Érdekes megközelítése a dolgoknak. Congratulations!

Már bocsesz, de 6.5 a hivatalosan mérendő körméret.
Pancser (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 25. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 25. péntek 09:32
Pancser (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 25. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Olyan magas szintu volt, hogy mčg az
urolňgus csaj is dobott egy hŕtast.
Szerinte tornŕztatni kell!
Mč mi mit csinŕlunk szerinte??))Felpa-pa.
Felülről mérve te kis fasz.
Jó hogy a golyóidat nem méred bele...
Jó hogy a golyóidat nem méred bele...

Ha képeket szeretnél nézni spuri a képgalériába! Keresd az "amatőr képek / amatőr párok / 908 sorozatot" aazon engen is láthatsz meg még sok szépet! Amúgy szerintem az enyém tök átlagos de mindenki döntcse el maga!!
De amugy a csajokról sincs itt nagyon kép persze a fijuk szivesebben mutogatják magukat, főleg ha büszkék a *****ra

Nincsenek fenn képein, meg nem is lesznek, most neked van igazad ebben h igy mér pofázok, de lehet hinni a szavamnak, csak én szégyenlős vok
meg annyira nem is vok kiváncsi mások véleményére aki az enyémet akarja lesegetni az vegye ki a gatyámból

TOM, az vmi kretén vt nemtom már ki, 6.5 jézus
erre mondták már páran h nem kerületet kell beírni

Normális jó az elég az mér kell ezt ennyiszer elmondani?? akinek két számjegyü az má nem lehet oan nagy bajban
csak 1 kis ügyesség kell, arra meg nem is kell figyelni aki itt 20on akárhány centis méretekkel dobálozik, ha neki jól esik... csak nehogy aztá mikro lekerül a gatyó a csaj igy nézzen:

Én 15 éves srác vagyok.és 14 centis a péniszem,az normális???
Megnéztétek lahi képeit??? nincs igazam? tévednék???? seggemtől mérve nekem is 30 ám... na jó nem kötexek csak gondold át a 6.5 szélességről pedig még mindig ennyi a véleményem: pffff
az átmérő és a kerület az két külön téma egyébként engem inkább a punci érdekelne
nem nyitna valaki egy uj topikot a különböző formájú szeméremajkakról nekem ez a perverzióm.
nem nyitna valaki egy uj topikot a különböző formájú szeméremajkakról nekem ez a perverzióm.
Én is mondom mindig: nem a kerületet kell beírni...
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 25. péntek 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 25. péntek 09:32

Olyan magas szintu volt, hogy mčg az
lahi21... vmit elmértél öcsi, nekem 17 és nem mondom h kisebb max minimálisan sztem max 1 centi különbség van ide oda...érdekes beosztásu vonalzod lehet, vki irta h 18/6.5 6.5 cm tudod mi az tesokám? a csuklom széleségre 6 cm és nem vékony:D na erről szeretnék én képet látni vmit elirtál v elmértél v csak nagyon bolond v h ekkorát hazucc, v a farkad ugy néz ki mint 1 krumpli
csocsi

Ne szívd mellre, kis vadászom, hiszen ezek a képek nagyrészt montirozások, te bizony büszke lehetsz a tiedre, szívesen pillangóznék rajta, elhiheted!

18/6.5 s eddig nem volt rá panasz...:))
Akkor ez?
(Ez egy válasz Robertooo üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)

EZ FASZNAK IS TÚL NAGY!!