tuttam tuttam én eszt verbálisan, de valaki meg kellett ,hogy erősicsen benne.

szerintem az nem jó semmire és csak a pénzt lopják el.mert kurva drága egy doboz.azt mondják az orvosok hogy a pénisz hosszát nem lehet megváltoztatni.amugy szerintem ha ezek a gyógyszerek érnének valamit nem volna kis farkú faszi ezen a földön.
Nekem 19-es van...bár a nejem sztem elbírna még egy-két cent+t:)
én rájöttem, hogyan tehetek szert 25 cm-es farokra! ......... hát úgy, hogy félbehajtom!

100 szónak is a egy a vége,f***omnak punciba álljon a vége:D
a nevedből ítélve és a leírtak alapján arra következtetek, hogy neked vastag. ezért szerintem nem objektívan ítéled meg a kérdést! de van benne ami igaz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 21:10
Törölt felhasználó (82901)

Sziasztok!Valóban helyesen mérte a kép küldő,de igazából valóban nem a méret a lényeg!A képen látható pl.tökéletesen megfelel egy örömszerző aktusra,mivel a nők átlagos hüvely hossza 8-10cm.A "G" pont ettől közelebb van.Az izomzata révén persze hosszában is alkalmazkodik.A csikló ingerlésének erőssége a vastagságon múlik.Amennyiben valakinek nincs meg az adottsága,pl.más pozitúra alkalmazásával szintén erős ingerlést érhet el.A kitartás is fontos,hiszen egy vékonyabb farokkal a megfelelő pózban és tovább kell ingerelni mint vastagabb társának,de az eredmény ugyanaz tud lenni.A nagyobb méret impozáns,izgató látvány,valamint a kitöltöttség érzése minden hölgynél más alap izgalmi fokot jelent,ezért van az,hogy sokan a nagyobbra esküsznek.Nem említettük még a vonzódást,szerelmet ami ténylegesen sokat számít.
Hatalmasakat élvezni a szerelmünkkel lehet,mert szinte a testünk egybe olvad a tudatunkban is.
Szerintem igazak az általam leírtak,de hozzá tenném,hogy kifejezetten plussz örömforrásként /egymást szerető párok harmadiknak fiút,csak szexre partnert,egyéb desszertek/inkább a nagyobb méret izgatóbb,mert a partnernek valamilyen szempontból izgatónak kell lennie.Ha nem érzelmi alapon,akkor fizikai úton...
Elnézést,hogy ennyit írtam erről a témáról,de szerintem annyi tévhit kering és talán elhiszik annak a férfitársuknak az érintettek,aki nem éppen a kisméretű kategóriába tartozik:))
Sokan egyébként még mérni sem tudják hogyan kell,de a fentiek alapján nem igazán az első számú szempont./Csak bizonyos esetekben,illetve jó ha van./
Sajna ritkán van időm itt lenni,de szívesen teszem:-))
Köszöntök mindenkit !
Sziasztok!
Hatalmasakat élvezni a szerelmünkkel lehet,mert szinte a testünk egybe olvad a tudatunkban is.
Szerintem igazak az általam leírtak,de hozzá tenném,hogy kifejezetten plussz örömforrásként /egymást szerető párok harmadiknak fiút,csak szexre partnert,egyéb desszertek/inkább a nagyobb méret izgatóbb,mert a partnernek valamilyen szempontból izgatónak kell lennie.Ha nem érzelmi alapon,akkor fizikai úton...
Elnézést,hogy ennyit írtam erről a témáról,de szerintem annyi tévhit kering és talán elhiszik annak a férfitársuknak az érintettek,aki nem éppen a kisméretű kategóriába tartozik:))
Sokan egyébként még mérni sem tudják hogyan kell,de a fentiek alapján nem igazán az első számú szempont./Csak bizonyos esetekben,illetve jó ha van./
Köszöntök mindenkit !
Sziasztok!
Sziasztok!Valóban helyesen mérte a kép küldő,de igazából valóban nem a méret a lényeg!A képen látható pl.tökéletesen megfelel egy örömszerző aktusra,mivel a nők átlagos hüvely hossza 8-10cm.A "G" pont ettől közelebb van.Az izomzata révén persze hosszában is alkalmazkodik.A csikló ingerlésének erőssége a vastagságon múlik.Amennyiben valakinek nincs meg az adottsága,pl.más pozitúra alkalmazásával szintén erős ingerlést érhet el.A kitartás is fontos,hiszen egy vékonyabb farokkal a megfelelő pózban és tovább kell ingerelni mint vastagabb társának,de az eredmény ugyanaz tud lenni.A nagyobb méret impozáns,izgató látvány,valamint a kitöltöttség érzése minden hölgynél más alap izgalmi fokot jelent,ezért van az,hogy sokan a nagyobbra esküsznek.Nem említettük még a vonzódást,szerelmet ami ténylegesen sokat számít.
Köszöntök mindenkit !
Sziasztok!
Köszöntök mindenkit !
Sziasztok!
csak szeretnéd, hogy bevehesd a szádba! :)
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 10. 16. szombat 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Az lehet.Csak kissé fonnyadtka kan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 03. 05. hétfő 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 05. hétfő 17:45

Törölt felhasználó (69371)

biztos, hogy nem vagyok meleg! kannácska fan!
biztos, hogy nem vagyok meleg! kannácska fan!
Van, amelyiket a talpától a "tetejéig" kell mérni, akkora! És tényleg ne ijedj meg, lehet, hogy nem meleg, csak segíteni akar!

nem jól méred!!! van az 9 cm is! :) na jó csak vicc volt! a szemérem csonttól a makk végéig kell mérni! van az 13 is! jah nem vagyok meleg! csak segítettem, hogy ne ess kétségbe!
(Ez egy válasz csajszee üzenetére (2005. 06. 24. péntek 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok íme az én kis 11,cm-em!
Ez van sajnos!

Ez van sajnos!

Szinte mindenkí,a hosszúságnál leragad.De mi van az átmérővel.Nem mellözendő tényező.
Mellesleg:férfi esetében nem átlaggal,hanem élete végéig "saját adottságával" kell szembesűlnie!
Mellesleg:férfi esetében nem átlaggal,hanem élete végéig "saját adottságával" kell szembesűlnie!
Ja és azt se felejtsük el,hogy minden nő az előzőekhez viszonyít.
Szvsz-akinek még nem mondták hogy nagy-aggódhat,akinek már mondták-átlagos,akinek sokat és sokan mondják-abban lehet valami.
jo ez az oldal,sok igazsag talalhato rajta!
INNEN SZEDTEM:)
(Ez egy válasz Junior23... üzenetére (2004. 10. 16. szombat 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 10. 16. szombat 12:07

Szerintem is jó egy finom női testet nyalogatni.Bárhól is nyalod!De persze egy finom puncit azt a legjobb.Nekem volt régebben egy barátnőm de tegyük hozzá hogy nem sokáig
aki ezt nekem nem viszonozta.Képzeljétek el én finoman kinyaltam de utánna azt mondta hogy "gyere dugd be"!Na ezt türtem egy darabig de utánna bepótóltam más lányokon.Persze Ő meg azt hitte hogy mennyire jó vele az ágyban

Inkább megyek az ágyikóba, letesztelem mennyire ártott meg ez a sok stressz.