kinek nem inge ne vegye magára...
Én még fiatal korú vagy az igaz, szóval tudom, hogy semmi keresni valóm itt 15 éves vagyok és 16 cm és nem kérdezem, hogy gáz vagy nem gáz, mert ez van és ezt kell szeretni minden csajnak más méret tetszik. Valaki "fél" a nagytól valakinek meg csak a nagy kell. Ezt azoknak mondom akik feljönnek ide nagyzolni hogy milyen nagy nekik, akik ilyen 14-15 évesek mint én mert sok ilyen van. Szóval srácok akik ilyenek nem itt kéne vele vagánykodni mert aki jó pasi meg jó a mérete az nem 1 sexlap fórumába vagánykodna vele...
Fórum vagy ulti?Tők az ász.ORGAZMUS-én nyertem!
- brigittanizmus
Ez igy igaz!!!!
az gáz...vágd le a picsába és operáltasd magad nőnek::-D
a p ugye a szórás...? bár mi asszem nem azzal jelöltük
na mindegy
na mindegy
20/5 a frankó méret.
a Gauss-féle eloszlásgörbét is fel tudnád rajzolni?:)
Az enyém kb 21cm hosszú, vastagsága pedig 5cm körüli.
Lényegtelen!! DE ,hogy mi az ideális??Hossz+Átmérő=partnerűnk igénye.A tőbbi dolog,csak kellék:pl nyelv,vibri,zongora ujjak stb..Ui:a képlet csak 1 nő esetében érvényes igazán.
Nekem az átlagom kb 12 cm.A lankadt,és a merev méretből kiszámolva.
Újra beírva az átlag pénisz 12,5-17,5cm között van tehát 15 cm.
Én benne vagyok az átalgban, hogy melyik oldalhoz közelebb azt csak a beavatottak tudhatják!
Én benne vagyok az átalgban, hogy melyik oldalhoz közelebb azt csak a beavatottak tudhatják!

Mi van, beleszart valaki a műzlidbe, hogy ilyen nyűgös vagy?
de mégis bele írsz akkor téged is érdekel csezd meg ha nem tetszik a topik akkor ne lépj bele
Gyíkkal ne szexelj! Magyarországon minden hüllő és kétéltű védett!

Hogy b+, szakszerű felhelyezés után fejest ugrasz a mókába...
én megmondom: egy férfinak átlagosan kb 0,9999999999 darab pénisze van. akinek nincs,azt meg sajnáljuk,vagy kiröhögjük.
és neked eez komolyan a gondod , hogy kokadtan kicsi felállvameg 18 cm?:D
nekem alapbol olyan max 10 felállva meg 15 cm :-D
Ha nem tetszik akkor rakass a bőröd alá 5mmes csapágygolyokat :-D
nekem alapbol olyan max 10 felállva meg 15 cm :-D
Ha nem tetszik akkor rakass a bőröd alá 5mmes csapágygolyokat :-D
nekem egy olyan problemama lenne hogy alaphelyzetbe a farkam kb 5-6-7cm de ha felall 18cm!ezellen tehetek vmi hogy ne legyen iylen kicsi?hallotom rola hogy van akinek kicsi van akinek majdnem akkora mint alva!