Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 24 25 26 27 28 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4096   2015. 01. 21. szerda 19:30
Vadgalamb Vadgalamb
Igen! Hűen látszik a fotóidon a 19-cm. Van az még 15-is. Ki mérte,honnan mérte? Józan voltál? Vagy kettős látásod volt. Látszik a fotókon,hogy a 19 cm meg sem közelíti. Csak azt nem tudom miért kell itt hazudni. Miért? Azt hiszed ha 4-5 centit hozzáhazudsz nagyobb lesz a becsületed. Menj el egy profi kurvához,az mm-er pontosságra megmondja vonalzó nélkül,lekapja majdnem felét.. Ha nem is a felét de azt a 4-5 centit igen
(Ez egy válasz brian33 üzenetére (2015. 01. 21. szerda 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 21. szerda 13:06
halli az enyém 19 cm kissé balra dől 4.5 vastag ,, a magyar átlag 16 max 17 cm
#4095   2015. 01. 21. szerda 18:43
Tapsihapsi Tapsihapsi
A pasik farka pont ugyanattól akkora amekkora, mint a nők melle. A pasik a farkuk mérete miatt aggódnak egész életükben, a nők meg a mellük mérete miatt. Még szerencse, hogy mindkét nemnek van egy olyan intim testrésze, aminek a mérete miatt aggódhat. Így azt gondolom, egyik nem sem vethet semmit a másik szemére a méretbeli adottságai miatt.

Felesleges ezen pörögni. Inkább tudni kell használni.
#4094   2015. 01. 21. szerda 13:21
böte56 böte56
Azért csak lényeges a méret. A valóvilágos Fanni mondta "De hát basszus, ilyen nagy faszú csávóval még nem találkoztam, olyan kis pici volt eddig minden csávónak, olyan vékony, olyan semmit érő és végre egy férfi aki úgy meg van áldva, hogy tökéletes!"
#4093   2015. 01. 21. szerda 13:16
fazonkirály fazonkirály
az átlag szerintem 14, a legközkedveltebb méret 17-21 centiig
#4092   2015. 01. 21. szerda 13:06
brian33 brian33
halli az enyém 19 cm kissé balra dől 4.5 vastag ,, a magyar átlag 16 max 17 cm
#4091   2015. 01. 21. szerda 10:32
X Törölt felhasználó (86993)
És mennyire igazat szóltál!!!!
Osztom minden szavadat, mondatodat!
(Ez egy válasz newman üzenetére (2015. 01. 20. kedd 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 20. kedd 08:44
Egy ideig foglalkoztam ezzel a témával,de hamar leálltam róla.Volt aki azt mondta "nagyon jó farkad van" és volt akinek kevés volt.Van akinek elég az átlag és van akinek nagyobb kell.Megértem azokat a nőket akik ki akarják próbálni a nagyot vagy izgatja őket a nagy.Van az a bizonyos "hűha,ez nem semmi" vagy "milyen lehet vele..." érzés...Heidi Klumra saját bevallása szerint a Seal (énekes) szűk nadrágjában jól láthatóan dudorodó extra méret tette az első és legnagyobb benyomást amikor először meglátta egy edzőteremben (azóta elváltak azt hiszem)... Szerintem az ember mindig is kíváncsi volt az újra, a nem átlagosra.Olvastam egy felmérésről ami szerint azok a nők akiknek több partnerük volt ( ötnél több,azt hiszem) a nagyobbat részesítették előnyben.Van valahol egy ábra amit sok ezer nő megkérdezése lapján készítettek,méret és élvezet összefüggésében. Érdekes volt,hogy bár az átlag méret ugye kb. 15cm a nők a nagyon kielégítő és tökéletes méreteket a 18-20 cm körüli méretre mondták. Volt aki azt mondta,hogy 20 centivel egyszerűen jobban lehet dugni...Vagy "aki megszokta a nagyot ( a nagyobb okozta érzést) annak a kisebb már nem lesz elég"... míg a kisebb után a nagy okozhat addig ismeretlen örömöt...
Ezek után most ugorjak a Dunába a 14centimmel? Dehogyis.A gyakorlatban a "zsák a foltját " elv számít. Meg kell találni a megfelelő partnert.A nőt akinek fontosabb vagyok én,mint a méretem és ha mégsem működik akkor lesz más valaki akinek pont jó vagyok.Addig is tapasztalatot szerzek ami ugyanolyan fontos a nő kielégítéséhez.
#4090   2015. 01. 20. kedd 08:44
newman newman
Egy ideig foglalkoztam ezzel a témával,de hamar leálltam róla.Volt aki azt mondta "nagyon jó farkad van" és volt akinek kevés volt.Van akinek elég az átlag és van akinek nagyobb kell.Megértem azokat a nőket akik ki akarják próbálni a nagyot vagy izgatja őket a nagy.Van az a bizonyos "hűha,ez nem semmi" vagy "milyen lehet vele..." érzés...Heidi Klumra saját bevallása szerint a Seal (énekes) szűk nadrágjában jól láthatóan dudorodó extra méret tette az első és legnagyobb benyomást amikor először meglátta egy edzőteremben (azóta elváltak azt hiszem)... Szerintem az ember mindig is kíváncsi volt az újra, a nem átlagosra.Olvastam egy felmérésről ami szerint azok a nők akiknek több partnerük volt ( ötnél több,azt hiszem) a nagyobbat részesítették előnyben.Van valahol egy ábra amit sok ezer nő megkérdezése lapján készítettek,méret és élvezet összefüggésében. Érdekes volt,hogy bár az átlag méret ugye kb. 15cm a nők a nagyon kielégítő és tökéletes méreteket a 18-20 cm körüli méretre mondták. Volt aki azt mondta,hogy 20 centivel egyszerűen jobban lehet dugni...Vagy "aki megszokta a nagyot ( a nagyobb okozta érzést) annak a kisebb már nem lesz elég"... míg a kisebb után a nagy okozhat addig ismeretlen örömöt...
Ezek után most ugorjak a Dunába a 14centimmel? Dehogyis.A gyakorlatban a "zsák a foltját " elv számít. Meg kell találni a megfelelő partnert.A nőt akinek fontosabb vagyok én,mint a méretem és ha mégsem működik akkor lesz más valaki akinek pont jó vagyok.Addig is tapasztalatot szerzek ami ugyanolyan fontos a nő kielégítéséhez.
#4089   2015. 01. 20. kedd 07:16
A végén kiderül hogy lány vagyok! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 19. hétfő 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54313)
2015. 01. 19. hétfő 13:54
Az a 13 jó ha van 10! nyes Ráadásul vékony is! nyes 16 cm a kerülete? Az egyest vedd le és úgy talán! nyes
#4088   2015. 01. 19. hétfő 20:20
MILF-shooter MILF-shooter
Úgy látom nem értetted az iróniát. hawaii (tündi válaszában)
(Ez egy válasz Vadgalamb üzenetére (2015. 01. 13. kedd 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 13. kedd 14:26
Igen! Ha feláll akkor megduplázódik,vagy triplázódik. Akkor gondold el,hogy a pasidnak ha csak duplára nőtt 52-centis farka lett. Igaz olyan ember nincs is,de szerinted van Ha triplázódott akkor 78 centis lett. A lovak főleg a kancák, sírva könyörögtek neki,hogy rakja be egy kicsit,mert a hozzá vezetett csődörnek nem volt akkora és ő nem élvezte azt a 8-9 másodpercet. Hát így állunk. Remélem nem milliméterbe számoltál. Ez förtelem. Egy hazugság gócpont. Vannak kivételek,de azok már kinőtték a 16-éves kort.
#4087   2015. 01. 19. hétfő 13:54
X Törölt felhasználó (54313)
Az a 13 jó ha van 10! nyes Ráadásul vékony is! nyes 16 cm a kerülete? Az egyest vedd le és úgy talán! nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 18. vasárnap 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86993)
2015. 01. 18. vasárnap 21:18
Nekem csak 13 cm:(
Viszont jo vastag, 18cm a kerulete, ez karpotol mindenert smile
Ja es metelt ami szinten plusz a lanyoknal...
#4086   2015. 01. 19. hétfő 09:45
Na jó igazad van hazudtam, a keülete csak 16 cm....
Bocs smile
#4085   2015. 01. 19. hétfő 07:21
greatom greatom
Viszont jo vastag, 18cm a kerulete

A hit hegyeket mozdít... és ezek szerint péniszt is vastagít smile )))))))
Szerintem még most vedd le a képeid, vagy photoshoppolj, vagy mondj igazat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 18. vasárnap 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86993)
2015. 01. 18. vasárnap 21:18
#4084   2015. 01. 18. vasárnap 21:18
#4083   2015. 01. 17. szombat 06:47
Vadgalamb Vadgalamb
Kedves Tündi! Nagyon jópofa a hozzászólásod. A vonalzót még hagyjuk is,mert ez piskóta a Te találmányodhoz képest. Ez a lavór ügy ez nevetésre kényszerített.
Igen elég látványos lenne ez egy buliba. Minden csajt felforgatni. De mit mondanánk? A zenekar leállna,nagy csönd,bejönne vagy 5 kanos pasi egy-egy lavórral kettő meg azzal lenne megbízva,hogy forgassa a lányokat fejre. Mikor megtalálták a párjukat lavórt ki és vagy maradni a buliba,vagy egyből felpróbálni. Azért nem bent. Köszi a h-szt
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 13. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (335752)
2015. 01. 13. kedd 17:18
Drága Galambocskám!
Csak arra szerettem volna a "förtelmes, hazugság gócponttal" rávilágítani, hogy nem túl életszerű az egész. Én még soha nem méricskéltem farkakat és még egyetlen pasim sem mondta el a méreteit. Tapasztalatom szerint nincs kis és nagy farok, de van jó és rossz farok (illetve szeretkezés). A kicsi és nagy ÉRZET sok mindentől függ. Egyazon farok néha picinek hat, néha pedig szinte szétfeszít.
Mindezek ellenére elképzelhető, hogy rajtam kívül mindenki vonalzóval jár bulizni. Én maradok a felpróbálom módszernél.
Az viszont elgondolkodtatott, mi lenne fordított esetben? A pasik nagy flakon vízzel, lavórral és mérőedénnyel járnának randizni. Udvarlás, flört helyett, a kiszemelt leányt fejre állítanák, teletöltenék vízzel, majd visszafordítanák, kicsurgatnák és megmérnék. Akibe kevés fért, az jó szűk, azt érdemes megba..ni! Elég szomorú lennék, ha a párom azért hagyna el, mert talált egy fél decivel kisebb puncit.
És ekkor jönne el egy új topic nyitásának ideje: Punci: hány deci az átlag?
#4082   2015. 01. 15. csütörtök 22:11
UIKU UIKU
13/4
én elvagyok vele, a csajok tövig be tudják kapni, a barátnőm szokott viccelődni vele hogy nem a legnagyobb a világon, de attól még élvezi és igazából nekem ennyi elég vigyor2
#4081   2015. 01. 14. szerda 13:31
csapi123 csapi123
Tökéletesen megragadtad a lényeget, s lám a topik címével ellentétben , nem a farokméret hanem a punci űrtartalma került középpontba.NAGGYON jóóóóó!!!Egy szónak is száz a vége , mindíg is lesznek megalomániásak, a hatalmas farkukat büszkén mutogató"alfahímek"és hölgyek akik cak a hatalmas méreteket szeretik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 13. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Drága Galambocskám!
Csak arra szerettem volna a "förtelmes, hazugság gócponttal" rávilágítani, hogy nem túl életszerű az egész. Én még soha nem méricskéltem farkakat és még egyetlen pasim sem mondta el a méreteit. Tapasztalatom szerint nincs kis és nagy farok, de van jó és rossz farok (illetve szeretkezés). A kicsi és nagy ÉRZET sok mindentől függ. Egyazon farok néha picinek hat, néha pedig szinte szétfeszít.
Mindezek ellenére elképzelhető, hogy rajtam kívül mindenki vonalzóval jár bulizni. Én maradok a felpróbálom módszernél.
Az viszont elgondolkodtatott, mi lenne fordított esetben? A pasik nagy flakon vízzel, lavórral és mérőedénnyel járnának randizni. Udvarlás, flört helyett, a kiszemelt leányt fejre állítanák, teletöltenék vízzel, majd visszafordítanák, kicsurgatnák és megmérnék. Akibe kevés fért, az jó szűk, azt érdemes megba..ni! Elég szomorú lennék, ha a párom azért hagyna el, mert talált egy fél decivel kisebb puncit.
#4080   2015. 01. 14. szerda 12:41
Váradi Péter Váradi Péter
eljen worship
Drága Galambocskám!
#4079   2015. 01. 14. szerda 11:37
X Törölt felhasználó (335752)
Köszönöm, a lényeget én is így foglaltam volna össze.

Ennek ellenére ne reménykedj! Lesznek akik csak ezt fogják kiolvasni az egészből: "Elképzelhető, hogy nagyságrendi változást hozna ..." smile
#4078   2015. 01. 14. szerda 08:25
greatom greatom
Amúgy sem értem, mire ez a nagy kattogás a méreten? Adottság, amin pozitív irányú változtatást lényegében nem lehet eszközölni. Akkor nem marad más, csak a jó szexhez szükséges egyéb tényezőket kell sorra venni és ahol lehet, törekedni a maximumra. Biztos nagyon impozáns látvány egy szkúner árbóchoz hasonlatos péniszt lengető férfi látványa az ágy mellett, de ha ezt a szerszámot 2 perc után tolja be az áldozatba, vagy éppen két percig bírja az ütközetet... hát kérdéses, hogy a kihagyhatatlan és újra vágyott élmények közé fogja-e sorolni a partner. tettenérhető, hogy sokak számára a szex primitív, ösztönös tevékenység és a felületesség bizonyítéka, hogy túlzott jelentőséget tanúsítanak bizonyos adottságoknak. Nagy a faszom, jól megkúrom és nagyon jó lesz neki (vagy sem, de igazából mindegy is, majd legközelebb igyekszik smile ...) Sokkal fontosabb lenne azokra a sokszor fel sem tűnő, lényegtelennek gondolt apró részletekre ügyelni, jobban odafigyelni a partnerre, annak igényeire, izgalmi állapotára az ingerekre adott reakcióira, az adott lehetőségekből a maximumot kihozva, szinkronba kerülve vele. Ehhez a farokméret vizslatása (és jelentőségének hangsúlyozása, eltúlzása) nagyon kevés. Ismerni kéne valamilyen szinten a nő anatómiáját is, az adott partner erogén zónáit, valamilyen szinten az egyedi igényeit, tempóját... de mindehhez intelligencia, empátia szükségeltetne. Könyvekből nyilván nem lehet megtanulni szexelni, de nagyon-nagyon sok olyan ismeretet, tippet lehet felcsipegetni, ami később a gyakorlat folyamán nagyon hasznos lehet. Megkockáztatom, hogy a pénzügyi ismeretek oktatása (ha jól tudom, már van ilyen) nagyon komolyan kellene venni a szexuális oktatást-nevelést. Elképzelhető, hogy nagyságrendi változást hozna hosszabb távon a működő és fenntartható házasságok, kapcsolatok számát illetően. Mert valahogy úgy tűnik, sokan vannak itt, akik az egyszem feleségüket sem tudják rendesen kielégíteni (vica-versa is igaz lehet, persze) de már azon kattognak, hogy más feleségét kéne megkefélni, mert az biztos sokkal jobb lenne (a feleségnek is) vagy igyekeznek a feleségükbe minél több faszt belegyömöszölni, hátha azt végre élvezné.
(pedig lehet, hogy egy szex előtti fogmosás is sokat dobna az együttlét minőségén... wink )
Drága Galambocskám!
#4077   2015. 01. 13. kedd 20:56
spricel spricel
worship eljen
Drága Galambocskám!

... 24 25 26 27 28 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4596db
Utolsó üzenet: 2025. 02. 22. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!