Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 56 57 58 59 60 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#3459   2012. 02. 15. szerda 09:27
szomjas4 szomjas4
Neked meg legyen szúk puncis barátnőd .Nem az összes nőt kell ágyba vinni hanem azt a párat akinek megfelel a farkad.Ez egy kicsit olyan mint a korai magömlés .Nem a farkat kell fújni lidocainnal hanem a nőt kell addig izgatni(ezért jó a hosszú előjáték)amíg Ő is mindjárt elmegy és csak akkor behatolni.Ha meg az asszonynak csak a nagy szerszám a jó akkor maradjatok "barátok"és élvezd azzal akinek Te vagy az ideális.
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2012. 02. 14. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 14. kedd 13:13
ha igaz amit irsz akkor te egy szerencses ffi vagy,nalunk a nejemnek vannak nagy farku baratai,
#3458   2012. 02. 14. kedd 20:33
szomjas4 szomjas4
Nem szerencsés vagyok hanem tapasztalt . Mi a kicsi mi a nagy ki határozza meg?Az akinek meg akarsz felelni.De mennyivel jobb az ha neked akar megfelelni valaki és neked csak szeretned kell és élvezned amit meg tesz érted -neked.Ha a nő szeret már akkor nedves a bugyija ha jössz hozzá és csengetsz az ajtónál.Ha nedves akkor egy kis cirógatás és a csúcson van.NEM BASZNI KELL MERT AZ NEM A KIS FASZÚAK MŰFAJA szaratkezz
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2012. 02. 14. kedd 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 14. kedd 13:13
ha igaz amit irsz akkor te egy szerencses ffi vagy,nalunk a nejemnek vannak nagy farku baratai,
#3457   2012. 02. 14. kedd 13:13
dzivka dzivka
(Ez egy válasz szomjas4 üzenetére (2012. 02. 06. hétfő 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 06. hétfő 11:18
Egyet értek az IQ a fontos a tisztaság na meg hogy a nő akarja mert nőnek csakis úgy lehet örömet szerezni ha ő is akarja .Ha a nő nem akarja lehet neked akkora szerkód mint egy lónak semmire nem mégy vele.Ha meg rád van izgulva nem érdekli semmi más csak hogy veled lehessen.A méret esetleg akkor fontos a nőnek amikor "baszni" akar ha szeretkezni örömet szerezni a kiválasztottjának akkor nincs jelentősége . Soha nem hajtok csajokra mindig megvárom amíg olyan jön akinek én vagyok az esete és hajt rám és először egy kicsit tiltakozom aztán hagyom magam.A barátnőm férjének 2X akkora a farka mint az enyém mégis én vagyok a szeretője.Megkérdeztem hogy neki ez nem gond-e erre azt válaszolta hogy őt nem a fasz elégíti ki hanem aki hordja. Nem tiltakozok ellene amíg kellemes ez a kapcsolat és jólesik együtt lenni addig élvezem minden pillanatát . Én kis farokkal is jól érzem magam amíg ilyen kapcsolataim vannak.
#3456   2012. 02. 14. kedd 13:13
dzivka dzivka
(Ez egy válasz szomjas4 üzenetére (2012. 02. 06. hétfő 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyet értek az IQ a fontos a tisztaság na meg hogy a nő akarja mert nőnek csakis úgy lehet örömet szerezni ha ő is akarja .Ha a nő nem akarja lehet neked akkora szerkód mint egy lónak semmire nem mégy vele.Ha meg rád van izgulva nem érdekli semmi más csak hogy veled lehessen.A méret esetleg akkor fontos a nőnek amikor "baszni" akar ha szeretkezni örömet szerezni a kiválasztottjának akkor nincs jelentősége . Soha nem hajtok csajokra mindig megvárom amíg olyan jön akinek én vagyok az esete és hajt rám és először egy kicsit tiltakozom aztán hagyom magam.A barátnőm férjének 2X akkora a farka mint az enyém mégis én vagyok a szeretője.Megkérdeztem hogy neki ez nem gond-e erre azt válaszolta hogy őt nem a fasz elégíti ki hanem aki hordja. Nem tiltakozok ellene amíg kellemes ez a kapcsolat és jólesik együtt lenni addig élvezem minden pillanatát . Én kis farokkal is jól érzem magam amíg ilyen kapcsolataim vannak.
#3455   2012. 02. 14. kedd 13:12
dzivka dzivka
#3454   2012. 02. 06. hétfő 11:18
szomjas4 szomjas4
(Ez egy válasz dr dre üzenetére (2012. 01. 31. kedd 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 31. kedd 23:42
szeva!az enyém 13/4.vélemény?
#3453   2012. 02. 02. csütörtök 14:25
dr dre dr dre
Szia!neked mi a véleményed egy 13/4-es cerkáról?
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2012. 02. 01. szerda 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 01. szerda 08:30
Ezt nem teljesen értem, de mivel nem szoktam maszturbálni, így úgysem lényeges.

Viszont, mielőtt félreértés történne, nem azt írtam, hogy én a kicsit szeretem, vagy olyat keresnék. Mindössze csak annyit, hogy a farok mérete és a minőségi sex nem járnak kéz a kézben, nincs köztük egyenes arányosság. Az IQ és a sex minősége közt több párhuzamot véltem felfedezni.
Az sem igaz, hogy minden nő odáig lenne a nagy méretért, bár nyilván sokaknak imponálhat, vagy jólesik. Azt sem tartom valósnak, hogy 18 és e fölött lenne az átlag. Tapasztaltam pár horgásztörténetet a 19 centis farokról ami valójában két ökölnyi volt tehát 16 cm.
Az is jó lenne, ha ez a topik nem azt sugallná, hogy akinek nincs jó nagy, az másodrendű állampolgár és vágjon magán eret mielőbb.
Véleményem szerint a férfiak több problémát csinálnak maguknak a farkuk méretéből, mint amennyi abból a valós probléma. Ha egy nő szereti a férfit, akkor az egész testét szereti, nem csak egy testrészét. Ahol viszont a szeretet egy testrészre koncentrálódik, ott nem beszélhetünk szerelemről.
Ettől persze még lesznek nők, akiknek fontos a nagy vagy vastag méret. Lesznek olyanok is, akik a nagyot kocsiban a vastagot pedig pénztárcában mérik és magasról tesznek a farok méretére. Ha ironikus akarnék lenni, azt mondanám, hogy egyesek szerint azok a nők vannak többen, akik a pénztárcára buknak és mindegy nekik a farok, tehát ebből adódóan eleve nem lehet MINDEN nő farok méret tekintetében megalomán.
#3452   2012. 02. 01. szerda 09:54
X Törölt felhasználó (801425)
smile
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2012. 02. 01. szerda 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 01. szerda 09:10
Nem neki írtam. Az első mondaton kívül a többi nem rá vonatkozik.
#3451   2012. 02. 01. szerda 09:10
Lillus Lillus
Nem neki írtam. Az első mondaton kívül a többi nem rá vonatkozik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 01. szerda 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (801425)
2012. 02. 01. szerda 08:40
Lillus!
Ezt korrektül és szépen levezetted és nagyon igazad van.
De a címzett ebből egy szót sem fog megérteni. Nézd meg az eddigi hozzászólásait!
IQ-ja a ..-et sem éri el. Fölösleges vele bárminemű vitába, eszmecserébe keveredni.
#3450   2012. 02. 01. szerda 08:46
X Törölt felhasználó (817840)
Ott a pont! nyes
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2012. 02. 01. szerda 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Viszont, mielőtt félreértés történne, nem azt írtam, hogy én a kicsit szeretem, vagy olyat keresnék. Mindössze csak annyit, hogy a farok mérete és a minőségi sex nem járnak kéz a kézben, nincs köztük egyenes arányosság. Az IQ és a sex minősége közt több párhuzamot véltem felfedezni.
Az sem igaz, hogy minden nő odáig lenne a nagy méretért, bár nyilván sokaknak imponálhat, vagy jólesik. Azt sem tartom valósnak, hogy 18 és e fölött lenne az átlag. Tapasztaltam pár horgásztörténetet a 19 centis farokról ami valójában két ökölnyi volt tehát 16 cm.
Az is jó lenne, ha ez a topik nem azt sugallná, hogy akinek nincs jó nagy, az másodrendű állampolgár és vágjon magán eret mielőbb.
Véleményem szerint a férfiak több problémát csinálnak maguknak a farkuk méretéből, mint amennyi abból a valós probléma. Ha egy nő szereti a férfit, akkor az egész testét szereti, nem csak egy testrészét. Ahol viszont a szeretet egy testrészre koncentrálódik, ott nem beszélhetünk szerelemről.
Ettől persze még lesznek nők, akiknek fontos a nagy vagy vastag méret. Lesznek olyanok is, akik a nagyot kocsiban a vastagot pedig pénztárcában mérik és magasról tesznek a farok méretére. Ha ironikus akarnék lenni, azt mondanám, hogy egyesek szerint azok a nők vannak többen, akik a pénztárcára buknak és mindegy nekik a farok, tehát ebből adódóan eleve nem lehet MINDEN nő farok méret tekintetében megalomán.
#3449   2012. 02. 01. szerda 08:40
X Törölt felhasználó (801425)
Lillus!
Ezt korrektül és szépen levezetted és nagyon igazad van.
De a címzett ebből egy szót sem fog megérteni. Nézd meg az eddigi hozzászólásait!
IQ-ja a ..-et sem éri el. Fölösleges vele bárminemű vitába, eszmecserébe keveredni.

#3448   2012. 02. 01. szerda 08:30
Lillus Lillus

#3447   2012. 01. 31. kedd 23:42
dr dre dr dre
szeva!az enyém 13/4.vélemény?
#3446   2012. 01. 26. csütörtök 21:27
X Törölt felhasználó (793236)
Csatlakozom .....dragunov88 hoz, nem a méret a lényeg ! Nekem sincs nagy de 20 éve tökéletesen megfelel páromnak, és nagyon jó a szexuális életünk. Kérdezem mikor a női nem szépségei színplán maszturbálnak kézzel, s csúcsra jutnak pénisz nélkül, akkor szám itt a méret . Itt annyira különbözőek a vélemények, szoktam mondani kinek mekkora adatott meg azt becsülje meg.
#3445   2012. 01. 26. csütörtök 19:12
dragunov88 dragunov88
Persze egy kis kissebbségi komplexusom ezek ellenére azért van :(
#3444   2012. 01. 26. csütörtök 19:03
dragunov88 dragunov88
Ha megnézitek a társkeresős képem akkor láthatjátok hogy nekem sem nagy! Mégis a barátnőmmel 4 éve vagyok együtt és jobbat egyikőnk sem tudna elképzelni. Néha még vastagolja is a dolgot!!
#3443   2012. 01. 26. csütörtök 18:37
X Törölt felhasználó (730905)
Köszönöm a válaszod!
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2012. 01. 26. csütörtök 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 26. csütörtök 07:51
Nem kicsi. Mármint fizikai értelmben. Ha én előrehajolok és hátulról történik a behatolás, akár még sok is tud lenni. Hogy egyénileg annak a konkrét nőnek kicsi-e, azt majd ő eldönti, de emiatt ne legyenek koplexusaid, felesleges. Most példálózhatnék azzal, hogy elég sok nő nem képes eljutni orgazmusig hüvelyben, tehát nekik nagyjából mindegy, hogy 13 vagy 18 centi, őket úgyis csiklón tudod csúcsra járati.
#3442   2012. 01. 26. csütörtök 09:03
SZEXI SZEXI
Helló szerintem 15-18ig átlag !
#3441   2012. 01. 26. csütörtök 08:11
ravenna ravenna
Nagyon igazad van Lilus, próbáltuk már itt ezt többen is megfogalmazni. Tényleg kár a centiméterekkel ennyit foglalkozni.
(Ez egy válasz Lillus üzenetére (2012. 01. 26. csütörtök 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 26. csütörtök 07:51
Nem kicsi. Mármint fizikai értelmben. Ha én előrehajolok és hátulról történik a behatolás, akár még sok is tud lenni. Hogy egyénileg annak a konkrét nőnek kicsi-e, azt majd ő eldönti, de emiatt ne legyenek koplexusaid, felesleges. Most példálózhatnék azzal, hogy elég sok nő nem képes eljutni orgazmusig hüvelyben, tehát nekik nagyjából mindegy, hogy 13 vagy 18 centi, őket úgyis csiklón tudod csúcsra járati.
#3440   2012. 01. 26. csütörtök 07:51
Lillus Lillus
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 25. szerda 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (730905)
2012. 01. 25. szerda 18:03
Lillus!
Gyönyörű vagy és a melleid is azok. Sokan szeretik a kisebb melleket, köztük én is (ha ez vigasztal) smile
Szerinted 14cm elegendő, vagy nagyon kicsi? Vélemény szerint elég kicsi és ezért kezdeményezni sem igen merek, mint korábban írtam.

... 56 57 58 59 60 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!