Jelenlegi barátom kis kukival rendelkezik (13 cm), de esküszöm, hogy ilzen jó még nem volt senkivel. Fantasztikus milyeneket tudunk élvezni, gzőyünk lepedőt cserélni.
A végét úgy értettem hogy azokon a hsz-eken kívül amik az életkedvemet a béka segge alá teszik - ezeken (mármint a 6-7 cm átmérőjü dákókon) jókat lehet nevetni, szóval vicces
. Érted...
Különben értem én, na de tegyük fel minden rendben aztán eljutok egy lánnyal odáig és netán nem azt kapja amire számított :/...elég rossz ilyenbe belegondolni hogy pusztán a farkam miatt nem tudok vkinek megfelelni:/...

Különben értem én, na de tegyük fel minden rendben aztán eljutok egy lánnyal odáig és netán nem azt kapja amire számított :/...elég rossz ilyenbe belegondolni hogy pusztán a farkam miatt nem tudok vkinek megfelelni:/...
Ebele: olyan csajokat keressek akik ugyan azt akarják mint én?? Az kicsit furcsa lenne mivel ideális pénisz 17 alatt nincs (haha
) Különben meg értettem... amúgy meg elhiszem hogy elég az átlagos a baj csak ott van hogy "elég"...ergó mégsem az igazi, azért ez kicsit lelohasztó :/. Különben átlagos méreteim vannak(15/4,75)...meg hogyha a vastagság számít miért mindenki a hosszal van elfoglalva:/...elgondolkodtató ez az egész, talán már túl sokat agyalok ezeken sőt biztos
). Ettől függetlenül nagyon jókat lehet kacagni ezeken a 6-7 centi átmérőkön xDD.

nem unjátok még sose találtok rá választ mindenki más ez olyan mint mi volt elöbb tyuk v a tojás hmmmm katasztrofa
Én csak annyit fűznék hozzá h nem kell feltétlenül óriási méret, ha (te szavaiddal élve jól meg kell pakolni egy csajt. Nekem sem óriási (~17) de minden második pózban tudok fájdalmat okozni ha túl mélyre hatolok. Meg kell találni minden szeretkezéshez az ideális pózt. (érzéki szeretkezés vs. kemény dugás) Mikor mire vágytok. A lényeg h meg kell találni a farkadhoz illő nőt. Mindig is lesz olyan aki a nagyot szereti és fordítva
(Ez egy válasz csakegysrácc üzenetére (2009. 10. 16. péntek 02:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 16. péntek 02:31

Üdv Mindenkinek!
Nem is tudom hol kezdjem, igazából mostanság sokat olvastam (többnyire fórumokon) ilyen és ehhez hasonló témákat de van egy két dolog amit nem értek és szeretnék választ kapni rájuk. Nem feltétlen az átlagos pénisszel kapcsolatos dolgok ezek úgyhogy elnézést ha nagyon OFF-ra sikeredik.
Szóval én elhiszem hogy a méret annyira nem számít és egy átlagossal is beéri 10-ből 7 nő na de akkor miért csak 17 vagy a feletti "ideális pénisz"eket lehet olvasni az olyen nevezetű fórumokon? Hmmm, habár nem vagyok egy hiszékeny ember de jó legyen az hogy egy lány szerelmes egy pasasba aki átlagos méretekkel rendelkezik (15cm) és nagyon jó vele a szex meg minden na de tegyük fel hogy egy másik lány ugyan olyan szerelmes és mondjuk a pasijának a hímtagja nagyobbacska (teszem azt 19 cm, mondjuk) akkor azzal mégiscsak jobban lehet élvezni az együttléteket, vagy tévedek?!?
Úgy általánosságban is ha nem számítana ez a pár centi akkor nem tudom miért lehet mindenhol ilyeneket olvasni hogy "minnél nagyobb annál jobb" szóval értitek. Ebből az egészből azt sikerült eddig levonnom hogy hiába technikás vki az átlagos méretével de ha egy nagyobb szerszám szintén olyan vagy hasonló "tudással" rendelkezik akkor azt nem lehet fölülmúlni...de cáfoljatok meg ha nem így van.
Márcsak egy utolsó dolog aztán befejezem
. Ami igazán szemet szúrt hogy "kisebb" méretekkel nem igazán ajánlatos laza kapcsolatokba vagy akár egyéjszakás kalandokba belemenni...most akkor egy 14-15 cm-es pöcsökkel nem lehet jókat kefélni vagy mi?:/ Mert szerelem, szeretet ide vagy oda az előbbi úgy is elfog múlni egszer...másrészt minden lány igényt tart arra hogy ha nem is sokszor de azért alkalmanként jól "megpakolják" őket...és ha ezt nem lehet a fent említett méretekkel megtenni akkor bizony komoly a baj:/...hmmm, mindenesetre felettébb érdekes.
Na de mostmár tényleg befejeztem
.
Üdv: /csak egy egyszerű 18 éves srác aki kissé aggodalmaskodik/
Nem is tudom hol kezdjem, igazából mostanság sokat olvastam (többnyire fórumokon) ilyen és ehhez hasonló témákat de van egy két dolog amit nem értek és szeretnék választ kapni rájuk. Nem feltétlen az átlagos pénisszel kapcsolatos dolgok ezek úgyhogy elnézést ha nagyon OFF-ra sikeredik.
Szóval én elhiszem hogy a méret annyira nem számít és egy átlagossal is beéri 10-ből 7 nő na de akkor miért csak 17 vagy a feletti "ideális pénisz"eket lehet olvasni az olyen nevezetű fórumokon? Hmmm, habár nem vagyok egy hiszékeny ember de jó legyen az hogy egy lány szerelmes egy pasasba aki átlagos méretekkel rendelkezik (15cm) és nagyon jó vele a szex meg minden na de tegyük fel hogy egy másik lány ugyan olyan szerelmes és mondjuk a pasijának a hímtagja nagyobbacska (teszem azt 19 cm, mondjuk) akkor azzal mégiscsak jobban lehet élvezni az együttléteket, vagy tévedek?!?
Úgy általánosságban is ha nem számítana ez a pár centi akkor nem tudom miért lehet mindenhol ilyeneket olvasni hogy "minnél nagyobb annál jobb" szóval értitek. Ebből az egészből azt sikerült eddig levonnom hogy hiába technikás vki az átlagos méretével de ha egy nagyobb szerszám szintén olyan vagy hasonló "tudással" rendelkezik akkor azt nem lehet fölülmúlni...de cáfoljatok meg ha nem így van.

A világ átlag 9,6 és 16 cm között van, egyéb helyeken 12,9-15 cm közötti átlagot emlegetnek, ami az első adattal teljesen egybevág (a lenti linkekből vettem az adatokat).
Aki szeretne erről bővebben olvasni annak itt van 2 link (angol, a magyaron nincs semmi ilyesmi):
http://en.wikipedia.org/wiki/Penis
http://en.wikipedia.org/wiki- /Human_penis_size
Aki szeretne erről bővebben olvasni annak itt van 2 link (angol, a magyaron nincs semmi ilyesmi):
http://en.wikipedia.org/wiki/Penis
http://en.wikipedia.org/wiki- /Human_penis_size
Üdv Mindenkinek!
. Ami igazán szemet szúrt hogy "kisebb" méretekkel nem igazán ajánlatos laza kapcsolatokba vagy akár egyéjszakás kalandokba belemenni...most akkor egy 14-15 cm-es pöcsökkel nem lehet jókat kefélni vagy mi?:/ Mert szerelem, szeretet ide vagy oda az előbbi úgy is elfog múlni egszer...másrészt minden lány igényt tart arra hogy ha nem is sokszor de azért alkalmanként jól "megpakolják" őket...és ha ezt nem lehet a fent említett méretekkel megtenni akkor bizony komoly a baj:/...hmmm, mindenesetre felettébb érdekes.
.

a nő fantáziája számít nem az hogy mekkora a farkad.ja és a farkad honnan méred?
amúgy hülye téma
van a kicsi meg a nagy meg az éppen jó
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 13. vasárnap 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 13. vasárnap 00:52
Törölt felhasználó (426306)

Érdekes, nálunk a wc guriga csak 4 cm átmérőjű.

Egy tanulmány szerint az átlag 15-16 cm. Egyébként teljesen fölösleges a méret miatt aggodalmaskodni. Több barátom volt már, volt akinek kicsi pénisze volt, volt amelyiknek hatalmas, de nem a mérettől függ az, hogy melyik pasi mit tud nyújtani szexuálisan! Az az embertől függ. Srácok, nyugi!

ezzel pedig teljesen egyetértek!
(bár, azért az évek alatt a péniszhez idomul a nő izomzata - nekem ez a tapasztalatom) (Ez egy válasz somamix üzenetére (2009. 10. 03. szombat 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 03. szombat 18:09
(bár, azért az évek alatt a péniszhez idomul a nő izomzata - nekem ez a tapasztalatom) (Ez egy válasz somamix üzenetére (2009. 10. 03. szombat 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)

így van, de az is lényeg, hogy passzoljatok a csajjal, mármint a méretek, mert ugye vannak olyan lányok akiknek kicsi a hüvelyük, de van akinek nagyobbacska.
jah

jah
a világ legnagyobb pénisze 37cm!!!! egy tv-műsorban láttuk (de nem nagyon örült a díjnak, mert pasikon kívül nem sok mindenki élvezte vele a szexet.... persze érthető okokból)
az átlag e szerint a kutatás szerint 15-18cm
az átlag e szerint a kutatás szerint 15-18cm
így van, de az is lényeg, hogy passzoljatok a csajjal, mármint a méretek, mert ugye vannak olyan lányok akiknek kicsi a hüvelyük, de van akinek nagyobbacska.
jah (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 01. csütörtök 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 01. csütörtök 10:15

jah (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 10. 01. csütörtök 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60185)

Igazad van én is csak 13/4es vagyok de nem volt még panasz rá,de a fontos hogy legyen kivel /HÖLGY/akivel tudjam használni és ez a lényeg.
Igazad van én is csak 13/4es vagyok de nem volt még panasz rá,de a fontos hogy legyen kivel /HÖLGY/akivel tudjam használni és ez a lényeg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 27. vasárnap 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 27. vasárnap 20:36
Törölt felhasználó (330954)

Nem semmi hogy egyeseknek a gurigába sem megy bele
De azért nem ez jellemző szerintem az átlagosra...
Az enyém csak 13 cm hosszú, 4 cm vastag.
De legalább nem mondom hogy húú nekem huszonvalahány centi

ha a csajok nem panaszkodnak akkor nincs gond...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 27. vasárnap 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 27. vasárnap 20:36
Törölt felhasználó (330954)

ez van én leírtam milyen vastag.. és szerintem enyém egyáltalán nem vastag átlagos farkam van... az átlagnak szerintem nagyon kevés a guriga

szerintem kend be egy kis bélsárral, miután használtad a gurigát, úgy jobban rá fog csúszni
istenem, hogy mik vannak, a legtöbb ember csak örülne, ha olyan vastag lenne mint egy guriga belül.
már megint nem átlagról, van szó, hanem ki tud nagyobbat vetíteni.
kipróbáltam én is, jelzem a 45 mm átmérős gurigába belefért éppen, kicsit erőlködve, máskor nem, szóval érdekes módon ugyanabba a gurigába, hol bele megy hol nem, csináljatok több mérést, függ az izgalmi állapottól, jah akikkel eddig voltam, az én vastagságomtól el voltak ájulva, pedig volt köztük olyan csaj, akinek nem 10 férfival volt dolga. ez nem a reklám helye, csak már megint jönnek a kamuzós szövegekkel. szálljon már mindenki magába, attól, hogy nagyobbat mond, nem fog megnőni! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 23. szerda 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 23. szerda 11:43

istenem, hogy mik vannak, a legtöbb ember csak örülne, ha olyan vastag lenne mint egy guriga belül.
már megint nem átlagról, van szó, hanem ki tud nagyobbat vetíteni.
kipróbáltam én is, jelzem a 45 mm átmérős gurigába belefért éppen, kicsit erőlködve, máskor nem, szóval érdekes módon ugyanabba a gurigába, hol bele megy hol nem, csináljatok több mérést, függ az izgalmi állapottól, jah akikkel eddig voltam, az én vastagságomtól el voltak ájulva, pedig volt köztük olyan csaj, akinek nem 10 férfival volt dolga. ez nem a reklám helye, csak már megint jönnek a kamuzós szövegekkel. szálljon már mindenki magába, attól, hogy nagyobbat mond, nem fog megnőni! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 23. szerda 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (167650)

Nos.. én megpróbáltam... de nekem nem ment át a gurigán. Kb a makkom 3/4-ig tudtam csak bedugni.
Vazze itt mindenkinek 20-22 cm ??? a képeken nem ez látszik !!! (már akinek van fent)