Az átlag szerintem, 13-16-ig, a azt hiszem ha valaki komolyabban átnyálazza a az oldalon a képeket erre bizonyosságot is kap. Kíváncsiságból megnéztem
(Párok képeit néztem) Szinte nem is nagyon találtam 20 körüli vagy a feletti méretet. Véleményem szerint helytálló az az állítás, hogy 20 körüli méret csak max a férfiak 1-2% rendelkezik.
Valóban nem a méret a lényeg, fontos, hogy az illető legyen érzéki és figyeljen oda a nőre, ismerje minden rezdülését, és akkor nem lehet gond bármekkora is a szerszáma.
(Párok képeit néztem) Szinte nem is nagyon találtam 20 körüli vagy a feletti méretet. Véleményem szerint helytálló az az állítás, hogy 20 körüli méret csak max a férfiak 1-2% rendelkezik. Valóban nem a méret a lényeg, fontos, hogy az illető legyen érzéki és figyeljen oda a nőre, ismerje minden rezdülését, és akkor nem lehet gond bármekkora is a szerszáma.
Szerintem sem a méret a lényeg! Hiába nagy ha nem tudja használni!
a nők 80% a péniszméretét illetően megalomániás
Szerintem meg a pasik 80%-a kisebbségi komplexusos ...
Szerintem meg a pasik 80%-a kisebbségi komplexusos ...
Azért a nagyobb nem hátrány szerintem.
egy luxus kocsi tulaja 10cm alatti farokkal is arat
(Ez egy válasz Endör üzenetére (2011. 12. 28. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 28. szerda 14:18
Milyen autót? Itt a péniszméretről van szó,nem a kocsik geometriai adatairól.
egy luxus kocsi tulaja 10cm alatti farokkal is arat
(Ez egy válasz Endör üzenetére (2011. 12. 28. szerda 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 28. szerda 14:18
(Ez egy válasz ravenna üzenetére (2011. 12. 22. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 22. csütörtök 20:25
"a nők 80% a péniszméretét illetően megalomániás
Ez csillagos ötös, és kéretik bekereteztetni.
Jó lenne, ha a nők nem játszanák meg magukat feleslegesen, mert tetszik vagy sem a pasik sem a falvédőről jöttek ám."
Ezt valóban be kéne keretezni.. És sok férfinek bemagolni.... Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!
És ha már a nőket szólítod meg, én meg a pasikat.. Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben. Bár egyes pasik - NEM FÉRFIAK - azért vesznek nagy autót, hogy méretükkel imponáljanak.
Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén...
Jó lenne, ha a nők nem játszanák meg magukat feleslegesen, mert tetszik vagy sem a pasik sem a falvédőről jöttek ám."
Ezt valóban be kéne keretezni.. És sok férfinek bemagolni.... Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!
És ha már a nőket szólítod meg, én meg a pasikat.. Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben. Bár egyes pasik - NEM FÉRFIAK - azért vesznek nagy autót, hogy méretükkel imponáljanak.
Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén...
szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő(mielőtt vki leolt nem a minik közé tartozom
)
)
tényleg ne személyeskedjetek, a topic címében foglaltaknak megfelelően érveljetek és sértegetések nélkül!
(sok valós és valótlan, de inkább tapasztalatlan-tudatlan ffi. társamnak üzenem, hogy 14-18 között átlagosnak tekinthető az európai méret, ami ennél kisebb v. nagyobb az is megfelelő lehet egy nőnek, ha jól használják, ötvözve egyéb kényeztető élő és mű eszközökkel, feltéve, hogy a nőnek sincsenek extra igényei, de biztosíthatlak benneteket, hogy a nők 70-80 %-a szintén átlagos méretű és igényű)
(sok valós és valótlan, de inkább tapasztalatlan-tudatlan ffi. társamnak üzenem, hogy 14-18 között átlagosnak tekinthető az európai méret, ami ennél kisebb v. nagyobb az is megfelelő lehet egy nőnek, ha jól használják, ötvözve egyéb kényeztető élő és mű eszközökkel, feltéve, hogy a nőnek sincsenek extra igényei, de biztosíthatlak benneteket, hogy a nők 70-80 %-a szintén átlagos méretű és igényű)
Ja a 14-15 centi átlag és a lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó.
próbálkozz a péniszpumpával
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 22. csütörtök 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 22. csütörtök 19:59
Törölt felhasználó (829683)
az én fakram 14 cm 18 évesen szerintem elégé el szomorító de ne tudom h mit csináljak vele h nőjön
HELP
HELP
Te leoltod,h elveszi az önbizalmát a nagyobb répával rendelkezőknek,"és ha véletlen nagyobbat adott neki a sors, nem fog merni ismerkedni",ez egy vicc.Akkor Te ezzel az írással mit fogsz elérni a kisebb pöccsel rendelkező fiúk,férfiaknál?Mindegy,mert azért én bízom abban,h egy egészséges ember fel tudja ezeket a dolgokat dolgozni,és megtalálja bármilyen mérettel a párját.Remélem nem bántottalak meg,nem az "eszet" szerettem volna osztani,csak kijött
"a nők 80% a péniszméretét illetően megalomániás
az én fakram 14 cm 18 évesen szerintem elégé el szomorító de ne tudom h mit csináljak vele h nőjön
HELP
HELP
a nők 80% a péniszméretét illetően megalomániás
Jó lenne, ha a nők nem játszanák meg magukat feleslegesen, mert tetszik vagy sem a pasik sem a falvédőről jöttek ám.
Jó lenne, ha a nők nem játszanák meg magukat feleslegesen, mert tetszik vagy sem a pasik sem a falvédőről jöttek ám.
an enyém kb 16 cm, kerülete 18 cm az átmérőbenkb 5cm. Még senki nem panaszkodott, de volt akinek kerekedett a szeme... nem szeretnék kisebbet, se nagyobbat.
Lehet kicsit tömörre sikerült, /nem csak a nemi szervetek okozza/. Sokféle képen lehet eljutni az orgazmusig, nem hinném hogy pénisz méret függő lenne. A személyiséget pedig nem ragoznám, azért ha egy pitbull vibrátor és egy húsvér kis farkú pasi között kellene választanom....függetlenül attól, hogy "sajnos" nagy farkú jutott. Sértődésről szó sincs, szerencsére nincs két egyforma gondolat.
Az én társkeresős lapomon van egy kép. Lányoktól kérnék privát véleményt. Köszönöm
véleményezhetnétek , szerintem kicsi
A férfiak szeretik azt hinni, hogy az ő nemi szervük okozza a nőknek az orgazmust. Pedig nem! Az egész személyiségük kell hozzá!

rilu

Debby