Egyik ismerősöm a Sziksóstó (Szeged környéke) nudistrandján dolgozik masszőrként, és azt mondta, h ott rohadtul nem számít, h kinek mekkora van. Nem az a naturizmus lényege, h mutogassuk magunkat, hanem a szabadság, természetközeliség érzése. Járnak oda német, holland, belga nyugdíjasok lakóautóval, akik nyár elején odamennek, és őszig ott élnek szabadon nyugalomban.
Mire legyek irigy a 17cm hosszúra vagy a 12cm vastagra mert ezt igy elgondolva akár egy lóé-val vetekedő pénix kerül a látásra alakult szervem elé képzelőileg.
Egyébként a kedvesem meg nem panaszkodik a saját méreteimre úgyhogy nem leszek irigy más "csodásan nagy" méreteire jó nekem a sajátom is...
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 20. kedd 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyébként a kedvesem meg nem panaszkodik a saját méreteimre úgyhogy nem leszek irigy más "csodásan nagy" méreteire jó nekem a sajátom is...

Mar ugy erted, hogy Teged?
(Ez egy válasz Hush üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 10:04

szeretem hogy itt mindenki iolyan okosnak hiszi magát.A megtestesült gyönyörűségh , nem a méret a lényeg , ne szomrkodj lesz nagyobb is , fél órás törpe.Ja ezek a bölcs gondolatok.hát én mingyá beszarok hogy ti olyan okosak vagytok , amire rajtatok kivül szerintem csak egy 3 éves tudna rájönni.Na csá
és vagyetek vissza magatokbol gyijukak
és vagyetek vissza magatokbol gyijukak
Ha lehet magam számára kívánni meg számodra is...
Én is a legjobbakat..
Elvontak az emberek de ennyire
Kezem....IS jólápolt tényleg valaki ide jön és ilyen témát dobb fel megfelelő hosszú e a farka?
És megvagyok elégedve a farkam méretévvel...:-))
Na de szerintem ez egy olyan dolog vagy tud az ember normálisan kefélni vagy sem..tehetség Űgyesség és technika
Sok mi9ndent eldönt ahogy az is eldönti egy ember sorsát milyen igényes én rohadtuél az vagyok...
Ezért is mondom azt hogy jóülérzem magam a börömben...
Sok mi9ndent eldönt ahogy az is eldönti egy ember sorsát milyen igényes én rohadtuél az vagyok...
Ezért is mondom azt hogy jóülérzem magam a börömben...
Enyém 18 ésa fél...és nincs barátnőm tehát kibaszhatóm a kukába nagy faszom...
Biztosan elromlotta digitalis meroszalagod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 01:32

Törölt felhasználó (38620)

Méret? Nekem 16 cm. A feleségemnek előttem volt kb 12 kapcsolata. Szereti na. Elmondása szerint volt dolga 24 cm fölött, de az nagyon zavarta. Volt dolga kicsivel is /11-13/, hát jó volt de nem az igazi. Őszintén megmondta két centi plusszal adós maradok neki. Pedig technika terén bifullnak minősít. Barátnőmnek is voltak nagy szerszámmal dolgai, de ő esküszik a 16 cm-re. Na akkor hogy van ez?
miért reklámozod a sorozatodat mindenhol?

Akella! Neked naprol napra nagyobb! Ha ilyen tempoban haladsz nem hiszem, hogy a VB vegeig a hazadban/lakasodban maradhatsz!

Te meg csupan Irigykutya vagy!
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 06. 20. kedd 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez már inkább szalámi...

a barátnöm azt mondta hogy nagyon szép vastag péniszem van!
az enyém 17 cm hosszu és 12 centi vastag
miért nem 17 hosszú és 17 széles és akkor teljes kocka alakúd lehetne... ne röhögtess
Cockzilla! :)
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2006. 08. 22. kedd 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 22. kedd 21:00

a faszunkrol nem beszélni kell hanem ajakszervek közé tenni :horizontális /vertikális ajkak közé:D
Gyeremár velem MSN-re légyszike!!