmondják mennyi az átlag
szerintem, szerintünk nője válogatja ki mit szeret. Innentől tök mindegy mi az átlag.
Egyik ágyban kicsi a másikban pont jó...de az átlag 16
Nekem 21, de ezzel már vannak úgy bajok popsi szexnél meg szopatásnál is
de neten 16-17 írnak átlagnak
de neten 16-17 írnak átlagnak

rilu

Debby