Egy normalis lanynak nem a meret szamit.. mert akarmilyen akarmekkora is lehet a parja farka ha jo vele a sex es kitudja vele elegiteni akkor azt fogja szeretni legyen az barmekkora is..
Én 16-ot mondanék ha tippelni kéne.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2014. 01. 07. kedd 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
14köüli az átlag
Átlagról annyit, hogy a valós átlag szerintem kevesebb a sokak által vélttől. Én nem szoktam szépíteni mert hát nem az én hibámból olyan amilyen.

17-18 cm.Kép alapján.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 07. kedd 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 17:59
Törölt felhasználó (88044)

és az enyém mekkora???
és az enyém mekkora???
Az enyém 14 cm de még nem panaszkodott senki és nem szégyenlem EZ VAN

Vannak jó viccek, azokat értelmes emberek találják ki értelmes embereknek meg vannak idióta viccek, az olyan seggberúgás kategória. Azt ti biztosan élvezitek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 07. kedd 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 17:26
Törölt felhasználó (69371)

Az a baj, hogy nem érted a viccet. Szerethetnéd, csak nem érted
Sajnos még mindig nem. Ha ebben a viccben nem volt logika, akkor kár is magyarázni.

Az a baj, hogy nem érted a viccet. Szerethetnéd, csak nem érted
Sajnos még mindig nem. Ha ebben a viccben nem volt logika, akkor kár is magyarázni.
(Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 07. kedd 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 17:21

Én csak a hülye hímsoviniszta vicceket nem szeretem. Na, meg a logikátlanokat.
Én csak a hülye hímsoviniszta vicceket nem szeretem. Na, meg a logikátlanokat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 07. kedd 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 16:44
Törölt felhasználó (54313)

???
Azt hiszem ez az, amikor valaki nem érti a viccet, és nem is szereti! Ez egy ezeréves vicc, és minden értelemben a NŐKET védi!!!
Azt hiszem ez az, amikor valaki nem érti a viccet, és nem is szereti! Ez egy ezeréves vicc, és minden értelemben a NŐKET védi!!!
???
Azt hiszem ez az, amikor valaki nem érti a viccet, és nem is szereti! Ez egy ezeréves vicc, és minden értelemben a NŐKET védi!!! (Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 07. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 10:36
Azt hiszem ez az, amikor valaki nem érti a viccet, és nem is szereti! Ez egy ezeréves vicc, és minden értelemben a NŐKET védi!!! (Ez egy válasz Oroszlány üzenetére (2014. 01. 07. kedd 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez több okból is hülyeség. Egyrészt, hogy a "nők" nem tudnak tolatni. Ha egy pasi szerencsétlenkedik az nem baj, csak ha egy nő. Másrészt ha 30 centinek gondolja a tízet, akkor is ugyanaz a távolság marad, így nem azon múlik, hogy neki megy-e a másiknak.
Ez több okból is hülyeség. Egyrészt, hogy a "nők" nem tudnak tolatni. Ha egy pasi szerencsétlenkedik az nem baj, csak ha egy nő. Másrészt ha 30 centinek gondolja a tízet, akkor is ugyanaz a távolság marad, így nem azon múlik, hogy neki megy-e a másiknak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 07. kedd 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 07. kedd 10:28
Törölt felhasználó (54313)

Hát igen! A nők állítólag ezért nem tudnak tolatni sem! Mert a "férfiak" elhitették, hogy a 10 centi, az valójában 30!

Hát igen! A nők állítólag ezért nem tudnak tolatni sem! Mert a "férfiak" elhitették, hogy a 10 centi, az valójában 30!

Én is kb. annyira saccolom. Maximum 17/5. De ez már teljesen jó méret.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2014. 01. 04. szombat 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
szép vastag, de 16cmnél nem nagyobb
(Ez egy válasz nagyfarku85 üzenetére (2014. 01. 03. péntek 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 03. péntek 05:53

Kinek mi az átlag az szerintem elég relatív és vélemény megosztó.
Volt olyan barátnőm ki kíváncsi volt rá, hogy nekem mekkora ezért meg is mérte. (19/6)
Nekem ez a normális méret, da a tapasztalatom az , hogy volt olyan hölgí aki pont ez miatt nem akart velem semmit de volt olyan aki pont a méret miatt volt kíváncsi velem a sexre.
Volt olyan barátnőm ki kíváncsi volt rá, hogy nekem mekkora ezért meg is mérte. (19/6)
Nekem ez a normális méret, da a tapasztalatom az , hogy volt olyan hölgí aki pont ez miatt nem akart velem semmit de volt olyan aki pont a méret miatt volt kíváncsi velem a sexre.
Hogy nem 19/6 az biztos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 03. péntek 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 03. péntek 09:22
Törölt felhasználó (69371)

Már bocsáss meg, de ha az 19, akkor az enyém 22.

Már bocsáss meg, de ha az 19, akkor az enyém 22.
(Ez egy válasz nagyfarku85 üzenetére (2014. 01. 03. péntek 05:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 03. péntek 05:53

Én még nem mértem,de megfogom !