Ne húzd fel magad fölöslegesen: épp az imént küldte el töpörtyű-negyed az "intim-imidzs"-ét, hát így könnyű!!! Csak "felakasztja" a csajszit, aztán közben akár még be is vásárolhat, főzhet, takaríthat helyette... A kellemest a hasznossal...
(Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2006. 08. 09. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
a csökött agyammal már olvastam párszor az önmagasztaló dumádat és már kicsit sok belőled...mellesleg nem támadta senki a te "kurvára nagy faszodat amitöl a csajok a falat kaparják":D:D:D:D nem esett csorba ugyérzem a faszodon attól ,hogy azt olvastad ,hogy az átlag fasszal is lehet baszni és, hogy Mi vagyunk az átlag te meg valami korcs groteszk a rinocérosz méretü farkaddal:D:D:D
vááááá beszarok rajtad a röhögéstöl:D:D:D:
vááááá beszarok rajtad a röhögéstöl:D:D:D:
Erről nem lehet csak úgy le"esni"
(Ez egy válasz koszmegesz üzenetére (2007. 02. 24. szombat 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 22:50
(Ez egy válasz koszmegesz üzenetére (2007. 02. 24. szombat 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
na írj már:D
koszmegesz #2973 | ma 22:45
amúgy ha olvasnál kicsit tudnád h ne mvok nő:D
koszmegesz #2972 | ma 22:45
orosz takarítónő vagyok onnan jött
koszmegesz #2973 | ma 22:45
amúgy ha olvasnál kicsit tudnád h ne mvok nő:D
koszmegesz #2972 | ma 22:45
orosz takarítónő vagyok onnan jött
Nem vagy leminősítve, csak hidd el becsszóra, hogy a nagy farkad is épp annyira jó avagy nem jó, mint a tiednél kisebbek, netán nagyobbak. Minden azoktól függ, akiket ezekre az örömszerző kéjrudakra genetikailag ráragasztottak!

E' vót-e a'?
Csatlakozom az előttem szólóhoz:)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 14:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem ez legyen a következő heti szevazás. Katinka tegyen fel magáról szexi képeket?
a.igen
b.persze
c.mindenképpen
d.okvetlenűl (Ez egy válasz triznyak1313 üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
a.igen
b.persze
c.mindenképpen
d.okvetlenűl (Ez egy válasz triznyak1313 üzenetére (2006. 11. 12. vasárnap 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiúk, leszögezhetem, hogy Ti átlagon felüli f*...ö...ö...@-ok vagytok!!!!
Ezt kikérem magunknak a többiek nevében is:),de a képeket is:))
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 10. csütörtök 15:01
Fiúk, leszögezhetem, hogy Ti átlagon felüli f*...ö...ö...@-ok vagytok!!!!
Katinka!Katinka!Katinka!Katinka!Katinka!Katinka!Katinka!Katinka!Katinka!Katinka!Katinka!...
előbb szabadulsz:)
egész nap tudnám nézegetni is...

Node, Uraim, csak csinján! Elvégre a rovat címe még mindig ezeket az érdekes és édes fogódzókat és azok átlagméretét pedzegeti! Tehát: easy-zzetek boysok!
Katinka kérlek legalább szólj hozzánk!!!!
Rólad nem lehetne képet kapni még?
Nem mindig sikerül: van, hogy foglalt a szám!
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 14. kedd 09:00
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2006. 11. 14. kedd 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt értem, és én is úgy gondolom, hogy a legtöbb esetben kissebségi komplexus okozza a péniszirigységet. De azért az 5 cm-es példa igencsak túlzó. Mármint én tényleg nem hiszem el, hogy azzal a nőnek komoly örömet lehet okozni, de lehet tévedek.
Illetve lehet, hogy lehet örömet okozni, nem is jól fejeztem ki magam, de szerintem ha egy nő egyszer kipróbált egy átlagos mondjuk 15 cm-es péniszt, és élvezi a szexet, akkor nem hiszem el,hogy utána elég neki az 5 cm.
Illetve lehet, hogy lehet örömet okozni, nem is jól fejeztem ki magam, de szerintem ha egy nő egyszer kipróbált egy átlagos mondjuk 15 cm-es péniszt, és élvezi a szexet, akkor nem hiszem el,hogy utána elég neki az 5 cm.
Teljesen átlagos. 18cm
Olyan is jó lesz:)
én csak azt nem értem miért tölünk kérdezed meg ,hogy megfelelő -e?
az én 15cmes "mikrofaszom:-D" megfelelt az összes csajomnak akkor onnan nem is volt kérdés, hogy megfelelő-e.
az én 15cmes "mikrofaszom:-D" megfelelt az összes csajomnak akkor onnan nem is volt kérdés, hogy megfelelő-e.
Engem cseten most piszkéltak a csajok ( 2db) de aztán jobb belátásra tértek, mikor képet tettem az infoba...
az enyém 23cm, szerintem teljesen átlagos...

rilu

Candy 3