Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 92 93 94 95 96 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2736   2009. 02. 07. szombat 21:27
GUMMIMACI GUMMIMACI
Legyünk kicsit őszinték.
Nem CSAK a méret a lényeg.
Jó a megközelítés, miszerint hiába nagy, ha lapátnyél, de ha tudunk vele bánni, nem baj, ha nagyobb...
Viszont van egy rakat póz, ami fizikai képtelenség a kisebb méretűeknek.
Ettől persze vidáman csinálhatják jól - máshogy.
Jaa, és nem biztos hogy a hossza lenne a fontosabb....
#2735   2009. 02. 07. szombat 21:17
X Törölt felhasználó (379579)
Nekem volt egy csaj ismerősöm akinek nagy farkú (kb 21-22 centi)* pasija volt aztán szakítottak és összejött egy kisebb farkú (kb 13-14 centi)* sráccal.
* csaj elmondása szerint.
Amikor összejött a kisebb farkú sráccal - aki a mostani férje - mindig dicsérte a "kis farkát", hogy sokkal jobb, mint a lapátnyél, mert ezt tudja használni a gazdája úgy ahogy kell...
Technika is kell nem csak az, hogy álljon.
(Ez egy válasz robe01 üzenetére (2009. 02. 07. szombat 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 07. szombat 20:06
nekem elég vegyesek a tapasztalataim pedig nem mondthatnám hogy mindent láttam már.... első élményem 16 évesen volt(már állandó mérttel 14 centivel rendelkeztem) és egy 18 éves csajjal volt aki kiröhögött, mondanom se kell hogy mély nyomot hagyott bennem de kb egy év és újult erővel csaptam a lecsóba smile nem mondhatom h minden simán ment de szerencsére ez nem a méreten múlott és ahogy jöttek az aktusok egyre jobb lettem, legálábbis pár nedves bugyi erre utalt wink aztán jött egy stresszes szitu egy csajjal már majdnem ott voltunk amikor benyögi az előző barátjának 17 centi volt... kicsit megállt bennem az ütőér de gondoltam már nem hátrálok meg, amikor akcióra került a sor azt állította h az exének is ekkora körül volt.... szal vagy nagyon szarul mérték vagy nincsenek tisztában a méretekkel... öszinte részeg beszélgetések mellett pedig nyes kiderült h haveroknak is 13-14-15-16 centi körült mozog. ha jól belegondolunk ez nem nagy különbség főleg azt nézve h a női ingerközpontok 8-10 centi mélyen vannak... bizti jól hangzik egy 17es broki mert nem tunik annyira óriásnak és valszeg már a látványtól elalél pár csaj de én mindig megdolgoztam mindenért smile szal már egy jó ideje rájöttem nem kell a para a szöveg legyen jó meg a technika amelyik csaj meg nem értékel az meg sem érdemel... persze ez fordítva is igaz lányok wink
végére egy jó kis vicc:
-mekkora a pinamélység?
-fasz tudja!? nyes
és ez így igaz.... písz áut!
#2734   2009. 02. 07. szombat 20:06
robe01 robe01
nekem elég vegyesek a tapasztalataim pedig nem mondthatnám hogy mindent láttam már.... első élményem 16 évesen volt(már állandó mérttel 14 centivel rendelkeztem) és egy 18 éves csajjal volt aki kiröhögött, mondanom se kell hogy mély nyomot hagyott bennem de kb egy év és újult erővel csaptam a lecsóba smile nem mondhatom h minden simán ment de szerencsére ez nem a méreten múlott és ahogy jöttek az aktusok egyre jobb lettem, legálábbis pár nedves bugyi erre utalt wink aztán jött egy stresszes szitu egy csajjal már majdnem ott voltunk amikor benyögi az előző barátjának 17 centi volt... kicsit megállt bennem az ütőér de gondoltam már nem hátrálok meg, amikor akcióra került a sor azt állította h az exének is ekkora körül volt.... szal vagy nagyon szarul mérték vagy nincsenek tisztában a méretekkel... öszinte részeg beszélgetések mellett pedig nyes kiderült h haveroknak is 13-14-15-16 centi körült mozog. ha jól belegondolunk ez nem nagy különbség főleg azt nézve h a női ingerközpontok 8-10 centi mélyen vannak... bizti jól hangzik egy 17es broki mert nem tunik annyira óriásnak és valszeg már a látványtól elalél pár csaj de én mindig megdolgoztam mindenért smile szal már egy jó ideje rájöttem nem kell a para a szöveg legyen jó meg a technika amelyik csaj meg nem értékel az meg sem érdemel... persze ez fordítva is igaz lányok wink
végére egy jó kis vicc:
-mekkora a pinamélység?
-fasz tudja!? nyes
és ez így igaz.... písz áut!
#2733   2009. 02. 06. péntek 19:47
yanee84 yanee84
vazze, 93-ban is születtek még emberek???????? confused
(Ez egy válasz wippyyyy93 üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 05. csütörtök 22:42
(hsz. "gyerekes" hibákkal teli része kimoderálva) most lettem 16 januárban.

(mivel még nem vagy 18 éves, és a honlap bejelentkezésekor nyilatkozni is kell, ezért véglegesen tiltalak! 2 év múlva várunk vissza, addig még nőhet "mindened" -nyugi a farkad már most is elég hosszú)! :tom ejnye1
#2732   2009. 02. 06. péntek 18:38
-ch- -ch-
Akinek 20 centis farka van az mért ír ide tanácstalanul?"Jaj nekem 19 centi,akkor én nem vagyok átlagos?"Vagy csak gyerekek örülnek neki hogy nagyobb a pélójuk mint egy harminc-negyven évesnek.Mert azt hiszem a mi korunkban már csak a technika ami igazán számit.
#2731   2009. 02. 06. péntek 18:05
Nyúlmedve Nyúlmedve
Nem szabad ilyen rosszindulatúnak lenni. Nem a segglyuktól mérik sokan...
Elmarkolják a bőrt a végén és csak nyújtják, csak nyújtják... hehe eplus2
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2009. 02. 06. péntek 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 06. péntek 17:59
azért kíváncsi vagyok,hogy az ide(és más hasonló helyekre) írogató, méreteket közlő ifjak tisztában vannak-e a megfelelő mérés technikájával...
nem mintha létszükséglet lenne méregetni.
de ha már méregetünk akkor legyen egy "mihez képest" is.
van akinek pl a segge likánál kezdődik a farka, ebben biztos vagyok mf1
tévedés ne essék, nem irigykedek!
#2730   2009. 02. 06. péntek 17:59
yanee84 yanee84
azért kíváncsi vagyok,hogy az ide(és más hasonló helyekre) írogató, méreteket közlő ifjak tisztában vannak-e a megfelelő mérés technikájával...
nem mintha létszükséglet lenne méregetni.
de ha már méregetünk akkor legyen egy "mihez képest" is.
van akinek pl a segge likánál kezdődik a farka, ebben biztos vagyok mf1
tévedés ne essék, nem irigykedek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 06. péntek 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (141068)
2009. 02. 06. péntek 12:58
Bizony, hogy nagy a farkad. Nekem nem kellene, az már fáj! a 13-15 cm untig elég.
#2729   2009. 02. 06. péntek 15:42
X Törölt felhasználó (256149)
Azt hiszem, hogy a Kámaszútrában olvastam először, hogy a megfelelő méretű punciba megfelelő méretű farkat. smile
Az biztos, hogy van olyan punci ami már majdnem kicsi számomra és van olyan ami már majdnem nagy, de az biztos, hogy a dugás élvezetessége egész máson múlik. Így bátran kijelentem, hogy lófasz a nagy szexmisztikusok seggébe is. smile
#2728   2009. 02. 06. péntek 12:58
X Törölt felhasználó (141068)
Bizony, hogy nagy a farkad. Nekem nem kellene, az már fáj! a 13-15 cm untig elég.
(Ez egy válasz wippyyyy93 üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)

(mivel még nem vagy 18 éves, és a honlap bejelentkezésekor nyilatkozni is kell, ezért véglegesen tiltalak! 2 év múlva várunk vissza, addig még nőhet "mindened" -nyugi a farkad már most is elég hosszú)! :tom ejnye1
#2727   2009. 02. 06. péntek 05:55
X Törölt felhasználó (361440)
legyen zömök és játékos és csak szenvedéllyel kel csinálni
[ boxer
#2726   2009. 02. 05. csütörtök 23:08
macó71 macó71
Van egy jó hirem,meg egy rossz. vigyor2

Kezdem a jóval:16 évesen annyit használod,amennyit csak akarod.Ezt nem tiltja a törvény. vigyor4

A rossz:Nem nézik túl jó szemmel a moderátorok,hogy visszaéltél a bizalmukkal és tiltott területen kolbászolsz. szomoru1

#2725   2009. 02. 05. csütörtök 22:42
wippyyyy93 wippyyyy93

#2724   2009. 02. 05. csütörtök 22:16
zorn zorn
Igen de csak neked.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2009. 02. 05. csütörtök 12:19

nos. sztem, Ez így jónak tűnik ravasz1 rolleyes
#2723   2009. 02. 05. csütörtök 12:19
X Törölt felhasználó (29760)

nos. sztem, Ez így jónak tűnik ravasz1 rolleyes
#2722   2009. 01. 27. kedd 21:18
bazzeg bazzeg
Mákod volt smile Gratula
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2009. 01. 27. kedd 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 27. kedd 20:31
Az érzelmek egy kapcsolatban sokmindent megszépítenek.A csalódás meg csak tapasztalatszerzés.A jó szex,mikor mind a két félnek jó.Vagy testileg ,vagy lelkileg.Van,hogy úgy kinyalom a párom és többször elélvez egymás után,aztán mozdulni sem bír.Ilyenkor holtfáradtan,de megkérdezi hogy kielégítsen-e orálisan.De nekem már az kielégülés volt,hogy Őt kényeztethettem.És nálunk fordítva is így szokott lenni.Ja,és miután megismertem,már másnap megkértem a kezét.9 év,két gyerek,eddig.És Boldogság,jó szex.
#2721   2009. 01. 27. kedd 20:31
-ch- -ch-
Az érzelmek egy kapcsolatban sokmindent megszépítenek.A csalódás meg csak tapasztalatszerzés.A jó szex,mikor mind a két félnek jó.Vagy testileg ,vagy lelkileg.Van,hogy úgy kinyalom a párom és többször elélvez egymás után,aztán mozdulni sem bír.Ilyenkor holtfáradtan,de megkérdezi hogy kielégítsen-e orálisan.De nekem már az kielégülés volt,hogy Őt kényeztethettem.És nálunk fordítva is így szokott lenni.Ja,és miután megismertem,már másnap megkértem a kezét.9 év,két gyerek,eddig.És Boldogság,jó szex.
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2009. 01. 27. kedd 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 27. kedd 19:06
A méret miatt igen elképzelhető ,hogy vége egy kapcsolatnak ,mert a kapcsolat egyik alapköve a szex és ha az nem megy akkor baszhatod az egészet smile
A legegyszerübb ha addignem táplálsz mély érzelemekt apartnered iránt ameddig nem fekükdtetek le és akkor nincsen csalódás .
#2720   2009. 01. 27. kedd 19:06
bazzeg bazzeg
A méret miatt igen elképzelhető ,hogy vége egy kapcsolatnak ,mert a kapcsolat egyik alapköve a szex és ha az nem megy akkor baszhatod az egészet smile
A legegyszerübb ha addignem táplálsz mély érzelemekt apartnered iránt ameddig nem fekükdtetek le és akkor nincsen csalódás .
(Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 01. 27. kedd 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 27. kedd 13:15
Ez a "meg kell találni hozzá a megfelelő partnert",ez egy kicsit elgondolkodtat. confused
Lehetséges az ,hogy a méret miatt nem müxik 1 kapcsolat?
És mégis,hogy kell megkeresni a megfelelő párt?
Valakivel megismerkedünk,szerelembe esünk,és mi van akkor ,ha csak utólag derül ki,hogy nem pászol a ....
Most akkor ilyen esetekben jöhet a szakitás?
Vagy,hogy ne essünk ilyen lelki megterhelések áldozatává,jobb,ha úgy kezdjük,hogy:Bocsi,nagyon szimpi vagy,de mielőtt még szerelmesek lennénk,(közös érdek)jó lenne bepróbálni a "kulcsot a lakatba",nehogy utólag lepődjünk meg! szomoru1
#2719   2009. 01. 27. kedd 13:18
macó71 macó71
Az én Párom ,meg be se teszi,mert hideg,inkább csak szorosan odaszoritja az érzékeny......,és lazán hátradől. wave
(Ez egy válasz -ch- üzenetére (2009. 01. 27. kedd 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 27. kedd 12:48
Hát ez az!Pont azt szeretném megértetni hogy a méret nem lényeg.Én büszke vagyok a 15-cm-es farkamra.És azt szeretném ha más is elégedett lenne a sajátjával,ha el tudja magát fogadni és fogadtatni.De lehet hogy kitty19 meg azt hiszi,hogy téged egy rekordnagyságú dönget.Én például hiába vettem extranagy műbrokit a páromnak,csak az elejét teszi be,és inkább a csiklóját izgatja vele.
#2718   2009. 01. 27. kedd 13:15
macó71 macó71
Ez a "meg kell találni hozzá a megfelelő partnert",ez egy kicsit elgondolkodtat. confused
Lehetséges az ,hogy a méret miatt nem müxik 1 kapcsolat?
És mégis,hogy kell megkeresni a megfelelő párt?
Valakivel megismerkedünk,szerelembe esünk,és mi van akkor ,ha csak utólag derül ki,hogy nem pászol a ....
Most akkor ilyen esetekben jöhet a szakitás?
Vagy,hogy ne essünk ilyen lelki megterhelések áldozatává,jobb,ha úgy kezdjük,hogy:Bocsi,nagyon szimpi vagy,de mielőtt még szerelmesek lennénk,(közös érdek)jó lenne bepróbálni a "kulcsot a lakatba",nehogy utólag lepődjünk meg! szomoru1
#2717   2009. 01. 27. kedd 12:48
-ch- -ch-
Hát ez az!Pont azt szeretném megértetni hogy a méret nem lényeg.Én büszke vagyok a 15-cm-es farkamra.És azt szeretném ha más is elégedett lenne a sajátjával,ha el tudja magát fogadni és fogadtatni.De lehet hogy kitty19 meg azt hiszi,hogy téged egy rekordnagyságú dönget.Én például hiába vettem extranagy műbrokit a páromnak,csak az elejét teszi be,és inkább a csiklóját izgatja vele.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 01. 27. kedd 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 27. kedd 12:22
Ez volt a cél.. crazya

Annyira rossz érzés, hogy sokaknak (minden férfinak??????? wow3 ) ennyire komoly lelki tusa a méret. szomoru1

Nem tudom, az égre kéne festeni, vagy az amerikai elnökök arcképe helyett a sziklába vésni: nagyon széles tartományon belül egyáltalán nem számít a méret.
Vannak extremitások a kép végpont alatt és felett, de még azokkal is meg lehet oldani, csak meg kell találni hozzá a megfelelő partnert. No meg kell hozzá egy erős személyiség, aki nem hiszi azt, hogy legfőbb jellemzője a farka hossza. nyes

... 92 93 94 95 96 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4596db
Utolsó üzenet: 2025. 02. 22. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!