14/5 cm mennyire kicsi? Több kapcsolatomnak is azért lett vége, mert nem mertem/akartam szexelni, féltem, hogy kevés lesz. Hiába mondják, hogy bőven elég,azzal már kilehet elégíteni 1 nőt,mert a hüvely ekkora-akkora stb. Nem tudnak meggyőzni. Sőt már nagyon kapcsolatba se merek kezdeni, pedig jelenleg van egy kialakulóban, de már előre félek, hogy mi törtnénik, ha szexre kerül a sor.
Nem tudom hogyan álljak ehhez a témához, mert mindenhol ez folyik, hogy 18-20 cm alatt nincs élet.
Ha valakinek van ötlete/tanácsa, hogy ezen a kis pénisz komplexuson (mert szerintem az), hogyan lehet túl jutni, azoknak várom a véleményét. Köszönöm
Nem tudom hogyan álljak ehhez a témához, mert mindenhol ez folyik, hogy 18-20 cm alatt nincs élet.
Ha valakinek van ötlete/tanácsa, hogy ezen a kis pénisz komplexuson (mert szerintem az), hogyan lehet túl jutni, azoknak várom a véleményét. Köszönöm
Köszi!
Megnéztem a képeiteket... Hát...azért Te sem panaszkodhatsz...
A párod pedig egyenesen gyönyörű!
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 09. 05. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Megnéztem a képeiteket... Hát...azért Te sem panaszkodhatsz...
A párod pedig egyenesen gyönyörű!
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 09. 05. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépen megfogalmaztad a lényeget!
(Ez egy válasz Fleksy üzenetére (2011. 09. 05. hétfő 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 05. hétfő 10:44
Azért ezt így általánosságban nem mondanám... Mármint, hogy kinevetik.... Az szerintem bunkóság és a nők jelentős része nem bunkó! De hódolnak a méret adta lehetőségek oltárán...
És talán kicsit megváltozik a véleményük, aminek nem is olyan nagy baj, ha nem adnak hangot a kisebb méretűek előtt... Továbbra is azt mondom, a méret nem minden, de meghatározó tud lenni, pláne, ha jól tudják használni....
És talán kicsit megváltozik a véleményük, aminek nem is olyan nagy baj, ha nem adnak hangot a kisebb méretűek előtt... Továbbra is azt mondom, a méret nem minden, de meghatározó tud lenni, pláne, ha jól tudják használni....
Azért ezt így általánosságban nem mondanám... Mármint, hogy kinevetik.... Az szerintem bunkóság és a nők jelentős része nem bunkó! De hódolnak a méret adta lehetőségek oltárán...
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2011. 09. 05. hétfő 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 05. hétfő 00:19
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2011. 09. 05. hétfő 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
A nők többsége azt mondja, megelégszik az átlaggal, viszont, ha összejönnek egy nagyfarkúval, akkor tuti közösen kinevetik a kissebb farkúakat. Ez tapasztalat.
2011. 09. 05. hétfő 00:19
A nők többsége azt mondja, megelégszik az átlaggal, viszont, ha összejönnek egy nagyfarkúval, akkor tuti közösen kinevetik a kissebb farkúakat. Ez tapasztalat.
Enyém 16,5-4,5-ös keresek puncit hozzá!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 30. kedd 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (744977)
vegyél fel szemüveget
nekem 14cm eddig inden lány elégedett volt vele. tudom nem nagy, de attól fleksy-é sem nagy
vegyél fel szemüveget
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2011. 08. 30. kedd 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem szoktam méregetni a kanok farkát.
Viszont a nagy, magyar fasz az igazi.
Viszont a nagy, magyar fasz az igazi.
Nem akarok meddő vitába bonyolódni, de megnéztem a képeid... A tied mennyi is?
Barátom, örülnél te annak a 4-5 cmnek, amennyivel nagobb, mint amennyire saccoltad....
Amúgy a vastagság sokkal fontosabb.... Szerintem.... A Tied milyen vastag?
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2011. 08. 30. kedd 06:23), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem 18
fleksy farka nagy? max 16 cm...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 12. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 12. péntek 17:17
Törölt felhasználó (805295)
Khm... jól írsz... sok mindent jól gondolsz.. osztom a véleményed... megnéztem a képeid.. egyik ámulatból a másikba estem....
Nagy s vastag is bizonyos helyzetekben tuti nehéz dolgod lehet azzal a szerszámmal.. ugye nem baj.. ha nekem az "too many" viszont a pocid helyes.. nem kockás.. pont jó....
Nagy s vastag is bizonyos helyzetekben tuti nehéz dolgod lehet azzal a szerszámmal.. ugye nem baj.. ha nekem az "too many" viszont a pocid helyes.. nem kockás.. pont jó....
14 az átlag
Sziasztok én farkam méretei .lankatan 10 cm állva 16. szélesége4.2cm nők véleményét várom
Pont ma fogalmaztam meg vmi hasonlót az egyik Társkeresős (20cm felett) topicban
Köszönöm, Vadócka! Ne gondold, hogy nehéz dolgom van!!! Az biztos, hogy nem szabad ajtóstul rontani a házba...
)) Egy alapos és mindenre kiterjedő előjáték, bizony csodákra képes...
Bár találkoztam már olyan lánnyal, aki ezt nem várta meg, még magam is meglepődtem...
)) Még azokban a "bizonyos helyzetekben" - talán ugyanarra gondolunk - sem jelent problémát, ha jól elő van készítve a terep.... Ezt be kell kalkulálni, ez nálam már természetes..... "Too many?" Lehet...
) Azért ha módunkba állna, javasolnám, tedd próbára magad és engem.... lehet, hogy megváltozna a véleményed...
))
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 12. péntek 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 12. péntek 17:17
)) Egy alapos és mindenre kiterjedő előjáték, bizony csodákra képes...
Bár találkoztam már olyan lánnyal, aki ezt nem várta meg, még magam is meglepődtem...
)) Még azokban a "bizonyos helyzetekben" - talán ugyanarra gondolunk - sem jelent problémát, ha jól elő van készítve a terep.... Ezt be kell kalkulálni, ez nálam már természetes..... "Too many?" Lehet...
) Azért ha módunkba állna, javasolnám, tedd próbára magad és engem.... lehet, hogy megváltozna a véleményed...
))
Törölt felhasználó (805295)
Khm... jól írsz... sok mindent jól gondolsz.. osztom a véleményed... megnéztem a képeid.. egyik ámulatból a másikba estem....
Biztos igazatok van abban amiről beszéltek, Van aki az átlagost, van aki az átlagon felülit kedveli. De az is biztos nem minden NŐ részesíti előnyben a nagyot..Inkább csak vizuálisan izgatja őket, de ha álandóra kell vállasztani inkább egy átlagos! De a topik címe, mennyi az átlag!!! Az átlag biztos nem a 20cm feletti!!

rilu

Mause3
Wildy