Bocsi Zs.o.Zs-nek ment!!! :-))))
Ez valami trükk, vagy nincsenek heréid???
Hát az enyém ilyen lenne, persze van róla több kép is, nem nagy, de az enyém :-)
http://img.tar.hu/bluetooth1981/img/2 0103376.jpg#3
http://img.tar.hu/bluetooth1981/img/2 0103376.jpg#3
és ez herék nélkül 16 cm
Naná!!!
Párom szerint az osztriga vizet sem vihet annak az ízkavalkádnak, amit "ez" felvonultat!
Nem! Egy nőies pénisz, many-many!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 10. szombat 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 10. szombat 21:20
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 10. szombat 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Fiatalabb fiú ismerősömtől úgy hallom, hogy a lányok egy jó része manapság már nem a fütyit méri centivel, hanem a pénztárcát mázsálja.
Amúgy mindkét verzió szomorú...
De azért még maradtak szerintem normális csajok, akikkel komoly kapcsolatot és boldog nemi életet lehet kialakítani.
Amúgy mindkét verzió szomorú...
De azért még maradtak szerintem normális csajok, akikkel komoly kapcsolatot és boldog nemi életet lehet kialakítani.
Nem értem ezt a topicot ! mit számít, hogy mennyi az átlag,a lényeg, hogy a sajátod mekkora ! asszem...vagy nem ? :-)
Balkezes a manus!!!
KLIKK IDE
(Ez egy válasz bkkr1 üzenetére (2006. 02. 27. hétfő 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 27. hétfő 14:46
(Ez egy válasz bkkr1 üzenetére (2006. 02. 27. hétfő 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok.Tudom nem idevág de nem találtam alkalmasabbat per pill...
kérdésem...már 1 éve nem voltam nővel most viszont kilátásba lenne...Ahogy láttam a mostani óvszerkinálatot Lifestyle-ban eléggé megváltozott.Régen a sötétzöldet használtam.Na msot már van rózsaszín,meg mittomén milyen színek.Ezek azért maradtak szval a régi zöld pont ugyanaz?Mert most nézegettem olvasgattam,de már olyan szöveg van rajtta hogy sokkal könnyebben feljön meg mittomén...szval nagy reklámszöveg és maradt a régi csak új a köntös,vagy lecserléték az egészet,és mondjuk nem azt kapom mint egy éve.Fontos lenne és (sürgős is:)))
kérdésem...már 1 éve nem voltam nővel most viszont kilátásba lenne...Ahogy láttam a mostani óvszerkinálatot Lifestyle-ban eléggé megváltozott.Régen a sötétzöldet használtam.Na msot már van rózsaszín,meg mittomén milyen színek.Ezek azért maradtak szval a régi zöld pont ugyanaz?Mert most nézegettem olvasgattam,de már olyan szöveg van rajtta hogy sokkal könnyebben feljön meg mittomén...szval nagy reklámszöveg és maradt a régi csak új a köntös,vagy lecserléték az egészet,és mondjuk nem azt kapom mint egy éve.Fontos lenne és (sürgős is:)))
sziasztok.Tudom nem idevág de nem találtam alkalmasabbat per pill...
mennyi is az átlag????.........hát többnyire egy darab nem?:)))

bocs Vivi de ez szerintem ide illik a Zénó képei mellé

nos, a méret !
a méret csak alkalmi kapcsolatban számít. Ha kétséged van hogy elég-e, akkor basszus lehet benne valami, hogy ne merj felszedni akármilyen picsát (vagy esetleg nőt :DD)
akkor várj egy normális kapcsolatra. Vagy másrészt probáld ki azt ha a csaj nagyon húzza a száját, szarjál rá, és probálkozz máshol!
Ha normális kapcsolatod jön össze, annak 100% hogy nem a méret miatt lesz vége. Ha meg mégis, akkor az nem volt normális kapcsolat.
Szerintem. :D (engem se áldott meg az ég valami hű de nagy szerszámmal, de még egyszer sem lett amiatt vége hogy túl pici :D amire kell arra jó :D nagyzolni meg agyon és szétbasszni csajt, arra meg nincs szükségem!)
akkor várj egy normális kapcsolatra. Vagy másrészt probáld ki azt ha a csaj nagyon húzza a száját, szarjál rá, és probálkozz máshol!
Ha normális kapcsolatod jön össze, annak 100% hogy nem a méret miatt lesz vége. Ha meg mégis, akkor az nem volt normális kapcsolat.
Szerintem. :D (engem se áldott meg az ég valami hű de nagy szerszámmal, de még egyszer sem lett amiatt vége hogy túl pici :D amire kell arra jó :D nagyzolni meg agyon és szétbasszni csajt, arra meg nincs szükségem!)

rilu

passfry