te tisztában vagy a számokkal? 5-6 cm átmérő?? az tuti nem... kb a 2literes pepszisuvegnek felel meg (talán picit kisebb). vagy csak a matematikai fogalmakat kevered? átmérő nem= kerülettel!!
amennyi kilóg:D pontosan ugy jah:D
hányszor mérve oda-vissza?
de nincs olyan hogy pl a tövétél vagy a tövétel mérve 1 centitől a makkig vagy hogy?vagy csak simán a tövétől a tetejéig?
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
az elejétöl a végéig :D
mettől meddig kell lemérni?

bambikám: mentségére legyen szólva, odairta, hogy "kb"! Lehet, hogy csak rossz a szemmértéke, és van még az 11 is, csak ránézet és mondta, sacc szor kettő!:))))
Bambabambikám!
Én 176 centi hosszal, és 50 centi átmérővel bírok!
Most licitálj kiskancsó

Én 176 centi hosszal, és 50 centi átmérővel bírok!
Most licitálj kiskancsó

szerintem aki így fogalmaz mint Te, annak tutti nincs ekkora! ebben a megfogalmazásban csak reklámozod magad, csak menőzni akarsz! vonj le belőle 10 centit és még az is sok! olvass vissza nyugodtan, akinek ekkora van nem keménykedik vele. tudod van egy közmondás: amelyik kutya ugat, az nem harap!
bambikám: hallottad már azt a mondást, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap?! :))
Na kisfiúk kislányok!
én kb 22 cm hosszal és 5-6 cm átmérővel bírok!
A csajok is bírják!
én kb 22 cm hosszal és 5-6 cm átmérővel bírok!
A csajok is bírják!
erdekesek a hozzaszolasok:)))))) zsugorodik a vilag ugy latom:)))) 13 cm el elmehettek a gay talalkozora azok talan orulnek a kicsinek:)))))....o my god.. ilyen hulye temat
Feminista de nagyon robotot neked
(Ez egy válasz koszmegesz üzenetére (2007. 02. 24. szombat 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 22:50

na írj már:D
koszmegesz #2973 | ma 22:45
amúgy ha olvasnál kicsit tudnád h ne mvok nő:D
koszmegesz #2972 | ma 22:45
orosz takarítónő vagyok onnan jött
koszmegesz #2973 | ma 22:45
amúgy ha olvasnál kicsit tudnád h ne mvok nő:D
koszmegesz #2972 | ma 22:45
orosz takarítónő vagyok onnan jött
Nálam nincs átlag, na jó, ne legyen kicsi, az alany tudjon jól kefélni.
nem irta oda a mondatom masik felet:
ez az ami nem rajtad mulik!!
ez az ami nem rajtad mulik!!
"ha lehet, minnél nagyobb legyen"
amennyire én tapasztaltam, inkább a kerület a lényeges, a hossz meg legyen túl az egyéni minimum elváráson. A többi csak olyan, mint számunkra a nagy cickók. lehet vele dicsekedni.
Kérdezgettem a csajokat,ők a vastagokat favorizálták,a túl hosszú fájdalmas lehet.A vékonyfaszúaknak vigaszt nyújthat,hogy nagyobb az esélyük az anális mókára.Keménység és kitartás viszont elengedhetetlenül szükséges.
Akármekkora, csak mindíg legyen hova bedugni......ez a lényeg.