20/5 a frankó méret.
a Gauss-féle eloszlásgörbét is fel tudnád rajzolni?:)
Az enyém kb 21cm hosszú, vastagsága pedig 5cm körüli.
Lényegtelen!! DE ,hogy mi az ideális??Hossz+Átmérő=partnerűnk igénye.A tőbbi dolog,csak kellék:pl nyelv,vibri,zongora ujjak stb..Ui:a képlet csak 1 nő esetében érvényes igazán.
Nekem az átlagom kb 12 cm.A lankadt,és a merev méretből kiszámolva.
Újra beírva az átlag pénisz 12,5-17,5cm között van tehát 15 cm.
Én benne vagyok az átalgban, hogy melyik oldalhoz közelebb azt csak a beavatottak tudhatják!
Én benne vagyok az átalgban, hogy melyik oldalhoz közelebb azt csak a beavatottak tudhatják!
Mi van, beleszart valaki a műzlidbe, hogy ilyen nyűgös vagy?
de mégis bele írsz akkor téged is érdekel csezd meg ha nem tetszik a topik akkor ne lépj bele
Gyíkkal ne szexelj! Magyarországon minden hüllő és kétéltű védett!
Hogy b+, szakszerű felhelyezés után fejest ugrasz a mókába...
én megmondom: egy férfinak átlagosan kb 0,9999999999 darab pénisze van. akinek nincs,azt meg sajnáljuk,vagy kiröhögjük.
és neked eez komolyan a gondod , hogy kokadtan kicsi felállvameg 18 cm?:D
nekem alapbol olyan max 10 felállva meg 15 cm :-D
Ha nem tetszik akkor rakass a bőröd alá 5mmes csapágygolyokat :-D
nekem alapbol olyan max 10 felállva meg 15 cm :-D
Ha nem tetszik akkor rakass a bőröd alá 5mmes csapágygolyokat :-D
nekem egy olyan problemama lenne hogy alaphelyzetbe a farkam kb 5-6-7cm de ha felall 18cm!ezellen tehetek vmi hogy ne legyen iylen kicsi?hallotom rola hogy van akinek kicsi van akinek majdnem akkora mint alva!
Egyik ismerősöm a Sziksóstó (Szeged környéke) nudistrandján dolgozik masszőrként, és azt mondta, h ott rohadtul nem számít, h kinek mekkora van. Nem az a naturizmus lényege, h mutogassuk magunkat, hanem a szabadság, természetközeliség érzése. Járnak oda német, holland, belga nyugdíjasok lakóautóval, akik nyár elején odamennek, és őszig ott élnek szabadon nyugalomban.
Mire legyek irigy a 17cm hosszúra vagy a 12cm vastagra mert ezt igy elgondolva akár egy lóé-val vetekedő pénix kerül a látásra alakult szervem elé képzelőileg.
Egyébként a kedvesem meg nem panaszkodik a saját méreteimre úgyhogy nem leszek irigy más "csodásan nagy" méreteire jó nekem a sajátom is...
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 20. kedd 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyébként a kedvesem meg nem panaszkodik a saját méreteimre úgyhogy nem leszek irigy más "csodásan nagy" méreteire jó nekem a sajátom is...
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2006. 06. 20. kedd 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Mar ugy erted, hogy Teged?
(Ez egy válasz Hush üzenetére (2006. 08. 28. hétfő 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 28. hétfő 10:04
szeretem hogy itt mindenki iolyan okosnak hiszi magát.A megtestesült gyönyörűségh , nem a méret a lényeg , ne szomrkodj lesz nagyobb is , fél órás törpe.Ja ezek a bölcs gondolatok.hát én mingyá beszarok hogy ti olyan okosak vagytok , amire rajtatok kivül szerintem csak egy 3 éves tudna rájönni.Na csá
és vagyetek vissza magatokbol gyijukak
és vagyetek vissza magatokbol gyijukak
Ha lehet magam számára kívánni meg számodra is...
Én is a legjobbakat..
Elvontak az emberek de ennyire
Kezem....IS jólápolt tényleg valaki ide jön és ilyen témát dobb fel megfelelő hosszú e a farka?

rilu

Holvolt
Petra N