Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 55 56 57 58 59 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1121   2006. 06. 01. csütörtök 20:48
X Törölt felhasználó (7767)
Willikém! Áldott vagy Te az asszonyok közt: soha nem arra tapintasz, amelyik kinálkozik!:)))
Komolyra váltva: ha a Brigitta fejtegetéseit nem értenéd, akkor az átmérő nem kerület, és viceversza! ÜdvKatinka
P.S: A tejszínhabot viszont szeretem. :))))))
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 01. csütörtök 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2006. 06. 01. csütörtök 15:37
14cm a tövénél???? Hát az már nagyjából egy tejszínhabos flakon!!!
#1122   2006. 06. 01. csütörtök 21:01
roccojoco roccojoco
Szia művésznő!
Egy banánnak hogy méred meg a hosszát?
(Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 01. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 01. csütörtök 20:36
Még néhány szót ehhez az örökzöld témához!

A hímvesszőnek két látható mérete van. A hossza, és az átmérője. A probléma pontos vizsgálatához tehát kétváltozós eloszlásfüggvényre van szükség. Ilyen függvény elméleti úton nem kontruálható, csakis mintából, mégpedig reprezentatív mintából száímtható. A minta alapján statisztikai módszerekkel megvizsgálható a két jellemző méret függetlensége és korrelációja, illetve megadhatók az eloszlás egyéb ismérvei.

Ha csak a sztár méretre, a hosszra szorítkozunk, akkor is több adat kell a jellemzéshez. Természetsen fontos az átlag méret, de ez önmagában nem értékelhető. Kell ismerni a szórást, a mediánt és a móduszt, de nem árt a kvantilis értékek ismerete sem. Az átlagos hímvessző hosszúságot - mivel statisztikai adat -tehát így lehetne helyesen közölni:

Az átlagos magyar hímvessző hosszának konfidencia intervalluma 13,5 - 15 cm, 5% - ez a szokásos érték - szignifikancia szinten. Ez magyarul azt jelenti, hogy a magyar férfiak 95%-a ilyen mérettartományban van. Ha jó közelítéssel Gauss - féle eloszlást tételezünk fel, akkor a férfiak 2,5 %-ának ennél nagyobb, és 2,5%-ának ennél kisebb mérete van, már a hosszt illetően.

Azt hiszem, én ezt a fejezetet a részemről lezártam. :)

BBB
#1123   2006. 06. 01. csütörtök 21:13
birlik birlik
Hat ezt sehogy sem ertem, kerlek magyarazd meg:
miert jar hozzad egy 3 gyerekes , buszke apa a kis pucajat merettetni?
Vagy esetleg urulogus, penisz szakerto vagy?
(Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 05. 31. szerda 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 31. szerda 23:39
Vivikém Drága!

Nem kívánsz Te túlságosan sokat életed leendő párjától? :))))))))))))))))))

Ez a satnya farkacska cirka 27 centiméter hosszú és olyan 6 - 6,5 centiméter átmérőjű az alsó harmadában. A hossza két magyar pasinak is elég lenne, igaz, kicsit szűkösen, az anyagából pedig legalább négy átlagos magyar farokra futná. Természetsen csak a látható részekre alapoztam, mert a pasik testében még jókora darab van a farkacskából. :)))))

Minek kell neked lelombozni a szegény serdületlen fiúkat? Az átlagos magyar hímvessző mereven kb. 13,5 - 15 cm hosszú a has felőli oldalon mérve, és a tövénél kb. 11 - 14 cm kerületű. Ez bőségesen elegendő az átlagos 4 - 8 centiméter hosszú hüvelyű magyar lányoknak, asszonyoknak. Nem árt, ha a pasik tudják, hogy a női test kifinomultan tud alkalmazkodni a hímvessző méreteihez. Képes befogadni a nagyot, és képes szorosan rásimulni a kicsire is! Ha a hímvessző mereven 6 centiméternél nagyobb, el tudja látni a funkcióját. A legkisebb merev hímvessző, amit láttam és megmértem, pontosan öt (5) centiméter hosszú volt. A tulajdonosa három gyermek büszke apja, tehát kishitű pasik, fel a fejjel! Nem a farok mérete számít, hanem a farok gazdája és a kedvese közötti meghitt kapcsolat, a szerelem és a szeretet.
Annyit azért hozzátennék, hogy a minipéniszű pasik ne akarjanak mindenáron nilotida néger nőt feleségnek! :)))))))))

BBB
#1124   2006. 06. 02. péntek 00:47
 Brigitta Brigitta
Az okos, udvarias férfi! :)

BBB
(Ez egy válasz wannagetu üzenetére (2006. 06. 01. csütörtök 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 01. csütörtök 20:45
drága Brigitta... neked milyen az "ideálod?"
#1125   2006. 06. 02. péntek 01:00
 Brigitta Brigitta
Szia Roccojoco! :)

A banán már semmiképpen nem tekinthető hengerszerű testnek, hanem változó keresztmetszetű térgörbe rúdnak, ezért nem egyszerűen hosszúságról, hanem a kérdésed alapján inkább ívhosszról beszélhetünk. Légy egészen nyugodt, bármelyik ívhosszát és bármelyik ívének a görbületét megmérhetjük. Ha megelégedsz a felületi ívek miliméter pontos megmérésével, akkor erre a célra megteszi egy sima térképészeti kurviméter. :)

Persze, mindenki használhatja a saját természetadta idomszerét - fiúknak is van ilyen -, de ilyenkor nem mér, hanem minősít, mégpedig úgy, hogy "megy", "nem megy". :)))))))

BBB
(Ez egy válasz roccojoco üzenetére (2006. 06. 01. csütörtök 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 01. csütörtök 21:01
Szia művésznő!
Egy banánnak hogy méred meg a hosszát?
#1126   2006. 06. 02. péntek 01:02
 Brigitta Brigitta
A mérés körülményeit nem is kell ismerned. Elegendő, ha megérted amit írtam.

BBB
#1127   2006. 06. 02. péntek 08:32
lavell lavell
Én akkor kinőttem az átlagot bűven'
#1128   2006. 06. 02. péntek 09:06
fire-starter fire-starter
"a legkisebb is számít-Tesco" :-D
#1129   2006. 06. 02. péntek 12:06
WildHorse WildHorse
Szia Brigi!
Úgy látom ez a mérés nagon megy Neked.
Segíthetnél levizsgáznom méréstechnika tantárgyból!:)
Bár ez elektronikához fűzödik.
Azt is vágod?!:)
#1130   2006. 06. 02. péntek 13:40
 Brigitta Brigitta
Szia WildHorse!

Bizony, most nincs szerencséd. Ez ügyben csak annyit tehetek érted, hogy sikeres vizsgát kívánok. :)

BBB
(Ez egy válasz MasztiBoy22 üzenetére (2006. 06. 13. kedd 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 13. kedd 19:23
Gondolom akkor ez itt átlag alatti wow1 nyes

Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#1131   2006. 06. 02. péntek 13:50
birlik birlik
Hat ez, hogy kerul ide?
En nem ezt masoltam ki es probaltam felrakni.
Poennek viszont JOOO!!!
#1132   2006. 06. 02. péntek 18:24
X Törölt felhasználó (24620)
Hát ezt mondtam én is (kikkkkérem magamnak :D ) hogyha valaminek 14cm a kerülete, akkor az már majdnem egy borotvahabos falkon... tehát 14cm-es szalaggal körbetekerem... (azért periféria és diaméter közt már csak megtalálom a kölmbséget ... csak-csak :D )

"soha nem arra tapintasz, amelyik kinálkozik" ezt most magyarázd el, mert fáradt vagyok és ebből kifolyólag naiv és buta is... :S
(Ez egy válasz koszmegesz üzenetére (2007. 02. 24. szombat 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 22:50
na írj már:D

koszmegesz #2973 | ma 22:45

amúgy ha olvasnál kicsit tudnád h ne mvok nő:D

koszmegesz #2972 | ma 22:45

orosz takarítónő vagyok onnan jött
#1133   2006. 06. 02. péntek 19:16
X Törölt felhasználó (24620)
Jólvanna, tessék kiröhögni... *elsüllyed*
#1134   2006. 06. 02. péntek 20:07
roccojoco roccojoco
Frappáns válasz művésznő!
Pontos, matematikushoz méltó definíciókkal!

Már csak egy térképészeti kurvimétert kell beszereznem.......vagy maradok a második javallatnál? :)))))
#1135   2006. 06. 03. szombat 00:22
 Brigitta Brigitta
Ari vagy Roccojoco! Ebben a pár szösszenetben egyetlen definíció sem szerepelt, mindössze igyekeztem érthetően és szabatosan fogalmazni. A kurvimétert térképészeti, vagy katonai boltban beszerezheted. Nem túl drága kis műszer, lényegében egy görgős távolságmérő. A járógörgőt végigvezeted egy tetszőleges görbén és a műszer skáláján leolvashatod a görbe hosszát.
Ha rám hallgatsz, akkor kedved szerint döntsél, de szerintem e legcélszerűbb az érdeklődésedet kiváltó banánt megenni. :)))

BBB
(Ez egy válasz roccojoco üzenetére (2006. 06. 02. péntek 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 02. péntek 20:07
Frappáns válasz művésznő!
Pontos, matematikushoz méltó definíciókkal!

Már csak egy térképészeti kurvimétert kell beszereznem.......vagy maradok a második javallatnál? :)))))
#1136   2006. 06. 03. szombat 15:46
roccojoco roccojoco
Ahoz nem vagyok elég hajlékony!
Meg sajnálnám is....:DDDDDD
(Ez egy válasz Brigitta üzenetére (2006. 06. 03. szombat 00:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 03. szombat 00:22
Ari vagy Roccojoco! Ebben a pár szösszenetben egyetlen definíció sem szerepelt, mindössze igyekeztem érthetően és szabatosan fogalmazni. A kurvimétert térképészeti, vagy katonai boltban beszerezheted. Nem túl drága kis műszer, lényegében egy görgős távolságmérő. A járógörgőt végigvezeted egy tetszőleges görbén és a műszer skáláján leolvashatod a görbe hosszát.
Ha rám hallgatsz, akkor kedved szerint döntsél, de szerintem e legcélszerűbb az érdeklődésedet kiváltó banánt megenni. :)))

BBB
#1137   2006. 06. 03. szombat 16:26
bazzeg bazzeg

...amugy keféltetek már a héten?:-D
#1138   2006. 06. 03. szombat 18:12
vazelinator vazelinator VIP Admin
..amugy miköze ennek a témához?
farkat kéne mérni nem de?
izé bocsi köz-tév-hit szerint 20 cm alatt az csak pöccs
az a baj hogy már ezt a csajok is elkezdik bevenni...
mint a divat biszexualitást....
#1139   2006. 06. 03. szombat 18:58
bazzeg bazzeg
semmiköze enne ka témához, mert pölö én már egy jóideje nem keféltem:-)
köztévhit szerint a szex az két fél öröméröl szól ,szerelem,szenvedély, stb. és nem méricskélésröl.
bár ebben az elferdült világban ki tudja, ahol az embereket ennyire meghülyiti a média, ottmár nem lényeges, hogy témába vág-e amit mondtam vagy nem.:-D
de hogy a témába vágjak.
Lehet akármekkora a farkam, pöcsöm,faszom..ha a csaj közben meg mondjuk azon filozik, hogy mosogatni kéne.
#1140   2006. 06. 03. szombat 18:59
WildHorse WildHorse
igen tegnap reggel elintéztem az asszonyt ébredés után rögtön és nagyon jó volt!:)
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2006. 06. 03. szombat 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 03. szombat 16:26

...amugy keféltetek már a héten?:-D

... 55 56 57 58 59 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!