Te..,most buzivagy vagy születési rendellenességed van? A tiédedet kinyomta a dajkanéni ,mert azt hitte ,hogy pattanás?És utána bekente "PITRALONNAL " nehogy kiújuljon.
.Nembaj , ha masztizni még tudod használni.A konyhakést meg dugd a seggedbe és forgasd magadnak,hátha fényesedik tőle majd az agyad(HA,VAN!)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 30. szombat 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 30. szombat 08:10

Törölt felhasználó (3031)

Inkább forgatta meg volna a beleidben a konyhakést!!!

Törölt felhasználó (7767)

Szia, gegeci, hogy szolgál a kedves egészséged? Ma már hányadikszor méred meg újra és újra? Tévedés, hogy konyhakéssel kell méregetni! Azzal le kell csapni!
Szia, gegeci, hogy szolgál a kedves egészséged? Ma már hányadikszor méred meg újra és újra? Tévedés, hogy konyhakéssel kell méregetni! Azzal le kell csapni!
Inkább forgatta meg volna a beleidben a konyhakést!!!
Nem,hanem kicsit fejlettebb!Képzeld, én voltam a bölcsibe a dajkanéni kedvence.(..akkor is cserélte a pelenkámat amikor az száraz volt)

Halló, itt Ésszel Kamatyolók és Jókedvvel Jércéket Űző Álomfiak Úri Őrizete! Halló! ....Hát nem letette?
(Ez egy válasz ciao üzenetére (2005. 04. 25. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
János, mi vagy te gorilla, hogy mrá a gyerekágyban is szőrös volt???
ékjjűáúő

Mostmár jobban érzed magad!?

gege vazzeg, itt egy fiatalabb kori képem:

Azt hiszel, amit akarsz. Így van ez, amikor egynél leblokkolsz, megpenészedik, begombásodik. Megértelek, hogy meguntad már. De ki kellene már lépned szüléd szoknyája alól! Még a végén mindannyiunkat olyannak képzelsz!

Igen!
Nem hiszem azt, de egy 17-éves kölyök mit kinlódik itt a farkával. Nem meri megmutatni "élőben" egy lánynak, hanem személytelenség mőgé bujva itt bohockodik vele,mintha annyira életbevágó lenne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 24. vasárnap 13:51

Törölt felhasználó (3031)

Köszi Katicika!
, remélem nem rossz indulatból írtad, poénnak nagyon jó:) és igazad van! De nem arról van szó, hogy én fikázni járok ide, én azokat piszkálmo akik másokba belekötnek...

Hát ezt tényleg lóhalálában szúrtad ide be, ezért ló****t sem ér!
(Ez egy válasz sisa üzenetére (2005. 10. 31. hétfő 12:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Te meg asszed te vagy itt a jani igaz?
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi Katicika!
, remélem nem rossz indulatból írtad, poénnak nagyon jó:) és igazad van! De nem arról van szó, hogy én fikázni járok ide, én azokat piszkálmo akik másokba belekötnek...
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Ja! Bocsi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 24. vasárnap 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 24. vasárnap 12:43

Törölt felhasználó (7767)

Ismét nem figyelsz! Kinek szól a válasz? Na, ugye!

Ismét nem figyelsz! Kinek szól a válasz? Na, ugye!