És megvagyok elégedve a farkam méretévvel...:-))
Na de szerintem ez egy olyan dolog vagy tud az ember normálisan kefélni vagy sem..tehetség Űgyesség és technika
Sok mi9ndent eldönt ahogy az is eldönti egy ember sorsát milyen igényes én rohadtuél az vagyok...
Ezért is mondom azt hogy jóülérzem magam a börömben...
Sok mi9ndent eldönt ahogy az is eldönti egy ember sorsát milyen igényes én rohadtuél az vagyok...
Ezért is mondom azt hogy jóülérzem magam a börömben...
Enyém 18 ésa fél...és nincs barátnőm tehát kibaszhatóm a kukába nagy faszom...
Biztosan elromlotta digitalis meroszalagod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 27. vasárnap 01:32
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 27. vasárnap 01:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38620)
Méret? Nekem 16 cm. A feleségemnek előttem volt kb 12 kapcsolata. Szereti na. Elmondása szerint volt dolga 24 cm fölött, de az nagyon zavarta. Volt dolga kicsivel is /11-13/, hát jó volt de nem az igazi. Őszintén megmondta két centi plusszal adós maradok neki. Pedig technika terén bifullnak minősít. Barátnőmnek is voltak nagy szerszámmal dolgai, de ő esküszik a 16 cm-re. Na akkor hogy van ez?
miért reklámozod a sorozatodat mindenhol?
Akella! Neked naprol napra nagyobb! Ha ilyen tempoban haladsz nem hiszem, hogy a VB vegeig a hazadban/lakasodban maradhatsz!
Te meg csupan Irigykutya vagy!
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 06. 20. kedd 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez már inkább szalámi...
a barátnöm azt mondta hogy nagyon szép vastag péniszem van!
az enyém 17 cm hosszu és 12 centi vastag
miért nem 17 hosszú és 17 széles és akkor teljes kocka alakúd lehetne... ne röhögtess
Cockzilla! :)
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2006. 08. 22. kedd 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 22. kedd 21:00
a faszunkrol nem beszélni kell hanem ajakszervek közé tenni :horizontális /vertikális ajkak közé:D
Gyeremár velem MSN-re légyszike!!
akkor szerintem ez itt Te vagy:
Ja értem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 18. vasárnap 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 18. vasárnap 21:48
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 18. vasárnap 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
dehogyis, a lányok örültek, hogy "jáááj, ez a PASSSHI, ez milyen kanos már!!" >:D
"Ezt mi váltottuk ki belőle!!"
"Ezt mi váltottuk ki belőle!!"
spam
dehogyis, a lányok örültek, hogy "jáááj, ez a PASSSHI, ez milyen kanos már!!" >:D
"Ezt mi váltottuk ki belőle!!" (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 18. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 18. vasárnap 21:46
Hát ez nem semmi. Azért egy kifli már jó méretes domborulatot jelent.
És akkor a lányok még hozzászámolták, hogy mi lesz ebből erekciókor...
"Ezt mi váltottuk ki belőle!!" (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 18. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 18. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Anno dac: egy nagyon-nagyon hires magyar szemely( nevet nem irok, es nem is akarok senkit fikazni), azzal szorakozott, hogy fellepesekkor egy kiflit tett a gatyajaba, ami termeszetesen szepen domborodott. A fan tini lanyok mindig az elso sorokban ultek es tatott szajjal bamultak a "csodas" mester szerszamat!
Ez is egy megoldas!
Ez is egy megoldas!
Minden bizonnyal
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 22. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 22. kedd 10:34
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 22. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tudtommal nekem nem volt ilyen természetű gondom, én a középmezőny felső harmadába tartoztam a csajok szerint...
Ja, aztán egy kutya felugrik a színpadra és elkezdi az orrával makacsul böködni. :D :D :D
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 18. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 18. vasárnap 20:41
Anno dac: egy nagyon-nagyon hires magyar szemely( nevet nem irok, es nem is akarok senkit fikazni), azzal szorakozott, hogy fellepesekkor egy kiflit tett a gatyajaba, ami termeszetesen szepen domborodott. A fan tini lanyok mindig az elso sorokban ultek es tatott szajjal bamultak a "csodas" mester szerszamat!
Ez is egy megoldas!
Ez is egy megoldas!

rilu

oldskaresz
Veronika L