Nők válasza érdekelne. Szerintetek nagyon kicsi 21 évesen a 13/4.5 cm?
Köszi
Köszi
20CM
Ha "elcsomagolva" kompakt azzal nincs gond...
Én pl. keresztbe tudom tenni a lábaimat (nem, nem azért, egyenes ember vagyok).
Helyzetben viszont nincs gond a mérettel...
Viszont ha megműtik kicsit rövidebb lesz.. :(((
De ha csak az lenne... :/
Én pl. keresztbe tudom tenni a lábaimat (nem, nem azért, egyenes ember vagyok).
Helyzetben viszont nincs gond a mérettel...
Viszont ha megműtik kicsit rövidebb lesz.. :(((
De ha csak az lenne... :/

reklámért remélem szép kis bant kapsz. főleg ha jól tudom, fizetős az oldal. ha nem akkor is a megfelelő helyen tedd fel inkább, ne minden forumba ami a szemed elé kerül!
(Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 03. szombat 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 03. szombat 00:22

Ari vagy Roccojoco! Ebben a pár szösszenetben egyetlen definíció sem szerepelt, mindössze igyekeztem érthetően és szabatosan fogalmazni. A kurvimétert térképészeti, vagy katonai boltban beszerezheted. Nem túl drága kis műszer, lényegében egy görgős távolságmérő. A járógörgőt végigvezeted egy tetszőleges görbén és a műszer skáláján leolvashatod a görbe hosszát.
Ha rám hallgatsz, akkor kedved szerint döntsél, de szerintem e legcélszerűbb az érdeklődésedet kiváltó banánt megenni. :)))
BBB
Ha rám hallgatsz, akkor kedved szerint döntsél, de szerintem e legcélszerűbb az érdeklődésedet kiváltó banánt megenni. :)))
BBB
[IMG]http://www.kepfeltoltes.hu/1311011[/IMG ](ez így kevés, hiányos, nem fog látszani!)
nekem is kb 17állva, amugy meg tok kicsi. szerintem normális. a lényeg hogy állva legyen jo a méret
(Ez egy válasz rics-ee üzenetére (2006. 03. 15. szerda 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 15. szerda 18:10

Hello!Nem ti hogy vagytok vele de nektek is össze meg naon?mert nekem álva olyan 16-17 nem állva pedig olyan 7-8.
Vagy ez normális?
Vagy ez normális?
Hello!Nem ti hogy vagytok vele de nektek is össze meg naon?mert nekem álva olyan 16-17 nem állva pedig olyan 7-8.
Vagy ez normális?
Vagy ez normális?
Hát miki...
Én szigorúan a poligám kapcsolatok híve vagyok, úgyhogy a véleményem gondolom sejted.
Tudom, hogy az elkeseredettség sokmindenre kényszeríti az embert, de... :(
Hallod, mi értelme van annak, hogy jön a nagy kankutya, megb_ssza a nőd, te meg mint a kis tacskó ülsz ott...
Találj olyan lányt, aki szeret.
Ha megnézed a Görbe vagy egyenes topicot, láthatod, hogy nekem sincs egyszerű dolgom...
Viszont egy csodálatos lánnyak vetett össze a sors...
Ő nekem az első.
Szóval ott a topicban anno leírták, hogy illllyen f_sza dolgom lesz majd a kukimmal.
Hát, nemrég alkalmam nyílt kipróbálni... próbáltál már fogkrémet visszapakolni a tubusba? Ne röhögj, meg lehet csinálni... csak k_rva nehéz...
Ahelyett, hogy a lány kiröhögött, még sokáig próbált rávenni, hogy így meg úgy próbáljam még...
Akkor abban a pillanatban legszívesebben meghaltam volna.
Utána megoldottuk máshogy :) Van kezünk, meg az én nyelvem sem egyszerű ;)
Most egyelőre arra vár a dolog, hoyg elszánjam magam az egyenesítő műtétre... (Ez egy válasz mickeymouse üzenetére (2006. 03. 15. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 15. szerda 14:46
Én szigorúan a poligám kapcsolatok híve vagyok, úgyhogy a véleményem gondolom sejted.
Tudom, hogy az elkeseredettség sokmindenre kényszeríti az embert, de... :(
Hallod, mi értelme van annak, hogy jön a nagy kankutya, megb_ssza a nőd, te meg mint a kis tacskó ülsz ott...
Találj olyan lányt, aki szeret.
Ha megnézed a Görbe vagy egyenes topicot, láthatod, hogy nekem sincs egyszerű dolgom...
Viszont egy csodálatos lánnyak vetett össze a sors...
Ő nekem az első.
Szóval ott a topicban anno leírták, hogy illllyen f_sza dolgom lesz majd a kukimmal.
Hát, nemrég alkalmam nyílt kipróbálni... próbáltál már fogkrémet visszapakolni a tubusba? Ne röhögj, meg lehet csinálni... csak k_rva nehéz...
Ahelyett, hogy a lány kiröhögött, még sokáig próbált rávenni, hogy így meg úgy próbáljam még...
Akkor abban a pillanatban legszívesebben meghaltam volna.
Utána megoldottuk máshogy :) Van kezünk, meg az én nyelvem sem egyszerű ;)
Most egyelőre arra vár a dolog, hoyg elszánjam magam az egyenesítő műtétre... (Ez egy válasz mickeymouse üzenetére (2006. 03. 15. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi....azt hittem, hogy ezen az oldalon bunkók vannak, de tévedtem :) Rendesek vagytok. Az ahelyzet, hogy nem akarom kidobni a lányt, mert szeretem. Mindezek ellenére is. Nem érdekel, ha mással is csinálja, csak ne kapjak el semmit. Teljesen normális, hogy ő is elvárja, hogy élvezni tudja a szexet. Ezzel pedig mindenki így van. Én nem tudom megadni, mert ha hátulról csináljuk, akkor méghamarabb elmegyek. Max 2 perc alatt. :( Ha pedig felül van, akkor mindig kicsúszik. Egy nagyobbat mozdul, és már kinnt is van a picike. Így viszont nem megyek el olyan hamar, ha állandóan csak visszarakni kell. Ráadásul tényleg nem érez belőle semmit. OLdalról sem jó, mivel nem tudom neki berakni. Ha sikerül, a következő lökésnél megint kiugrik. Volt, hogy csináltuk oldalról, de így mindig csak a fejét tudom berakni. Na abból meg végképp nem érez semmit. De jártam már úgy is, hogy még az előtt elélveztem, mielőtt beraktam volna neki. "Már" az előjátéknál tartottunk és miközben ujjaztam, meg nyaltam elsültem. Egyenesen a lábaira. Aztán a következő probálkozáskor pedig a popsiára és a mellére. Szóval, jól beégtem. A vége az volt, hogy felhívtuk aa már említett srácot, és vele ment el. A lány akkorákat sikított, hogy megijedtem :) Miért nem tudom én ezt megadni neki?! A srác adta neki hátulról, engem meg szopogatott a lány. Persze megint nem tartott tovább 3-4 percnék :( Ők tovább csinálták, én meg kimentem, főztem egy kávét. Nekem borotválni kell, hogy nagyobbnak tűnjön, a barátnőm viszont nem borotválja teljesen. A hónalja szőrös, és úgy érzem magam mellette mint egy 8 éves kisfiú. (bár sztem annak is nagyobb van) Örülök, hogy nem borotválkozik, mert jól áll neki, de mikor látom, hogy mással van, olyan mintha csak filmet néznék, ami a 80-as évekből való. De, legalább ő is megkapja amit akar... ha már én nem tudom neki megadni.
lehet hogy dugásban nem, de nyalásban még lehetsz nagy ász, szerintem egy jó nyelvtehetséggel még erősen magad felé billentheted a mérleget. ja és csak olyannal menjél bele 3-asba, aki ismeri a problémátokat, nem röhög ki, aki mellett nem érzed rosszul, kényelmetlenül magad, elvégre az egész az örömszerzésről kéne hogy szóljon.
(Ez egy válasz mickeymouse üzenetére (2006. 03. 15. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 15. szerda 14:46

Köszi....azt hittem, hogy ezen az oldalon bunkók vannak, de tévedtem :) Rendesek vagytok. Az ahelyzet, hogy nem akarom kidobni a lányt, mert szeretem. Mindezek ellenére is. Nem érdekel, ha mással is csinálja, csak ne kapjak el semmit. Teljesen normális, hogy ő is elvárja, hogy élvezni tudja a szexet. Ezzel pedig mindenki így van. Én nem tudom megadni, mert ha hátulról csináljuk, akkor méghamarabb elmegyek. Max 2 perc alatt. :( Ha pedig felül van, akkor mindig kicsúszik. Egy nagyobbat mozdul, és már kinnt is van a picike. Így viszont nem megyek el olyan hamar, ha állandóan csak visszarakni kell. Ráadásul tényleg nem érez belőle semmit. OLdalról sem jó, mivel nem tudom neki berakni. Ha sikerül, a következő lökésnél megint kiugrik. Volt, hogy csináltuk oldalról, de így mindig csak a fejét tudom berakni. Na abból meg végképp nem érez semmit. De jártam már úgy is, hogy még az előtt elélveztem, mielőtt beraktam volna neki. "Már" az előjátéknál tartottunk és miközben ujjaztam, meg nyaltam elsültem. Egyenesen a lábaira. Aztán a következő probálkozáskor pedig a popsiára és a mellére. Szóval, jól beégtem. A vége az volt, hogy felhívtuk aa már említett srácot, és vele ment el. A lány akkorákat sikított, hogy megijedtem :) Miért nem tudom én ezt megadni neki?! A srác adta neki hátulról, engem meg szopogatott a lány. Persze megint nem tartott tovább 3-4 percnék :( Ők tovább csinálták, én meg kimentem, főztem egy kávét. Nekem borotválni kell, hogy nagyobbnak tűnjön, a barátnőm viszont nem borotválja teljesen. A hónalja szőrös, és úgy érzem magam mellette mint egy 8 éves kisfiú. (bár sztem annak is nagyobb van) Örülök, hogy nem borotválkozik, mert jól áll neki, de mikor látom, hogy mással van, olyan mintha csak filmet néznék, ami a 80-as évekből való. De, legalább ő is megkapja amit akar... ha már én nem tudom neki megadni.
Nekem ilyen problémám nem volt, hogy ennyire hamar elsültem de régen direkt úgy maszturbáltam, hogy többször megálltam a vége előtt. Nem szabad sietni. Így lehet nyújtani az időt, hozzászoksz. És persze ezt nem csak egyedül lehet bár szerintem jobb, mert annyira nem izgat a lány látványa.
Szerintem a hölgy közelre nagyon jól lát!
Csak akkor néz a lencsén keresztül, ha engem keres!
Csak akkor néz a lencsén keresztül, ha engem keres!

Beleolvasgattam. Vannak dumák
Zéno:kicsi a hőlgynek a dioptriája

Hogy is van ez?

Ez a topic megnyugtatott,átlagon felüli a méretem,ez jó érzés-hehe
hehe

Ezt a levelet elolvasva.....Hát nagyon sajnálak bár ezzel nem mész semmire.Tanácsot nem tudnék adni csak annyit ha tudsz keres másik csajt aki megértöbb és ne engedd,hogy megalázzanak mert nem tudom,hogy megér- e ö ezek után ennyit.
(Ez egy válasz roccojoco üzenetére (2006. 06. 01. csütörtök 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm őszintességeteket. Igazán, tényleg jól esik. A kis pénisz, nagy átok tud lenni, de engem annyira nem zavar, ha van valami, ami tényleg segít, akkor szóljatok. Előre is köszi.... Tudom, hogy kicsi, de ekkorám van. Igazán jól eesik, hogy segíteni próbáltok. Talán összejön, és nem kell abban a tudatban élnem, hogy nem tudom kielégíteni a barátnőmet. Vannak sokan, akik azért szeretnének velem lenni, mert tudni szeretnék, hogy milyen az igazán pici, de ezt utálom. Volt, hogy belementem, meg is bántam. Ő nem érzett semmit, én meg egyhamar elsültem. Ez van.... :( Bár teljesen mindegy. Ha hamar elmegyek, olyan mint ha nem is történt volna semmi. Főleg kis pénisszel. Azt úgy sem érzi a legtöbb lány. Legtöbben a nagy melleket szeretik, de én picit félek azoktól. Pont amiatt. Lehet, hogy hülyeség, de így érzem.... Ha egy férfi a nagyobb melleket szereti, egy nő talán a nagyobb kukit. (Sőt...) Hamarabb felizgulnak stb... Sokáig tart mire kire elhiszik, hogy én is képes vagyok annyira mint más, de be kell látnom, hogy nem. :( Egy ekkorával nem megyek szinte semmire. Hiába játékosabb vagy perverz, nem tudok vele mit csinálni, és ez nagyon zavar. Szeretném, ha egy olyan nőt látnék, aki ezt is élvezi, nem csak a másét. Mindezektől büszke vagyok arra, amim van. Ha az nem is sok. :) A picike "dákóm" nem nőtt kb 13 éves korom óta, pedig most vagyok 19. Sőt, talán, egy 13-14éves gyereknek nagyobb van. Egyszer néztünk a barátnőmmel egy filmet, ahol a 12 éves gyereknek kb akkora volt lógva mint nekem állva. Meg is jegyezte, hogy ha nekem lóg, akkor a szereplőnek kb kétszer nagyobb. És ez is igaz. Elég gáz 13 évesekkel "versenyezni", amikor labdába se rúghatok. Volt olyan, hogy a barátnőm egy 14 éves sráccal volt, és olyan jó volt neki, hogy több mint két hónapig összejártak. Persze, az egész város rajtam nevetett. Amikor azt mondja, hogy
"kicsim" akkor már arra gondolok. Röhej, hogy a 14 évesnek nagyobb van, és tovább bírja. Lemértem pontosan, az eredmény elképesztő: a "hosszúsága": 8,7 cm, az átmérője pedig 2,3 cm. Volt olyan barátnőm, aki azt mondta, hogy volt már kétszer ekkorával is, de nemhittem el. Most már elhiszem... Nem csoda, hogy a mostani csak zsopogatja, és nagyobbra vágyik. Épp ma este voltunk együtt, egy árva hang sem hqagyta el a torkát, mire azt mondta, hogy hívjunk mást is. Megint így történt, és az eredmény, hihetetlen volt. A lány szinte rögtön elélvezett mikor meglátta az egyik ismerőse dákóját. Akkora volt, mint egyí lóé az enyémhez képest, én kivonultam a szobából, (de nem szakítottunk), utána behívott, bekapta az enyémet, néhány perc alatt kivégzett (max 5, mert egy reklám volt az egész) és nekem köszönte meg. Természetesen a másik srác jól kiröhögött.Ilyenkor ti mit tennétek? Én legszívesebben leütöttem volna, de nem tettem. Ráadásul nálam 3 évvel fiatalabb volt az illető. Azt hiszem, kezd állandó parftnerévé válni az illető, és én repülök pont a méretem miatt. :( Igazságos ez?!
"kicsim" akkor már arra gondolok. Röhej, hogy a 14 évesnek nagyobb van, és tovább bírja. Lemértem pontosan, az eredmény elképesztő: a "hosszúsága": 8,7 cm, az átmérője pedig 2,3 cm. Volt olyan barátnőm, aki azt mondta, hogy volt már kétszer ekkorával is, de nemhittem el. Most már elhiszem... Nem csoda, hogy a mostani csak zsopogatja, és nagyobbra vágyik. Épp ma este voltunk együtt, egy árva hang sem hqagyta el a torkát, mire azt mondta, hogy hívjunk mást is. Megint így történt, és az eredmény, hihetetlen volt. A lány szinte rögtön elélvezett mikor meglátta az egyik ismerőse dákóját. Akkora volt, mint egyí lóé az enyémhez képest, én kivonultam a szobából, (de nem szakítottunk), utána behívott, bekapta az enyémet, néhány perc alatt kivégzett (max 5, mert egy reklám volt az egész) és nekem köszönte meg. Természetesen a másik srác jól kiröhögött.Ilyenkor ti mit tennétek? Én legszívesebben leütöttem volna, de nem tettem. Ráadásul nálam 3 évvel fiatalabb volt az illető. Azt hiszem, kezd állandó parftnerévé válni az illető, és én repülök pont a méretem miatt. :( Igazságos ez?!
Á,most nyugis...de ha feláll 2x ekkora :D