Navčgre, azt hittem mŕr sosem jottok rŕ!:)
(Ez egy válasz rics-ee üzenetére (2006. 04. 23. vasárnap 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 23. vasárnap 14:46

szerintetek mien????főleg lányok véleményét várom h pl kicsi -e

szerintetek mien????főleg lányok véleményét várom h pl kicsi -e

3,14-dal("pi"-vel) kell osztani, és kapsz egy szép kis átmérőt!:)
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 17:21

na várjál..az enyém kerülete 12-13 cm .
szal 12/7 = 0. vmennyi... sztem rosszul mondtál illetve irtál vmit.
na várjál..az enyém kerülete 12-13 cm .
A kerületet 7-tel osztva kb. megkapod a szélességét.

vazzeg...a vastagságot a kerületére érti nem?
Erre nem gondoltatok?
Erre nem gondoltatok?
Te hol és mikor láttál utoljára "mezőgazdasági tárogatót"? Annak vastagsága (átmérője!) legfennebb 7-9 cm körül lehet - így, szabadon megsaccolva -,és még így is sokat mondtam, mert az átlag alacsonyabb értékek körül mozog (esetleg egy jó muraközi ménének lehet 8 cm-es az átmérője.)
Kedves kugle, mérd meg az általam javasolt módszerrel, garantálom, hogy csak úgy ámulsz majd!:)))) (Ez egy válasz Hush üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 10:04
Kedves kugle, mérd meg az általam javasolt módszerrel, garantálom, hogy csak úgy ámulsz majd!:)))) (Ez egy válasz Hush üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)

szeretem hogy itt mindenki iolyan okosnak hiszi magát.A megtestesült gyönyörűségh , nem a méret a lényeg , ne szomrkodj lesz nagyobb is , fél órás törpe.Ja ezek a bölcs gondolatok.hát én mingyá beszarok hogy ti olyan okosak vagytok , amire rajtatok kivül szerintem csak egy 3 éves tudna rájönni.Na csá
és vagyetek vissza magatokbol gyijukak
és vagyetek vissza magatokbol gyijukak
Akkor az már "lófasz" öcsém, mert kb azoknak 14 cm vastag. ;)
Katicika !
Az általad említett közismert procedúrát fiatalkoromban én is végig csináltam.
Tájékozatlanságomból adódóan azonban néhány mozzanatot elvétettem!
Első alkalommal véletlenül kulcsrázártam az ajtót, így csak a mért ordítás decibelben kifejezett mértéke lehetett hiteles.
Második próbálkozáskor alkalmával, izgalmamban a ballábas bakancsommal sújtottam le.
Így a lábbeli görbületének ellentétes iránya miatt a kikandikáló fallosz vörösízzása jóval nagyobb értéket mutatott.
Mivel ez az adat a differenciálegyenletnél a számlálóba kerül, így nagyobb lett picit a hányados.
-De mond, mit, számit egy-két mikron?
Üdv!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 11:38
Az általad említett közismert procedúrát fiatalkoromban én is végig csináltam.
Tájékozatlanságomból adódóan azonban néhány mozzanatot elvétettem!
Első alkalommal véletlenül kulcsrázártam az ajtót, így csak a mért ordítás decibelben kifejezett mértéke lehetett hiteles.
Második próbálkozáskor alkalmával, izgalmamban a ballábas bakancsommal sújtottam le.
Így a lábbeli görbületének ellentétes iránya miatt a kikandikáló fallosz vörösízzása jóval nagyobb értéket mutatott.
Mivel ez az adat a differenciálegyenletnél a számlálóba kerül, így nagyobb lett picit a hányados.
-De mond, mit, számit egy-két mikron?
Üdv!

Törölt felhasználó (7767)

Még pontosabb a mérés, ha a lemeztelenített "pallos"-t szépen a fiókos asztal lapjára helyezzük, hogy a makkja kelet felé nézzen, a herék meg belecsüngjenek a negyedére kihúzott fiókba(ez nagyon fontos, mert így mikronnyi pintossággal meg lehet határozni a péniszméretet).Most a fiókgombot egy áttétellel csatlakoztatjuk a csukott ajtó kilincséhez, olymódon, hogy amikor kinyilik, csapja be a fiókot is. Türelmesen várunk, majd amikor sietős lépteket hallunk az ajtónk felé közeledni, ragadjuk kezünkbe a jobblábas bakancsunkat, és pontban az ajtónyitás-fiókzárulás idején teljes erőnkből csapjunk vele a péniszre. Namostmár, nagyon kell figyelni, mert a torkunkat elhagyó ordítás decibelben kifejezett mértéke, a heréink egy perc alatti dagadási koeficiense, valamint a cipőtalp alól laposan kikandikáló fallosz vörösizzása és a cipő mérete hányadosának együttes differenciálegyenlete adja meg a péniszünk mikronpontos méretét. Örülök, hogy segíthettem.
P.S: Ne feledkezzünk meg a cipőfűzővég foszlási sebességének mértékéről sem: ezt kell hozzaadni a borogatásra használt sósborszesz alkoholszázalékának egytizedéhez, mert ez elengedhetetlen a pontossághoz!
Még pontosabb a mérés, ha a lemeztelenített "pallos"-t szépen a fiókos asztal lapjára helyezzük, hogy a makkja kelet felé nézzen, a herék meg belecsüngjenek a negyedére kihúzott fiókba(ez nagyon fontos, mert így mikronnyi pintossággal meg lehet határozni a péniszméretet).Most a fiókgombot egy áttétellel csatlakoztatjuk a csukott ajtó kilincséhez, olymódon, hogy amikor kinyilik, csapja be a fiókot is. Türelmesen várunk, majd amikor sietős lépteket hallunk az ajtónk felé közeledni, ragadjuk kezünkbe a jobblábas bakancsunkat, és pontban az ajtónyitás-fiókzárulás idején teljes erőnkből csapjunk vele a péniszre. Namostmár, nagyon kell figyelni, mert a torkunkat elhagyó ordítás decibelben kifejezett mértéke, a heréink egy perc alatti dagadási koeficiense, valamint a cipőtalp alól laposan kikandikáló fallosz vörösizzása és a cipő mérete hányadosának együttes differenciálegyenlete adja meg a péniszünk mikronpontos méretét. Örülök, hogy segíthettem.
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 28. szombat 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 28. szombat 19:59

Elörehoztam.
Sirrály #929/2005.08.07 számu hozzaszollását.
"Cipő-pénisz elmélet
Valóban van összefüggés a férfiak lábának és a péniszének mérete között.
Egy nemzetközi kutatócsoport több országbeli, önként jelentkezőt megviszgálva jutott erre a következtetésre.
A cipőméretből egy képlet segítségével ki lehet számítani a férfiasság hosszát.
A lábfej nagysága centiméterben + 5, osztva kettővel - megadja, mekkora az illető fallosza.
A vizsgált férfiaknál 90 százalékban működött ez a számítás. A 41-es cipőt viselők 15, a 43-ast hordók 18,4, a 44-es lábúak 21,6, a 45-ösök pedig 24,4 centissel büszkélkedhetnek.
A legtöbben egyébként Oroszországból jelentkeztek a vizsgálatra."
Öcsém?
"Cipő-pénisz elmélet
Egy nemzetközi kutatócsoport több országbeli, önként jelentkezőt megviszgálva jutott erre a következtetésre.
A lábfej nagysága centiméterben + 5, osztva kettővel - megadja, mekkora az illető fallosza.
A vizsgált férfiaknál 90 százalékban működött ez a számítás. A 41-es cipőt viselők 15, a 43-ast hordók 18,4, a 44-es lábúak 21,6, a 45-ösök pedig 24,4 centissel büszkélkedhetnek.
Öcsém?
Ezt a faszságot, nekem 44-45-ös a lábam akkor kb. 23 centi dekirály!!!!
(egyébknét az jó átlag?
) De egyik haveromnak 47-es lába van akkor neki 30 centi vagy mi? Ezt nemtom kiknél mérték, de hogy összeszedték az összes 41-42-es lábút, aztá azokat nézték csak (mert körülbelül arra jön ki az átlag világméret) az biztos

ezt a baromságot ámber...én 43 as cipöt hodok 28cm a lábam +5cm = 33cm/2 = 16.5..nekem meg 15 cm...ááá...és a vaginamélység milyen számtani elmélettel számitható ki?
Elörehoztam.
"Cipő-pénisz elmélet
Öcsém?
"Cipő-pénisz elmélet
Öcsém?
asszem a topic utolsó2 oldalát felteszem a szanalmas.hu-ra ::D:D:Dd
Ha ezt a tempót egy túrakerékpáron nyomod, akkor jó átlag!
(Ez egy válasz gary01 üzenetére (2006. 01. 28. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
22,5 ötös jo átlag?
nekem csak 14 cm-es ha áll.Ezért lettem harisnyaimádó?

a minap teljesen rákattantam egy nagy alfára. kellene egy, mert szép nagy és új és olasz és gyors meg van benne hifi.
azután tök jót autóztam a smartommal, vigyorogtak a csajok, szólt a zene és még parkolni is tudtam
így vagyok néha a farkammal is, kellene egy nagyobb, csak úgy magamnak, aztán a meglélővel megőrjítem a csajom
asse' tudom, hány centi, néha mégis nagyobb kellene.
betegek vagyunk, uraim
azután tök jót autóztam a smartommal, vigyorogtak a csajok, szólt a zene és még parkolni is tudtam
így vagyok néha a farkammal is, kellene egy nagyobb, csak úgy magamnak, aztán a meglélővel megőrjítem a csajom
asse' tudom, hány centi, néha mégis nagyobb kellene.
betegek vagyunk, uraim
Úgy döntöttem ezt a kis idézetet néhanapján előbbre másolom e topicban....
"...Vettem tegnap mobilt már régen akartam
De csodálkozva látom, hogy nem lett nagyobb a farkam
Mit csináljak doktor úr kinevet minden lány
Azt mondják hogy kicsi a farkam és ez nagyon fáj..."
"...Vettem tegnap mobilt már régen akartam
De csodálkozva látom, hogy nem lett nagyobb a farkam
Mit csináljak doktor úr kinevet minden lány
Azt mondják hogy kicsi a farkam és ez nagyon fáj..."