Sziasztok!
Nekem csecsemőméretű a péniszem! Ötvenhárom centi, és három kiló hatvan deka
Nekem csecsemőméretű a péniszem! Ötvenhárom centi, és három kiló hatvan deka
Hm..ismeritek a tesco szlogent.?." A legkisebb is számit!"..
))
Bocs,de nem centméterrel járnak a nők.,és nem is horgászok,hogy-ez kicsi,visszadobjuk,ez éppen jo,megtartjuk,ez méreten felüli,de visszadobjuk,hadd fogja ki más is...
))Bocs,de nem centméterrel járnak a nők.,és nem is horgászok,hogy-ez kicsi,visszadobjuk,ez éppen jo,megtartjuk,ez méreten felüli,de visszadobjuk,hadd fogja ki más is...
Kíváncsi vagyok mi a véleményetek az enyémről? Kommenteljetek bátran. Majdnem 20 cm-es
Sziasztok akor az enyem 14.5-cm akor az kicsi?
koszi
Én egy 25 éves mások álltal helyesnek tartott pasi vagyok. Az enyém egy nagyon picike példány, mereven csak 8 cm és vékony is:( Van olyan nő a földön akinek ez tetszik?
(jelentkező szöveg moderálva! nem társkeresőben vagy, ne itt akard mutogatni camon!!!)
(jelentkező szöveg moderálva! nem társkeresőben vagy, ne itt akard mutogatni camon!!!)
ez sem igaz ebben a formában!!!
maradjunk annyiban, h mindenkinek más való.
van olyan nő, aki jobban bírja, ha egy farok vastagabb, van akit a hosszú juttat igazán csúcsra.
szóval, sztem a női belső adottság a lényeg
maradjunk annyiban, h mindenkinek más való.
van olyan nő, aki jobban bírja, ha egy farok vastagabb, van akit a hosszú juttat igazán csúcsra.
szóval, sztem a női belső adottság a lényeg
Gombóczkának igaza van!!!
Az igazi statisztika szerint 13-tól 16cm ig az átlag, Tehát a legtöbb ember ide tartozik. Akkor nőknél is lehetne átllagról beszélni. Van akinél egy közepes átlagal is lehet fálydalmat okozni, van akinek a 20cm is kicsi. Akkor ott hol az átlag??? Az a lényeg mindenki megtalálja a megfelelőt! Kokodako is igazat ír!!! Nem mindíg a férfi a ludas!!!
A NŐnek is tudni kell használni amije van!!
Az igazi statisztika szerint 13-tól 16cm ig az átlag, Tehát a legtöbb ember ide tartozik. Akkor nőknél is lehetne átllagról beszélni. Van akinél egy közepes átlagal is lehet fálydalmat okozni, van akinek a 20cm is kicsi. Akkor ott hol az átlag??? Az a lényeg mindenki megtalálja a megfelelőt! Kokodako is igazat ír!!! Nem mindíg a férfi a ludas!!!
A NŐnek is tudni kell használni amije van!!
Az élvezetet nem centiméterben mérik /szerintem.Persze adottság kérdése ki mit és mekkorát bír el .
Lehet, hogy 14-16 az atlag, de minden haveromnak 17 felett van... nekem meg nem
Mérd meg nekik és csak akkor hidd el! Mondani bármit lehet. Főleg, ha a feneküktől mérik..
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 05. péntek 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 05. péntek 23:32
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 05. péntek 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (335126)
Mérd meg nekik és csak akkor hidd el! Mondani bármit lehet. Főleg, ha a feneküktől mérik..
van úgy hogy a páromat símogatom maszírozom kicsit beolajozom és akkora orgazmusa van hogy csak úgy remeg belé.
és a farkam?? az nem is volt használva
szóval lehet valakinek nagy ha egy tuskó a gazdája és lehet egy icipici kukacod ha a nő téged szeret akkor "NEM A MÉRET A LÉNYEG"
és a farkam?? az nem is volt használva
szóval lehet valakinek nagy ha egy tuskó a gazdája és lehet egy icipici kukacod ha a nő téged szeret akkor "NEM A MÉRET A LÉNYEG"
illusztrisnak igaza van. honnan mérték? és egyáltalán mérték???
és egyébként meg ki nem sz@rja le, h nekik mekkora, ha te jól használod a tied??!!
és egyébként meg ki nem sz@rja le, h nekik mekkora, ha te jól használod a tied??!!
ja, és ugye csodálkozunk, h a nők nem tudnak parkolni....
a nagyság tényleg fontos, jó az bankszámlánál is
szia! "bögyi baba" nagyon jók a fotoid:P
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 06. szombat 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 06. szombat 20:47
Törölt felhasználó (33028)
VIP
ja, és ugye csodálkozunk, h a nők nem tudnak parkolni....
Nem a méreted a lényeg ez olyan mint amikor azt mondják nem a külső számít...
Nekem számít a méret .. 15 alatti és a 20centi feletti nem igazán érdekel... egyik vicc a másik nonszensz!
S ezen nem kell kiakadni.. pasik is így vannak a cicikkel vagy a popsikkal.. az egyik a kicsit a másik a nagyot szereti... s evidens .. hogy olyat választ ami/aki vizuálisan és fizikálisan is gerjeszti.. na és a pasik előnyből indulnak ruhákban is jól lehet látni a formákat.. nekünk nőknek mi marad itt ismerkedni s látni a csupasz valóságot..
Bár amilyen lüke vagyok.. én simán ismerkedek úgy.. édes mekkora a farkad
ah.. téboly
Nekem számít a méret .. 15 alatti és a 20centi feletti nem igazán érdekel... egyik vicc a másik nonszensz!
S ezen nem kell kiakadni.. pasik is így vannak a cicikkel vagy a popsikkal.. az egyik a kicsit a másik a nagyot szereti... s evidens .. hogy olyat választ ami/aki vizuálisan és fizikálisan is gerjeszti.. na és a pasik előnyből indulnak ruhákban is jól lehet látni a formákat.. nekünk nőknek mi marad itt ismerkedni s látni a csupasz valóságot..
Bár amilyen lüke vagyok.. én simán ismerkedek úgy.. édes mekkora a farkad
ah.. téboly
én nem haragudnék meg , ha odajönne egy lány , és megkérdezné hogy milyen farkam van .
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 06. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 06. szombat 22:46
Törölt felhasználó (811932)
szia! "bögyi baba" nagyon jók a fotoid:P
Amig a pasik méregetik, nézegetik, hogy hajlik, milyen egyenes és mekkora a makk meg úgy egybn addig a férfi nagyon jókat szeretkezik, szexel, dug a nőkkel.
Ez a véleményem!
Ez a véleményem!

rilu

Galliano
Kyra Mendez