Már megbocsáss, de te hülye vagy.
1. nem társkereső rovat
2. nem a farok mérettel keresünk társat, hanem szépen odamész egy csinos lányhoz, és beszélgetsz vele. ne légy már nyomi (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 04. szombat 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 04. szombat 10:11
1. nem társkereső rovat
2. nem a farok mérettel keresünk társat, hanem szépen odamész egy csinos lányhoz, és beszélgetsz vele. ne légy már nyomi (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 04. szombat 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (769856)
Hossza12 és 3 - 3,5 átméro! Kell valakinek?
Hossza12 és 3 - 3,5 átméro! Kell valakinek?
Szép fórum de semmi értelme!
A férfiak nagy többsége hazudik a méretéről,mert azt gondolják hogy a nőknek ez számít!
Senki sem egyforma,de a nők vaginája átlagban 15 cm hosszú és ha belegondolsz hogy egy 20 cm-es pénisszel próbálkozol nem biztos hogy élvezni fogja. A nőknek a hüvelyükben 5 cm-ig vannak az idegvégződések,és így egy 6 cm-es pénisszel is kielégíthető hozzátéve hogy a nők többsége csiklón keresztül élvez és még pénisz sem kell nekik.
Az tény hogy a nagy pénisz vizuálisan izgatja a nőt,mint pl a férfit a nagy mell látványa.
Az érzéseket az agy irányítja és ezért természetes hogy a látványtól izgulnak az emberek így természetes hogy a nagy méret az izgatóbb.
A férfiak nagy többsége hazudik a méretéről,mert azt gondolják hogy a nőknek ez számít!
Senki sem egyforma,de a nők vaginája átlagban 15 cm hosszú és ha belegondolsz hogy egy 20 cm-es pénisszel próbálkozol nem biztos hogy élvezni fogja. A nőknek a hüvelyükben 5 cm-ig vannak az idegvégződések,és így egy 6 cm-es pénisszel is kielégíthető hozzátéve hogy a nők többsége csiklón keresztül élvez és még pénisz sem kell nekik.
Az tény hogy a nagy pénisz vizuálisan izgatja a nőt,mint pl a férfit a nagy mell látványa.
Az érzéseket az agy irányítja és ezért természetes hogy a látványtól izgulnak az emberek így természetes hogy a nagy méret az izgatóbb.
Egy kis tudományos segítség az átlag eldöntéséhez:
"Az amerikai Charles Darwin Kutatóintézet statisztikája a következőkről tanúskodik:
Az átlagos péniszméret az erekció állapotában fekete férfiaknál 16–20 centiméter, átmérője pedig 5 cm.
A fehér férfiaknál ugyanez a méret: 14–15 cm, illetve 3,5–4 cm.
Az ázsiai férfiak esetében a hossz 10–14 cm, az átmérő pedig 3 cm körüli.
A vagina mérete is hasonlóan változó, etnikumok szerint:
az átlagot tekintve a fekete nők vaginája nagyobb (szélesebb és mélyebb),
a fehér nőké közepes,
míg az ázsiai nőké kisebb méretű"
Egyébként meg kit érdekel az átlag?
Mindenkinek akkora van amekkorát a genetika adott. Légy büszke rá, és nem lesz kisebbségi komplexusod emiatt. Ha saját magadat elfogadod olyannak amilyen vagy, akkor az magabiztosságot ad, ami a nőket elsősorban érdekli. A nőket nem a farkad mérete érdekli, hanem hogy mennyire tudsz velük bánni.
Add meg nekik azt amire vágynak az agyukkal és a szívükkel, és nyert ügyed van.
"Az amerikai Charles Darwin Kutatóintézet statisztikája a következőkről tanúskodik:
Az átlagos péniszméret az erekció állapotában fekete férfiaknál 16–20 centiméter, átmérője pedig 5 cm.
A fehér férfiaknál ugyanez a méret: 14–15 cm, illetve 3,5–4 cm.
Az ázsiai férfiak esetében a hossz 10–14 cm, az átmérő pedig 3 cm körüli.
A vagina mérete is hasonlóan változó, etnikumok szerint:
az átlagot tekintve a fekete nők vaginája nagyobb (szélesebb és mélyebb),
a fehér nőké közepes,
míg az ázsiai nőké kisebb méretű"
Egyébként meg kit érdekel az átlag?
Mindenkinek akkora van amekkorát a genetika adott. Légy büszke rá, és nem lesz kisebbségi komplexusod emiatt. Ha saját magadat elfogadod olyannak amilyen vagy, akkor az magabiztosságot ad, ami a nőket elsősorban érdekli. A nőket nem a farkad mérete érdekli, hanem hogy mennyire tudsz velük bánni.
Add meg nekik azt amire vágynak az agyukkal és a szívükkel, és nyert ügyed van.
Ki írt itt olyat, hogy neki a kicsi kellene? Egyszerűen annyit írtunk, hogy a 20 nem átlagos és hogy a méret nem minden.
A nők nem egy átlagos méretű farok után fognak kapkodni, hanem egy ember után (legtöbb esetben). Szóval az egy elvetélt taktika, hogy úgy ismerkedsz hogy elmondod hogy neked 14 és várod hogy rád másszanak. Ha nem kapkodnak utánad a nők, az azt jelenti, hogy nem ismerkedsz velük a megfelelően és a megfelelő mennyiségben
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 29. vasárnap 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 29. vasárnap 08:01
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 29. vasárnap 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (768733)
Hát én átlag alatti vagyok és nem nagyon kapkod utánam senki . igaz egy centit se hazudok
14cm a qki és sajnos hamar élvez
Hát én átlag alatti vagyok és nem nagyon kapkod utánam senki . igaz egy centit se hazudok
váoo ez igen mit irtál / de igaz
pici matek: 20+10=30
30:2= 15 tehát a 16 átlagon felüli.....
ja, és bocs.... (Ez egy válasz player639 üzenetére (2010. 08. 28. szombat 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
30:2= 15 tehát a 16 átlagon felüli.....
ja, és bocs.... (Ez egy válasz player639 üzenetére (2010. 08. 28. szombat 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Nos, megoszlanak a vélemények. Ki ezt ki azt szereti. DE ami szerintem sokkal lényegesebb, h a nők hüvelye is más. Tudom az könnyebbentágul, de a hossza az kb fix. Ha egy 20 cm farok behatol egy 12-15 hüvelybe az kicsit kellemetlen, és ha valaki nagyon szűk akkor egy vastag farok inkább fájdalom mint élvezet. Neken volt már szerencsám 20/7 farokhoz, de meg kell mondanom, h nem volt nagyobb élvezet mint a 15/5. Látvány az más az tényleg nagyobb élvezet,de álltaláben nem a látványra megyünk, hanem a kéjre.
Ezt hogy érted? Miért ne lehetne?
(Ez egy válasz player639 üzenetére (2010. 08. 28. szombat 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Akár hiszed akár nem a lányok többségének tényleg nem a méret számít - még akkor sem, ha eszükbe jut néha egy nagyobb "bráner".. pl. az esetek nagy többségében soha nem áldoznák be a jól működő kapcsolatukat egy méretes fütyiért..
Tudom általánosságban beszélek, de sztem itt a hölgyek nem álszentek, hanem óvatosak csupán, hiszen a méret - valljuk be inkább ffi téma(ahogyan erre utaltál is) akármilyen szinten IMHO.
Tudom általánosságban beszélek, de sztem itt a hölgyek nem álszentek, hanem óvatosak csupán, hiszen a méret - valljuk be inkább ffi téma(ahogyan erre utaltál is) akármilyen szinten IMHO.
hogy lehet valakinek nagyobb méretű pénisze az átlagnál?
Ez a téma kb annyira értelmes okfejtés, mint a mellméret
Ki ezt szereti, ki azt. De a hétköznapok döntik el, hogy mi is az igazság.
Ki ezt szereti, ki azt. De a hétköznapok döntik el, hogy mi is az igazság.
Talán korábban egyszer már leírtam ugyan, de nyilván senki nem fog visszalapozni évekkel korábbra....
Volt egy osztálytársam, hatalmas farka van, talán az egész suliban Neki volt a legnagyobb....
Szerény volt, nem kérkedett vele és nem mondhatni, hogy egy csajozós típus lett volna.
Nyilván volt több barátnője, de a lány aki Hozzáment, meg volt őrülve a nagy farkáért!
Nem egészen egy évig voltak együtt, majd elváltak.....
Milyen fura az élet....ami miatt Hozzáment a lány, (állítólag) később az lett a válóok! A kis Hölgy a srác hatalmas farkát okolta, ami miatt megromlott a házasságuk, ugyanis már nem bírta.....
Azóta a sráci is és a lány is megtalálta a párját....hogy az új feleség hogy "viseli" a nagy farkat....erről nincs tudomásom...
Volt egy osztálytársam, hatalmas farka van, talán az egész suliban Neki volt a legnagyobb....
Szerény volt, nem kérkedett vele és nem mondhatni, hogy egy csajozós típus lett volna.
Nyilván volt több barátnője, de a lány aki Hozzáment, meg volt őrülve a nagy farkáért!
Nem egészen egy évig voltak együtt, majd elváltak.....
Milyen fura az élet....ami miatt Hozzáment a lány, (állítólag) később az lett a válóok! A kis Hölgy a srác hatalmas farkát okolta, ami miatt megromlott a házasságuk, ugyanis már nem bírta.....
Azóta a sráci is és a lány is megtalálta a párját....hogy az új feleség hogy "viseli" a nagy farkat....erről nincs tudomásom...
Valamennyire természetes, hogy számít a méret. De kb. csak annyira, amennyire egy női mell mérete. Vannak pasik, akiknek könnybe lábad a szeme egy-egy nagyobb mell láttán. Nőkről is el tudom, hinni, hogy sikongatnak örömükben egy nagyobb dákó markolászása közben. Ha formás, akkor látványnak sem utolsó én is azt mondom. De önmagában ettől nem lesz tartós egy kapcsolat és nem is tekinthető ez átlagosnak. A kérdés pedig az, hogy mi az átlagos. A tunáziai tengerpart négereinél mint tudjuk a 20 centi az átlagos.
de nekünk nincs tunéziai tengerpartunk.
u.i.: Háromszor voltam Tunéziában, mindössze egy négert láttam, ő volt a DJ a szálloda disco-jában. Sajna nem láttam a bránerét.
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2010. 08. 24. kedd 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 24. kedd 00:47
de nekünk nincs tunéziai tengerpartunk.
u.i.: Háromszor voltam Tunéziában, mindössze egy négert láttam, ő volt a DJ a szálloda disco-jában. Sajna nem láttam a bránerét.
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2010. 08. 24. kedd 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Számít a méret, lehet , hogy a legtöbb csaj élvezi az átlag faszt is, de a nagyot mégjobban.
Havernak igen nagy fasza van, régóta ismerjük egymást, sokszor együtt járunk kurvázni, meg kurva hajlamú csajokat is dugtunk már egy szobában, meg hasonlók.
Azt mondja (láttam is már, meg nem is kamus) még a kurvák is hátrahőkölnek mikor feláll a farka, sőt van, hogy megemlítik, hogy nem láttak még ekkorát. Persze mindezt csillogó szemekkel, remegő kezekkel és rohadtul élvezik a nagy farkát. Volt olyan csaj, aki majd' sírva fakadt a fájdalomtól, de könyörgött neki, hogy ne hagyja abba és sírva élvezett el, többször egymás után. Volt olyan csaja, aki tőle élvezett el életében először. Láttam már kefélni nem egyszer, a teknikájában nincs semmi extra. Volt olyan csaja is, akivel úgy bánt mint egy lópokróccal, de az a nagy farka miatt nem akarta otthagyni (szó szerint így mondta nekem el sírva a csaj). Nagyon sok csaja volt/van, persze egy nagy fasz, meg a visszajelzések önbizalmat is adhatnak, gondolom ez is bejátszik nála. Szóval igen is sokat számít a méret.
Elmondása szerint eddig 1 nő volt, akinél nem tudott behatolni a nagy mérete miatt.
Havernak igen nagy fasza van, régóta ismerjük egymást, sokszor együtt járunk kurvázni, meg kurva hajlamú csajokat is dugtunk már egy szobában, meg hasonlók.
Azt mondja (láttam is már, meg nem is kamus) még a kurvák is hátrahőkölnek mikor feláll a farka, sőt van, hogy megemlítik, hogy nem láttak még ekkorát. Persze mindezt csillogó szemekkel, remegő kezekkel és rohadtul élvezik a nagy farkát. Volt olyan csaj, aki majd' sírva fakadt a fájdalomtól, de könyörgött neki, hogy ne hagyja abba és sírva élvezett el, többször egymás után. Volt olyan csaja, aki tőle élvezett el életében először. Láttam már kefélni nem egyszer, a teknikájában nincs semmi extra. Volt olyan csaja is, akivel úgy bánt mint egy lópokróccal, de az a nagy farka miatt nem akarta otthagyni (szó szerint így mondta nekem el sírva a csaj). Nagyon sok csaja volt/van, persze egy nagy fasz, meg a visszajelzések önbizalmat is adhatnak, gondolom ez is bejátszik nála. Szóval igen is sokat számít a méret.
Elmondása szerint eddig 1 nő volt, akinél nem tudott behatolni a nagy mérete miatt.
és Te hogy bírod???
neked öröm vagy fájdalom? az általad leírtak, egy nagy kivétel ezekszerint.
én is ismerek nem egy ilyen embert, mégis egyedül van. egy-két alkalomra jó, de hosszútávra mégsem akarja senki. pedig semmi baj nincs vele, csak a méretével nem tudnak mit kezdeni a nők, pedig nem egy nője volt már. persze lehet ilyen urbán legendeket hallani, nah de ez is olyan aki hiszi hiszi, aki nem nem. (Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2010. 08. 24. kedd 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 24. kedd 00:47
neked öröm vagy fájdalom? az általad leírtak, egy nagy kivétel ezekszerint.én is ismerek nem egy ilyen embert, mégis egyedül van. egy-két alkalomra jó, de hosszútávra mégsem akarja senki. pedig semmi baj nincs vele, csak a méretével nem tudnak mit kezdeni a nők, pedig nem egy nője volt már. persze lehet ilyen urbán legendeket hallani, nah de ez is olyan aki hiszi hiszi, aki nem nem. (Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2010. 08. 24. kedd 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Számít a méret, lehet , hogy a legtöbb csaj élvezi az átlag faszt is, de a nagyot mégjobban.
Egy havercsanak is volt egy brazil palija, aki szines bőrű volt, és kérdeztük,hogy olyan,mint a filmeken, a mérete?
Nem, akkor nem islenne vele, mert nem bírná
Szóval, mert a filmek ezt nyomják,hogy 20 centi fölött vannak ak királyok,ez baromság, én 20 centi alatt vagyok,de mégis élvezik a nők a méretem, és a technikám!
Biztos látványra ez kell a filmekben és mint minden mi a mai vilgról szól, az a külsőség.
Nem, akkor nem islenne vele, mert nem bírná
Szóval, mert a filmek ezt nyomják,hogy 20 centi fölött vannak ak királyok,ez baromság, én 20 centi alatt vagyok,de mégis élvezik a nők a méretem, és a technikám! Biztos látványra ez kell a filmekben és mint minden mi a mai vilgról szól, az a külsőség.
Magyarország átlag IQ-ja kb. 112 körül van....(egy régebbi televíziós, nem reprezentatív mérés alapján)
A tiéd láthatóan a 20-as számnál elakadt....
Ha megütnéd legalább az átlag szintjét, talán nem a hossza lenne annyira fontos, hanem a vastagsága....
Nem mellesleg többek írták már az átlag méretet, (amiről egyébként szól a topic...)....szóval ezt a "20 cm körüli" dolgot nem itt kéne feszegetned...
A tiéd láthatóan a 20-as számnál elakadt....
Ha megütnéd legalább az átlag szintjét, talán nem a hossza lenne annyira fontos, hanem a vastagsága....
Nem mellesleg többek írták már az átlag méretet, (amiről egyébként szól a topic...)....szóval ezt a "20 cm körüli" dolgot nem itt kéne feszegetned...

rilu