Én már kezdek kihűlni.Mi lesz majd télen!
váááááááááááááá ezta dumát már körbenyálaztuk:-)
Sziasztok leginkább lányok!
Miért keresik a nagy péniszt a lányok?Érdekes,azért?Most voltam egy lánnyal,kb 40 perc francia után rátértünk a habra a tortán,és felszisszent,de rendesen.Hátulról nagyon nem ment,ugyhogy rövidek lettek a löketek.Nekem 16 cm,de bőven nagy volt neki,én meg meg vagyok elégedve a méretemmel.20 cm,22?Belehalna.Új topik kéne:Mekkora a hüvely befogadóképessége hosszában értve?Hm?
Csá
Miért keresik a nagy péniszt a lányok?Érdekes,azért?Most voltam egy lánnyal,kb 40 perc francia után rátértünk a habra a tortán,és felszisszent,de rendesen.Hátulról nagyon nem ment,ugyhogy rövidek lettek a löketek.Nekem 16 cm,de bőven nagy volt neki,én meg meg vagyok elégedve a méretemmel.20 cm,22?Belehalna.Új topik kéne:Mekkora a hüvely befogadóképessége hosszában értve?Hm?
Csá
azért te elég fasza gyerek vagy ám, hogy jobban tudod , hogy működik egy vagina, mint egy nő :-D
ne vedd sértésnek...de enyhe önigazolás szagot érzek mondandódban...kb olyan mintha én mondanám ,hogy nem a méret a lényeg csak játékos legyen:-D
minden nő máshogy működik..
ne vedd sértésnek...de enyhe önigazolás szagot érzek mondandódban...kb olyan mintha én mondanám ,hogy nem a méret a lényeg csak játékos legyen:-D
minden nő máshogy működik..
Hmmm... lányok, asszonyok, fiúk, MINDENKI. Ha jól belegondoltok, olyanon vitáztok (ha lehet annak nevezni, mert talán nem is az), amelyen felesleges. Nem vagyunk egyformák. És akkor it el lehtne kezdeni a felsorolást, hogy milyen emberek vannak, ki mit szeret a szexben... nem véletlenül létezik annyi póz sem. Van amelyik kifejezetten ennek jó, van amelyik annak.
Az optimális az lenne (nekem volt hozzá szerencsém), ha egy-egy pár így is összeillene; a fárfi pont kitöltené a nőt. Fizikailag (és itt most erről van szó) is, és lelkileg is. Ha már a méretek szempontjából difi van, valakinek alkalmazkodnia kell, esetleg megalkuvásra szorul.
A véleményem az, hogy az együttlét sikere, vag sikertelensége csak azon múlik, hogy mennyire tudjuk adni önmagunk és mire vagyunk képesek a másikért, ill. a másik az hogyan kezeli, és mit kapunk vissza. Ehhez majdnem igyanúgy kell ismerned a másikat, mint önmagad.
Az optimális az lenne (nekem volt hozzá szerencsém), ha egy-egy pár így is összeillene; a fárfi pont kitöltené a nőt. Fizikailag (és itt most erről van szó) is, és lelkileg is. Ha már a méretek szempontjából difi van, valakinek alkalmazkodnia kell, esetleg megalkuvásra szorul.
A véleményem az, hogy az együttlét sikere, vag sikertelensége csak azon múlik, hogy mennyire tudjuk adni önmagunk és mire vagyunk képesek a másikért, ill. a másik az hogyan kezeli, és mit kapunk vissza. Ehhez majdnem igyanúgy kell ismerned a másikat, mint önmagad.
vegyél ilyen hosszabbítót :D
(Ez egy válasz magellan üzenetére (2006. 07. 27. csütörtök 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 07. 27. csütörtök 12:25

Persze, a méret lényeg, aláírom, kell egy minimum, de vigyázni kell az ilyen kijelentésekkel, hogy a "a jó szex 20cm-nél kezdödik", mert ezzel súlyos lelki sebeket lehet okozni az amúgy is a teljesítménykényszertől önbizalomhiányban szenvedő szűz, vagy kezdő fiúknak. Nem kell parázni, anno én is paráztam, de minek...
17esemmel maximalisan meg vagyok elégedve, de 1-2 próba erejéig "lecserélném" kíváncsiságból egy 20asra...
17esemmel maximalisan meg vagyok elégedve, de 1-2 próba erejéig "lecserélném" kíváncsiságból egy 20asra...
hello! Én most leszek 14 és most 15cm-eres! A kerülete pedig 4 centi! Szerintem ez nagyon jo! Szerintetek??
:-) jó a hozzáállás bazzeg!
na de ezzel a "lelki seb" dumával is lelehet valakinek rombolni az egoját:D:D:D:D
ez is a 20-21. század hibája, hogy ilyen hülyén áll neki mindenki mindenhez..
" A nagy nál is van mégnagyobb, baszni kell és nem mérni fiatalok" :D:D:D:D:D
ja és mellesleg az enyém 15 cm és kurvára leszarom bazzeg :D:D:D:D erröl ennyit..
ez is a 20-21. század hibája, hogy ilyen hülyén áll neki mindenki mindenhez..
" A nagy nál is van mégnagyobb, baszni kell és nem mérni fiatalok" :D:D:D:D:D
ja és mellesleg az enyém 15 cm és kurvára leszarom bazzeg :D:D:D:D erröl ennyit..
Persze, a méret lényeg, aláírom, kell egy minimum, de vigyázni kell az ilyen kijelentésekkel, hogy a "a jó szex 20cm-nél kezdödik", mert ezzel súlyos lelki sebeket lehet okozni az amúgy is a teljesítménykényszertől önbizalomhiányban szenvedő szűz, vagy kezdő fiúknak. Nem kell parázni, anno én is paráztam, de minek...
meg hát gondolddel egy koncerten beizgul a csaj aki elötted áll és baszni akarott helyben állvaa tömegben , kinek van nagyobb elönye akinek vastag és alig férbe és fáj a csajnak? vagy akinek átlagos és simán befér?
lehetne ezt ragozni meg sajnálkozni ..de mi a fasznak? nem? :-D kefélni kell azt kész..ha a csajnak nem jo akkor hasra forditani megbaszni, hogy legalább neked legyen jó vagy pedig nyakába tegye a bokáját:D:D lehet még okoskodni...
lehetne ezt ragozni meg sajnálkozni ..de mi a fasznak? nem? :-D kefélni kell azt kész..ha a csajnak nem jo akkor hasra forditani megbaszni, hogy legalább neked legyen jó vagy pedig nyakába tegye a bokáját:D:D lehet még okoskodni...
amelyik nő műfasszal elégül ki az mitöl különbözik a gumibabát használó férfitól?:-D
kefélni kell vazzeg izombol érzéssel szenvedélyllel és nem a méretet lesni, ha a csajnak nem tetszik akkorszar a pinája vagy lusta rásegiteni azzal hogy összehuzza a vaginaizmokat...:D:D:D
nekik nagy fasz kell nekünk meg nagy mell mégsem sir a pofánk ha egy átlagos mellel akad dolgunk..:D:D:D:D
na és akkorfolytatodjon az körforgás..:D:D:
nekik nagy fasz kell nekünk meg nagy mell mégsem sir a pofánk ha egy átlagos mellel akad dolgunk..:D:D:D:D
na és akkorfolytatodjon az körforgás..:D:D:
Szerintetek egy 15 éves fiunak mekkora az átlag
11 centi az normális egy 16 éves srácnak
11 centi az normális egy 16 éves srácnak
Nekem nem nagy a farkam, de még soha nem volt panasz a teljesitményre.
Persze ha olyan nővel találkoztam ahová a l...fa.. is harangozni jár ott nem tudtam csodát tenni.
Szerintem a lyuk méretétől is függ valami.
Persze ha olyan nővel találkoztam ahová a l...fa.. is harangozni jár ott nem tudtam csodát tenni.
Szerintem a lyuk méretétől is függ valami.
Sexypárocska, még ha az állításod igaz is lenne (de nem az), legalább hallgass, mert elkeseríted az átlag emberkéket... Sztem 20 cm feletti mérettel a férfiak nem több, mint 5%-a rendelkezik. Most akkor hogy van, 100-ból 95 ember nem tudja, mi a jó sex???
Kívánom, hogy ápolgasson meg a Rocco...
Kívánom, hogy ápolgasson meg a Rocco...
én a kortársaimhoz szóltam :D
kinek nem inge ne vegye magára...
Én még fiatal korú vagy az igaz, szóval tudom, hogy semmi keresni valóm itt 15 éves vagyok és 16 cm és nem kérdezem, hogy gáz vagy nem gáz, mert ez van és ezt kell szeretni minden csajnak más méret tetszik. Valaki "fél" a nagytól valakinek meg csak a nagy kell. Ezt azoknak mondom akik feljönnek ide nagyzolni hogy milyen nagy nekik, akik ilyen 14-15 évesek mint én mert sok ilyen van. Szóval srácok akik ilyenek nem itt kéne vele vagánykodni mert aki jó pasi meg jó a mérete az nem 1 sexlap fórumába vagánykodna vele...
Fórum vagy ulti?Tők az ász.ORGAZMUS-én nyertem!