Hali nem nagyon szoktam írogatni de most megteszem...eléggé megrázott ez a dolog amit írtál, bár én nem tudom átérezni a helyzetet de engem az akkor is zavar hogy a barátnőd más pasival is van miközben veled is. Észrvehetően neked ez nem tetszik és lenyeled mert szereted de szerintem van más megoldás is mint hogy 14 évesek megalázzanak téged(bocsánat hogy ezt mondom) lehet hogy írták már de mi lenne ha valami segédeszközt használnátok pl vibrátor vagy ilyesmi és akkor nem kéne a barátnődnek mással lennie mert talán tudsz akkora élvezetet nyujtani vele, másik szerelem nem a szexen alapul persze de a szex is benne van hogy hogy éled a mindennapjaidat a barátnőddel. Elhiszem hogy nem akarod hogy elveszítsd a barátnődet de hosszútávon az sem mehet hogy mindig rajtad röhögjenek, és előbb utóbb a barátnőd így el fog hagyni ha te nem oldod meg úgy hogy amikor együtt vagytok csak ti legyetek senki más. Én szerintem a vibrátor vagy műpénisz(nem vagyok jártas bennük) lehet megoldaná a gondodat egy misét megér...
persze ez csak az én véleményem...és száragyon le annak aki kiröhög téged mert nem tehetsz róla.
Ridick
persze ez csak az én véleményem...és száragyon le annak aki kiröhög téged mert nem tehetsz róla.
Ridick
Adams family nem publikus ruha nélkül:)
A képtárban vagyunk.
Wchris, vivan, és a kicsi fiuk :)
A képtárban vagyunk.
Wchris, vivan, és a kicsi fiuk :)
Láttál óóó!
Csúcs vagy, akkor
(te,neked van itt kép hm?:)
Csúcs vagy, akkor
(te,neked van itt kép hm?:)
Láttalak már
Csak nekem manus létemre 109 cm
Csak nekem manus létemre 109 cm
(*christina*MUFF-tár megnézheted ).De csak képen
Akkor ezekszerint az én mellem sem rossz
Nekem 109 cm
Nekem 109 cm
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 04. 04. kedd 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
"Kis ember nagy bottal jár"
A fenének centizitek.. nyissunk már egy topicot h. mell méret.. akkor aztán álmodozhatunk mi csajok is a 110-es mellbőségről..
A fenének centizitek.. nyissunk már egy topicot h. mell méret.. akkor aztán álmodozhatunk mi csajok is a 110-es mellbőségről..
"Kis ember nagy bottal jár" IGEN!
Moncyka ! az én , mellméretem 109 -es saját
Szia:)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 04. 04. kedd 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 04. kedd 19:02
Moncyka ! az én , mellméretem 109 -es saját
Szia:)
azért Én fentartom, hogy kellemesnek látszó azért az a méret, bár nem látom mi összefüggés van a gazda mérete, és a méret közt ?
Nos, egy kellemesnek tűnő pasi, egy kellemesnek látszó méretettel
(Ez egy válasz gabesz2006 üzenetére (2006. 06. 04. vasárnap 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 04. vasárnap 00:57
(Ez egy válasz gabesz2006 üzenetére (2006. 06. 04. vasárnap 00:57), amit ide kattintva olvashatsz)
16-17 cm körül van az átlag. Nekem kicsit nagyobb 18,5 / 5 cm. Barátnőmnek majdnem nagy is.
ti meg látom itt jól elvagytok a méricsgéléseitekkel
ezt meg azt jól leírtam
ezt meg azt jól leírtam
Még mindig 16 körül vagyok:)
Nők válasza érdekelne. Szerintetek nagyon kicsi 21 évesen a 13/4.5 cm?
Köszi
Köszi
20CM
Ha "elcsomagolva" kompakt azzal nincs gond...
Én pl. keresztbe tudom tenni a lábaimat (nem, nem azért, egyenes ember vagyok).
Helyzetben viszont nincs gond a mérettel...
Viszont ha megműtik kicsit rövidebb lesz.. :(((
De ha csak az lenne... :/
Én pl. keresztbe tudom tenni a lábaimat (nem, nem azért, egyenes ember vagyok).
Helyzetben viszont nincs gond a mérettel...
Viszont ha megműtik kicsit rövidebb lesz.. :(((
De ha csak az lenne... :/

reklámért remélem szép kis bant kapsz. főleg ha jól tudom, fizetős az oldal. ha nem akkor is a megfelelő helyen tedd fel inkább, ne minden forumba ami a szemed elé kerül!
(Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 03. szombat 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 03. szombat 00:22
Ari vagy Roccojoco! Ebben a pár szösszenetben egyetlen definíció sem szerepelt, mindössze igyekeztem érthetően és szabatosan fogalmazni. A kurvimétert térképészeti, vagy katonai boltban beszerezheted. Nem túl drága kis műszer, lényegében egy görgős távolságmérő. A járógörgőt végigvezeted egy tetszőleges görbén és a műszer skáláján leolvashatod a görbe hosszát.
Ha rám hallgatsz, akkor kedved szerint döntsél, de szerintem e legcélszerűbb az érdeklődésedet kiváltó banánt megenni. :)))
BBB
Ha rám hallgatsz, akkor kedved szerint döntsél, de szerintem e legcélszerűbb az érdeklődésedet kiváltó banánt megenni. :)))
BBB
[IMG]http://www.kepfeltoltes.hu/1311011[/IMG ](ez így kevés, hiányos, nem fog látszani!)

rilu

kirill88