Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 80 81 82 83 84 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2979   2009. 10. 19. hétfő 09:36
X Törölt felhasználó (421345)
Jelenlegi barátom kis kukival rendelkezik (13 cm), de esküszöm, hogy ilzen jó még nem volt senkivel. Fantasztikus milyeneket tudunk élvezni, gzőyünk lepedőt cserélni.
#2978   2009. 10. 18. vasárnap 23:31
csakegysrácc csakegysrácc
A végét úgy értettem hogy azokon a hsz-eken kívül amik az életkedvemet a béka segge alá teszik - ezeken (mármint a 6-7 cm átmérőjü dákókon) jókat lehet nevetni, szóval vicces smile . Érted...
Különben értem én, na de tegyük fel minden rendben aztán eljutok egy lánnyal odáig és netán nem azt kapja amire számított :/...elég rossz ilyenbe belegondolni hogy pusztán a farkam miatt nem tudok vkinek megfelelni:/...
#2977   2009. 10. 18. vasárnap 18:19
Ebele: olyan csajokat keressek akik ugyan azt akarják mint én?? Az kicsit furcsa lenne mivel ideális pénisz 17 alatt nincs (haha smile ) Különben meg értettem... amúgy meg elhiszem hogy elég az átlagos a baj csak ott van hogy "elég"...ergó mégsem az igazi, azért ez kicsit lelohasztó :/. Különben átlagos méreteim vannak(15/4,75)...meg hogyha a vastagság számít miért mindenki a hosszal van elfoglalva:/...elgondolkodtató ez az egész, talán már túl sokat agyalok ezeken sőt biztos smile ). Ettől függetlenül nagyon jókat lehet kacagni ezeken a 6-7 centi átmérőkön xDD.
#2976   2009. 10. 18. vasárnap 14:33
maarimar maarimar
nem unjátok még sose találtok rá választ mindenki más ez olyan mint mi volt elöbb tyuk v a tojás hmmmm katasztrofa
#2975   2009. 10. 18. vasárnap 13:58
andrew87 andrew87
Én csak annyit fűznék hozzá h nem kell feltétlenül óriási méret, ha (te szavaiddal élve jól meg kell pakolni egy csajt. Nekem sem óriási (~17) de minden második pózban tudok fájdalmat okozni ha túl mélyre hatolok. Meg kell találni minden szeretkezéshez az ideális pózt. (érzéki szeretkezés vs. kemény dugás) Mikor mire vágytok. A lényeg h meg kell találni a farkadhoz illő nőt. Mindig is lesz olyan aki a nagyot szereti és fordítva
(Ez egy válasz csakegysrácc üzenetére (2009. 10. 16. péntek 02:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 16. péntek 02:31
Üdv Mindenkinek!
Nem is tudom hol kezdjem, igazából mostanság sokat olvastam (többnyire fórumokon) ilyen és ehhez hasonló témákat de van egy két dolog amit nem értek és szeretnék választ kapni rájuk. Nem feltétlen az átlagos pénisszel kapcsolatos dolgok ezek úgyhogy elnézést ha nagyon OFF-ra sikeredik.
Szóval én elhiszem hogy a méret annyira nem számít és egy átlagossal is beéri 10-ből 7 nő na de akkor miért csak 17 vagy a feletti "ideális pénisz"eket lehet olvasni az olyen nevezetű fórumokon? Hmmm, habár nem vagyok egy hiszékeny ember de jó legyen az hogy egy lány szerelmes egy pasasba aki átlagos méretekkel rendelkezik (15cm) és nagyon jó vele a szex meg minden na de tegyük fel hogy egy másik lány ugyan olyan szerelmes és mondjuk a pasijának a hímtagja nagyobbacska (teszem azt 19 cm, mondjuk) akkor azzal mégiscsak jobban lehet élvezni az együttléteket, vagy tévedek?!?
Úgy általánosságban is ha nem számítana ez a pár centi akkor nem tudom miért lehet mindenhol ilyeneket olvasni hogy "minnél nagyobb annál jobb" szóval értitek. Ebből az egészből azt sikerült eddig levonnom hogy hiába technikás vki az átlagos méretével de ha egy nagyobb szerszám szintén olyan vagy hasonló "tudással" rendelkezik akkor azt nem lehet fölülmúlni...de cáfoljatok meg ha nem így van.
Márcsak egy utolsó dolog aztán befejezem smile . Ami igazán szemet szúrt hogy "kisebb" méretekkel nem igazán ajánlatos laza kapcsolatokba vagy akár egyéjszakás kalandokba belemenni...most akkor egy 14-15 cm-es pöcsökkel nem lehet jókat kefélni vagy mi?:/ Mert szerelem, szeretet ide vagy oda az előbbi úgy is elfog múlni egszer...másrészt minden lány igényt tart arra hogy ha nem is sokszor de azért alkalmanként jól "megpakolják" őket...és ha ezt nem lehet a fent említett méretekkel megtenni akkor bizony komoly a baj:/...hmmm, mindenesetre felettébb érdekes.
Na de mostmár tényleg befejeztem smile .
Üdv: /csak egy egyszerű 18 éves srác aki kissé aggodalmaskodik/
#2974   2009. 10. 16. péntek 02:45
jh0nny jh0nny
A világ átlag 9,6 és 16 cm között van, egyéb helyeken 12,9-15 cm közötti átlagot emlegetnek, ami az első adattal teljesen egybevág (a lenti linkekből vettem az adatokat).
Aki szeretne erről bővebben olvasni annak itt van 2 link (angol, a magyaron nincs semmi ilyesmi):
http://en.wikipedia.org/wiki/Penis
http://en.wikipedia.org/wiki- /Human_penis_size
#2973   2009. 10. 16. péntek 02:31
Üdv Mindenkinek!
Nem is tudom hol kezdjem, igazából mostanság sokat olvastam (többnyire fórumokon) ilyen és ehhez hasonló témákat de van egy két dolog amit nem értek és szeretnék választ kapni rájuk. Nem feltétlen az átlagos pénisszel kapcsolatos dolgok ezek úgyhogy elnézést ha nagyon OFF-ra sikeredik.
Szóval én elhiszem hogy a méret annyira nem számít és egy átlagossal is beéri 10-ből 7 nő na de akkor miért csak 17 vagy a feletti "ideális pénisz"eket lehet olvasni az olyen nevezetű fórumokon? Hmmm, habár nem vagyok egy hiszékeny ember de jó legyen az hogy egy lány szerelmes egy pasasba aki átlagos méretekkel rendelkezik (15cm) és nagyon jó vele a szex meg minden na de tegyük fel hogy egy másik lány ugyan olyan szerelmes és mondjuk a pasijának a hímtagja nagyobbacska (teszem azt 19 cm, mondjuk) akkor azzal mégiscsak jobban lehet élvezni az együttléteket, vagy tévedek?!?
Úgy általánosságban is ha nem számítana ez a pár centi akkor nem tudom miért lehet mindenhol ilyeneket olvasni hogy "minnél nagyobb annál jobb" szóval értitek. Ebből az egészből azt sikerült eddig levonnom hogy hiába technikás vki az átlagos méretével de ha egy nagyobb szerszám szintén olyan vagy hasonló "tudással" rendelkezik akkor azt nem lehet fölülmúlni...de cáfoljatok meg ha nem így van.
Márcsak egy utolsó dolog aztán befejezem smile . Ami igazán szemet szúrt hogy "kisebb" méretekkel nem igazán ajánlatos laza kapcsolatokba vagy akár egyéjszakás kalandokba belemenni...most akkor egy 14-15 cm-es pöcsökkel nem lehet jókat kefélni vagy mi?:/ Mert szerelem, szeretet ide vagy oda az előbbi úgy is elfog múlni egszer...másrészt minden lány igényt tart arra hogy ha nem is sokszor de azért alkalmanként jól "megpakolják" őket...és ha ezt nem lehet a fent említett méretekkel megtenni akkor bizony komoly a baj:/...hmmm, mindenesetre felettébb érdekes.
Na de mostmár tényleg befejeztem smile .
Üdv: /csak egy egyszerű 18 éves srác aki kissé aggodalmaskodik/
#2972   2009. 10. 04. vasárnap 04:24
X Törölt felhasználó (453032)
a nő fantáziája számít nem az hogy mekkora a farkad.ja és a farkad honnan méred?
#2971   2009. 10. 04. vasárnap 04:21
amúgy hülye téma
#2970   2009. 10. 04. vasárnap 04:19
van a kicsi meg a nagy meg az éppen jó
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 13. vasárnap 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (426306)
2009. 09. 13. vasárnap 00:52
Érdekes, nálunk a wc guriga csak 4 cm átmérőjű. lookaround
#2969   2009. 10. 03. szombat 22:11
X Törölt felhasználó (427377)
Egy tanulmány szerint az átlag 15-16 cm. Egyébként teljesen fölösleges a méret miatt aggodalmaskodni. Több barátom volt már, volt akinek kicsi pénisze volt, volt amelyiknek hatalmas, de nem a mérettől függ az, hogy melyik pasi mit tud nyújtani szexuálisan! Az az embertől függ. Srácok, nyugi! kacsint
#2968   2009. 10. 03. szombat 21:38
X Törölt felhasználó (33028)
ezzel pedig teljesen egyetértek!
(bár, azért az évek alatt a péniszhez idomul a nő izomzata - nekem ez a tapasztalatom)
(Ez egy válasz somamix üzenetére (2009. 10. 03. szombat 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 03. szombat 18:09
így van, de az is lényeg, hogy passzoljatok a csajjal, mármint a méretek, mert ugye vannak olyan lányok akiknek kicsi a hüvelyük, de van akinek nagyobbacska. wave

jah
#2967   2009. 10. 03. szombat 21:36
X Törölt felhasználó (33028)
a világ legnagyobb pénisze 37cm!!!! egy tv-műsorban láttuk (de nem nagyon örült a díjnak, mert pasikon kívül nem sok mindenki élvezte vele a szexet.... persze érthető okokból)
az átlag e szerint a kutatás szerint 15-18cm
#2966   2009. 10. 03. szombat 18:09
somamix somamix
így van, de az is lényeg, hogy passzoljatok a csajjal, mármint a méretek, mert ugye vannak olyan lányok akiknek kicsi a hüvelyük, de van akinek nagyobbacska. wave

jah
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 01. csütörtök 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60185)
2009. 10. 01. csütörtök 10:15
Igazad van én is csak 13/4es vagyok de nem volt még panasz rá,de a fontos hogy legyen kivel /HÖLGY/akivel tudjam használni és ez a lényeg.
#2965   2009. 10. 01. csütörtök 10:15
X Törölt felhasználó (60185)
Igazad van én is csak 13/4es vagyok de nem volt még panasz rá,de a fontos hogy legyen kivel /HÖLGY/akivel tudjam használni és ez a lényeg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 27. vasárnap 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (330954)
2009. 09. 27. vasárnap 20:36
Nem semmi hogy egyeseknek a gurigába sem megy bele rolleyes
De azért nem ez jellemző szerintem az átlagosra...
Az enyém csak 13 cm hosszú, 4 cm vastag.
De legalább nem mondom hogy húú nekem huszonvalahány centi kacsint
#2964   2009. 09. 27. vasárnap 21:19
X Törölt felhasználó (204433)
ha a csajok nem panaszkodnak akkor nincs gond...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 27. vasárnap 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (330954)
2009. 09. 27. vasárnap 20:36
#2963   2009. 09. 27. vasárnap 21:18
X Törölt felhasználó (204433)
ez van én leírtam milyen vastag.. és szerintem enyém egyáltalán nem vastag átlagos farkam van... az átlagnak szerintem nagyon kevés a guriga nyes
#2962   2009. 09. 27. vasárnap 20:36
X Törölt felhasználó (330954)
#2961   2009. 09. 23. szerda 17:20
X Törölt felhasználó (69371)
szerintem kend be egy kis bélsárral, miután használtad a gurigát, úgy jobban rá fog csúszni mf1
istenem, hogy mik vannak, a legtöbb ember csak örülne, ha olyan vastag lenne mint egy guriga belül.
már megint nem átlagról, van szó, hanem ki tud nagyobbat vetíteni.
kipróbáltam én is, jelzem a 45 mm átmérős gurigába belefért éppen, kicsit erőlködve, máskor nem, szóval érdekes módon ugyanabba a gurigába, hol bele megy hol nem, csináljatok több mérést, függ az izgalmi állapottól, jah akikkel eddig voltam, az én vastagságomtól el voltak ájulva, pedig volt köztük olyan csaj, akinek nem 10 férfival volt dolga. ez nem a reklám helye, csak már megint jönnek a kamuzós szövegekkel. szálljon már mindenki magába, attól, hogy nagyobbat mond, nem fog megnőni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 23. szerda 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (167650)
2009. 09. 23. szerda 11:43
Nos.. én megpróbáltam... de nekem nem ment át a gurigán. Kb a makkom 3/4-ig tudtam csak bedugni.
#2960   2009. 09. 23. szerda 17:02
lyuk78 lyuk78 VIP
Vazze itt mindenkinek 20-22 cm ??? a képeken nem ez látszik !!! (már akinek van fent)

... 80 81 82 83 84 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!