Vélemény,vélemény.

Én csak azt nem tudom még mindig felfogni, hogy egyáltalán ez miért téma, hogy kinek mekkora meg hogy jó-e az x y cm?Dugjad be aztán ha felnyög az illetö hölgy akkor jó, bár nem csak ezen mulik a dolog..bla bla bla..
Az más kérdés, hogy flusztrált vagy mert majd mit szól a csajod mikor elötte tolod le a gatyád és kinevet-e vagy nem.Ez már inkább a lányokon múlik, hogy melyik hogy reagál.
Az más kérdés, hogy flusztrált vagy mert majd mit szól a csajod mikor elötte tolod le a gatyád és kinevet-e vagy nem.Ez már inkább a lányokon múlik, hogy melyik hogy reagál.
Anita mondta ki az igazságot.
Nem is tudom miért járnak-írnak ide 18 éven aluliak, mert még ha járna az rendben, de, hogy még fórumba is irogat, hát milyen világba jutottunk... (Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 04. 24. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 24. hétfő 10:11
Nem is tudom miért járnak-írnak ide 18 éven aluliak, mert még ha járna az rendben, de, hogy még fórumba is irogat, hát milyen világba jutottunk... (Ez egy válasz a.anita.82 üzenetére (2006. 04. 24. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)

hülye gyerek!
kipróbáltad má' egyáltalán???????
majd utnánna sóvárogj, hogy kicsi-e, he nem jött be a csajnak!!!!!
majd utnánna sóvárogj, hogy kicsi-e, he nem jött be a csajnak!!!!!
hülye gyerek!
majd utnánna sóvárogj, hogy kicsi-e, he nem jött be a csajnak!!!!! (Ez egy válasz rics-ee üzenetére (2006. 04. 23. vasárnap 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 23. vasárnap 14:46

szerintetek mien????főleg lányok véleményét várom h pl kicsi -e
majd utnánna sóvárogj, hogy kicsi-e, he nem jött be a csajnak!!!!! (Ez egy válasz rics-ee üzenetére (2006. 04. 23. vasárnap 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)

okés
köszi a bíztatást.
de tod ien korba mint én (17) az ie lányok már olyan tágak:)
vagy egyébként meddig nő?hány éves korig?
köszi a bíztatást.
de tod ien korba mint én (17) az ie lányok már olyan tágak:)
vagy egyébként meddig nő?hány éves korig?
Figyi a 15-16 cm az tök átlagos! (olvass utána, a magyar átlag kb 14-16 cm) Tehát szerintem jó a méret :)
15-16cm
nem tom mét de én nem látom olyan jó nak:d
nem tom mét de én nem látom olyan jó nak:d
ugyan már ezen kár előre aggódnod! (megkérdezhetem hány cm?) Figyi csajozzál nyugodtan, és ha egy lánynak ez lesz veled a legnagyobb baja akkor nyugodtan pattintsd le!
(Ez egy válasz rics-ee üzenetére (2006. 04. 23. vasárnap 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 23. vasárnap 15:28

okés nem is akaralak felszedni:D
akkor mind1
egyébként azért nem próbáltam még ki mert félek h nem lesz lég a méret
akkor mind1
okés nem is akaralak felszedni:D
akkor mind1
akkor mind1
bocsi de már foglalt vagyok:)) (meg nem is nagyon szoktam msn-ezni)
(Ez egy válasz rics-ee üzenetére (2006. 04. 23. vasárnap 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 23. vasárnap 15:14
(Ez egy válasz rics-ee üzenetére (2006. 04. 23. vasárnap 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)

okés
mondjuk még sajnos nem próbáltam ki de nincs kedved msnezni egyett?
okés
Csinálhatsz oldalról:)
Én személy szerint átlagosnak látom.. Biztos elég lenne:)
Ha meg valakinek kevés a méreted, akkor szerintem keress sürgősen másik lányt.
a nőknél szerintem nem a mérte a lényeg, hanem hogy tudja használni a gazdája:))) Legalábbis nekem ez számít:)
Én személy szerint átlagosnak látom.. Biztos elég lenne:)
Ha meg valakinek kevés a méreted, akkor szerintem keress sürgősen másik lányt.
a nőknél szerintem nem a mérte a lényeg, hanem hogy tudja használni a gazdája:))) Legalábbis nekem ez számít:)
okés.
neked elég lenne?:)
vagy csináljak még oldalról?:)
neked elég lenne?:)
vagy csináljak még oldalról?:)
Szia
szerintem egyáltalán nem látszik kicsinek:)
Aranyos:)
(Ez egy válasz rics-ee üzenetére (2006. 04. 23. vasárnap 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 23. vasárnap 14:46

szerintem egyáltalán nem látszik kicsinek:)
Aranyos:)
(Ez egy válasz rics-ee üzenetére (2006. 04. 23. vasárnap 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)

bocs ezt a képet elszartam de megpróbálom még 1 szer
http://www.kepfeltoltes.hu/060423/saj_t_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ha ennyit foglalkozunk a saját faszunkkal akkor nemcsoda, hogy sok lány panaszkodik, hogy nem figyelünk rájuk szex közben :D:D:D:D:D
Ja, és még mielőtt valaki bevágná hogy jóval több mint 16, annak csak annyit tudok mondani hogy nem mindenkinek van 20-30 centis faxa, és ők is beletartoznak az átlagba, ők viszik le a számot. És ők vannak többen. /De jó hogy ebből a szempontból a kisebbségbe tartozom
/
(Ez egy válasz Hush üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 10:04

szeretem hogy itt mindenki iolyan okosnak hiszi magát.A megtestesült gyönyörűségh , nem a méret a lényeg , ne szomrkodj lesz nagyobb is , fél órás törpe.Ja ezek a bölcs gondolatok.hát én mingyá beszarok hogy ti olyan okosak vagytok , amire rajtatok kivül szerintem csak egy 3 éves tudna rájönni.Na csá
és vagyetek vissza magatokbol gyijukak
és vagyetek vissza magatokbol gyijukak