Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 208 209 210 211 212 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#419   2005. 04. 24. vasárnap 12:35
X Törölt felhasználó (7767)

Mezei veréb

A házi verébnél kisebb, barnább, csengőbb hangú madár. Állománya fogyóban, kertekben, gyümölcsösökben, de erdőszéleken is megtelepíthető 35 mm röpnyílású fészekodúval. Fiókáit kizárólag rovarokkal eteti, mint a cinegék!
Tévedés azt állítani, hogy a kis szárnyas képes lenne képet beszúrni a GG-re, sőt, mai tudásunk szerint, ki sem tudja verni, bármennyire azért is jár ide..
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3031)
2005. 04. 24. vasárnap 11:49
Nekem nem azzal van a bajom, hogy a méretet fikázod te suttyó paraszt... Hanem azzal hogy mit ugrálsz másnak mikor te még ahoz is veréb vagy hogy egy képet feltölts... Verd ki, úgyis azért jársz ide...
#418   2005. 04. 24. vasárnap 12:01
xxxjani xxxjani
Ne magadból indulj ki,te urbanizálódott bunkó(már nem paraszt)! Ha akarod még téged is megb@szlak és azt a képet is felteszem ide ,ha annyira nézni szeretnél valamit!1ébként 24 -éve nem verem, egyszerre mindig tőbb lánnyal jártam, hogy a puncikájukat tudják pihentetni (ne fájjon)Én nem vagyok VIRGÓ mint te! mf3
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 24. vasárnap 11:49
Nekem nem azzal van a bajom, hogy a méretet fikázod te suttyó paraszt... Hanem azzal hogy mit ugrálsz másnak mikor te még ahoz is veréb vagy hogy egy képet feltölts... Verd ki, úgyis azért jársz ide...
#417   2005. 04. 24. vasárnap 11:49
X Törölt felhasználó (3031)
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 04. 23. szombat 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 23. szombat 19:43
Buzikám! Először is, elég nagynak találnád, ha be kéne nyelned.(erre nem lesz lehetőséged)2.x,ez nem egy "pöcsberakós" topic.(erre van külön a te kedvedért,hogy a sajátodon kívül is legyen mit nézegetned)3.-x az én intim testrészem nem kirakati tárgy(legelább is, nem itt)4.x te is 1 kispöcsű lehetsz ....szerintem(külömben nem lázadnál) kocsog mf1 eplus2
#416   2005. 04. 24. vasárnap 11:12
felpa felpa
Szeren csčre van egy barŕtnom az ŕllami mčrčsugyi hivatalnŕl, čs ok "ŕllitňlag" nagy mesterei a pčniszmčrčsnek. Tekintettel arra, hogy a cčg mŕr 60 čve foglalkozik a lakossŕg ilyen irŕnyů igčnyeinek a teljeskoru kelčgitčsčvel. Tovŕbbŕ tudomŕsomra hozta elkezdtčk a puncimčlysčg szakszeru mčrčsčt čs kobtartalommeghatŕrozŕsŕt is. Igy ezůton szeretnčm a fňrumozňk figyelmčbe ajŕnlani ezt a igencsak fontos szolgŕltatŕst, amit a pŕrok kozosen is igčnybe vehetnek a fčlrečrtyčsek elkerulčse včgett, ami azčrt is fontos, hogy az utňlagos reklamŕciňknak elejčt tudjŕk venni.
A cim:wwwwwwwww. puncifarokklbrŕlŕs.seholse...:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 04. 24. vasárnap 10:49
Tudod, hogyan kell? Először is 40 napig elvonulsz a sivatagba, mannán és az ég szűzi harmatán kivül nem veszel semmi mást magadhoz( azért egy pár szemnyi, sivatagi vihar által felkavart homok nem rontja a méregetés objektivitását),és a 41-ik napon, ha már érzed, hogy szellemi állapotod elközelg, veszed a méterrúdat, minden erődet összeszedve eldobod Mekka felé. Etalon-lépésekkel leméred, hány méter, deciméter, centiméter, milliméter választ el a rúdtól, majd a homokba írt jelek segítségével kiszámítod a ballisztikai együtthatót, köbgyököt vonsz a születési dátumod és az együttható harminckilencedének összegéből, és így egy olyan valós értéket kapsz, amely a Föld-Hold távolság péniszlüktetésekben megadott kilenctized részét adja. Namármost ezzel már kezdhetsz valamit, például leírod hétötöd értékét egy toalettpapírra, azt rendeltzetésszerűen használva már olyan közel kerülsz a lemérendő hosszúsághoz, hogy a beeső szög függvényében, a prosztata és a húgycső együttes fázisváltásaiból már minimális hibaszórással kiválaszthatod az ideális mérőeszközt, amely szerintem egy centiméteres -milliméteres beosztásokkal ellátott vonalzó. Innen már nyert ügyed van, de ne felejtsd el feljegyezni említett eszköz gyártási évét, használtsági fokát, vonalkódjának fénymásolati eredetiségét.No, akkor így, csak tovább! wave
#415   2005. 04. 24. vasárnap 10:49
Tudod, hogyan kell? Először is 40 napig elvonulsz a sivatagba, mannán és az ég szűzi harmatán kivül nem veszel semmi mást magadhoz( azért egy pár szemnyi, sivatagi vihar által felkavart homok nem rontja a méregetés objektivitását),és a 41-ik napon, ha már érzed, hogy szellemi állapotod elközelg, veszed a méterrúdat, minden erődet összeszedve eldobod Mekka felé. Etalon-lépésekkel leméred, hány méter, deciméter, centiméter, milliméter választ el a rúdtól, majd a homokba írt jelek segítségével kiszámítod a ballisztikai együtthatót, köbgyököt vonsz a születési dátumod és az együttható harminckilencedének összegéből, és így egy olyan valós értéket kapsz, amely a Föld-Hold távolság péniszlüktetésekben megadott kilenctized részét adja. Namármost ezzel már kezdhetsz valamit, például leírod hétötöd értékét egy toalettpapírra, azt rendeltzetésszerűen használva már olyan közel kerülsz a lemérendő hosszúsághoz, hogy a beeső szög függvényében, a prosztata és a húgycső együttes fázisváltásaiból már minimális hibaszórással kiválaszthatod az ideális mérőeszközt, amely szerintem egy centiméteres -milliméteres beosztásokkal ellátott vonalzó. Innen már nyert ügyed van, de ne felejtsd el feljegyezni említett eszköz gyártási évét, használtsági fokát, vonalkódjának fénymásolati eredetiségét.No, akkor így, csak tovább! wave
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 24. vasárnap 09:37
Mostmŕr ňn is lemčrem! Nincs egy mčterrudatok...:)))
#414   2005. 04. 24. vasárnap 09:37
felpa felpa
Mostmŕr ňn is lemčrem! Nincs egy mčterrudatok...:)))
#413   2005. 04. 24. vasárnap 09:19
Kis kukidról a születésed óta rákövesedett magzatburkot... nyes
(Ez egy válasz EnSabahNur üzenetére (2005. 08. 15. hétfő 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 15. hétfő 11:36
Úgy látom,néhányan nem értik ezt a láb-farok elméletet. Az,hogy 42-es a lábad mérete,az nem centiméterben van! Magyarul nem azzal kell számolni...
Amúgy nálam bejött az elmélet... :-)
El is mesélem ezt csaj ismerősöknek. A végén oda jut a dolog,h miden csaj,ha megismer egy pasit mérőszalaggal rohangál majd a lába után... :-)
#412   2005. 04. 23. szombat 22:28
Né, mennyi köcsög!!!
#411   2005. 04. 23. szombat 19:43
xxxjani xxxjani
Buzikám! Először is, elég nagynak találnád, ha be kéne nyelned.(erre nem lesz lehetőséged)2.x,ez nem egy "pöcsberakós" topic.(erre van külön a te kedvedért,hogy a sajátodon kívül is legyen mit nézegetned)3.-x az én intim testrészem nem kirakati tárgy(legelább is, nem itt)4.x te is 1 kispöcsű lehetsz ....szerintem(külömben nem lázadnál) kocsog mf1 eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 23. szombat 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 23. szombat 09:54
De verebek vagytok! Ha ilyen nagy az arcotok, miért nem raktok be ti is az ujjnyi pöcsötökről egy rohadt képet? Legalább itt látná valaki, rajtad kivűl is, paraszt...
#410   2005. 04. 23. szombat 09:54
X Törölt felhasználó (3031)
De verebek vagytok! Ha ilyen nagy az arcotok, miért nem raktok be ti is az ujjnyi pöcsötökről egy rohadt képet? Legalább itt látná valaki, rajtad kivűl is, paraszt...
#409   2005. 04. 22. péntek 19:22
xxxjani xxxjani
Na,jó! wink wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 22. péntek 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 04. 22. péntek 16:19
szerintem fejezzétek be! Ez nem éppen férfias hozzáállás...
#408   2005. 04. 22. péntek 16:27
X Törölt felhasználó (368461)
Valami szépre és kellemesre, csak a vita hevében kibillentem belőle!
#407   2005. 04. 22. péntek 16:19
szerintem fejezzétek be! Ez nem éppen férfias hozzáállás...
#406   2005. 04. 22. péntek 16:12
xxxjani xxxjani
Te mit vártál? Mit lehet mondani szerinted? Hű, de hatalmas szamárbőgető bránered van!? wow1 felkialtas
#405   2005. 04. 22. péntek 15:42
xxxjani xxxjani
Köszi!
#404   2005. 04. 22. péntek 15:41
xxxjani xxxjani
Igen, én is nagyon szeretném ha ilyen rövid pöcsöm lenne.-))
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 22. péntek 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
2005. 04. 22. péntek 13:40
ne törődj velük!!!!!
Én értékelem a bátorságod és szerintem igenis büszke lehetsz rá, igaz, ilyet nem szokásom nyilvánosan beírni; de a sok éretlen kisfiú talán megérti, hogy ez a fotó nem nekik szólt!
(amúgy ne feledd, hogy az irigység szüli az ilyen negatív véleményeket)
Üdv.

UI: ti meg nézzetek magatokba, mielőtt mást akartok lejáratni! Nagyon csúnya dolog ez, nem kellene egy 17 éves fiú önbizalmát elvenni....
#403   2005. 04. 22. péntek 15:36
xxxjani xxxjani
Hát ez meg mijja szar!!??Mert ha az amire én goldolok akkor vagy húzogatni kéne még, (sokáig!)vagy trágyázni a tövét ,hátha növésnek ered!! eplus2
#402   2005. 04. 22. péntek 15:00
Szerintem nem tőlem kell bocsánatot kérned, sem neked, sem másnak!
#401   2005. 04. 22. péntek 14:40
Robertooo Robertooo
Katicika latom szereted a farkakat ugye?
#400   2005. 04. 22. péntek 13:40
ne törődj velük!!!!!
Én értékelem a bátorságod és szerintem igenis büszke lehetsz rá, igaz, ilyet nem szokásom nyilvánosan beírni; de a sok éretlen kisfiú talán megérti, hogy ez a fotó nem nekik szólt!
(amúgy ne feledd, hogy az irigység szüli az ilyen negatív véleményeket)
Üdv.

UI: ti meg nézzetek magatokba, mielőtt mást akartok lejáratni! Nagyon csúnya dolog ez, nem kellene egy 17 éves fiú önbizalmát elvenni....

... 208 209 210 211 212 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!