Az tuti hogy az átlag kisebb mint az enyém mert közel 22 cm és 5,5 cm vastag pedig fehér vagyok ami hátrány meg előny is mikor melyik
Barátnőm az alacsony és vékony lányok közé tartozik így többször van hogy szinte kínlódással kezdődik a behatolás és a közösülés,cumizás még hagyján de a dugás nem éppen mindegy nálunk milyen pózban történik mert sokkal fájdalmasabb szegénynek misszionban és lovaglóban mint pl hátulról,gugolva,ülve,az utóbbiaknál sokkal mélyebbre is betudom tolni mint az előbbi pózoknál de ez változó mert ha normálisan kitágult és nedves akkor könyebb főleg ha használunk sikosítót is,szegénykém eléggé kifullad a végére főleg ha keményebben tolom...a védelem se egyszerű nálunk mert a normál méretű gumik nem jók nekem mert hosszban se az igazi meg széltébe is elég szűk így a Durex xl a legjobb ami eddig bevált.

Nekem 20/5, de ez lehet áldás és átok is, ami persze mindig a partnertől is függ. Volt már olyan partnerem, hogy egy szál fogpiszkálónak éreztem magam benne, de olyan is, aki szabályosan megijedt tőle és félve engedte magába az egészet. De ahhoz, hogy igazán jó partnert találjunk, keresünk és kutatnunk kell.
Szóba került a méret és a technika a topicban. Még mindig nem értem azokat a társkereső hirdetéseket itt az oldalon, akik minimum 20 cm-rel keresnek partnert. És ha 19,5? Na puff neki...lehet bírna egy-egy szexcsatát 2-3 óráig, amíg a 23 centis 2 perc után elmegy, felöltözik és kaján vigyorral hazamegy. Nem kell az embernek hatalmas farok, csak legyen igazán potens és legyen fantáziája a szexhez!!!!

Szóba került a méret és a technika a topicban. Még mindig nem értem azokat a társkereső hirdetéseket itt az oldalon, akik minimum 20 cm-rel keresnek partnert. És ha 19,5? Na puff neki...lehet bírna egy-egy szexcsatát 2-3 óráig, amíg a 23 centis 2 perc után elmegy, felöltözik és kaján vigyorral hazamegy. Nem kell az embernek hatalmas farok, csak legyen igazán potens és legyen fantáziája a szexhez!!!!
Jo a tema, az en tapasztalatom, az utolso hozzaszolasok alapjan.... Az allitolagos megafasz domping ellenere, en a 14-16 cm kozotti farkammal teljes mertekben elgedett vagyok. Nem tartom se kicsinek se nagynak. Voltam jo par csajjal, es ez sohasem jelentett problemat. Es nem, nem a nyalasra koncentralok...Nagyon fontos a robbanekonysag, merevseg, ferfiassag. Acelkemeny farokkal, ha sokaig birod es tudsz iranyitani gyakolratilag minden h mekora. Vizualisan szep egy nagyobb farok, mint ahogy egy szep mell, vagy formas fenek is az...de a vizualitason tul ha eppen szopnak es elvezi, es dugsz, es elvezik, inkabb technikai dolog. csak alljon fel, legyel kemeny es ferfias, ne egy kis lankadt pocs (mert gondolom annyira minden h mekkora, ha nem tudok karmaszutrasitani)...Es meg valami, 1-2%-at kiveve a noket szinte egyatalan nem erdekli a meret, nincs az a meret fetisimzmus mint sok ferfinal....inkabb a melleikkel vannak elfoglalva
nekem ez a tapasztalatom. sokkal rosszabb ha egy nonek tag a vaginaja, es nem nem azert mert szetkurtak, mert olyan nincs (vagys visszaall), hanem alap allapot.

14 az átlag
Szemészet?

Nekem 19-20 között van, de valahogy átlagosnak tartom.. :/ szerintetek?

Nagy szoknyavadász lehetsz ezzel a dumával. Kb. mint ha azt írtad volna, hogy neked barna hajad van, mit szólnak hozzá a csajok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 02. vasárnap 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 02. vasárnap 23:08
Törölt felhasználó (735692)

a farkam 16 vm hoszu 4 cm széles csajok mit szolstok hozzá? véleményeket várok
a farkam 16 vm hoszu 4 cm széles csajok mit szolstok hozzá? véleményeket várok
Valljuk be, hogy te még szűz vagy. Tök átlagos farkad van, nekem is ekkora, én is ebben a hitben éltem, míg nem voltam nővel. Aztán beindult a gépezet és rájöttem, nem a méret számít (persze nem az extrém kicsire, vagy nagyra gondolok), hanem , hogy álljon rendesen és bírd a strapát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 28. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 28. szerda 13:26
Törölt felhasználó (730905)

14/5 cm mennyire kicsi? Több kapcsolatomnak is azért lett vége, mert nem mertem/akartam szexelni, féltem, hogy kevés lesz. Hiába mondják, hogy bőven elég,azzal már kilehet elégíteni 1 nőt,mert a hüvely ekkora-akkora stb. Nem tudnak meggyőzni. Sőt már nagyon kapcsolatba se merek kezdeni, pedig jelenleg van egy kialakulóban, de már előre félek, hogy mi törtnénik, ha szexre kerül a sor.
Nem tudom hogyan álljak ehhez a témához, mert mindenhol ez folyik, hogy 18-20 cm alatt nincs élet.
Ha valakinek van ötlete/tanácsa, hogy ezen a kis pénisz komplexuson (mert szerintem az), hogyan lehet túl jutni, azoknak várom a véleményét. Köszönöm
Nem tudom hogyan álljak ehhez a témához, mert mindenhol ez folyik, hogy 18-20 cm alatt nincs élet.
Ha valakinek van ötlete/tanácsa, hogy ezen a kis pénisz komplexuson (mert szerintem az), hogyan lehet túl jutni, azoknak várom a véleményét. Köszönöm
Nem az átlagról... de érdekes:
1960 és 1985 között vizsgálta a finn kutató, hogy milyen mértékben változott a világ különböző országainak bruttó hazai terméke és a szóban forgó országok férfi lakosságának péniszmérete. Nem egyenes arányban függ össze a két adat, inkább egy U-betűhöz lehet hasonlítanai az arányok mértékét. Ez azt jelenti, hogy ha a pénisz max. 13,5 cm-es, akkor eddig a méretig még egyenes arányban van a GDP növekedése és a pénisz nagysága. Ha azonban a férfiak szerszáma meghaladja ezt a varászszámot, tehát nagyobb, mint 13,5 cm), de még nem éri el a 16 cm-t, akkor még nincs gond. A Magyar férfiak esetében azonban arról van szó, hogy péniszük (legalábbis saját bevallásuk szerint) meghaladja a 16 cm-t, és ennél a méretnél már garantált a gazdasági válság.

1960 és 1985 között vizsgálta a finn kutató, hogy milyen mértékben változott a világ különböző országainak bruttó hazai terméke és a szóban forgó országok férfi lakosságának péniszmérete. Nem egyenes arányban függ össze a két adat, inkább egy U-betűhöz lehet hasonlítanai az arányok mértékét. Ez azt jelenti, hogy ha a pénisz max. 13,5 cm-es, akkor eddig a méretig még egyenes arányban van a GDP növekedése és a pénisz nagysága. Ha azonban a férfiak szerszáma meghaladja ezt a varászszámot, tehát nagyobb, mint 13,5 cm), de még nem éri el a 16 cm-t, akkor még nincs gond. A Magyar férfiak esetében azonban arról van szó, hogy péniszük (legalábbis saját bevallásuk szerint) meghaladja a 16 cm-t, és ennél a méretnél már garantált a gazdasági válság.
Bátran állj elé aki azt mondja hogy neki 18-20 cm kell..... Az a nő nem ismeri se a saját testét, sem pedig a férfiak anatómiáját. Másrészt pedig Hidd el, hogy azok a pasik aki büszkén leírják hogy nekik 18-20 cm, ha ugyanúgy mérnék mint Te nekik se az a szám jönne ki.
Ez is olyan mint az a bizonyos "ekkora halat fogtam"...és mire elmesélik újra már akkora az a hal!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 28. szerda 13:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez is olyan mint az a bizonyos "ekkora halat fogtam"...és mire elmesélik újra már akkora az a hal!

14/5 cm mennyire kicsi? Több kapcsolatomnak is azért lett vége, mert nem mertem/akartam szexelni, féltem, hogy kevés lesz. Hiába mondják, hogy bőven elég,azzal már kilehet elégíteni 1 nőt,mert a hüvely ekkora-akkora stb. Nem tudnak meggyőzni. Sőt már nagyon kapcsolatba se merek kezdeni, pedig jelenleg van egy kialakulóban, de már előre félek, hogy mi törtnénik, ha szexre kerül a sor.
Teljesen rendben van a méreted! Semmi okod a félelemre, boldog párkapcsolatod lesz! Csak légy magabiztos, mert az viszont nem tesz jót se neked se a párodnak!

Ezen te ne görcsölj annyit,mert sok csiklóérzékeny nőnek akik többen vannak mint a hüvelyesek
azoknak tök mindegy mekkora!

Köszi!
Megnéztem a képeiteket... Hát...azért Te sem panaszkodhatsz...
A párod pedig egyenesen gyönyörű!
(Ez egy válasz christiano üzenetére (2011. 09. 05. hétfő 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Szépen megfogalmaztad a lényeget!
(Ez egy válasz Fleksy üzenetére (2011. 09. 05. hétfő 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 05. hétfő 10:44

Azért ezt így általánosságban nem mondanám... Mármint, hogy kinevetik.... Az szerintem bunkóság és a nők jelentős része nem bunkó! De hódolnak a méret adta lehetőségek oltárán...
És talán kicsit megváltozik a véleményük, aminek nem is olyan nagy baj, ha nem adnak hangot a kisebb méretűek előtt... Továbbra is azt mondom, a méret nem minden, de meghatározó tud lenni, pláne, ha jól tudják használni....

Azért ezt így általánosságban nem mondanám... Mármint, hogy kinevetik.... Az szerintem bunkóság és a nők jelentős része nem bunkó! De hódolnak a méret adta lehetőségek oltárán...
És talán kicsit megváltozik a véleményük, aminek nem is olyan nagy baj, ha nem adnak hangot a kisebb méretűek előtt... Továbbra is azt mondom, a méret nem minden, de meghatározó tud lenni, pláne, ha jól tudják használni....
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2011. 09. 05. hétfő 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 05. hétfő 00:19

A nők többsége azt mondja, megelégszik az átlaggal, viszont, ha összejönnek egy nagyfarkúval, akkor tuti közösen kinevetik a kissebb farkúakat. Ez tapasztalat.
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2011. 09. 05. hétfő 00:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 05. hétfő 00:19

A nők többsége azt mondja, megelégszik az átlaggal, viszont, ha összejönnek egy nagyfarkúval, akkor tuti közösen kinevetik a kissebb farkúakat. Ez tapasztalat.
Enyém 16,5-4,5-ös keresek puncit hozzá!!!