18
És gyártanának speciálisan a vagina hosszának megmérésére alkalmas eszközt.
Vagy minden nő bekarcolná a centiket a vibrijén...
(Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 09. péntek 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 09. péntek 00:50
Vagy minden nő bekarcolná a centiket a vibrijén...

Még nem néztem meg, hogy mit írt a Janika. Egészen biztos, hogy angyalbögyörő van a nadrágjában és nem ez az egyetlen nickje, amit itt használt. :)
BBB
BBB
Én is csípem a humorod

Azt hiszem ezzel be is zárhatnánk a topicot, ("you got tha point homie")...
igaz, akkor mégis min húzhtanánk fel magunkat időről-időre.. :D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 08. csütörtök 23:37
igaz, akkor mégis min húzhtanánk fel magunkat időről-időre.. :D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Érdekes, hogy lejanikáztad Jane-t, nézd meg, hogy mit írt a "Megdugta valaki a tanárát" topicba! Szerintem tényleg Janika ez a Jane...
érdekes lenne...
(Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 09. péntek 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 09. péntek 00:50

Még nem néztem meg, hogy mit írt a Janika. Egészen biztos, hogy angyalbögyörő van a nadrágjában és nem ez az egyetlen nickje, amit itt használt. :)
BBB
BBB
:D:D:D:D:D:D Képzeljétek mi lenne ,ha azt sulykolnák a TVben , hogy a vagina mérete a lényeg:D:D:D:D:D:D:D This topic would not exist :D:D:D:D:D
Nem tudom emberek miért olyan fontos-népszerű ez a topic, ha a méretnél ragadtok le(akinek nem inge...)akkor az már rég rossz, egy kellemes közös fürdés,masszás,lágy csókolgatás-babusgatás,test kényeztetése,stb. ilyenek kellenek és maga az aktus mindegy megkoronázza az egészet, amolyan hab a tortán szerűség...
igazad van...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 28. vasárnap 23:07

Nem tudom eldönteni, hogy ezt komolyan írtad-e vagy csak cikized a fiúkat.
Mellesleg elmesélem, hogy egy átlagos hüvely hossza nyugalmi állapotban kb. 10 cm, mely szexuális izgalom hatására ugyan hosszabb lesz, mivel a méhnyak felemelkedik (összehúzódik), de nem hinném, hogy olyan sokkal, hogy baromi hosszú hímvessző kelljen bele.
Mellesleg elmesélem, hogy egy átlagos hüvely hossza nyugalmi állapotban kb. 10 cm, mely szexuális izgalom hatására ugyan hosszabb lesz, mivel a méhnyak felemelkedik (összehúzódik), de nem hinném, hogy olyan sokkal, hogy baromi hosszú hímvessző kelljen bele.
Nem tudom eldönteni, hogy ezt komolyan írtad-e vagy csak cikized a fiúkat.
Leszek gonosz egy kicsit
Mutogathatlak, mint normális nőt egy ketrecbe:)
ha te vagy az normális nő akkor egyedül vagy a világon:)
had döntse már elminden normális nő hogy mi jo neki. s ne te... köszi ellőre (ép elég hogy koplexusuk van a pasiknak a farokra, most rájuk szabadul egy pasi gondolkodású nő, akinek szintén a méret számit, ritka az ilyen nő...)
Mutogathatlak, mint normális nőt egy ketrecbe:)
ha te vagy az normális nő akkor egyedül vagy a világon:)
had döntse már elminden normális nő hogy mi jo neki. s ne te... köszi ellőre (ép elég hogy koplexusuk van a pasiknak a farokra, most rájuk szabadul egy pasi gondolkodású nő, akinek szintén a méret számit, ritka az ilyen nő...)
Oh, bocsi, felületesen olvastam a hozzászólásodat. Gúnyolódás visszavonva!
Imázs helyreállítva.
(Ez egy válasz john james üzenetére (2006. 07. 28. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 28. péntek 09:59
Imázs helyreállítva.
(Ez egy válasz john james üzenetére (2006. 07. 28. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Hmmm... lányok, asszonyok, fiúk, MINDENKI. Ha jól belegondoltok, olyanon vitáztok (ha lehet annak nevezni, mert talán nem is az), amelyen felesleges. Nem vagyunk egyformák. És akkor it el lehtne kezdeni a felsorolást, hogy milyen emberek vannak, ki mit szeret a szexben... nem véletlenül létezik annyi póz sem. Van amelyik kifejezetten ennek jó, van amelyik annak.
Az optimális az lenne (nekem volt hozzá szerencsém), ha egy-egy pár így is összeillene; a fárfi pont kitöltené a nőt. Fizikailag (és itt most erről van szó) is, és lelkileg is. Ha már a méretek szempontjából difi van, valakinek alkalmazkodnia kell, esetleg megalkuvásra szorul.
A véleményem az, hogy az együttlét sikere, vag sikertelensége csak azon múlik, hogy mennyire tudjuk adni önmagunk és mire vagyunk képesek a másikért, ill. a másik az hogyan kezeli, és mit kapunk vissza. Ehhez majdnem igyanúgy kell ismerned a másikat, mint önmagad.
Az optimális az lenne (nekem volt hozzá szerencsém), ha egy-egy pár így is összeillene; a fárfi pont kitöltené a nőt. Fizikailag (és itt most erről van szó) is, és lelkileg is. Ha már a méretek szempontjából difi van, valakinek alkalmazkodnia kell, esetleg megalkuvásra szorul.
A véleményem az, hogy az együttlét sikere, vag sikertelensége csak azon múlik, hogy mennyire tudjuk adni önmagunk és mire vagyunk képesek a másikért, ill. a másik az hogyan kezeli, és mit kapunk vissza. Ehhez majdnem igyanúgy kell ismerned a másikat, mint önmagad.
És jön egy nő (#1875), aki felhívja a figyelmet arra, hogy nem a hossz a lényeg. És innentől lehet újra előkapni a centit és körbetekerni a kukin.
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 08. csütörtök 22:01

Kössz charlotte a biztatást. nem is gondoltam ilyen seggfejjel folytatni a vitát tovább.
Válasz charlotte üzenetére
Válasz charlotte üzenetére
Szerencse, hogy az átlagember nem szeret visszaolvasni, ezért ez a fórum hosszú életű lesz, mert mindig valaki kérdez egyolyat, hogy ez meg az jó lesz-e és lesz valaki aki mindig "ezt" elmondja és lesz aki ezt mindig felhánytorgatja:D:D:D:
de hulye tema, mintha tudnank valtoztatni rajta..... amugy 3 cm.... oruljetek ..... nagyfarku dicsekvos fiuk:))
16 éves gyereknek VIP account... *csóválja a fejét*
Szőrösödsz már gyermekem?
Várj még, és kiderül, csak ésszel élj...
Szőrösödsz már gyermekem?
Várj még, és kiderül, csak ésszel élj...
Na így kell, így , ex katedra, semmi cicó, 18 cm az ideális és punctum! Nem baj, hogy esetleg olyan, mint egy giliszta, a lényeg a hossza! És még a nőkre mondják, hogy hosszú haj, rövid ész!
Milyen szép tőled, hogy beéred a 18 cm hosszú, ki tudja mekkora kaliberű lövegeddel. Kurtítani nyilván nem akarod, a hosszabbítása meg kissé költséges. :))))))
Milyen szép tőled, hogy beéred a 18 cm hosszú, ki tudja mekkora kaliberű lövegeddel. Kurtítani nyilván nem akarod, a hosszabbítása meg kissé költséges. :))))))
amit az imént irtam csak poén:-D azért irtam hogy "szerepcsere":D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 28. vasárnap 13:25

Szétromboltad az imázsodat!
Hát mégsem olyan unalmas ez a téma?
Persze tudom, minden férfinak maga felé hajlik...

Kinek mekkora, ki hány menet bír? Igazi férfitéma. Csak hajrá fiúk, ne hagyjátok magatokat! Ha valaki nagyot szól, semmi letargia! Mondjátok Ti is!
Szétromboltad az imázsodat!
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 28. vasárnap 13:20

(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)

ehehe..most ha már leirtam azt a pár sort akkormost szerepet cserélek:-D
Nekem csak 14-15 cm ,de még nem voltrá panasz kérlekk lányok nézzétek meg jó-e 1000,1055,1660, és 1744-es sorozat:D:D:D:D:D:D
mellelsge lányok télleg nézzétek meg,de akkor is..ez nem szánalmas?:D
Nekem csak 14-15 cm ,de még nem voltrá panasz kérlekk lányok nézzétek meg jó-e 1000,1055,1660, és 1744-es sorozat:D:D:D:D:D:D
ehehe..most ha már leirtam azt a pár sort akkormost szerepet cserélek:-D