Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 159 160 161 162 163 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1396   2006. 08. 01. kedd 23:32
Zsololulu Zsololulu
Én már kezdek kihűlni.Mi lesz majd télen!
#1395   2006. 07. 31. hétfő 13:42
bazzeg bazzeg
váááááááááááááá ezta dumát már körbenyálaztuk:-)
#1394   2006. 07. 30. vasárnap 23:08
Zsololulu Zsololulu
Sziasztok leginkább lányok!
Miért keresik a nagy péniszt a lányok?Érdekes,azért?Most voltam egy lánnyal,kb 40 perc francia után rátértünk a habra a tortán,és felszisszent,de rendesen.Hátulról nagyon nem ment,ugyhogy rövidek lettek a löketek.Nekem 16 cm,de bőven nagy volt neki,én meg meg vagyok elégedve a méretemmel.20 cm,22?Belehalna.Új topik kéne:Mekkora a hüvely befogadóképessége hosszában értve?Hm?
Csá
#1393   2006. 07. 28. péntek 10:26
bazzeg bazzeg
azért te elég fasza gyerek vagy ám, hogy jobban tudod , hogy működik egy vagina, mint egy nő :-D
ne vedd sértésnek...de enyhe önigazolás szagot érzek mondandódban...kb olyan mintha én mondanám ,hogy nem a méret a lényeg csak játékos legyen:-D
minden nő máshogy működik..
#1392   2006. 07. 28. péntek 09:59
john james john james
Hmmm... lányok, asszonyok, fiúk, MINDENKI. Ha jól belegondoltok, olyanon vitáztok (ha lehet annak nevezni, mert talán nem is az), amelyen felesleges. Nem vagyunk egyformák. És akkor it el lehtne kezdeni a felsorolást, hogy milyen emberek vannak, ki mit szeret a szexben... nem véletlenül létezik annyi póz sem. Van amelyik kifejezetten ennek jó, van amelyik annak.
Az optimális az lenne (nekem volt hozzá szerencsém), ha egy-egy pár így is összeillene; a fárfi pont kitöltené a nőt. Fizikailag (és itt most erről van szó) is, és lelkileg is. Ha már a méretek szempontjából difi van, valakinek alkalmazkodnia kell, esetleg megalkuvásra szorul.
A véleményem az, hogy az együttlét sikere, vag sikertelensége csak azon múlik, hogy mennyire tudjuk adni önmagunk és mire vagyunk képesek a másikért, ill. a másik az hogyan kezeli, és mit kapunk vissza. Ehhez majdnem igyanúgy kell ismerned a másikat, mint önmagad.
#1391   2006. 07. 27. csütörtök 21:54
X Törölt felhasználó (24620)
vegyél ilyen hosszabbítót :D
(Ez egy válasz magellan üzenetére (2006. 07. 27. csütörtök 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 27. csütörtök 12:25
Persze, a méret lényeg, aláírom, kell egy minimum, de vigyázni kell az ilyen kijelentésekkel, hogy a "a jó szex 20cm-nél kezdödik", mert ezzel súlyos lelki sebeket lehet okozni az amúgy is a teljesítménykényszertől önbizalomhiányban szenvedő szűz, vagy kezdő fiúknak. Nem kell parázni, anno én is paráztam, de minek...
17esemmel maximalisan meg vagyok elégedve, de 1-2 próba erejéig "lecserélném" kíváncsiságból egy 20asra...
#1390   2006. 07. 27. csütörtök 21:48
X Törölt felhasználó (28379)
hello! Én most leszek 14 és most 15cm-eres! A kerülete pedig 4 centi! Szerintem ez nagyon jo! Szerintetek??
#1389   2006. 07. 27. csütörtök 18:41
magellan magellan
:-) jó a hozzáállás bazzeg!
#1388   2006. 07. 27. csütörtök 12:43
bazzeg bazzeg
na de ezzel a "lelki seb" dumával is lelehet valakinek rombolni az egoját:D:D:D:D
ez is a 20-21. század hibája, hogy ilyen hülyén áll neki mindenki mindenhez..
" A nagy nál is van mégnagyobb, baszni kell és nem mérni fiatalok" :D:D:D:D:D
ja és mellesleg az enyém 15 cm és kurvára leszarom bazzeg :D:D:D:D erröl ennyit..
#1387   2006. 07. 27. csütörtök 12:25
magellan magellan
Persze, a méret lényeg, aláírom, kell egy minimum, de vigyázni kell az ilyen kijelentésekkel, hogy a "a jó szex 20cm-nél kezdödik", mert ezzel súlyos lelki sebeket lehet okozni az amúgy is a teljesítménykényszertől önbizalomhiányban szenvedő szűz, vagy kezdő fiúknak. Nem kell parázni, anno én is paráztam, de minek...
17esemmel maximalisan meg vagyok elégedve, de 1-2 próba erejéig "lecserélném" kíváncsiságból egy 20asra...
#1386   2006. 07. 26. szerda 10:21
bazzeg bazzeg
meg hát gondolddel egy koncerten beizgul a csaj aki elötted áll és baszni akarott helyben állvaa tömegben , kinek van nagyobb elönye akinek vastag és alig férbe és fáj a csajnak? vagy akinek átlagos és simán befér?
lehetne ezt ragozni meg sajnálkozni ..de mi a fasznak? nem? :-D kefélni kell azt kész..ha a csajnak nem jo akkor hasra forditani megbaszni, hogy legalább neked legyen jó vagy pedig nyakába tegye a bokáját:D:D lehet még okoskodni...
#1385   2006. 07. 25. kedd 13:42
bazzeg bazzeg
amelyik nő műfasszal elégül ki az mitöl különbözik a gumibabát használó férfitól?:-D
#1384   2006. 07. 25. kedd 12:38
bazzeg bazzeg
kefélni kell vazzeg izombol érzéssel szenvedélyllel és nem a méretet lesni, ha a csajnak nem tetszik akkorszar a pinája vagy lusta rásegiteni azzal hogy összehuzza a vaginaizmokat...:D:D:D
nekik nagy fasz kell nekünk meg nagy mell mégsem sir a pofánk ha egy átlagos mellel akad dolgunk..:D:D:D:D

na és akkorfolytatodjon az körforgás..:D:D:
#1383   2006. 07. 24. hétfő 23:08
camfiu camfiu VIP
Szerintetek egy 15 éves fiunak mekkora az átlag
11 centi az normális egy 16 éves srácnak
#1382   2006. 07. 24. hétfő 22:42
varju1 varju1 VIP
Nekem nem nagy a farkam, de még soha nem volt panasz a teljesitményre.
Persze ha olyan nővel találkoztam ahová a l...fa.. is harangozni jár ott nem tudtam csodát tenni.
Szerintem a lyuk méretétől is függ valami.
#1381   2006. 07. 24. hétfő 20:58
magellan magellan
Sexypárocska, még ha az állításod igaz is lenne (de nem az), legalább hallgass, mert elkeseríted az átlag emberkéket... Sztem 20 cm feletti mérettel a férfiak nem több, mint 5%-a rendelkezik. Most akkor hogy van, 100-ból 95 ember nem tudja, mi a jó sex???
Kívánom, hogy ápolgasson meg a Rocco...
#1380   2006. 07. 24. hétfő 18:55
johny@@ johny@@
én a kortársaimhoz szóltam :D
#1379   2006. 07. 24. hétfő 12:25
johny@@ johny@@
kinek nem inge ne vegye magára...
#1378   2006. 07. 24. hétfő 12:21
johny@@ johny@@
Én még fiatal korú vagy az igaz, szóval tudom, hogy semmi keresni valóm itt 15 éves vagyok és 16 cm és nem kérdezem, hogy gáz vagy nem gáz, mert ez van és ezt kell szeretni minden csajnak más méret tetszik. Valaki "fél" a nagytól valakinek meg csak a nagy kell. Ezt azoknak mondom akik feljönnek ide nagyzolni hogy milyen nagy nekik, akik ilyen 14-15 évesek mint én mert sok ilyen van. Szóval srácok akik ilyenek nem itt kéne vele vagánykodni mert aki jó pasi meg jó a mérete az nem 1 sexlap fórumába vagánykodna vele...
#1377   2006. 07. 23. vasárnap 02:26
X Törölt felhasználó (48478)
Fórum vagy ulti?Tők az ász.ORGAZMUS-én nyertem!

... 159 160 161 162 163 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4596db
Utolsó üzenet: 2025. 02. 22. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!