És ha addig 1000 puncit kell letesztelned?????
mert megvan az esélye, nem?
mert megvan az esélye, nem?
Akkor rákosodjon vazze!! ;-)))
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2006. 10. 11. szerda 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 18:37

igy van, de sajnos meg kell, hogy cafoljam amit mondtal, ugyanis bizonyitott teny, hogy a 18centinel hosszabb penisz rakkeltö, vagyis a punci nem erre lett kitalalva, föleg, hogy az atlaghossza 12cm!
Nekem 17 cm es 3.5 cm szeles.Szerintem ez normalis:)
Nos mint a nők többsége állítja, hogy nem a méret a lényeg, hanem a technika.
ez igaz is, de a nők nagy része vágyik egy testesebb fallosz után.
Vagy tévedek?:-)
ez igaz is, de a nők nagy része vágyik egy testesebb fallosz után.
Vagy tévedek?:-)
igy van, de sajnos meg kell, hogy cafoljam amit mondtal, ugyanis bizonyitott teny, hogy a 18centinel hosszabb penisz rakkeltö, vagyis a punci nem erre lett kitalalva, föleg, hogy az atlaghossza 12cm!
Nekem is 20-21 centi, de a tapasztalataim némileg
különböznek...
Több nôm volt, akinek tövig be tudtam nyomni, volt aki imádta,
de minden reakció elôfordult a "Te állat, ez a torkomon jön ki"-
tôl a "juuj de jól kitölt és masszíroz"-ig bezárólag. Mondjuk nem
iszonyat vastag. Többen mondták viszont, hogy olyan pontokat
ér el belül, amit addig max nagy vibrátorral sikerült és nagyon jó
érzés! Szóval igenis van olyan punci, amelyik erre lett kitalálva,
olyan is, aki nem szült még egyáltalán. De tény, hogy nem az az
átlag... A zsák meg kell találja a foltját, vagy a folt a zsákját?? :-) (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
különböznek...
Több nôm volt, akinek tövig be tudtam nyomni, volt aki imádta,
de minden reakció elôfordult a "Te állat, ez a torkomon jön ki"-
tôl a "juuj de jól kitölt és masszíroz"-ig bezárólag. Mondjuk nem
iszonyat vastag. Többen mondták viszont, hogy olyan pontokat
ér el belül, amit addig max nagy vibrátorral sikerült és nagyon jó
érzés! Szóval igenis van olyan punci, amelyik erre lett kitalálva,
olyan is, aki nem szült még egyáltalán. De tény, hogy nem az az
átlag... A zsák meg kell találja a foltját, vagy a folt a zsákját?? :-) (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)

jol beszelsz, nagyon jol beszelsz! nekem pl. 20centi es eddig 1olyan nöm volt,akinek belökhettem csontig: haromgyerekes anyuka, akinek kivettek a mehet!nem is beszelve az analrol, ahol nagyon kell vigyazzak, nehogy az asszonykamat megsebesitsem!
ja, ha meg elkezdi szopogatni 3perc utan elzsibbad az allkapcsa!
szal optikailag jo a nagy fasz, jo erzes a nönek megfogni, de a punci nem erre van kitalalva! (Ez egy válasz bxbetyar üzenetére (2006. 10. 11. szerda 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)

én viszont egyáltalán nem értem miért vannak elfoglalva az emberek a mérettel.mintha az lenne a legfontosabb,volt egy csajom akinek az előző pasijának 20 cm volt.mire ment vele ha a csaj viszont szűk volt,nem tudta kihasználni,mert fájt a csajnak.mindenkinek akorra van amekkorát "kapott"azzal kell megelégedni.A csajok is mondják hogy hű ekkora meg akkora kell neki,amikor megkapja ,nem kap levegőt,meg fáj neki.
én viszont egyáltalán nem értem miért vannak elfoglalva az emberek a mérettel.mintha az lenne a legfontosabb,volt egy csajom akinek az előző pasijának 20 cm volt.mire ment vele ha a csaj viszont szűk volt,nem tudta kihasználni,mert fájt a csajnak.mindenkinek akorra van amekkorát "kapott"azzal kell megelégedni.A csajok is mondják hogy hű ekkora meg akkora kell neki,amikor megkapja ,nem kap levegőt,meg fáj neki.
15,5cm
nem a hossz a lényeg hanem a vastagság, mert a csajoknak nincs olyan mélyen az élvezetközpontjuk, mindössze pár centire van.
a japanoknak a legkissebb....kefeles kozben azt monja az feleseg.....na tedd be...mire a ferj...mar nent van....a no..nincs....es a ferfi
erdekes , kint sincs
erdekes , kint sincs
nekem 19 és kb. 3 vastag,de nem volt panasz még
Bevallom ha lóg 4-5cm, de ha áll 14-15-re is megdagad. Még egyetlen csaj sem panaszkodott sex után
a sok nagyarcú bizonyítsa be fényképpel, meg mérőszalaggal hogy nagy a farka - szerintem meg az átlag 14-16 lehet kb.
Mennyi annyi kinek mekkora. nekem ekkora neked akkora.
jó akkor nézzük meg a ferdeszemüeket azoknak az átlagtól 2-3cm kissebb és vékonyabb
nem tudom srácok, szerintem a 15-16 centi alatti már gáz. bár kb ez az átlag
Háát nekem 25cm ... ha félbehajtom :D
az interneten sokat kavirnyáltam és azt mondják a nagyfejüek,hogy bizonyitott tény az átlag 12-17 cm közt van
már azt hittem