(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 30. szombat 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Szia, gegeci, hogy szolgál a kedves egészséged? Ma már hányadikszor méred meg újra és újra? Tévedés, hogy konyhakéssel kell méregetni! Azzal le kell csapni!
Szia, gegeci, hogy szolgál a kedves egészséged? Ma már hányadikszor méred meg újra és újra? Tévedés, hogy konyhakéssel kell méregetni! Azzal le kell csapni!
Inkább forgatta meg volna a beleidben a konyhakést!!!
Nem,hanem kicsit fejlettebb!Képzeld, én voltam a bölcsibe a dajkanéni kedvence.(..akkor is cserélte a pelenkámat amikor az száraz volt)
ÉLJENEK A KIS PÖCSŰ SRÁCOK (mint én)
Halló, itt Ésszel Kamatyolók és Jókedvvel Jércéket Űző Álomfiak Úri Őrizete! Halló! ....Hát nem letette?
(Ez egy válasz ciao üzenetére (2005. 04. 25. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
János, mi vagy te gorilla, hogy mrá a
gy
is szőrös volt???
alf
er alf
ek alf
ágyban
ékjjűáúő
Mostmár jobban érzed magad!?
gege vazzeg, itt egy fiatalabb kori képem:
Azt hiszel, amit akarsz. Így van ez, amikor egynél leblokkolsz, megpenészedik, begombásodik. Megértelek, hogy meguntad már. De ki kellene már lépned szüléd szoknyája alól! Még a végén mindannyiunkat olyannak képzelsz!
Igen!
Nem hiszem azt, de egy 17-éves kölyök mit kinlódik itt a farkával. Nem meri megmutatni "élőben" egy lánynak, hanem személytelenség mőgé bujva itt bohockodik vele,mintha annyira életbevágó lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 24. vasárnap 13:51
Nem hiszem azt, de egy 17-éves kölyök mit kinlódik itt a farkával. Nem meri megmutatni "élőben" egy lánynak, hanem személytelenség mőgé bujva itt bohockodik vele,mintha annyira életbevágó lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3031)
Köszi Katicika!
, remélem nem rossz indulatból írtad, poénnak nagyon jó:) és igazad van! De nem arról van szó, hogy én fikázni járok ide, én azokat piszkálmo akik másokba belekötnek...
, remélem nem rossz indulatból írtad, poénnak nagyon jó:) és igazad van! De nem arról van szó, hogy én fikázni járok ide, én azokat piszkálmo akik másokba belekötnek...
Hát ezt tényleg lóhalálában szúrtad ide be, ezért ló****t sem ér!
(Ez egy válasz sisa üzenetére (2005. 10. 31. hétfő 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Te meg asszed te vagy itt a jani igaz?
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi Katicika!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Ja! Bocsi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 24. vasárnap 12:43
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Ismét nem figyelsz! Kinek szól a válasz? Na, ugye!
Ismét nem figyelsz! Kinek szól a válasz? Na, ugye!
Már te is provokálsz?
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 10. 28. péntek 05:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Mezei veréb
A házi verébnél kisebb, barnább, csengőbb hangú madár. Állománya fogyóban, kertekben, gyümölcsösökben, de erdőszéleken is megtelepíthető 35 mm röpnyílású fészekodúval. Fiókáit kizárólag rovarokkal eteti, mint a cinegék!
Tévedés azt állítani, hogy a kis szárnyas képes lenne képet beszúrni a GG-re, sőt, mai tudásunk szerint, ki sem tudja verni, bármennyire azért is jár ide..
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3031)
Nekem nem azzal van a bajom, hogy a méretet fikázod te suttyó paraszt... Hanem azzal hogy mit ugrálsz másnak mikor te még ahoz is veréb vagy hogy egy képet feltölts... Verd ki, úgyis azért jársz ide...

rilu

vaczak
Susi