Szar lehet kis fasszal élni de akinek az jutoot az meg nem ugy gondolja!!!!!szerintem
Nem tudom,egy tényleg nagy farokkal mit tudnak csinálni,mert az én 16cm-emmel is gyakran szólnak,hogy már fáj,mert nagyon bement.Akkor meg minek nagyobb?De gondolom,ebben sem egyformák a csajok.És persze,nem árt,ha az ember tudja is használni azt,amilye van!!!
Azt is mnondják, hogy ha neméppen nagy de játékos legyen. Van nekem egyx haverom, akkora farka van mint az alkarom, de ha feláll akkor is puha. Egy állitolag átlagos 15-17 centis cerka sokkal keményebben tud helytállni. A lányok szerintem jobban élvezik ha kemény és tartós, de ez a leányzón is múlik.
Hát nem is tudom rendelkezem egy szerszámmal higyétek el mindenki azt mondja hogy hu a nagy szerszám igy megy csinálna !
volt egy 22éves csajszi aki ténylegesen nagy volt a szája hogy igy birja meg ugy hát rá hajtottam meg minden!!! hiába szeretné a nagy szerszámot magába tenni ha nem fér ell ! fiszont jol cumizott :) popsirol meg ne is beszéljunk! szerintem ürölnék ha ( 17-22cm lenne ) ez az átlagg szerintem !
volt egy 22éves csajszi aki ténylegesen nagy volt a szája hogy igy birja meg ugy hát rá hajtottam meg minden!!! hiába szeretné a nagy szerszámot magába tenni ha nem fér ell ! fiszont jol cumizott :) popsirol meg ne is beszéljunk! szerintem ürölnék ha ( 17-22cm lenne ) ez az átlagg szerintem !
Axem ebbe van valami.Hazudik aki axt mondja nem xámit neki a méret,és tényleg igaz az,h ha sokáig csak olyannal sexelünk akinek nagy volt akkor utána már nem olyan a sex 1 olyannal akinek kissebb.
(Ez egy válasz InsectKiller üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 15:58

Mindig azt mondják a csajok, h nem a méret a lényeg!
DEhát az is számít nekik! Ha most van 1 extra pici cerkád, akkor is akármilyen jó vagy vele, nem tudsz majd 1 olyan csajt kielégíteni, aki előtted sokáig volt 1ütt mondjuk 1 olyannal akinek az átlagon felüli dákója volt/van!
Sztem számít eléggé, h mekkora! Persze azt tudni is kell használni, ez természetes!
DEhát az is számít nekik! Ha most van 1 extra pici cerkád, akkor is akármilyen jó vagy vele, nem tudsz majd 1 olyan csajt kielégíteni, aki előtted sokáig volt 1ütt mondjuk 1 olyannal akinek az átlagon felüli dákója volt/van!
Sztem számít eléggé, h mekkora! Persze azt tudni is kell használni, ez természetes!
Mindig azt mondják a csajok, h nem a méret a lényeg!
Amugy mindehol,eltero az atlag!valahol 13 cm t mondanak,vagy mar olvastam olyat ahol azt mondjak 14 cm az atlag!most dondtsd el :) !! Fo h megvan mindenkinek szerintem a 13 cm,az már jó,es azzal már lehet játszani is!!
na hát ezaz...
(Ez egy válasz kamookaze üzenetére (2007. 02. 04. vasárnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem fickónként egy
pedig ez igaz!!!
(Ez egy válasz mouradi üzenetére (2004. 10. 14. csütörtök 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 14. csütörtök 11:12

Mivel személyes tapasztalatom nincs, ezért a sok pont tartalmát a Te reakcióid határozzák meg!!!!
Az utolsó pont már bárhol is lehet!!!
Engem nem zavar ha sikítassz!Sőt!!!!!
Az utolsó pont már bárhol is lehet!!!
Engem nem zavar ha sikítassz!Sőt!!!!!
ez tuti kamu, ilyen nem letezik... lovake se ekkora:P
(Ez egy válasz mouradi üzenetére (2004. 10. 14. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 14. csütörtök 09:21

Ez már pofátlanság!!!!
Mindenki otthon élvezkedik, Én építem az országot.
Fujjjjjjjjjjjjjjjjj, de utállak benneteket!
Meg irígy is vagyok, de nagyon!!!!!
Mindenki otthon élvezkedik, Én építem az országot.
Fujjjjjjjjjjjjjjjjj, de utállak benneteket!

Meg irígy is vagyok, de nagyon!!!!!
ezer sok no vagya lefekudni egy afrikaival, mer azt hiszik h jobbak DE NEM:P
na ja. én se hiszem egy szavát se a csajoknak ebben a témában! csak próbálok bizonyítani,hogy ez is jó valamire

nagyon érdekes!mindegyikőtök azzal hülyíti magát hogy még senki sem panaszkodott a farkára.csak épp azt felejtitek el hogy a legtöbb nő sosem merné a férfi szemébe mondani,a másik meg az hogy ha harangoztok a csaj puncijában ti sem hánynátok a szemére.na ez jusson eszetekbe mikor olyan nagy kannak érzitek magatokat.(tisztelet a kivételnek!)
Minden fiunal a nagy kerdes,h vajon mekkora e a cerkaja!Sokan felnek,h a hon ahitott kilesett csajnak vajon meg felel e!Nekem tobb mint 2,5 eve van b.nom,14,5 cm s farkam van,es boven eleg neki!!Eddig meg soha sem panaszkodott ra!es mar volt mas hosszabb kapcsim is,es azoktol sem halotam h a meret volna a lenyeg!A 14-15 cm is eppugy ellehet jatszini mint 1 17-cm sel!!Akinek meg nagyobbat adott a sors az oruljon,mert nemkell ilyen hulyesegeken vitaznia! :)
Szerintem amig ki nem röhögnek ha levetköztél,vagy nem harangozol(nem érsz falat),addig nincs gáz.Amugy meg mindenki addig nyujtozkodjon ameddig a pöcse ér!
Átlagosnak itélhető az a méret,amikor nem poénkodunk vele.Sem túlságosan kicsi se nem kapitálisan nagy példány.Régi igaz mondás:minden zsák találja meg a foltját.Szó se róla sok a lyúk,kevés a jó foltozó "Varga"

szerimntem 16 az átlag
Szerintem sok van 14cm alatt!
Ez az én farkam,nem nagy de legalább nem hazudok és ezt képekkel is bizonyíthatom,szeretném ha nagyobb lenne de ez már csak ekkora....!