Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 68 69 70 71 72 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3219   2010. 09. 20. hétfő 22:30
bazzeg bazzeg
Lányoktól ne várj erreválaszt ... az egyik aztmondja elég az átlag méret ,deközben egynagy faszra vágyik, a másik meg azt mondja ,hogy nagy kell neki ,de közben az átlagostól is kettéhasad ... errő ennyit ...
(Ez egy válasz xsa üzenetére (2010. 09. 20. hétfő 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 20. hétfő 17:42
Lányoktól szeretném hallani, hogy akkor mi is az a méret, ami már elfogadható és egyáltalán nem ciki. Nem az átlagok érdekelnek, meg az sem, hogy játékosabb.... csak a tények.

(csakhogy ez a a topic az átlagról szól, és nem a lányok kívánságairól!) :tom ejnye1
#3218   2010. 09. 20. hétfő 17:42
xsa xsa
Lányoktól szeretném hallani, hogy akkor mi is az a méret, ami már elfogadható és egyáltalán nem ciki. Nem az átlagok érdekelnek, meg az sem, hogy játékosabb.... csak a tények.

(csakhogy ez a a topic az átlagról szól, és nem a lányok kívánságairól!) :tom ejnye1
#3217   2010. 09. 17. péntek 15:25
dzivka dzivka
az igazi problema nem akkor van ha a holgynek kicsi a cerkad,hanem akkor ha masnap az osszes ismerosod rajtad rohog.aztan meg ha megismersz egy uj lanyt es egy ket heti eggyutt jaras utan megkerdi "neked tenyleg olyan pici van vagy csak ugratnak"
#3216   2010. 09. 16. csütörtök 23:34
X Törölt felhasználó (348246)
IGEN Lillus Aljas nagyon az enyém is mintha nagyobb lenne....puszi Lillus
#3215   2010. 09. 16. csütörtök 22:56
melpi81 melpi81
Van valami mondás, hogy minden nőnek 2 méretű vibrátora van, egy amit megmutat a párjának és egy , amit titokban használ.
#3214   2010. 09. 16. csütörtök 18:08
X Törölt felhasználó (13380)
Sziasztok egyszer egy idösebb néni megmondta nekem mennyi az igazi méret " Ha bekapom nagy ha beleülök kicsi"
#3213   2010. 09. 16. csütörtök 06:03
X Törölt felhasználó (464942)
Az enyém 18,5 de ha Lillus képeit nézegetem akkor úgy érzem mintha nőne még!
#3212   2010. 09. 15. szerda 21:44
X Törölt felhasználó (746493)
15-16 cm
#3211   2010. 09. 15. szerda 14:35
A használati utasitást köszönöm de ismerem nincsen baj a technikával csak volt olyan kapcsolatom ahol elkelt volna a hosszabb,de nem marat senki sem hoppoooonnnn smile
(Ez egy válasz katicika üzenetére (2010. 09. 14. kedd 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 14. kedd 10:37
Átlagosnak!
Erről szól a topic!
De, amennyiben nem tudod jól használni, akkor csak "kis szarnak"!
nyes
#3210   2010. 09. 15. szerda 08:36
Lillus Lillus
Ha a farkad kell neki, akkor kevés leszel, ha viszont te magad, akkor koránt sem biztos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 11. szombat 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (770869)
2010. 09. 11. szombat 10:25
Üdv! engem a sors nem áldott meg nagy mérettel, 13,7 *4,2 szóval mondhatjuk h kicsi. Eddigi életem során sosem görcsöltem ezen, elfogadtam és az élet is olyan partnerekkel hozott össze akik meg voltak velem elégedve (:P) a méretem ellenére is. Viszont van most egy lány, 5 évvel fiatalabb nálam, egy igazi gazella crazya Eddig 3* találkoztunk, csókig jutottunk el. Persze volt olyan pontja a beszélgetésnek már ahol a szexről beszéltünk, mindenfélét, kinek mi esik jól stb, és valahogy előjött hogy ő nagy méreteket szereti, csak úgy tud elélvezni ha nagy farok van benne. Persze ezt nem így adta elő,sokkal burkoltabban és hosszabban, de ez volt a lényeg. Az én méretemre nem kérdezett rá, viszont vasárnap nála töltöm majd az estét és életemben először görcsölök hogy kevés leszek neki nyes
#3209   2010. 09. 14. kedd 12:25
Bocs ezt macskaszemnek akartam írni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 11. szombat 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2010. 09. 11. szombat 18:15
szerintem ha szexre kerül a sor, akkor csináld úgy, hogy nelegyen előjáték a részéről, te neki jobban feküdj rá erre a részére, tehát ne lássa meg, csak tedd be neki (valahogy intézd így). aztán várd ki, hogy reagál rá. ha elmegy, akkor folytatás, ha nem lesz neki jó, akkor többet úgysem fog keresni.
a sok nő mondja, hogy ő a nagyot szereti, csak általábban a hosszhoz a vastagság növekedés is hozzájár, de nem ehehz kapcsolja az élvezetét, hanem a hosszhoz. és szerintem a vastagság többet számít a nőknél, csak ezt nehezen azonosítják a rövidebb péniszhez. és neked a vastagsággal nem nagyon van probléma.
nekem is volt olyan csak, hogy előtte 19-20-as méretű csávója volt, de vékony szerszámű, nálam az átlagos méretem ellenére az 5 percet jobban élvezte a hosszhoz viszonyított kicsit nagyobb vastagság miatt, és eztmeg is jegyezte, sajnos ekkor mentem el nyes
#3208   2010. 09. 14. kedd 12:23
Pajtás 13 cm-es farok az nem nagy.Ha egy csaj a nagy méretet kedveli akkor te lehetsz nagyon rendes gyerek de a farkadat akkor is kicsinek fogja találni.Ha a csaj puncija a nagy farkakhoz szokott és optikailag is ezt szereti akkor tornázhatsz mint veréb a deszkán legfeljebb azt mondja hogy aranyos vagy.Nekem 18,5 as a farkam még is volt olyan csajom aki nagyon tág volt a szeretkezés végére.
#3207   2010. 09. 14. kedd 10:37
katicika katicika
Átlagosnak!
Erről szól a topic!
De, amennyiben nem tudod jól használni, akkor csak "kis szarnak"!
nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 14. kedd 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (348246)
2010. 09. 14. kedd 08:22
az enyém minek számit??16,6/6cm
#3206   2010. 09. 14. kedd 08:22
az enyém minek számit??16,6/6cm
#3205   2010. 09. 11. szombat 22:43
vazelinator vazelinator VIP Admin
lehet le húzod és a csaj azt mondja, hogy hm nem rossz idáig ugyan 22-25 cm volt dolga de ez kb 18 cm sem rossz smile
ezzel azt akarom mondani hogy a pasik lódítanak a csajoknak meg fogalmuk sincs a méretről smile
kapcsold le a villanyt és tedd mit szoktál s nem hiszem hoyg panasz lesz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 11. szombat 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv! engem a sors nem áldott meg nagy mérettel, 13,7 *4,2 szóval mondhatjuk h kicsi. Eddigi életem során sosem görcsöltem ezen, elfogadtam és az élet is olyan partnerekkel hozott össze akik meg voltak velem elégedve (:P) a méretem ellenére is. Viszont van most egy lány, 5 évvel fiatalabb nálam, egy igazi gazella crazya Eddig 3* találkoztunk, csókig jutottunk el. Persze volt olyan pontja a beszélgetésnek már ahol a szexről beszéltünk, mindenfélét, kinek mi esik jól stb, és valahogy előjött hogy ő nagy méreteket szereti, csak úgy tud elélvezni ha nagy farok van benne. Persze ezt nem így adta elő,sokkal burkoltabban és hosszabban, de ez volt a lényeg. Az én méretemre nem kérdezett rá, viszont vasárnap nála töltöm majd az estét és életemben először görcsölök hogy kevés leszek neki nyes
#3204   2010. 09. 11. szombat 18:15
X Törölt felhasználó (69371)
szerintem ha szexre kerül a sor, akkor csináld úgy, hogy nelegyen előjáték a részéről, te neki jobban feküdj rá erre a részére, tehát ne lássa meg, csak tedd be neki (valahogy intézd így). aztán várd ki, hogy reagál rá. ha elmegy, akkor folytatás, ha nem lesz neki jó, akkor többet úgysem fog keresni.
a sok nő mondja, hogy ő a nagyot szereti, csak általábban a hosszhoz a vastagság növekedés is hozzájár, de nem ehehz kapcsolja az élvezetét, hanem a hosszhoz. és szerintem a vastagság többet számít a nőknél, csak ezt nehezen azonosítják a rövidebb péniszhez. és neked a vastagsággal nem nagyon van probléma.
nekem is volt olyan csak, hogy előtte 19-20-as méretű csávója volt, de vékony szerszámű, nálam az átlagos méretem ellenére az 5 percet jobban élvezte a hosszhoz viszonyított kicsit nagyobb vastagság miatt, és eztmeg is jegyezte, sajnos ekkor mentem el nyes
#3203   2010. 09. 11. szombat 13:43
bazzeg bazzeg
ne görcsölj nyes az esélytelenek nyugalmával viseld a dolgot nyes
#3202   2010. 09. 11. szombat 10:25
X Törölt felhasználó (770869)
#3201   2010. 09. 09. csütörtök 17:50
bazzeg bazzeg
Az Én cerkám sem nagyobb ,mint a Tied ergo nem leszólás volt amit irtam . Ha a csaj nemtudott elélvezni a Te farkadtól cask a haverod nagy faszától akkor ez nnyit jelent ,hogy neki a nagyobb / vastagabb farok passzol ergo nagy a pinája smile
A csajok ugyanugy vannak beállitva ,mint Mi . Csak ,hogy egy példát emlitsek ha eléd tesznek egy Ford Mustangot és egy Opel Insigniát akkor tuti ,hogy a Ford Mustangot fogod választani ... Az Opel is egy frankó verda és teszi a dolgát elvisz AbólB-be kényelmes és kevesebbet fogyaszt a környezetet is kiméli ,de azért a Ford Mustang az mégis csak odabaszós smile )
Remélem érthető a példa .

ja és a Nőkröl mégannyit ,hogy minden Nőben ottvan a "kurvahajlam" .
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2010. 09. 09. csütörtök 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 09. csütörtök 14:28
"egy történet alapján nagyigazságokat mondani hülyeség. , a történetben egy 15/4es farok szerepel egy tágpinájú nőben."
Most ezzel arra célzol, hogy kicsi a 15/4 ? Az itt olvasottak szerint pont átlagos. Amúgy nem volt tág pinája egyáltalán és elmondása alapján előttem eddig 4-5 partnere volt, egyiktől sem tudott elélvezni (gondolom mind átlagos faszú volz), csupán az utánam következő nagyfaszú haveromtól.
#3200   2010. 09. 09. csütörtök 14:39
melpi81 melpi81
Még egy sztori:

Mint emítettem, pár éve elég sokat kurváztam együtt a nagyfaszú haverral. A kurvák, meg a kurva hajlamúak könnyen jöttek, az éjszakában dolgoztunk akkoriban, jól néztünk ki, a piát sem vetettük meg, kis túlzással minden péntek, vagy szombat este felszedtünk valakit, voltak visszajáró csajok is, kolleganők is.
Volt, hogy egy csajt dugtunk ketten, volt, hogy négyesben szexeltünk, partnert cserélgetve. Mikor letoltuk a gatyánkat és állt a jancsi, MINDEGYIK a nagy fasztól volt oda ! Nem volt kellemes , mikor a haver nagy faszától csillogott a szemük, az enyémmel meg csak épp, hogy foglakoztak. Sosem volt merevedési problémám, állt mint a cövek, jól is kúrtam, kúrok a mai napig, nem ezzel volt a gond. Ha egy nő meglát egy nagy faszt, benedvesedik, már a látványtól is, még akkor is, ha eljátsza, hogy ooohhh, ez neki nagyon nagy. Ugyan már, hanyan eljátszották ezt haverral is, aztán meg úgy csúszott bennük a nagy fasz, mint kés a vajban.
Egy idő után kezdtem épp emiatt kínosan érezni magam és ki is szálltam a közös kurvázásból.

Hozzáteszem ez meglehet csak a kurva hajlamú nőkre igaz , de azokra tuti !

... 68 69 70 71 72 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!