Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 71 72 73 74 75 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3159   2010. 08. 02. hétfő 13:16
X Törölt felhasználó (69371)
mivel a nők részéről is részben fejben dől el a jó szex, ezért ha a tudatban olyan van, amitől jobban élvezik, akkor jobb is lesz. valóságban lehet nincs akkora, de most melyik csaj fogja leméregetni? meghallja a bűvös számot, és rögtön az agyban megindulnak a bizonyos hormonok termelődései. mivel a csajok beszélnek a férfiak méreteiről, így mindenkiben él egy képzet, ami felizgatja. egyszerűen ez.
(Ez egy válasz szex123 üzenetére (2010. 08. 02. hétfő 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 02. hétfő 10:50
Van még valami ami hozzátartozik a témához nyes
Volt olyan lány, aki 19cm-nek tippelte a farkam, merthogy az előzőnek 18 volt, és az enyém egy kicsit nagyobb smile smile smile
Nos, az enyém pár milivel nagyobb mint 16... Van egy érzésem, hogy a nők nagy része nincs is tisztában azzal, hogy mekkora valójában a párja mérete nyes Ha úgy tudják, hogy 18-19cm, akkor annyitól jobb lesz a szex? csak a tudatalatti miatt? tényleg így van?
#3158   2010. 08. 02. hétfő 12:02
vazelinator vazelinator VIP Admin
vagy minden fiú hozzá hazudó egykét centit a valósághoz vagy valamit hozzá mér smile
(Ez egy válasz szex123 üzenetére (2010. 08. 02. hétfő 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 02. hétfő 10:50
Volt olyan lány, aki 19cm-nek tippelte a farkam, merthogy az előzőnek 18 volt, és az enyém egy kicsit nagyobb smile smile smile
Nos, az enyém pár milivel nagyobb mint 16... Van egy érzésem, hogy a nők nagy része nincs is tisztában azzal, hogy mekkora valójában a párja mérete nyes Ha úgy tudják, hogy 18-19cm, akkor annyitól jobb lesz a szex? csak a tudatalatti miatt? tényleg így van?
#3157   2010. 08. 02. hétfő 10:50
szex123 szex123
#3156   2010. 08. 01. vasárnap 16:34
gyokerbuszos gyokerbuszos
Egyébként tényleg attól is függ, milyen súlyban van az illető !
Sajna én is jojózok rendesen, ha sertéssé hízlalom magam /115kg/ akkor a farkam is kisebbnek tűnik és nem is áll úgy, ahogy kéne.
Ha sikerül ledobni egy harmincast /kg/,akkor áll mint a cövek, sőt magam is meglepődöm mekkora tud lenni.
A libidóról már nem is beszélve.
#3155   2010. 07. 31. szombat 21:46
X Törölt felhasználó (765144)
Sziasztok. Nem akarok okoskodni, de szerintem lényeg az, hogy az ember tudjon vele bánni és örömet szerezni a partnerének. Én 15 centivel vagyok megáldva és eddig még senki sem panaszkodhatott, nem hagyott cserben. bee1
#3154   2010. 07. 27. kedd 14:03
X Törölt felhasználó (337951)
Nos a mérete már publikus volt de megítélésem szerint az A FONTOS ,HOGY legyen hatással a párodra s MüKőDjŐn. crazya
#3153   2010. 07. 27. kedd 13:59
X Törölt felhasználó (33028) VIP
csak ismételni tudom magam:
a világ legnagyobb pénisze 37cm!!!! egy tv-műsorban mutatták (de nem nagyon örült a díjnak, mert pasikon kívül nem sok mindenki élvezte vele a szexet.... persze érthető okokból)
az átlag e szerint a kutatás szerint 15-18cm

DE NEM ÉRTEM, H EZ MIÉRT ÉRDEKES!
a LÉNYEG, H CSÚCSRA JUTTASSON!!!! crazya
#3152   2010. 07. 27. kedd 13:54
X Törölt felhasználó (746683)
Híztam egy csomót azóta mintha kisebb lenne, pontosabban a hájtól néz ki kisebbnek. Igy is kb 14-16cm. De nem ez számít, hanem hogy ne mondjon csődöt mikor használni kell wink
#3151   2010. 07. 20. kedd 14:15
még annyival szeretném kiegészíteni, hogy ez a kisméret mizéria, oylan sztereotípia. valószínű olyan valaki találhatta ki, akinek nagy volt, de mégsem tudott teljesíteni, de magának akarta a nőket, így a kisfarkú legényeket ezzel a dologgal kedvetlenítette el.
hangsúlyoznám, hogy leginkább azok aggódnak a péniszméretűk miatt, akik még sosem voltak nővel, ha lettek volna, akkor tudnák, hogy nem az számít. szóval szűz fiatalok tessék rárepülni a csajokra, hisz veszteni nincs mit, max a szüzességed. amelyik nőt meg a méreted izgat leginkább, azt el kell felejteni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 20. kedd 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2010. 07. 20. kedd 13:04
voltam egy csajjal ilyen pár alkalmassal, kb 10x történt meg. sokat beszélgettünk előtte, és mondta, hogy volt olyan barátja, akinek 8-10cm volt mereven, és nem volt vele semmi baj. mikor velem kavart előtte szakított a barátjával aki előtt volt egy barátja, annak nagy volt, viszont vékony. szó szerint azt mondta nem sokkal volt vastagabb mint a ujjam. hosszra 19-20centit mondott. nálam mindig nagyon élvezte, pedig nem tartott sokáig, hisz előtte sokáig nem voltam nővel. de 3 lökés után már olyanokat sóhajtozott, mondjuk monta ilyen vastag nem is volt még benne, jelzem hosszra átlagos a méretem. a mostani páromnak is vastag vagyok, neki a hosszával sincs baj, így is a méhszáját szoktam böködni, ami neki nem túl jó érzés. a vastagság anális szexnél jelent hátrányt, amelyik nő nem jajdúl fel, azt jó elfelejteni örökre.
szerintem inkább a vastagság számít, mint a hossz, illetve a technika, de mindezekkel semmire nem megyünk ha a nőt nem tudjuk felkészíteni illetve olyan állapotba hozni, hogy Ő maga is élvezze. ha a nő nincs begerjedve, akkor lehet neked bármekkora.
#3150   2010. 07. 20. kedd 13:04
voltam egy csajjal ilyen pár alkalmassal, kb 10x történt meg. sokat beszélgettünk előtte, és mondta, hogy volt olyan barátja, akinek 8-10cm volt mereven, és nem volt vele semmi baj. mikor velem kavart előtte szakított a barátjával aki előtt volt egy barátja, annak nagy volt, viszont vékony. szó szerint azt mondta nem sokkal volt vastagabb mint a ujjam. hosszra 19-20centit mondott. nálam mindig nagyon élvezte, pedig nem tartott sokáig, hisz előtte sokáig nem voltam nővel. de 3 lökés után már olyanokat sóhajtozott, mondjuk monta ilyen vastag nem is volt még benne, jelzem hosszra átlagos a méretem. a mostani páromnak is vastag vagyok, neki a hosszával sincs baj, így is a méhszáját szoktam böködni, ami neki nem túl jó érzés. a vastagság anális szexnél jelent hátrányt, amelyik nő nem jajdúl fel, azt jó elfelejteni örökre.
szerintem inkább a vastagság számít, mint a hossz, illetve a technika, de mindezekkel semmire nem megyünk ha a nőt nem tudjuk felkészíteni illetve olyan állapotba hozni, hogy Ő maga is élvezze. ha a nő nincs begerjedve, akkor lehet neked bármekkora.
(Ez egy válasz viborg üzenetére (2010. 07. 20. kedd 01:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 20. kedd 01:02
sziasztok. szerintem a nagy méret inkább hátrány mint előny! nekem 17.5 de ezzel a nagynak nem nevezhetővel is sikerül fájdalmat okozni. ugy hogy véleményem szerint nem a hossz a lényeg.persze ne legyen 10 cm. a vastagság az már más tészta!
#3149   2010. 07. 20. kedd 01:02
viborg viborg
sziasztok. szerintem a nagy méret inkább hátrány mint előny! nekem 17.5 de ezzel a nagynak nem nevezhetővel is sikerül fájdalmat okozni. ugy hogy véleményem szerint nem a hossz a lényeg.persze ne legyen 10 cm. a vastagság az már más tészta!
#3148   2010. 07. 15. csütörtök 13:32
Atesz Atesz
(moderálva! mindent a megfelelő helyen! ne offold a topicot!) ejnye1
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 08. csütörtök 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (465273)
2010. 07. 08. csütörtök 17:59
nem ciki megmérni, mert nem baj, ha tudod mekkora. nem kell róla beszélni, nekem egy barátnőm sem kérdezte sosem. panasz nem volt rá, pedig nincs 25 centis farkam... megnézni egy szép popsit, mellet, az ok. egy nő nézzem meg egy helyes pasit, vagy egy jó testet, tegye szóvá a barátnőjének, de ne hangoztassa, hogy képzeld a barátomnak 22 centi vagy képzeld csak 12... ez a két ember dolga szerintem...
#3147   2010. 07. 15. csütörtök 11:29
X Törölt felhasználó (431175)
Nem a méret számit , inkább hogy hogyan tudja használni az úriember!! Egyébként kb. 15 cm már bőven elég!!!
#3146   2010. 07. 10. szombat 15:32
dzivka dzivka
(moderálva a hsz, és az admin fikázásáért 1 hét tiltás! én a helyedben inkább érdemben fórumoznék és véleményezném az egyéb rovatokat is! legközelebb nem figyelmeztetlek, hanem véglegesen tiltalak a semmitmondó, a csak szmájlis, és beszólogatós hsz-del együtt!) :tom felkialtas ejnye1
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2010. 06. 24. csütörtök 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2010. 06. 24. csütörtök 15:57
ejnye1 vazze!
jó lenne, ha abbahagynátok a saját MÉRET bemutatást és dicsekvést, meg az arra való cinikus benyögéseket!

igyekezzetek a topic címében meghatározott témával foglalkozni, különben így nincs értelme a hozzászólásaitoknak és zárolni fogom a topicot!
felkialtas
#3145   2010. 07. 08. csütörtök 17:59
X Törölt felhasználó (465273)
nem ciki megmérni, mert nem baj, ha tudod mekkora. nem kell róla beszélni, nekem egy barátnőm sem kérdezte sosem. panasz nem volt rá, pedig nincs 25 centis farkam... megnézni egy szép popsit, mellet, az ok. egy nő nézzem meg egy helyes pasit, vagy egy jó testet, tegye szóvá a barátnőjének, de ne hangoztassa, hogy képzeld a barátomnak 22 centi vagy képzeld csak 12... ez a két ember dolga szerintem...
#3144   2010. 07. 08. csütörtök 13:55
Zsuzsi_ Zsuzsi_
OFF

Miért lenne patkányság ha a nők megbeszélnek dolgokat?
De Ti fiúk csak arról beszéltek hogy autó, foci....vagy eoro árfolyam? A fiúk pletykásabbak tudnak lenni mint a nők. Sokkal. És sok nő büszke a pasijára hogy milyen vele a szex. Az hogy a párod mások előtt nem mered dícsérni lehet hogy csak annak az oka, hogy attól tartasz: lecsapják a kezedről.
Amúgy meg ha Ti férfiak megnéttek egy csajt, hogy milyen a feneke, szeme, szája, igen is van szó arról hogy mit csinálnátok vele. Nem kéne tagadni smile Szerinted a lányok erről nem beszélgetnek?! smile Ne légy már naiv smile

ON. Teljesen mind1, hogy mekkora, egy adott mérett alatt bánat, egy adott méret felett meg fájdalom. Javaslok pár anatómia könyvet, és pár infót... de 16 cm felett nagyon szar érzés ha a farkinca eleje a méhszájat csapkodja. És előttem jó a beírás: van amikor előny a méretes hossz, van amikor felesleges.
De ha már méret, akkor inkább töltsön ki, mint ceruzával piszkáljanak......

Le kéne már szokni e méregetéstől mert milyen ciki az, hogy vki otthol leméri,büszkre rá, és az lány meg csak azt mondja rá: ennyi??? Pedig megmérted smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 08. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 08. csütörtök 11:28
annyira nem meglepő, mert nem olyan nagy dolog,csak szerintem elég nagy patkányság. Én sem mondom el a haverjaimnak, hogy milyenre van borotválva a barátnőm puncija, vagy meddig kapja be a farkam,..
#3143   2010. 07. 08. csütörtök 11:54
szex123 szex123 VIP
OFF
na most nem olyan nagy dolog vagy nagy patkányság?
Amíg a nőnek jó egy méret, nem értem miért baj, ha elmondja másnak, pl barátnőinek. De akkor már más a helyzet, ha méretbeli okok miatt nem jó a szex, és azt mondja el másnak, de a pasinak nem...
Azt sem értem, miért lenne bunkóság elmondani a haverjaimnak, hogy a csajom bekapja tövig... De ez megint olyan, hogy az már parasztság, ha panaszkodok nekik, hogy alig kapja csak be...
Nálam így működik a "mit mondok el s mit nem" dolog...
ON
Nekem átlagos méretű farkam van, szándékosan nem írok pontos adatot, mert ugye nem az a lényege a topicnak. Úgy vettem észre, hogy még ez is van, hogy egyes pózokban soknak számít, és vannak azok a bizonyos jelek, amik arra utalnak, hogy ez bőven elég a nőknél smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 08. csütörtök 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 08. csütörtök 11:28
annyira nem meglepő, mert nem olyan nagy dolog,csak szerintem elég nagy patkányság. Én sem mondom el a haverjaimnak, hogy milyenre van borotválva a barátnőm puncija, vagy meddig kapja be a farkam,..
#3142   2010. 07. 08. csütörtök 11:28
X Törölt felhasználó (465273)
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2010. 07. 08. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 08. csütörtök 08:14
mi ebben olyan meglepő?
#3141   2010. 07. 08. csütörtök 08:29
szentirmai szentirmai
Koszi, megnyugtattál! Az enyém is 13 cm,de úgy vettem észre senki sem panaszkodott!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 07. szerda 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 07. szerda 11:59
12-13 az átlag tényleg. az más kérdés, ki mekkorát szeretne, melyik csajnak mekkorára van szüksége. sok lány, akit megkérdeztem a 20centisre esküszik, és mondja hogy egy 15 centis milyen kicsi, és nem érez belőle semmit. _Viszont van olyan lány aki azt mondja, hogy a nagyok nem jük mert fájnak. 14-16cm bőven elég. ez emberét válogatja,
#3140   2010. 07. 08. csütörtök 08:14
bazzeg bazzeg
mi ebben olyan meglepő?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 08. csütörtök 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 08. csütörtök 00:28
bocsi, de ezt nem értem. a lányok kibeszélik a barátnőivel, hogy mekkora a párjuk farka?

... 71 72 73 74 75 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!