hát akinek azért kicsi van, benne a félsz hidd el ;) még akkor is ha..
főleg ha fiatal az ember és tapasztalatlan (Ez egy válasz f.f. üzenetére (2006. 02. 12. vasárnap 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 12. vasárnap 23:39
főleg ha fiatal az ember és tapasztalatlan (Ez egy válasz f.f. üzenetére (2006. 02. 12. vasárnap 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem 19 a méretem, de nem nagyon izgat, szerintem aki jó az ágyban, az kis szerszámmal is jó...
nem tudom ti hogy látjátok, de nekem ez a véleményem...
nekem 19 a méretem, de nem nagyon izgat, szerintem aki jó az ágyban, az kis szerszámmal is jó...
én is 14 évesen kezdtem
nem a méret a lényeg , tudom h sablonos de szerintem a szexben a türelem , a gyengédség és persze a kitartás számít

14 évesen engem ez kurvára nem érdekelt ,hogy jó e a méretem, ennyire el lenne baszva a mai fiatalság?
14 évesen húzz innen a picsába!
nem basztatás képpen de komolyan :D nincs olyan hogy x korban ennyi a jó :) Ez baromság. Majd ha használni fogod akkor sem a mérettel kell törödni. De erre már más világosítson fel. A szex nem a méreteken múlik.. álltalában nem.
hülye
tudom hogy nehéz kor az a serdülő.. de azért.. ehh.. olvass kicsit vissza! a hosszabb hozzászólásokat azt rájösz hogy baszottul kár ilyesmin gondolkodnod!

Az ideált semmiesetre sem centiben mérik. Az ideál, az olyan, hogy a hetedik mennyországban érezd magad tőle, és ehhez semmi köze nincs a centi- meg decimétereknek.

Hát kérlek attól hogy megfogod a fülét és úgy húzod rá a gyíkra:)
na jó ezt azért ne vedd komolyan csak egy lehetőség (Ez egy válasz rics-ee üzenetére (2006. 05. 03. szerda 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
na jó ezt azért ne vedd komolyan csak egy lehetőség (Ez egy válasz rics-ee üzenetére (2006. 05. 03. szerda 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Azt nem tudom, talán genetika.
(Ez egy válasz rics-ee üzenetére (2006. 05. 03. szerda 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem sem érdekel. De lehet, hogy a kivétel erősíti a szabályt. Az Én megfigyelésem viszont lányokra az, hogy akinek a füle szétáll jobban franciázik. Ez nem hallomás, tapasztalat!!!
És befonva viseled? Vagy copfba, fonatlanul a jobb? És hogy a témánál maradjunk: a pénisszel hogy állsz?

Nincs...nekem kicsi a lában a kwezem és az orrom.. mégis, ha nagyon felizgat nejem, akkora a farkam, mint egy lóé:-)
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2006. 02. 08. szerda 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 08. szerda 10:23

Viszont ahhoz, hogy odáig eljuthass szükség van némi marketingre is. Az viszont centikben tapintható. Az ex nejem mesélte, hogy azt nézi mekkora az orra, keze, lába a kiszemeltnek. Tapasztalata szerint van összefüggés.
Viszont ahhoz, hogy odáig eljuthass szükség van némi marketingre is. Az viszont centikben tapintható. Az ex nejem mesélte, hogy azt nézi mekkora az orra, keze, lába a kiszemeltnek. Tapasztalata szerint van összefüggés.
szerintem nem a méret a lényeg....
hanem az, hogy a punciban a kellő izgatást kiváltsa... ahhoz pedig a 10 cm is elég...
(itt a G-pontra gondoltam)
hanem az, hogy a punciban a kellő izgatást kiváltsa... ahhoz pedig a 10 cm is elég...
(itt a G-pontra gondoltam)
A kis pontokrol anyit hogy nem egyedi esetés azt kell mondjam még egy csaj se kapott tőle szájgombásodást a magas lányokrol meg hoyg nem mindeegyik olyan "tág" belül én is 190 cm vagyok és azt kell mondjam hoyg majdnem mindegy mekkora a csaj szinta ugyanakkorák, mondjuk velem a természet velem kicsit kedvesebb volt 19/5.
sziasztok
Nem a méret a lényeg szerintem...
Van erre egy tök jó mondásom: Kis bohóccal is lehet nagy előadást csinálni!!! Csak ne legyen túl nagy a színpad mert azon a kis bohóc is elveszik...
Sztem nagyon jó. Azért én hálás vagyok az égnek hogy ekkora amekkora. A barinőm is nagyon odavan érte!
Nem a méret a lényeg szerintem...
Van erre egy tök jó mondásom: Kis bohóccal is lehet nagy előadást csinálni!!! Csak ne legyen túl nagy a színpad mert azon a kis bohóc is elveszik...
Sztem nagyon jó. Azért én hálás vagyok az égnek hogy ekkora amekkora. A barinőm is nagyon odavan érte!