Ha valaki ehhez van szokva, akkor annak igen!
átlagos, vagy nem ???

Hogy a témánál maradjak: ez elég átlagosnak látszik...
Nem sokáig marad lent... :)))) Pussza: Katinka
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 11. vasárnap 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 11. vasárnap 11:32
Törölt felhasználó (21812)
Már sokszor kifejtettük erről a véleményünket, mi nők, de ti nem hallgattok meg minket, mert folyton a centit nézitek!
A 12-18 centis tartományban mindenféle mérettel volt már dolgom, és így bátran ki merem jelenteni, hogy nem a méret a lényeg!
A 12-18 centis tartományban mindenféle mérettel volt már dolgom, és így bátran ki merem jelenteni, hogy nem a méret a lényeg!
Végszó. Gong. Fanfárok. Függöny legördül. :))))
BBB
BBB
Próbáltad már ezt a "félbehajtást" "a"közben megcselekedni?
kicsi bazmeg! KICSIII!!!
igy jo?
igy jo?
azt hogy hülye naiv vagy... de én is az vagyok... jó ilyennek lenni ;) kellünk mi naiv fiúkák is :P
(Ez egy válasz Teenboy üzenetére (2006. 05. 30. kedd 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem, mert nekem is akkora!
(Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 07. szerda 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 07. szerda 17:54
Nézzétek! Akinek ernyedten nagyobb, azé kevesebbet növekszik mire merev lesz. Akié ernyedtem kicsi, azé többet nő merevedésig. Az eredmény kb. ugyanaz lesz. Ha történetesen jeges vízben lubickoltok egy kicsit, akkor pedig mindegyikőtök azt fogja majd keresni, hogy mivel is pisilt eddig? :)))))
Nem akarok morbid dolgokat emlegetni, de a függöny legördülése után alig marad belőle látható valami. A pénisz egy szivacsos szerkezetű test, s a mérete a pillanatnyi vérellátástól és az erei állapotától függ, ez utóbbi természetesen a többi körülménytől. Vérnyomás, hőmérséklet, páratartalom, van-e huncutkodó nő jelen, ingerek, stb, stb... Hogy ernyedten mekkora, annak jóformán semmi jelentősége nincsen.
Nem akarok morbid dolgokat emlegetni, de a függöny legördülése után alig marad belőle látható valami. A pénisz egy szivacsos szerkezetű test, s a mérete a pillanatnyi vérellátástól és az erei állapotától függ, ez utóbbi természetesen a többi körülménytől. Vérnyomás, hőmérséklet, páratartalom, van-e huncutkodó nő jelen, ingerek, stb, stb... Hogy ernyedten mekkora, annak jóformán semmi jelentősége nincsen.
Ezzel mit akarsz pontosan mondani?
Igen nevem koromra utal... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 10. szombat 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 10. szombat 21:33
Igen nevem koromra utal... (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 10. szombat 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Nincs kamerám, úgyhogy nem tudok mit mutatni neked.
18
És gyártanának speciálisan a vagina hosszának megmérésére alkalmas eszközt.
Vagy minden nő bekarcolná a centiket a vibrijén...
(Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 09. péntek 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 09. péntek 00:50
Vagy minden nő bekarcolná a centiket a vibrijén...
(Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 09. péntek 00:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Még nem néztem meg, hogy mit írt a Janika. Egészen biztos, hogy angyalbögyörő van a nadrágjában és nem ez az egyetlen nickje, amit itt használt. :)
BBB
BBB
Én is csípem a humorod
Azt hiszem ezzel be is zárhatnánk a topicot, ("you got tha point homie")...
igaz, akkor mégis min húzhtanánk fel magunkat időről-időre.. :D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 08. csütörtök 23:37
igaz, akkor mégis min húzhtanánk fel magunkat időről-időre.. :D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 08. csütörtök 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdekes, hogy lejanikáztad Jane-t, nézd meg, hogy mit írt a "Megdugta valaki a tanárát" topicba! Szerintem tényleg Janika ez a Jane...
érdekes lenne...
2006. 06. 09. péntek 00:50
Még nem néztem meg, hogy mit írt a Janika. Egészen biztos, hogy angyalbögyörő van a nadrágjában és nem ez az egyetlen nickje, amit itt használt. :)
BBB
BBB
:D:D:D:D:D:D Képzeljétek mi lenne ,ha azt sulykolnák a TVben , hogy a vagina mérete a lényeg:D:D:D:D:D:D:D This topic would not exist :D:D:D:D:D
Nem tudom emberek miért olyan fontos-népszerű ez a topic, ha a méretnél ragadtok le(akinek nem inge...)akkor az már rég rossz, egy kellemes közös fürdés,masszás,lágy csókolgatás-babusgatás,test kényeztetése,stb. ilyenek kellenek és maga az aktus mindegy megkoronázza az egészet, amolyan hab a tortán szerűség...
igazad van...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 28. vasárnap 23:07
Nem tudom eldönteni, hogy ezt komolyan írtad-e vagy csak cikized a fiúkat.
Mellesleg elmesélem, hogy egy átlagos hüvely hossza nyugalmi állapotban kb. 10 cm, mely szexuális izgalom hatására ugyan hosszabb lesz, mivel a méhnyak felemelkedik (összehúzódik), de nem hinném, hogy olyan sokkal, hogy baromi hosszú hímvessző kelljen bele.
Mellesleg elmesélem, hogy egy átlagos hüvely hossza nyugalmi állapotban kb. 10 cm, mely szexuális izgalom hatására ugyan hosszabb lesz, mivel a méhnyak felemelkedik (összehúzódik), de nem hinném, hogy olyan sokkal, hogy baromi hosszú hímvessző kelljen bele.
Nem tudom eldönteni, hogy ezt komolyan írtad-e vagy csak cikized a fiúkat.

rilu

popopo
Henessy