Te hol és mikor láttál utoljára "mezőgazdasági tárogatót"? Annak vastagsága (átmérője!) legfennebb 7-9 cm körül lehet - így, szabadon megsaccolva -,és még így is sokat mondtam, mert az átlag alacsonyabb értékek körül mozog (esetleg egy jó muraközi ménének lehet 8 cm-es az átmérője.)
Kedves kugle, mérd meg az általam javasolt módszerrel, garantálom, hogy csak úgy ámulsz majd!:)))) (Ez egy válasz Hush üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 10:04
Kedves kugle, mérd meg az általam javasolt módszerrel, garantálom, hogy csak úgy ámulsz majd!:)))) (Ez egy válasz Hush üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
szeretem hogy itt mindenki iolyan okosnak hiszi magát.A megtestesült gyönyörűségh , nem a méret a lényeg , ne szomrkodj lesz nagyobb is , fél órás törpe.Ja ezek a bölcs gondolatok.hát én mingyá beszarok hogy ti olyan okosak vagytok , amire rajtatok kivül szerintem csak egy 3 éves tudna rájönni.Na csá
és vagyetek vissza magatokbol gyijukak
és vagyetek vissza magatokbol gyijukak
Akkor az már "lófasz" öcsém, mert kb azoknak 14 cm vastag. ;)
Katicika !
Az általad említett közismert procedúrát fiatalkoromban én is végig csináltam.
Tájékozatlanságomból adódóan azonban néhány mozzanatot elvétettem!
Első alkalommal véletlenül kulcsrázártam az ajtót, így csak a mért ordítás decibelben kifejezett mértéke lehetett hiteles.
Második próbálkozáskor alkalmával, izgalmamban a ballábas bakancsommal sújtottam le.
Így a lábbeli görbületének ellentétes iránya miatt a kikandikáló fallosz vörösízzása jóval nagyobb értéket mutatott.
Mivel ez az adat a differenciálegyenletnél a számlálóba kerül, így nagyobb lett picit a hányados.
-De mond, mit, számit egy-két mikron?
Üdv!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 11:38
Az általad említett közismert procedúrát fiatalkoromban én is végig csináltam.
Tájékozatlanságomból adódóan azonban néhány mozzanatot elvétettem!
Első alkalommal véletlenül kulcsrázártam az ajtót, így csak a mért ordítás decibelben kifejezett mértéke lehetett hiteles.
Második próbálkozáskor alkalmával, izgalmamban a ballábas bakancsommal sújtottam le.
Így a lábbeli görbületének ellentétes iránya miatt a kikandikáló fallosz vörösízzása jóval nagyobb értéket mutatott.
Mivel ez az adat a differenciálegyenletnél a számlálóba kerül, így nagyobb lett picit a hányados.
-De mond, mit, számit egy-két mikron?
Üdv!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 11:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Még pontosabb a mérés, ha a lemeztelenített "pallos"-t szépen a fiókos asztal lapjára helyezzük, hogy a makkja kelet felé nézzen, a herék meg belecsüngjenek a negyedére kihúzott fiókba(ez nagyon fontos, mert így mikronnyi pintossággal meg lehet határozni a péniszméretet).Most a fiókgombot egy áttétellel csatlakoztatjuk a csukott ajtó kilincséhez, olymódon, hogy amikor kinyilik, csapja be a fiókot is. Türelmesen várunk, majd amikor sietős lépteket hallunk az ajtónk felé közeledni, ragadjuk kezünkbe a jobblábas bakancsunkat, és pontban az ajtónyitás-fiókzárulás idején teljes erőnkből csapjunk vele a péniszre. Namostmár, nagyon kell figyelni, mert a torkunkat elhagyó ordítás decibelben kifejezett mértéke, a heréink egy perc alatti dagadási koeficiense, valamint a cipőtalp alól laposan kikandikáló fallosz vörösizzása és a cipő mérete hányadosának együttes differenciálegyenlete adja meg a péniszünk mikronpontos méretét. Örülök, hogy segíthettem.
Még pontosabb a mérés, ha a lemeztelenített "pallos"-t szépen a fiókos asztal lapjára helyezzük, hogy a makkja kelet felé nézzen, a herék meg belecsüngjenek a negyedére kihúzott fiókba(ez nagyon fontos, mert így mikronnyi pintossággal meg lehet határozni a péniszméretet).Most a fiókgombot egy áttétellel csatlakoztatjuk a csukott ajtó kilincséhez, olymódon, hogy amikor kinyilik, csapja be a fiókot is. Türelmesen várunk, majd amikor sietős lépteket hallunk az ajtónk felé közeledni, ragadjuk kezünkbe a jobblábas bakancsunkat, és pontban az ajtónyitás-fiókzárulás idején teljes erőnkből csapjunk vele a péniszre. Namostmár, nagyon kell figyelni, mert a torkunkat elhagyó ordítás decibelben kifejezett mértéke, a heréink egy perc alatti dagadási koeficiense, valamint a cipőtalp alól laposan kikandikáló fallosz vörösizzása és a cipő mérete hányadosának együttes differenciálegyenlete adja meg a péniszünk mikronpontos méretét. Örülök, hogy segíthettem.
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2006. 01. 28. szombat 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 28. szombat 19:59
Elörehoztam.
Sirrály #929/2005.08.07 számu hozzaszollását.
"Cipő-pénisz elmélet
Valóban van összefüggés a férfiak lábának és a péniszének mérete között.
Egy nemzetközi kutatócsoport több országbeli, önként jelentkezőt megviszgálva jutott erre a következtetésre.
A cipőméretből egy képlet segítségével ki lehet számítani a férfiasság hosszát.
A lábfej nagysága centiméterben + 5, osztva kettővel - megadja, mekkora az illető fallosza.
A vizsgált férfiaknál 90 százalékban működött ez a számítás. A 41-es cipőt viselők 15, a 43-ast hordók 18,4, a 44-es lábúak 21,6, a 45-ösök pedig 24,4 centissel büszkélkedhetnek.
A legtöbben egyébként Oroszországból jelentkeztek a vizsgálatra."
Öcsém?
"Cipő-pénisz elmélet
Egy nemzetközi kutatócsoport több országbeli, önként jelentkezőt megviszgálva jutott erre a következtetésre.
A lábfej nagysága centiméterben + 5, osztva kettővel - megadja, mekkora az illető fallosza.
A vizsgált férfiaknál 90 százalékban működött ez a számítás. A 41-es cipőt viselők 15, a 43-ast hordók 18,4, a 44-es lábúak 21,6, a 45-ösök pedig 24,4 centissel büszkélkedhetnek.
Öcsém?
Ezt a faszságot, nekem 44-45-ös a lábam akkor kb. 23 centi dekirály!!!!
(egyébknét az jó átlag?
) De egyik haveromnak 47-es lába van akkor neki 30 centi vagy mi? Ezt nemtom kiknél mérték, de hogy összeszedték az összes 41-42-es lábút, aztá azokat nézték csak (mert körülbelül arra jön ki az átlag világméret) az biztos
(egyébknét az jó átlag?
) De egyik haveromnak 47-es lába van akkor neki 30 centi vagy mi? Ezt nemtom kiknél mérték, de hogy összeszedték az összes 41-42-es lábút, aztá azokat nézték csak (mert körülbelül arra jön ki az átlag világméret) az biztos
ezt a baromságot ámber...én 43 as cipöt hodok 28cm a lábam +5cm = 33cm/2 = 16.5..nekem meg 15 cm...ááá...és a vaginamélység milyen számtani elmélettel számitható ki?
Elörehoztam.
"Cipő-pénisz elmélet
Öcsém?
"Cipő-pénisz elmélet
Öcsém?
asszem a topic utolsó2 oldalát felteszem a szanalmas.hu-ra ::D:D:Dd
Ha ezt a tempót egy túrakerékpáron nyomod, akkor jó átlag!
(Ez egy válasz gary01 üzenetére (2006. 01. 28. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
22,5 ötös jo átlag?
nekem csak 14 cm-es ha áll.Ezért lettem harisnyaimádó?
(Ez egy válasz lazafiu üzenetére (2006. 04. 13. csütörtök 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
a minap teljesen rákattantam egy nagy alfára. kellene egy, mert szép nagy és új és olasz és gyors meg van benne hifi.
azután tök jót autóztam a smartommal, vigyorogtak a csajok, szólt a zene és még parkolni is tudtam
így vagyok néha a farkammal is, kellene egy nagyobb, csak úgy magamnak, aztán a meglélővel megőrjítem a csajom
asse' tudom, hány centi, néha mégis nagyobb kellene.
betegek vagyunk, uraim
azután tök jót autóztam a smartommal, vigyorogtak a csajok, szólt a zene és még parkolni is tudtam
így vagyok néha a farkammal is, kellene egy nagyobb, csak úgy magamnak, aztán a meglélővel megőrjítem a csajom
asse' tudom, hány centi, néha mégis nagyobb kellene.
betegek vagyunk, uraim
Úgy döntöttem ezt a kis idézetet néhanapján előbbre másolom e topicban....
"...Vettem tegnap mobilt már régen akartam
De csodálkozva látom, hogy nem lett nagyobb a farkam
Mit csináljak doktor úr kinevet minden lány
Azt mondják hogy kicsi a farkam és ez nagyon fáj..."
"...Vettem tegnap mobilt már régen akartam
De csodálkozva látom, hogy nem lett nagyobb a farkam
Mit csináljak doktor úr kinevet minden lány
Azt mondják hogy kicsi a farkam és ez nagyon fáj..."
Én nem szoktam méregetni, azaz inkább úgy mondanám, hogy a legutóbbi időben nem mértem meg:) De egyedül nem is szokott olyan lenni, mint lánnyal. Erősen számít azért a hangulat is.:D A legnagyobb akkor volt, amikor még az ex-barátnőm mérte meg:) De ha már nagyob mint a markod, akkor régen jó:) Csak használni is tudni kell...
Jó van na de elmondanád?
De azt meg tudnád mondani hogy az átmérőjét hogy lehet kiszámolni?
Én nem tom mennyi az átlagos azt tom, hogy nekem 17.6 cm. Nem tom hogy ez elég jó e, de szeretném má kipróbálni minnél hamarabb.(17 éves vagyok)
Én 28 vagyok nekem 15/4.

rilu

tv2