Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"....Nem tudom mi a fenéből veszik a pasik hogy a nők odavannak a nagy farokért. Sok nő kipróbált nagyobb méretet, rájött hogy azért az nem annyira jó. Az okosabb nők meg tudják hogy mennyi fér be, mennyi a felesleg. Más kérdés hogy egyes pózokba egy-egy centi jól jön. De nem ettől függ a jó szex!...."
"....Jó lenne ha rájönnétek nem mérni kell, hanem használni azt ami van, rájönni hogy m hogy jó egy nőnek és nem azt hinni hogy ez ennyire sarokpont az életben..."
"...Egy átlagos méretű pénisz nagy örömet tud okozni. Ez pont.. Csak férfi legyen a végén... "
"...szerintem nincs az a nagy fasz aminél nem lehet nagyobb,de nincs olyan kicsi sem ami nem lehet elég ez mind technika függő..."
"... lányoknak ennek elégnek kell lennie persze az adott lánytól és a póztól is függ ,hogy mikkor ,mi és hogyan jó..."

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 140 141 142 143 144 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1779   2007. 02. 24. szombat 23:07
Doctorbalu Doctorbalu
hat nemtom honnet szedted ezeket a dolgokat,de en most neztem utana a pubmed-en,h esetleg en emlexem-e rosszul,de nem!pszichikai problema kb. 25%-ban felelös az erektil diszfunkciokert, 75%-ban szervi okokrol van szo!az emberek nagy resze sajnos azt hiszi,h az ok stressz ill. faradtsag ( Erectile dysfunction: knowledge, wishes and attitudes. Results of a French study of 5.099 men aged 17 to 70 ).ez egy franciaorszagban keszült tanulmany, de atolvastam többet, az aranyok nagyjabol megegyeznek. Szervi okok pl. magas vernyomas, diabetes, hyperlipidemia, hypercholeszterinemia etc.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 24. szombat 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 22:17
kicsit off a téma, de bemás:

A legtöbb érintett először hormonális problémákra, szervi zavarokra gondol. Tenni is szeretne valamit, például gyógyszert szedne. Az orvosok szerint azonban legritkább esetben felelősek a hormonok vagy az érintett szervek ez ügyben. A tapasztalatok szerint az esetek 75%-ában pszichés tényezők állnak a háttérben - nehéz élethelyzettel és lelki nyomással függnek össze. Ide tartoznak a következő esetek:

* Az a meggyőződés, hogy a férfi egy személyben felelős a szexuális kapcsolat sikeréért. Aki csak arra törekszik, hogy párjának élvezetet okozzon, sokszor nehezen tud lazítani és kielégülni.

* Kifogások a másik részéről. Az olyan férfi, aki nem érzi, hogy párja elfogadja és elismeri, ideges, mérges és frusztrált. A szexuális zavarok ezeket az érzéseket tükrözik vissza: az állandó kritika, a cinikus megjegyzések, a becsmérelés és a kifogások fokozatosan felemésztik a férfi önbecsülését.

* Sürgető gyermek utáni vágy a partnernő részéről. Ha egy férfi úgy érzi, hogy párja csupán azért van vele, mert gyermeket szeretne - s az együttlétek időpontjait is a termékenységéhez igazítja -, jogosan gondolhat arra, hogy a másik őt nem társnak tekinti, hanem pusztán eszköznek.

* Munkahelyi terhelések. A munkahelyi stressz, a 12 órás munkaidő, a kollégák piszkálódásai, a főnök túlzott elvárásai, a munkanélküliségtől való félelem negatívan hatnak a szexuális vágyakra még akkor is, ha a kapcsolattal egyébként minden rendben van.

* Túlzott elvárások. Annak a férfinak nincsenek erekciós zavarai, akinek hímvesszője évente néhányszor nem az "előírtak" szerint működik. Attól viszont igenis keletkezhetnek problémái, ha az ágyban bizonytalannak érzi magát, és görcsösen próbálja megakadályozni, hogy hasonló eset újra előforduljon. Feszültség hatására ugyanis a vegetatív idegrendszer adrenalint bocsát ki, ami akadályozhatja az erekciót.

vagyis tényleg a nők az okai, mert:állandóan élvezetre törekednek, kritizálnak, becsmérelnek, gyereket akarnak, munkahelyen terhelőek, túlzottan elvárnak
hehe hehe hehe
#1778   2007. 02. 24. szombat 23:05
X Törölt felhasználó (60564)
Na mosmá aztán végképp nem értem... confused
#1777   2007. 02. 24. szombat 22:56
Pukkadjatok meg!!! hehe hehe hehe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 24. szombat 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 22:53
nem tud, sokkot kapott...mert férfi vagy, de nő az avatarod...nem érti...láttad, a koszmegeszhez is kellett neki 2 perc hehe hehe hehe
#1776   2007. 02. 24. szombat 22:53
MmePrune MmePrune VIP
nem tud, sokkot kapott...mert férfi vagy, de nő az avatarod...nem érti...láttad, a koszmegeszhez is kellett neki 2 perc hehe hehe hehe
(Ez egy válasz koszmegesz üzenetére (2007. 02. 24. szombat 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 22:50
na írj már:D

koszmegesz #2973 | ma 22:45

amúgy ha olvasnál kicsit tudnád h ne mvok nő:D

koszmegesz #2972 | ma 22:45

orosz takarítónő vagyok onnan jött
#1775   2007. 02. 24. szombat 22:50
koszmegesz koszmegesz
na írj már:D

koszmegesz #2973 | ma 22:45

amúgy ha olvasnál kicsit tudnád h ne mvok nő:D

koszmegesz #2972 | ma 22:45

orosz takarítónő vagyok onnan jött
#1774   2007. 02. 24. szombat 22:43
Mert te egy okos nő vagy... worship wave
De ezt a nevet, hogy hoztad össze? hehe
2percig néztem, mire felfogtam...
(Ez egy válasz koszmegesz üzenetére (2007. 02. 24. szombat 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 22:38
szerintem egyáltalán nem léyneg a méret ugyanis van aki csak klitorálisan tud elélvezni és van akicsak ott nem van aki mindkéthelyen é van aki sehol természetesen(az a legszarabb), de meglehet rá tanítani mindenkit mert akinél minden rendben az biológiailag képes rá de azt akarni is kell;-) amúgy van nő aki már a 14 centinél is mondja h fáj stb és van aki ha beleül a bárszékbe akkoris aztmondja h hát hát.. azért lehetne nagyobb meg vastagabb.. , nálam még soha nem volt panasz hogy kicsi lenne. De dícséretet rendszeresen kap;)
#1773   2007. 02. 24. szombat 22:38
koszmegesz koszmegesz
szerintem egyáltalán nem léyneg a méret ugyanis van aki csak klitorálisan tud elélvezni és van akicsak ott nem van aki mindkéthelyen é van aki sehol természetesen(az a legszarabb), de meglehet rá tanítani mindenkit mert akinél minden rendben az biológiailag képes rá de azt akarni is kell;-) amúgy van nő aki már a 14 centinél is mondja h fáj stb és van aki ha beleül a bárszékbe akkoris aztmondja h hát hát.. azért lehetne nagyobb meg vastagabb.. , nálam még soha nem volt panasz hogy kicsi lenne. De dícséretet rendszeresen kap;)
#1772   2007. 02. 24. szombat 22:29
Ha meg így tudod, akkó mé nyaggattad aztat a szegény gyerököt???! hehe vigyor2 wave
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 24. szombat 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 22:17

A legtöbb érintett először hormonális problémákra, szervi zavarokra gondol. Tenni is szeretne valamit, például gyógyszert szedne. Az orvosok szerint azonban legritkább esetben felelősek a hormonok vagy az érintett szervek ez ügyben. A tapasztalatok szerint az esetek 75%-ában pszichés tényezők állnak a háttérben - nehéz élethelyzettel és lelki nyomással függnek össze. Ide tartoznak a következő esetek:

* Az a meggyőződés, hogy a férfi egy személyben felelős a szexuális kapcsolat sikeréért. Aki csak arra törekszik, hogy párjának élvezetet okozzon, sokszor nehezen tud lazítani és kielégülni.

* Kifogások a másik részéről. Az olyan férfi, aki nem érzi, hogy párja elfogadja és elismeri, ideges, mérges és frusztrált. A szexuális zavarok ezeket az érzéseket tükrözik vissza: az állandó kritika, a cinikus megjegyzések, a becsmérelés és a kifogások fokozatosan felemésztik a férfi önbecsülését.

* Sürgető gyermek utáni vágy a partnernő részéről. Ha egy férfi úgy érzi, hogy párja csupán azért van vele, mert gyermeket szeretne - s az együttlétek időpontjait is a termékenységéhez igazítja -, jogosan gondolhat arra, hogy a másik őt nem társnak tekinti, hanem pusztán eszköznek.

* Munkahelyi terhelések. A munkahelyi stressz, a 12 órás munkaidő, a kollégák piszkálódásai, a főnök túlzott elvárásai, a munkanélküliségtől való félelem negatívan hatnak a szexuális vágyakra még akkor is, ha a kapcsolattal egyébként minden rendben van.

* Túlzott elvárások. Annak a férfinak nincsenek erekciós zavarai, akinek hímvesszője évente néhányszor nem az "előírtak" szerint működik. Attól viszont igenis keletkezhetnek problémái, ha az ágyban bizonytalannak érzi magát, és görcsösen próbálja megakadályozni, hogy hasonló eset újra előforduljon. Feszültség hatására ugyanis a vegetatív idegrendszer adrenalint bocsát ki, ami akadályozhatja az erekciót.

vagyis tényleg a nők az okai, mert:állandóan élvezetre törekednek, kritizálnak, becsmérelnek, gyereket akarnak, munkahelyen terhelőek, túlzottan elvárnak
hehe hehe hehe
#1771   2007. 02. 24. szombat 22:17
MmePrune MmePrune VIP

hehe hehe hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 24. szombat 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
2007. 02. 24. szombat 22:05
Én kifejtem neked, valamivel kevesebb mint 3000 karakterban: semmi!
#1770   2007. 02. 24. szombat 22:05
Én kifejtem neked, valamivel kevesebb mint 3000 karakterban: semmi!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 02. 24. szombat 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 22:01
kifejtenéd, hogy mi köze van a nőnek az impotenciához?
#1769   2007. 02. 24. szombat 22:01
MmePrune MmePrune VIP
kifejtenéd, hogy mi köze van a nőnek az impotenciához?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 24. szombat 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (51176)
2007. 02. 24. szombat 15:58
szia mindenkinek. Neken nincs problémám a mérettel /nem kicsi/ . Egyébként mindegy hogy mekkora ugyanis a hüvely arra van kitalálva hogy kiférjen a gyerek. Tehát mindegy mekkora ha rendessen felizgatsz 1 csajt nagyon kitágul. Tehát elférbenne bőven a 20/6 -os is. Még 1 érdekesség a férfi potnciárol. Nem azért lessz 1 faszi impotens mert beteg , hanem a nő miatt.A tulzott stressz rosz hatással van a prosztatára .
#1768   2007. 02. 24. szombat 21:56
X Törölt felhasználó (69371)
jól mondod! pont ezt akartam én is! nyes eljen
(Ez egy válasz Doctorbalu üzenetére (2007. 02. 24. szombat 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 21:52
es ezt hol olvastad?
hallottal mar a gat- ill. csaszarmetszesröl?, nem veletlenül lettek kitalalva.ujszöletteknel pedig a fej a test 1/3-at kepezi,amelynek formaja szinten valtozik a szülöcsatornaban,születes utan pedig a szülesz "helyreigazitja". a gyerek sem veletlenül fordul meg a szülöcsatornaban es a kulcscsonttöresnek is megvannak az okai!
az impotenciat pedig 75%-ban szervi elvaltozasok az okzzak, ez az atlag pedig valtozo,attol függ,h a ferfi milyen idös(20 eves vagy 80)!
a prosztatarak pedig 50eves kortol rohamosan megnö!de nem azert van több ferfinak prosztatarakja,mert többet idegeskedik(nyilvan ez is közrejatszik,tanulmanyt meg nem olvastam rola),hanem mert erzekenyebbek a müszerek,vagyis növekvö incidencia es prevalencia mellett a mortalitas es a letalitas stagnal ill. csökken!
#1767   2007. 02. 24. szombat 21:52
Doctorbalu Doctorbalu
es ezt hol olvastad?
hallottal mar a gat- ill. csaszarmetszesröl?, nem veletlenül lettek kitalalva.ujszöletteknel pedig a fej a test 1/3-at kepezi,amelynek formaja szinten valtozik a szülöcsatornaban,születes utan pedig a szülesz "helyreigazitja". a gyerek sem veletlenül fordul meg a szülöcsatornaban es a kulcscsonttöresnek is megvannak az okai!
az impotenciat pedig 75%-ban szervi elvaltozasok az okzzak, ez az atlag pedig valtozo,attol függ,h a ferfi milyen idös(20 eves vagy 80)!
a prosztatarak pedig 50eves kortol rohamosan megnö!de nem azert van több ferfinak prosztatarakja,mert többet idegeskedik(nyilvan ez is közrejatszik,tanulmanyt meg nem olvastam rola),hanem mert erzekenyebbek a müszerek,vagyis növekvö incidencia es prevalencia mellett a mortalitas es a letalitas stagnal ill. csökken!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 24. szombat 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (51176)
2007. 02. 24. szombat 15:58
szia mindenkinek. Neken nincs problémám a mérettel /nem kicsi/ . Egyébként mindegy hogy mekkora ugyanis a hüvely arra van kitalálva hogy kiférjen a gyerek. Tehát mindegy mekkora ha rendessen felizgatsz 1 csajt nagyon kitágul. Tehát elférbenne bőven a 20/6 -os is. Még 1 érdekesség a férfi potnciárol. Nem azért lessz 1 faszi impotens mert beteg , hanem a nő miatt.A tulzott stressz rosz hatással van a prosztatára .
#1766   2007. 02. 24. szombat 19:25
bazzeg bazzeg
:D:D:D:D:D:D:D:D:D
#1765   2007. 02. 24. szombat 18:53
Feca0414 Feca0414
nem a meret a lenyeg hanem a tejesitmeny
#1764   2007. 02. 24. szombat 15:59
X Törölt felhasználó (51176)
Tehát nő miatt nem kell idegeskedni.
#1763   2007. 02. 24. szombat 15:58
X Törölt felhasználó (51176)
#1762   2007. 02. 23. péntek 18:10
X Törölt felhasználó (60751)
Nem irigyelem a nagyméretűeket, lehet vele baj rendesen, főleg, ha beindul vele. Az én kis játékosom nagyon is eléri célját, volt olyan sikitozás, visitozás jópárszor, hogy a szomszédok előtt feszitettem másnap:-) Ha nagy van, ha kicsi van, tanulj meg vele bánni!
#1761   2007. 02. 23. péntek 14:23
Tarambacsi Tarambacsi
én 21 centissel vagyok megáldva vastagsága is megfelelő...az hogy nem találkoztam még igazi "mélytorkú csajjal" azt márne mis bánom...viszon azt hogy sok csaj szinte lerúg magáról ha túlzottan belejövünk és "olyan" pozícióban Túl mélyre megy:P
#1760   2007. 02. 21. szerda 22:51
apádság apádság
nekem 16 cm és megvagyok elégedve vele. szerencsére a vastagsága kiemelkedően nagy. arra tényleg nem lehet panasz.a méret nem a legnagyobb de a lányoknak tetszik:D

... 140 141 142 143 144 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: rilu rilu
Nyitás ideje: 2004. 09. 13. hétfő
Üzenetek: 4599db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 03. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!