nincs igazam????
Hát...
Nem gondoltam volna, hogy ily' népszerű lesz ez a topic...
Nem gondoltam volna, hogy ily' népszerű lesz ez a topic...
Te egy zseni vagy!
Pedig én már azt hittem, hogy erre már sosem lesz szükségem, de belátom tévedtem! (ha nem írod ide, biztos gondolkoznom kellett volna rajta) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 16. péntek 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 16. péntek 19:32
Pedig én már azt hittem, hogy erre már sosem lesz szükségem, de belátom tévedtem! (ha nem írod ide, biztos gondolkoznom kellett volna rajta) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 16. péntek 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)

Valahogy igy alakul!

Kösz a képet!
Üdv!
Üdv!
kilóban vagy centiben????? (a nő 1/10-éhez viszonítva?)
Te is jársz a szánira? :D
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 26. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 26. szerda 21:14

Tudod mit? Hazudtam, 3cm-s a "pélóm" és még nem dugtam soha, amikor életemben először és utoljára p*nát láttam kötszerért kiabáltam , mert azt hittem nyilt seb...
Mellesleg nálam nem jött be a képlet.
Vagy a lábam kicsi, vagy a... ehehehe (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 26. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 26. szerda 21:14
Vagy a lábam kicsi, vagy a... ehehehe (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 26. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Tudod mit? Hazudtam, 3cm-s a "pélóm" és még nem dugtam soha, amikor életemben először és utoljára p*nát láttam kötszerért kiabáltam , mert azt hittem nyilt seb...
Nálam tökéletes a képlet :) 27 a lábam, a végeredmény pedig 16 a képlet szerint is és a valóságban is :)
nekem 42-es a lábam de a farkam 21cm :-) hogy is van ez ??
Nem tom nekem 46-os lábam van de az a 28 cm-es dákesz nem is kéne pont elég ez 19,5 cm-es.
egyébként én ugy hallotam, hogy testmagasság osztva 10-zel=pöcs.
egyébként én ugy hallotam, hogy testmagasság osztva 10-zel=pöcs.

Háát...?! A srácnak elég nagy lába van! (Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 26. szerda 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Hi!
Találtam 1 kissé morbid esetet:
http://www.online.rtlklub.hu/hirek/vilagunk/?id=0506202644
Találtam 1 kissé morbid esetet:
http://www.online.rtlklub.hu/hirek/vilagunk/?id=0506202644
Én 15 vok, 15cm-os a dákóm, és 4,5 cm az átmérője!
Ez milyennek számít?
Ez milyennek számít?
hát lehet ez a számítás is tévhit... erre azt mondom: "Kis ember nagy bottal jár"
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 10. 26. szerda 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 10. 26. szerda 22:00

Kánya (varjú) állás. A két marok után még egy kánya rá tudjon állni a végére.
Hanyas lehet a lába?

huhh... :-)
Úgy látom,néhányan nem értik ezt a láb-farok elméletet. Az,hogy 42-es a lábad mérete,az nem centiméterben van! Magyarul nem azzal kell számolni...
Amúgy nálam bejött az elmélet... :-)
El is mesélem ezt csaj ismerősöknek. A végén oda jut a dolog,h miden csaj,ha megismer egy pasit mérőszalaggal rohangál majd a lába után... :-)
Amúgy nálam bejött az elmélet... :-)
El is mesélem ezt csaj ismerősöknek. A végén oda jut a dolog,h miden csaj,ha megismer egy pasit mérőszalaggal rohangál majd a lába után... :-)
Na Én nem rohangálok centivel a kezemben.... fogalmam sincs a férjemnek hány cm-es volt.. soha nem mértem meg, mert nem a méret számít... ahogy most a Kedvesem cm-ét sem tudom...