én viszont egyáltalán nem értem miért vannak elfoglalva az emberek a mérettel.mintha az lenne a legfontosabb,volt egy csajom akinek az előző pasijának 20 cm volt.mire ment vele ha a csaj viszont szűk volt,nem tudta kihasználni,mert fájt a csajnak.mindenkinek akorra van amekkorát "kapott"azzal kell megelégedni.A csajok is mondják hogy hű ekkora meg akkora kell neki,amikor megkapja ,nem kap levegőt,meg fáj neki.
15,5cm
nem a hossz a lényeg hanem a vastagság, mert a csajoknak nincs olyan mélyen az élvezetközpontjuk, mindössze pár centire van.
a japanoknak a legkissebb....kefeles kozben azt monja az feleseg.....na tedd be...mire a ferj...mar nent van....a no..nincs....es a ferfi
erdekes , kint sincs
erdekes , kint sincs
nekem 19 és kb. 3 vastag,de nem volt panasz még
Bevallom ha lóg 4-5cm, de ha áll 14-15-re is megdagad. Még egyetlen csaj sem panaszkodott sex után
a sok nagyarcú bizonyítsa be fényképpel, meg mérőszalaggal hogy nagy a farka - szerintem meg az átlag 14-16 lehet kb.
Mennyi annyi kinek mekkora. nekem ekkora neked akkora.
jó akkor nézzük meg a ferdeszemüeket azoknak az átlagtól 2-3cm kissebb és vékonyabb
nem tudom srácok, szerintem a 15-16 centi alatti már gáz. bár kb ez az átlag
Háát nekem 25cm ... ha félbehajtom :D
az interneten sokat kavirnyáltam és azt mondják a nagyfejüek,hogy bizonyitott tény az átlag 12-17 cm közt van
már azt hittem
hé, nem a vagina a 12 hüvelyk, hanem a férfiasság! asszem félrenéztél valamit.
rumcájsz, te ne is indulj el 12 hüvelykesért!
Az átlagért. Tudod, ebből is egy kicsit, meg abból is egy kicsit ;-))))
Reggel amikor "sátor" alatt ébredek 18cm,és kőkemény, nappal és este már csak 7-8cm puhán.
De a nyelvem mindig "bevetésre" kész.
De a nyelvem mindig "bevetésre" kész.
meg sem kérdezem, hogy a 6 vagy a 12 hüvelyk végett
Egész pontosan 2,54 cm, tehát akkor a normális méret 15,24 és 30,48 cm között van. Hihi, asszem most azonnal elutazom ebbe az országba.
az illatos kert szerint a 6 és 12 hüvelyk közti a norm. számoljatok. azt hiszem 1 hüvelyk 2.5 cm. ha tévednék, javitsatok

rilu

blackcat67
Jitka