Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 69 70 71 72 73 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3199   2010. 09. 09. csütörtök 14:28
melpi81 melpi81
"egy történet alapján nagyigazságokat mondani hülyeség. , a történetben egy 15/4es farok szerepel egy tágpinájú nőben."
Most ezzel arra célzol, hogy kicsi a 15/4 ? Az itt olvasottak szerint pont átlagos. Amúgy nem volt tág pinája egyáltalán és elmondása alapján előttem eddig 4-5 partnere volt, egyiktől sem tudott elélvezni (gondolom mind átlagos faszú volz), csupán az utánam következő nagyfaszú haveromtól.
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2010. 09. 08. szerda 06:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 08. szerda 06:05
egy történet alapján nagyigazságokat mondani hülyeség. , a történetben egy 15/4es farok szerepel egy tágpinájú nőben.
nem igaz az ,hogy minden nőnek a nagy farok kell ésaz sem igaz ,hogy egy 6cm hosszu pöccsel ki lehet elégiteni egy nőt ,mert hogyelvilegaz esö 5cmben van a hüvelyben a sok idegvégződés ...blablabla...
#3198   2010. 09. 08. szerda 13:43
msi74 msi74
Nos én is mesélnék egy történetet. Tudom, minden tapasztalat más és más éppen ezért színesíteném az egyébként is örök témát. Magamról: 193 cm magas atlétikus srác vagyok. 16,5-17*4,5 szerkentyűvel. Az átlagnál sokkal- sokkal jobb kondícióban vagyok, ma is még verseny sportolok 36 évesen. Áldásként még addig tartom vissza a lövést ameddig akarom, akár 2-3 órán át. Igaz utána egy óráig meg se mozdul a rudi smile Szinte kísérteties az a történet amit melpi81 mesélt. Velem ugyanez történt meg csak nekem nem a haverom, hanem más forrásból jutott el hozzám a történet.Az Ex nem ment el csak a csiklójától stb. állítólag nem érez engem eléggé fűrészelhettem én akár meddig. Akivel most van az egy retek törpe, kövér, öreg, pasi létére lóg a csöcse(nem vicc) stb. Viszont bazi nagy a farka... az ex meg oda van érte, a lábát beletörölheti a pasi akkor is jó neki, félrekúrhat, folyása lehet az ex-nek ettől az sem baj ...döbbenek, csak döbbenek( ha a pénzre gondoltok, akkor az sem ok mert nekem is van mit a tejbe aprigálni). Amikor belevágta az arcomba, hogy „tudod méret a lényeg” ..a mai napig nem hevertem ki. Múlt nyáron, aki élt és mozgott, no meg megütötte a limitet elkaptam. Volt, hogy 24 óra alatt 4 hölggyel szerelmeskedtem, hogy bizonyítsam magamnak azt, hogy nem a méret a lényeg.
És azonnal az ellen példa..A mostani párom meg elájul, úgy megrakom, pedig az előző pasijának nagyobb volt, mint nekem..
#3197   2010. 09. 08. szerda 07:20
maduck maduck
látom ennek a témának nem lesz soha vége
#3196   2010. 09. 08. szerda 06:05
bazzeg bazzeg VIP
egy történet alapján nagyigazságokat mondani hülyeség. , a történetben egy 15/4es farok szerepel egy tágpinájú nőben.
nem igaz az ,hogy minden nőnek a nagy farok kell ésaz sem igaz ,hogy egy 6cm hosszu pöccsel ki lehet elégiteni egy nőt ,mert hogyelvilegaz esö 5cmben van a hüvelyben a sok idegvégződés ...blablabla...
#3195   2010. 09. 06. hétfő 21:41
X Törölt felhasználó (762368)
Nekem pedig 2 ellen példám van.
Házas vagyok de volt két barátnőm(szeretőm) nem egyszerre smile
Mindkét csajnak volt párja és mindkettőnek jóval nagyobb volt a farka mint az enyém.
Mégis nagyon szerették smile
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2010. 09. 06. hétfő 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 06. hétfő 21:26
Egy történet, hogy számít-e a méret:

Volt egy barátnőm, ő 37 éves volt, én 27-28. Kb. 1 évig voltunk együtt, elmondása szerint sohasem élvezett még el fasztól, egyszerűen nem volt hüvelyi orgazmusa, csak ha a csiklóját izgatta, úgy tudott elélvezni, akkor is csak igen nehezen. Egyébként élvezte a szexet, csakhát ugye sokszor kielégítetlen maradt. Elég melós volt sokszor 1 óráig is dugtam, majd hátulról folytattam, hogy ő odaférjen a csiklójához. Szerencsére ha a kakilukában voltam feleannyi idő elég volt neki, de sajna nekem is. A topik szerint átlagos méretem van, 15/4 cm, halálosan szerelmes volt belém, szóval nem velem volt a gond. Volt ő ezzel a problémával még fiatalon dokinál is, azt mondták neki, ez egy létező jelenség, sok nőnél előfordul.

Kb. 1 év után szakítottam vele, rá nem sokkal nagyfaszú haverommal összejött. Nem tudom a méretét, ő azt kamuzta sosem mérte, de láttam neki, tényleg kurvanagy. Együtt jártunk kurvázni, még azok is sokszor hátrahőköltek tőle.
Na szóval ettől a sráctól egy átlagos szeretkezés alatt 2-3x is elélvezett az exem (életében először fasztól hüvelyi orgazmust élt át). Jóban voltunk továbbra is, ő mondta, na meg persze haverral is kitárgyaltuk. Egyébként semmi extra nincs a srácban, csak a nagy fasza.
#3194   2010. 09. 06. hétfő 21:26
melpi81 melpi81
Egy történet, hogy számít-e a méret:

Volt egy barátnőm, ő 37 éves volt, én 27-28. Kb. 1 évig voltunk együtt, elmondása szerint sohasem élvezett még el fasztól, egyszerűen nem volt hüvelyi orgazmusa, csak ha a csiklóját izgatta, úgy tudott elélvezni, akkor is csak igen nehezen. Egyébként élvezte a szexet, csakhát ugye sokszor kielégítetlen maradt. Elég melós volt sokszor 1 óráig is dugtam, majd hátulról folytattam, hogy ő odaférjen a csiklójához. Szerencsére ha a kakilukában voltam feleannyi idő elég volt neki, de sajna nekem is. A topik szerint átlagos méretem van, 15/4 cm, halálosan szerelmes volt belém, szóval nem velem volt a gond. Volt ő ezzel a problémával még fiatalon dokinál is, azt mondták neki, ez egy létező jelenség, sok nőnél előfordul.

Kb. 1 év után szakítottam vele, rá nem sokkal nagyfaszú haverommal összejött. Nem tudom a méretét, ő azt kamuzta sosem mérte, de láttam neki, tényleg kurvanagy. Együtt jártunk kurvázni, még azok is sokszor hátrahőköltek tőle.
Na szóval ettől a sráctól egy átlagos szeretkezés alatt 2-3x is elélvezett az exem (életében először fasztól hüvelyi orgazmust élt át). Jóban voltunk továbbra is, ő mondta, na meg persze haverral is kitárgyaltuk. Egyébként semmi extra nincs a srácban, csak a nagy fasza.
#3193   2010. 09. 04. szombat 18:52
dzivka dzivka
akkor en azsiai vagyok hm csak a szemem nem ferdult a merethez. az eskimokat nem teszteltek lehet ott elernem az atlag felso hatarat
(Ez egy válasz Geby911 üzenetére (2010. 08. 30. hétfő 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 30. hétfő 11:02
Egy kis tudományos segítség az átlag eldöntéséhez:

"Az amerikai Charles Darwin Kutatóintézet statisztikája a következőkről tanúskodik:
Az átlagos péniszméret az erekció állapotában fekete férfiaknál 16–20 centiméter, átmérője pedig 5 cm.
A fehér férfiaknál ugyanez a méret: 14–15 cm, illetve 3,5–4 cm.
Az ázsiai férfiak esetében a hossz 10–14 cm, az átmérő pedig 3 cm körüli.
A vagina mérete is hasonlóan változó, etnikumok szerint:
az átlagot tekintve a fekete nők vaginája nagyobb (szélesebb és mélyebb),
a fehér nőké közepes,
míg az ázsiai nőké kisebb méretű"

Egyébként meg kit érdekel az átlag?
Mindenkinek akkora van amekkorát a genetika adott. Légy büszke rá, és nem lesz kisebbségi komplexusod emiatt. Ha saját magadat elfogadod olyannak amilyen vagy, akkor az magabiztosságot ad, ami a nőket elsősorban érdekli. A nőket nem a farkad mérete érdekli, hanem hogy mennyire tudsz velük bánni.
Add meg nekik azt amire vágynak az agyukkal és a szívükkel, és nyert ügyed van.
#3192   2010. 09. 04. szombat 17:53
szex123 szex123
Már megbocsáss, de te hülye vagy.
1. nem társkereső rovat
2. nem a farok mérettel keresünk társat, hanem szépen odamész egy csinos lányhoz, és beszélgetsz vele. ne légy már nyomi
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 04. szombat 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (769856)
2010. 09. 04. szombat 10:11
Hossza12 és 3 - 3,5 átméro! Kell valakinek? szomoru1
#3191   2010. 09. 04. szombat 10:11
X Törölt felhasználó (769856)
Hossza12 és 3 - 3,5 átméro! Kell valakinek? szomoru1
#3190   2010. 09. 01. szerda 18:21
X Törölt felhasználó (458860)
Szép fórum de semmi értelme!
A férfiak nagy többsége hazudik a méretéről,mert azt gondolják hogy a nőknek ez számít!
Senki sem egyforma,de a nők vaginája átlagban 15 cm hosszú és ha belegondolsz hogy egy 20 cm-es pénisszel próbálkozol nem biztos hogy élvezni fogja. A nőknek a hüvelyükben 5 cm-ig vannak az idegvégződések,és így egy 6 cm-es pénisszel is kielégíthető hozzátéve hogy a nők többsége csiklón keresztül élvez és még pénisz sem kell nekik.
Az tény hogy a nagy pénisz vizuálisan izgatja a nőt,mint pl a férfit a nagy mell látványa.
Az érzéseket az agy irányítja és ezért természetes hogy a látványtól izgulnak az emberek így természetes hogy a nagy méret az izgatóbb.
#3189   2010. 08. 30. hétfő 11:02
Geby911 Geby911
Egy kis tudományos segítség az átlag eldöntéséhez:

"Az amerikai Charles Darwin Kutatóintézet statisztikája a következőkről tanúskodik:
Az átlagos péniszméret az erekció állapotában fekete férfiaknál 16–20 centiméter, átmérője pedig 5 cm.
A fehér férfiaknál ugyanez a méret: 14–15 cm, illetve 3,5–4 cm.
Az ázsiai férfiak esetében a hossz 10–14 cm, az átmérő pedig 3 cm körüli.
A vagina mérete is hasonlóan változó, etnikumok szerint:
az átlagot tekintve a fekete nők vaginája nagyobb (szélesebb és mélyebb),
a fehér nőké közepes,
míg az ázsiai nőké kisebb méretű"

Egyébként meg kit érdekel az átlag?
Mindenkinek akkora van amekkorát a genetika adott. Légy büszke rá, és nem lesz kisebbségi komplexusod emiatt. Ha saját magadat elfogadod olyannak amilyen vagy, akkor az magabiztosságot ad, ami a nőket elsősorban érdekli. A nőket nem a farkad mérete érdekli, hanem hogy mennyire tudsz velük bánni.
Add meg nekik azt amire vágynak az agyukkal és a szívükkel, és nyert ügyed van.
#3188   2010. 08. 30. hétfő 08:55
Lillus Lillus
Ki írt itt olyat, hogy neki a kicsi kellene? Egyszerűen annyit írtunk, hogy a 20 nem átlagos és hogy a méret nem minden.
#3187   2010. 08. 29. vasárnap 09:49
szex123 szex123
A nők nem egy átlagos méretű farok után fognak kapkodni, hanem egy ember után (legtöbb esetben). Szóval az egy elvetélt taktika, hogy úgy ismerkedsz hogy elmondod hogy neked 14 és várod hogy rád másszanak. Ha nem kapkodnak utánad a nők, az azt jelenti, hogy nem ismerkedsz velük a megfelelően és a megfelelő mennyiségben smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 29. vasárnap 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (768733)
2010. 08. 29. vasárnap 08:01
Hát én átlag alatti vagyok és nem nagyon kapkod utánam senki . igaz egy centit se hazudok smile 14cm a qki és sajnos hamar élvez
#3186   2010. 08. 29. vasárnap 08:01
X Törölt felhasználó (768733)
Hát én átlag alatti vagyok és nem nagyon kapkod utánam senki . igaz egy centit se hazudok smile 14cm a qki és sajnos hamar élvez
#3185   2010. 08. 28. szombat 18:15
maarimar maarimar
váoo ez igen mit irtál / de igaz
#3184   2010. 08. 28. szombat 09:49
PIROSTANGA PIROSTANGA
pici matek: 20+10=30
30:2= 15 tehát a 16 átlagon felüli.....
ja, és bocs....
(Ez egy válasz player639 üzenetére (2010. 08. 28. szombat 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 28. szombat 00:09
hogy lehet valakinek nagyobb méretű pénisze az átlagnál?
#3183   2010. 08. 28. szombat 09:27
Fruty Fruty
Nos, megoszlanak a vélemények. Ki ezt ki azt szereti. DE ami szerintem sokkal lényegesebb, h a nők hüvelye is más. Tudom az könnyebbentágul, de a hossza az kb fix. Ha egy 20 cm farok behatol egy 12-15 hüvelybe az kicsit kellemetlen, és ha valaki nagyon szűk akkor egy vastag farok inkább fájdalom mint élvezet. Neken volt már szerencsám 20/7 farokhoz, de meg kell mondanom, h nem volt nagyobb élvezet mint a 15/5. Látvány az más az tényleg nagyobb élvezet,de álltaláben nem a látványra megyünk, hanem a kéjre.
#3182   2010. 08. 28. szombat 07:45
dori123 dori123 VIP
Ezt hogy érted? Miért ne lehetne?
(Ez egy válasz player639 üzenetére (2010. 08. 28. szombat 00:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 28. szombat 00:09
#3181   2010. 08. 28. szombat 01:08
ielsowhan ielsowhan
Akár hiszed akár nem a lányok többségének tényleg nem a méret számít - még akkor sem, ha eszükbe jut néha egy nagyobb "bráner".. pl. az esetek nagy többségében soha nem áldoznák be a jól működő kapcsolatukat egy méretes fütyiért..
Tudom általánosságban beszélek, de sztem itt a hölgyek nem álszentek, hanem óvatosak csupán, hiszen a méret - valljuk be inkább ffi téma(ahogyan erre utaltál is) akármilyen szinten IMHO.
#3180   2010. 08. 28. szombat 00:09
player639 player639

... 69 70 71 72 73 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!