Mezei veréb
A házi verébnél kisebb, barnább, csengőbb hangú madár. Állománya fogyóban, kertekben, gyümölcsösökben, de erdőszéleken is megtelepíthető 35 mm röpnyílású fészekodúval. Fiókáit kizárólag rovarokkal eteti, mint a cinegék!
Tévedés azt állítani, hogy a kis szárnyas képes lenne képet beszúrni a GG-re, sőt, mai tudásunk szerint, ki sem tudja verni, bármennyire azért is jár ide..
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3031)

Nekem nem azzal van a bajom, hogy a méretet fikázod te suttyó paraszt... Hanem azzal hogy mit ugrálsz másnak mikor te még ahoz is veréb vagy hogy egy képet feltölts... Verd ki, úgyis azért jársz ide...
Ne magadból indulj ki,te urbanizálódott bunkó(már nem paraszt)! Ha akarod még téged is megb@szlak és azt a képet is felteszem ide ,ha annyira nézni szeretnél valamit!1ébként 24 -éve nem verem, egyszerre mindig tőbb lánnyal jártam, hogy a puncikájukat tudják pihentetni (ne fájjon)Én nem vagyok VIRGÓ mint te!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 24. vasárnap 11:49

Nekem nem azzal van a bajom, hogy a méretet fikázod te suttyó paraszt... Hanem azzal hogy mit ugrálsz másnak mikor te még ahoz is veréb vagy hogy egy képet feltölts... Verd ki, úgyis azért jársz ide...
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 04. 23. szombat 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 23. szombat 19:43

Buzikám! Először is, elég nagynak találnád, ha be kéne nyelned.(erre nem lesz lehetőséged)2.x,ez nem egy "pöcsberakós" topic.(erre van külön a te kedvedért,hogy a sajátodon kívül is legyen mit nézegetned)3.-x az én intim testrészem nem kirakati tárgy(legelább is, nem itt)4.x te is 1 kispöcsű lehetsz ....szerintem(külömben nem lázadnál)

Szeren csčre van egy barŕtnom az ŕllami mčrčsugyi hivatalnŕl, čs ok "ŕllitňlag" nagy mesterei a pčniszmčrčsnek. Tekintettel arra, hogy a cčg mŕr 60 čve foglalkozik a lakossŕg ilyen irŕnyů igčnyeinek a teljeskoru kelčgitčsčvel. Tovŕbbŕ tudomŕsomra hozta elkezdtčk a puncimčlysčg szakszeru mčrčsčt čs kobtartalommeghatŕrozŕsŕt is. Igy ezůton szeretnčm a fňrumozňk figyelmčbe ajŕnlani ezt a igencsak fontos szolgŕltatŕst, amit a pŕrok kozosen is igčnybe vehetnek a fčlrečrtyčsek elkerulčse včgett, ami azčrt is fontos, hogy az utňlagos reklamŕciňknak elejčt tudjŕk venni.
A cim:wwwwwwwww. puncifarokklbrŕlŕs.seholse...:) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 24. vasárnap 10:49
A cim:wwwwwwwww. puncifarokklbrŕlŕs.seholse...:) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Tudod, hogyan kell? Először is 40 napig elvonulsz a sivatagba, mannán és az ég szűzi harmatán kivül nem veszel semmi mást magadhoz( azért egy pár szemnyi, sivatagi vihar által felkavart homok nem rontja a méregetés objektivitását),és a 41-ik napon, ha már érzed, hogy szellemi állapotod elközelg, veszed a méterrúdat, minden erődet összeszedve eldobod Mekka felé. Etalon-lépésekkel leméred, hány méter, deciméter, centiméter, milliméter választ el a rúdtól, majd a homokba írt jelek segítségével kiszámítod a ballisztikai együtthatót, köbgyököt vonsz a születési dátumod és az együttható harminckilencedének összegéből, és így egy olyan valós értéket kapsz, amely a Föld-Hold távolság péniszlüktetésekben megadott kilenctized részét adja. Namármost ezzel már kezdhetsz valamit, például leírod hétötöd értékét egy toalettpapírra, azt rendeltzetésszerűen használva már olyan közel kerülsz a lemérendő hosszúsághoz, hogy a beeső szög függvényében, a prosztata és a húgycső együttes fázisváltásaiból már minimális hibaszórással kiválaszthatod az ideális mérőeszközt, amely szerintem egy centiméteres -milliméteres beosztásokkal ellátott vonalzó. Innen már nyert ügyed van, de ne felejtsd el feljegyezni említett eszköz gyártási évét, használtsági fokát, vonalkódjának fénymásolati eredetiségét.No, akkor így, csak tovább!

Tudod, hogyan kell? Először is 40 napig elvonulsz a sivatagba, mannán és az ég szűzi harmatán kivül nem veszel semmi mást magadhoz( azért egy pár szemnyi, sivatagi vihar által felkavart homok nem rontja a méregetés objektivitását),és a 41-ik napon, ha már érzed, hogy szellemi állapotod elközelg, veszed a méterrúdat, minden erődet összeszedve eldobod Mekka felé. Etalon-lépésekkel leméred, hány méter, deciméter, centiméter, milliméter választ el a rúdtól, majd a homokba írt jelek segítségével kiszámítod a ballisztikai együtthatót, köbgyököt vonsz a születési dátumod és az együttható harminckilencedének összegéből, és így egy olyan valós értéket kapsz, amely a Föld-Hold távolság péniszlüktetésekben megadott kilenctized részét adja. Namármost ezzel már kezdhetsz valamit, például leírod hétötöd értékét egy toalettpapírra, azt rendeltzetésszerűen használva már olyan közel kerülsz a lemérendő hosszúsághoz, hogy a beeső szög függvényében, a prosztata és a húgycső együttes fázisváltásaiból már minimális hibaszórással kiválaszthatod az ideális mérőeszközt, amely szerintem egy centiméteres -milliméteres beosztásokkal ellátott vonalzó. Innen már nyert ügyed van, de ne felejtsd el feljegyezni említett eszköz gyártási évét, használtsági fokát, vonalkódjának fénymásolati eredetiségét.No, akkor így, csak tovább!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Mostmŕr ňn is lemčrem! Nincs egy mčterrudatok...:)))
Kis kukidról a születésed óta rákövesedett magzatburkot...
(Ez egy válasz EnSabahNur üzenetére (2005. 08. 15. hétfő 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 15. hétfő 11:36

Úgy látom,néhányan nem értik ezt a láb-farok elméletet. Az,hogy 42-es a lábad mérete,az nem centiméterben van! Magyarul nem azzal kell számolni...
Amúgy nálam bejött az elmélet... :-)
El is mesélem ezt csaj ismerősöknek. A végén oda jut a dolog,h miden csaj,ha megismer egy pasit mérőszalaggal rohangál majd a lába után... :-)
Amúgy nálam bejött az elmélet... :-)
El is mesélem ezt csaj ismerősöknek. A végén oda jut a dolog,h miden csaj,ha megismer egy pasit mérőszalaggal rohangál majd a lába után... :-)
Né, mennyi köcsög!!!
Buzikám! Először is, elég nagynak találnád, ha be kéne nyelned.(erre nem lesz lehetőséged)2.x,ez nem egy "pöcsberakós" topic.(erre van külön a te kedvedért,hogy a sajátodon kívül is legyen mit nézegetned)3.-x az én intim testrészem nem kirakati tárgy(legelább is, nem itt)4.x te is 1 kispöcsű lehetsz ....szerintem(külömben nem lázadnál)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 23. szombat 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 23. szombat 09:54

De verebek vagytok! Ha ilyen nagy az arcotok, miért nem raktok be ti is az ujjnyi pöcsötökről egy rohadt képet? Legalább itt látná valaki, rajtad kivűl is, paraszt...
De verebek vagytok! Ha ilyen nagy az arcotok, miért nem raktok be ti is az ujjnyi pöcsötökről egy rohadt képet? Legalább itt látná valaki, rajtad kivűl is, paraszt...
Na,jó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 22. péntek 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 22. péntek 16:19

Törölt felhasználó (368461)

szerintem fejezzétek be! Ez nem éppen férfias hozzáállás...
Valami szépre és kellemesre, csak a vita hevében kibillentem belőle!
szerintem fejezzétek be! Ez nem éppen férfias hozzáállás...
Te mit vártál? Mit lehet mondani szerinted? Hű, de hatalmas szamárbőgető bránered van!?

Köszi!
Igen, én is nagyon szeretném ha ilyen rövid pöcsöm lenne.-))
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 22. péntek 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 22. péntek 13:40
Törölt felhasználó (368461)

ne törődj velük!!!!!
Én értékelem a bátorságod és szerintem igenis büszke lehetsz rá, igaz, ilyet nem szokásom nyilvánosan beírni; de a sok éretlen kisfiú talán megérti, hogy ez a fotó nem nekik szólt!
(amúgy ne feledd, hogy az irigység szüli az ilyen negatív véleményeket)
Üdv.
UI: ti meg nézzetek magatokba, mielőtt mást akartok lejáratni! Nagyon csúnya dolog ez, nem kellene egy 17 éves fiú önbizalmát elvenni....
Én értékelem a bátorságod és szerintem igenis büszke lehetsz rá, igaz, ilyet nem szokásom nyilvánosan beírni; de a sok éretlen kisfiú talán megérti, hogy ez a fotó nem nekik szólt!
Üdv.
UI: ti meg nézzetek magatokba, mielőtt mást akartok lejáratni! Nagyon csúnya dolog ez, nem kellene egy 17 éves fiú önbizalmát elvenni....
Hát ez meg mijja szar!!??Mert ha az amire én goldolok akkor vagy húzogatni kéne még, (sokáig!)vagy trágyázni a tövét ,hátha növésnek ered!!

Szerintem nem tőlem kell bocsánatot kérned, sem neked, sem másnak!
Katicika latom szereted a farkakat ugye?
ne törődj velük!!!!!
Üdv.
Üdv.