Akkor tesók vagyunk.
Nekem se volt soha se olyan bajom, hogy lötyögött volna valakiben, pedig az ex- után 3-4-5 gyereket szült anyuka párjaim voltak. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 05. hétfő 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 05. hétfő 11:57

Nekem se volt soha se olyan bajom, hogy lötyögött volna valakiben, pedig az ex- után 3-4-5 gyereket szült anyuka párjaim voltak. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 05. hétfő 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (86993)

A másik fél nem nagyon fogja elmondani hogy kicsinek véli a szerszámot. Max ha nagynak...
Bár feleségem említtette hogy az én 14 cm-hez azért hiányzik 1-2 cm. Szereti ha a méhszáját is eléri szeretkezés közben. Nekem ez nem igazán megy. De hát ez van.
Viszont kárpótol minket a vastagsága. 15 cm kerülettel.
Bár feleségem említtette hogy az én 14 cm-hez azért hiányzik 1-2 cm. Szereti ha a méhszáját is eléri szeretkezés közben. Nekem ez nem igazán megy. De hát ez van.

Igen, sokan mondják, hogy 17-18 centi!
Amíg megnem néztem itt pár amatőr videót kicsit aggódtam, hogy talán kicsi. De már teljesen nyugodt vagyok mert azokhoz képest amiket itt látni kicsit átlag feletti! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 26. péntek 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 05. 26. péntek 10:35
Amíg megnem néztem itt pár amatőr videót kicsit aggódtam, hogy talán kicsi. De már teljesen nyugodt vagyok mert azokhoz képest amiket itt látni kicsit átlag feletti! (Ez egy válasz X üzenetére (2017. 05. 26. péntek 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1491732)

De ha a lábait felfalja a vállára vagy összehajtható a jómódú alá, rögvest elérés az alját.
Nekem 15/4,5. Volt, akitől megkaptam, hogy kicsi (pedig élvezte a szexet), de általánosságban senkinek nem volt gondja a mérettel. Egy milf volt, aki közölte velem, hogy igazából felizgattam és szexelne is velem, de 22 centi alatt, az nem farok, hanem valami egészen más és az semmire nem jó.
Egészen biztos, hogy látványosabb egy, az enyémnél nagyobb, de ez nem az a dolog, ami miatt a kardomba fogok dőlni. Éééééés most jöhetnek a "de pedig 20 centi alatt nem is érzi egy igazi nő" és hasonló faszságok
Egészen biztos, hogy látványosabb egy, az enyémnél nagyobb, de ez nem az a dolog, ami miatt a kardomba fogok dőlni. Éééééés most jöhetnek a "de pedig 20 centi alatt nem is érzi egy igazi nő" és hasonló faszságok

De ha a lábait felfalja a vállára vagy összehajtható a jómódú alá, rögvest elérés az alját.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 05. hétfő 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)

A másik fél nem nagyon fogja elmondani hogy kicsinek véli a szerszámot. Max ha nagynak...

De ha a lábait felrakja a válladra vagy összehajtogatod a hónod alá, rögvest eléred az alját.
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 09. 05. hétfő 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)

16,5
Hétvégén Eger környékén egy vaskos, metélt farkú sráccal ? smile olvass adatlapot, minden megoldás érdekel ! smile
Nem tudom mennyi lehet, nekem 16,5 cm és általában borotvált. :P
Ez a nőtől is függ. 6-14cm
Áfa 27% nélkúl,tehát nettóban elégedett lehetsz.De ez áfa-val,jobb.Ebben a témában nem éri meg simliskedni.....
(Ez egy válasz smallplayers üzenetére (2016. 09. 06. kedd 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó kérdés, mert nehéz összeszámolni.
(Ez egy válasz rockdacity üzenetére (2016. 09. 16. péntek 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
namost akkor mennyi az átlag?
a 13/ 4-ről mi a véleményetek?

Engem rendkívül zavar és feszült vagyok az első előtt,hogy mit fognak szólni,mi lesz a reakció : (
(Ez egy válasz Flash89 üzenetére (2016. 09. 03. szombat 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 09. 03. szombat 23:03

Úgy gondolom hogy első találkozásnál nem pont a méret a lényeg szerintem
Nekem teljesen átlagos a méretem+ nem olyan vékony, jó most nem mondom azt hogy nem lehetne nagyobb
de megvagyok vele elégedve .

Nekem teljesen átlagos a méretem+ nem olyan vékony, jó most nem mondom azt hogy nem lehetne nagyobb

Úgy gondolom hogy első találkozásnál nem pont a méret a lényeg szerintem
de megvagyok vele elégedve .

De a szép testét,bőrét sem kell agyon nyomorgatni a kezeddel,hogy érezzen valamit belőled,amit finoman kell csinálni.A nagy fasszal mind kettőt lehet szépen-okosan,nem lihegve-erőlködve.........

Sziasztok!
Nekem például 16 centi hosszú, néha enyhén görbül felfelé; kb, olyan 4 cm vastag. Állítólag szép és minőségi szerszám
nincs rá panasz, szeretik a partnereim. Én megvagyok elégedve, és senkivel sem cserélnék! Üdv.
Nekem például 16 centi hosszú, néha enyhén görbül felfelé; kb, olyan 4 cm vastag. Állítólag szép és minőségi szerszám

Nekem 17 és szerintem megfelelő.
Szia!
Ez egy kényes téma,ebben nem szabad általánosítani,minden ember más és más,nem vagyunk egyformák,és ez így van jól. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 15. péntek 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 07. 15. péntek 21:33
Ez egy kényes téma,ebben nem szabad általánosítani,minden ember más és más,nem vagyunk egyformák,és ez így van jól. (Ez egy válasz X üzenetére (2016. 07. 15. péntek 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1396482)

nembaj az az pont tökéletes nekünk nöknek elég 10 -11 cm az orgazmushoz