Szijja Eni!
Látod, a Te verziód eszembe sem jutott!
Pedig ez is legalább olyan kézenfekvő!
Látod, a Te verziód eszembe sem jutott!
Pedig ez is legalább olyan kézenfekvő!
Eni:Miért is?
:D érdekes hogy ezen még sosem gondolkoztam
Húúú! Ez is egy nehéz kérdés!
Megfogtál...
Ha a mellei nem a hüvelyében vannak, akkor biztosan nem hüvelyi orgazmus!
Megfogtál...
Ha a mellei nem a hüvelyében vannak, akkor biztosan nem hüvelyi orgazmus!
halli, tudom hogy nem ide vág a téma, de ha a csajom attol megy el hogy a melleivel játszom akkor neki csiklói vagy hüvelyi orgazmusa van?
Jaja!
Én sem panaszkodom...
Na jó! Ha mindenáron tudni akarjátok, a méretem
pont a 3cm és a 60cm közé tehető.
(a gyors fejszámolók ne vegyék komolyan a számtani közepet...)
Én sem panaszkodom...
Na jó! Ha mindenáron tudni akarjátok, a méretem
pont a 3cm és a 60cm közé tehető.
(a gyors fejszámolók ne vegyék komolyan a számtani közepet...)
Tom!
Mostmár végre tisztán látok a kérdést illetően!
A kettő között van az áltag! (valahol)
Mostmár végre tisztán látok a kérdést illetően!
A kettő között van az áltag! (valahol)
Őrizzük szeretett Igorunk emlékét.... hol az ő vállról indíthatóját ábrázoló fotó?????????
Tom! BaráTom! Ezzel nem kielégíteni, hanem nyomorítani lehet! De lehet, hogy vannak olyan nők, akik bevállalnák.
...ha pedig valaki közel áll a szívedhez, akkor úgyis az Ő szerszáma a legszebb!:-)))))
...egyébként egy farok szerintem csak szép lehet!:-))))
...egyébként egy farok szerintem csak szép lehet!:-))))
Bevallom, nem szoktam méricskélni......nálam a férfiasság mértéke nem a farok méretével arányos.........egyszerűen alapjáraton farokimádó vagyok!
Lehet valakinek gusztusos és mesébe illő szerszáma, ha nem tud vele bánni, nem szeret játszadozni, szegényes a fantáziája......
Azért engem is le lehet nyűgözni.......de nem a méretekkel, hanem játékossággal, gyengédséggel, határozottsággal, szenvedéllyel, nyitottsággal......stb.
(Ez egy válasz hv üzenetére (2004. 12. 06. hétfő 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 12. 06. hétfő 21:36
Lehet valakinek gusztusos és mesébe illő szerszáma, ha nem tud vele bánni, nem szeret játszadozni, szegényes a fantáziája......
Azért engem is le lehet nyűgözni.......de nem a méretekkel, hanem játékossággal, gyengédséggel, határozottsággal, szenvedéllyel, nyitottsággal......stb.
(Ez egy válasz hv üzenetére (2004. 12. 06. hétfő 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
:))
bicus te hogy állsz ehhez a dologhoz?
nálad mekkora a kicsi, és mekkora a nagy?
:))
egy 20/5 azért nem olyan nagy, nem?
Sziasztok! Az az igazság, hogy volt már olyan pasim, aki irtózatos méretekkel rendelkezett......huszonévesen még látványnak is ijesztő volt egy csuklómnyi vastagságú 20 cm-es farok....
Kuriózumnak számít.....persze, azonban hosszú távon nem a legkényelmesebb! Meg állandó egészségügyi gondokkal küszködtem ebből kifolyólag! Sz'al, maradok a kényelmes farkincáknál, velük minden élveteg játék egyszerűbben megvalósítható, még akkor is, ha ma már nem rettenek el az "anakondáktól" sem!:-)))
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 25. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 25. péntek 09:32
Kuriózumnak számít.....persze, azonban hosszú távon nem a legkényelmesebb! Meg állandó egészségügyi gondokkal küszködtem ebből kifolyólag! Sz'al, maradok a kényelmes farkincáknál, velük minden élveteg játék egyszerűbben megvalósítható, még akkor is, ha ma már nem rettenek el az "anakondáktól" sem!:-)))
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 25. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan magas szintu volt, hogy mčg az
urolňgus csaj is dobott egy hŕtast.
Szerinte tornŕztatni kell!
Mč mi mit csinŕlunk szerinte??))Felpa-pa.
Hát igen ebben igazad van!
Belépek a klubodba bár ha már a méret is szóba jöt akkor az elöttem szolóhoz hasonlitok!
Lehet hogy ikrek vagyunk ? :-D
2005. 03. 25. péntek 09:32
Belépek a klubodba bár ha már a méret is szóba jöt akkor az elöttem szolóhoz hasonlitok!
Lehet hogy ikrek vagyunk ? :-D
Olyan magas szintu volt, hogy mčg az
én is a vérfarkasokhoz tartozom ezekszerinmt:)
alapállapotban úgy 13centi körül van, állva 19-20.
alapállapotban úgy 13centi körül van, állva 19-20.
Kevesebb, sör vagy tea vagy, üdítő előző nap este és nem lesz vele gondod másnap reggel!
Tomuska ma még egyik hozzászólásod sem az aktuális topicba sikeredett...
De hogy orvosoljam a problémádat.... tudod hogy van az a mondás "Segíts magadon az Isten is megsegít" .... hajrá szurkolunk... nem szégyen sk. végezni
De hogy orvosoljam a problémádat.... tudod hogy van az a mondás "Segíts magadon az Isten is megsegít" .... hajrá szurkolunk... nem szégyen sk. végezni
Romeom ne hozz zavarba.. még elpirulok...
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2004. 10. 22. péntek 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Romeo üzenetére (2004. 10. 22. péntek 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)

rilu

Lacibá
Jackie