én nem haragudnék meg , ha odajönne egy lány , és megkérdezné hogy milyen farkam van .
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 06. szombat 22:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 06. szombat 22:46
Törölt felhasználó (811932)

szia! "bögyi baba" nagyon jók a fotoid:P
Nem a méreted a lényeg ez olyan mint amikor azt mondják nem a külső számít...
Nekem számít a méret .. 15 alatti és a 20centi feletti nem igazán érdekel... egyik vicc a másik nonszensz!
S ezen nem kell kiakadni.. pasik is így vannak a cicikkel vagy a popsikkal.. az egyik a kicsit a másik a nagyot szereti... s evidens .. hogy olyat választ ami/aki vizuálisan és fizikálisan is gerjeszti.. na és a pasik előnyből indulnak ruhákban is jól lehet látni a formákat.. nekünk nőknek mi marad itt ismerkedni s látni a csupasz valóságot..
Bár amilyen lüke vagyok.. én simán ismerkedek úgy.. édes mekkora a farkad
ah.. téboly
Nekem számít a méret .. 15 alatti és a 20centi feletti nem igazán érdekel... egyik vicc a másik nonszensz!
S ezen nem kell kiakadni.. pasik is így vannak a cicikkel vagy a popsikkal.. az egyik a kicsit a másik a nagyot szereti... s evidens .. hogy olyat választ ami/aki vizuálisan és fizikálisan is gerjeszti.. na és a pasik előnyből indulnak ruhákban is jól lehet látni a formákat.. nekünk nőknek mi marad itt ismerkedni s látni a csupasz valóságot..

szia! "bögyi baba" nagyon jók a fotoid:P
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 06. szombat 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 06. szombat 20:47
Törölt felhasználó (33028)
VIP

ja, és ugye csodálkozunk, h a nők nem tudnak parkolni....
a nagyság tényleg fontos, jó az bankszámlánál is

ja, és ugye csodálkozunk, h a nők nem tudnak parkolni....

illusztrisnak igaza van. honnan mérték? és egyáltalán mérték???
és egyébként meg ki nem sz@rja le, h nekik mekkora, ha te jól használod a tied??!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 05. péntek 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 05. péntek 23:32
és egyébként meg ki nem sz@rja le, h nekik mekkora, ha te jól használod a tied??!!

Törölt felhasználó (335126)

Lehet, hogy 14-16 az atlag, de minden haveromnak 17 felett van... nekem meg nem
van úgy hogy a páromat símogatom maszírozom kicsit beolajozom és akkora orgazmusa van hogy csak úgy remeg belé.
és a farkam?? az nem is volt használva
szóval lehet valakinek nagy ha egy tuskó a gazdája és lehet egy icipici kukacod ha a nő téged szeret akkor "NEM A MÉRET A LÉNYEG"
és a farkam?? az nem is volt használva

szóval lehet valakinek nagy ha egy tuskó a gazdája és lehet egy icipici kukacod ha a nő téged szeret akkor "NEM A MÉRET A LÉNYEG"
Mérd meg nekik és csak akkor hidd el! Mondani bármit lehet. Főleg, ha a feneküktől mérik..
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 05. péntek 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Mérd meg nekik és csak akkor hidd el! Mondani bármit lehet. Főleg, ha a feneküktől mérik..

Az élvezetet nem centiméterben mérik /szerintem.Persze adottság kérdése ki mit és mekkorát bír el .
Gombóczkának igaza van!!!
Az igazi statisztika szerint 13-tól 16cm ig az átlag, Tehát a legtöbb ember ide tartozik. Akkor nőknél is lehetne átllagról beszélni. Van akinél egy közepes átlagal is lehet fálydalmat okozni, van akinek a 20cm is kicsi. Akkor ott hol az átlag??? Az a lényeg mindenki megtalálja a megfelelőt! Kokodako is igazat ír!!! Nem mindíg a férfi a ludas!!!
A NŐnek is tudni kell használni amije van!!

ez sem igaz ebben a formában!!!
maradjunk annyiban, h mindenkinek más való.
van olyan nő, aki jobban bírja, ha egy farok vastagabb, van akit a hosszú juttat igazán csúcsra.
szóval, sztem a női belső adottság a lényeg

maradjunk annyiban, h mindenkinek más való.
van olyan nő, aki jobban bírja, ha egy farok vastagabb, van akit a hosszú juttat igazán csúcsra.
szóval, sztem a női belső adottság a lényeg

Én egy 25 éves mások álltal helyesnek tartott pasi vagyok. Az enyém egy nagyon picike példány, mereven csak 8 cm és vékony is:( Van olyan nő a földön akinek ez tetszik?
(jelentkező szöveg moderálva! nem társkeresőben vagy, ne itt akard mutogatni camon!!!)
(jelentkező szöveg moderálva! nem társkeresőben vagy, ne itt akard mutogatni camon!!!)

koszi

Sziasztok akor az enyem 14.5-cm akor az kicsi?

Kíváncsi vagyok mi a véleményetek az enyémről? Kommenteljetek bátran. Majdnem 20 cm-es
Hm..ismeritek a tesco szlogent.?." A legkisebb is számit!"..
))
Bocs,de nem centméterrel járnak a nők.,és nem is horgászok,hogy-ez kicsi,visszadobjuk,ez éppen jo,megtartjuk,ez méreten felüli,de visszadobjuk,hadd fogja ki más is...

Bocs,de nem centméterrel járnak a nők.,és nem is horgászok,hogy-ez kicsi,visszadobjuk,ez éppen jo,megtartjuk,ez méreten felüli,de visszadobjuk,hadd fogja ki más is...
Sziasztok!
Nekem csecsemőméretű a péniszem! Ötvenhárom centi, és három kiló hatvan deka

Sziasztok!