Nekem is sörhasam van és átlagos péniszem.
Lehet, hogy az asszony velem is boldog?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 21. hétfő 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 21. hétfő 18:22
Lehet, hogy az asszony velem is boldog?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 21. hétfő 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
Teljesen változó...
de állítólag 21 éves korod körülre már biztosan eléri a végkifejletét...
addig meg van időd
de állítólag 21 éves korod körülre már biztosan eléri a végkifejletét...
addig meg van időd
Ja és nem is szom sört mégis sörhasam van.
Hotty lehhhet esz?
Hotty lehhhet esz?
Anno dac: egy nagyon-nagyon hires magyar szemely( nevet nem irok, es nem is akarok senkit fikazni), azzal szorakozott, hogy fellepesekkor egy kiflit tett a gatyajaba, ami termeszetesen szepen domborodott. A fan tini lanyok mindig az elso sorokban ultek es tatott szajjal bamultak a "csodas" mester szerszamat!
Ez is egy megoldas!
Ez is egy megoldas!
Ja, aztán egy kutya felugrik a színpadra és elkezdi az orrával makacsul böködni. :D :D :D
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 18. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 18. vasárnap 20:41
Anno dac: egy nagyon-nagyon hires magyar szemely( nevet nem irok, es nem is akarok senkit fikazni), azzal szorakozott, hogy fellepesekkor egy kiflit tett a gatyajaba, ami termeszetesen szepen domborodott. A fan tini lanyok mindig az elso sorokban ultek es tatott szajjal bamultak a "csodas" mester szerszamat!
Ez is egy megoldas!
Ez is egy megoldas!
Minden bizonnyal
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 22. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 22. kedd 10:34
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 22. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tudtommal nekem nem volt ilyen természetű gondom, én a középmezőny felső harmadába tartoztam a csajok szerint...
Hát ez nem semmi. Azért egy kifli már jó méretes domborulatot jelent.
És akkor a lányok még hozzászámolták, hogy mi lesz ebből erekciókor...
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 18. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez is egy megoldas!
Ez is egy megoldas!
dehogyis, a lányok örültek, hogy "jáááj, ez a PASSSHI, ez milyen kanos már!!" >:D
"Ezt mi váltottuk ki belőle!!" (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 18. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 18. vasárnap 21:46
"Ezt mi váltottuk ki belőle!!" (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 18. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
spam
Ja értem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 18. vasárnap 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 18. vasárnap 21:48
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 18. vasárnap 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
dehogyis, a lányok örültek, hogy "jáááj, ez a PASSSHI, ez milyen kanos már!!" >:D
"Ezt mi váltottuk ki belőle!!"
"Ezt mi váltottuk ki belőle!!"
akkor szerintem ez itt Te vagy:
Gyeremár velem MSN-re légyszike!!
Cockzilla! :)
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2006. 08. 22. kedd 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 22. kedd 21:00
a faszunkrol nem beszélni kell hanem ajakszervek közé tenni :horizontális /vertikális ajkak közé:D
miért nem 17 hosszú és 17 széles és akkor teljes kocka alakúd lehetne... ne röhögtess
az enyém 17 cm hosszu és 12 centi vastag
a barátnöm azt mondta hogy nagyon szép vastag péniszem van!
Ez már inkább szalámi...
Te meg csupan Irigykutya vagy!
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 06. 20. kedd 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Akella! Neked naprol napra nagyobb! Ha ilyen tempoban haladsz nem hiszem, hogy a VB vegeig a hazadban/lakasodban maradhatsz!
miért reklámozod a sorozatodat mindenhol?
Biztosan elromlotta digitalis meroszalagod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 01:32
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38620)
Méret? Nekem 16 cm. A feleségemnek előttem volt kb 12 kapcsolata. Szereti na. Elmondása szerint volt dolga 24 cm fölött, de az nagyon zavarta. Volt dolga kicsivel is /11-13/, hát jó volt de nem az igazi. Őszintén megmondta két centi plusszal adós maradok neki. Pedig technika terén bifullnak minősít. Barátnőmnek is voltak nagy szerszámmal dolgai, de ő esküszik a 16 cm-re. Na akkor hogy van ez?

rilu

Farkas_Puncica