"Milyen a tapasztalat?" - mivel kapcsolatban?
Mi a téma? Mi voltunk 5-6x eddig, de hogy neked mi lenne a "fontos tudnivaló", azt nehéz kitalálni.
Ha egy "picit" konkrétabb kérdést teszel fel, akkor egyszerűbb lenne segíteni.
(az már végképp zárójeles, hogy miért a swingeres fórumban kérdezed)
(Ez egy válasz debrcsaba üzenetére (2022. 08. 11. csütörtök 10:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 11. csütörtök 10:24

Ha egy "picit" konkrétabb kérdést teszel fel, akkor egyszerűbb lenne segíteni.
(az már végképp zárójeles, hogy miért a swingeres fórumban kérdezed)

Sziasztok , Rovinj Valalta campingben volt mostanában valaki , ha igen milyen a tapasztalat ? Esetleg fontos tudnivalók ?
Sziasztok , Rovinj Valalta campingben volt mostanában valaki , ha igen milyen a tapasztalat ? Esetleg fontos tudnivalók ?
Sziasztok, légyszi osszatok meg néhány friss tapasztalatot -akár pm-, mire lehet ott számítani, mert mi is készülünk arrafelé. Swinger tapasztalunk nincs (még)
(Ez egy válasz 1nudipár üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 08. hétfő 20:13

Sziasztok ma érkeztünk Rovinjba nehezen de megtaláltuk swinger partot nekünk tetszik üdv

Sziasztok ma érkeztünk Rovinjba nehezen de megtaláltuk swinger partot nekünk tetszik üdv

Mi jövő héten megyünk Rovinjba, körülnézünk ismét, egyszer már voltunk, akkor nem volt egy nagy élmény.

Mi jövő héten megyünk Rovinjba, körülnézünk ismét, egyszer már voltunk, akkor nem volt egy nagy élmény.

45.115488,13.607606
(Ez egy válasz renike792 üzenetére (2022. 07. 22. péntek 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Horvátország,Rovinj
(Ez egy válasz renike792 üzenetére (2022. 07. 22. péntek 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok hol található ez a hely
Mi is Rovinjban vagyunk, nappal punta Kriza este Anaconda Swinger club.
Sziasztok. Most vagyunk itt első alkalommal. Nekünk nagyon bejön.

valamelyik kommentelo nagyon jol irta ez egy exhibicionista hely inkabb mint swinger, itt az egymás elotti jatekon van a hangsúly.
persze, csak jó objektív képet adni a helyről, mert erről szól a topik!
(Ez egy válasz largobp üzenetére (2022. 07. 08. péntek 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 08. péntek 12:47

Nem most voltam először van mihez viszonyítanom elhiheted. Szerintem ez amit te leirsz egyáltalán nem realis, van akinek nem ez a hely valo biztos, de akik ott vannak leginkabb azert mennek amit te kritizalsz. Nekem valaki magyarazza el ha valakiket zavar, hogy vannak körülötte meg nezik stb minek megy ilyen helyre, számtalan ilyen komment van itt is. Nem értem tényleg.
Nem most voltam először van mihez viszonyítanom elhiheted. Szerintem ez amit te leirsz egyáltalán nem realis, van akinek nem ez a hely valo biztos, de akik ott vannak leginkabb azert mennek amit te kritizalsz. Nekem valaki magyarazza el ha valakiket zavar, hogy vannak körülötte meg nezik stb minek megy ilyen helyre, számtalan ilyen komment van itt is. Nem értem tényleg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 08. péntek 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 08. péntek 12:30
Törölt felhasználó (4675773)

Aha persze 90% párok, jópofa

Aha persze 90% párok, jópofa
(Ez egy válasz largobp üzenetére (2022. 07. 08. péntek 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 08. péntek 12:24

Valakik most Szombaton July 9 lesznek lent? Nem tudom aki azt írta, csak pasik vannak hol járt, lehet a gay részen, de en idén eddig pont forditva éreztem 90% párok voltak. Szolo pasikent kisebbsegben ereztem magam

Valakik most Szombaton July 9 lesznek lent? Nem tudom aki azt írta, csak pasik vannak hol járt, lehet a gay részen, de en idén eddig pont forditva éreztem 90% párok voltak. Szolo pasikent kisebbsegben ereztem magam

Mi tavaly voltunk ott barátnőmmel, de nem volt túl jó élmény.
A hely egy aránylag rövid partszakasz, ahol össze van zsúfolódva egy nagy rakás ember.
Szerintem az arány az kb 1:10 a párok és a szolo férfiak aránya.
Illetve úgy kell elképzelni, hogy követnek, néznek és közben verik a faszukat még akkor is ha nem csinálsz semmit!
Ha meg valaki csinálja valamit, akkor meg annyian állják körül amennyien csak tudják!
Nyilván akinek ez a dolog bejön annak tetszeni fog, a többiek pedig menekülnek onnan.
Az odajutás könnyű, bár az út vége elég gagyi. A tengerpart közelében le lehet rakni az autót, és onnan kb egy 5 perces sétára van a part. Egyszer érdemes megnézni, de aki nem szereti a ráncigálókat annak nem ajánlanám!
A hely egy aránylag rövid partszakasz, ahol össze van zsúfolódva egy nagy rakás ember.
Szerintem az arány az kb 1:10 a párok és a szolo férfiak aránya.
Illetve úgy kell elképzelni, hogy követnek, néznek és közben verik a faszukat még akkor is ha nem csinálsz semmit!
Ha meg valaki csinálja valamit, akkor meg annyian állják körül amennyien csak tudják!
Nyilván akinek ez a dolog bejön annak tetszeni fog, a többiek pedig menekülnek onnan.
Az odajutás könnyű, bár az út vége elég gagyi. A tengerpart közelében le lehet rakni az autót, és onnan kb egy 5 perces sétára van a part. Egyszer érdemes megnézni, de aki nem szereti a ráncigálókat annak nem ajánlanám!
Sziasztok mi Aug-8-13 ig mennénk Rovinj swinger partra első alkalommal bármilyen infót szívesen veszünk.

Nagyon jó hely (idén két hete voltam), de azért itt is érvényes az a megállapítás, ami szinte minden társas összejövetelnél (disco, swinger, fetish buli, stb.) megáll, miszerint: "minden buli akkora, amekkorát te csinálsz"....
Magyarul: ne mástól várd a te szórakoztatásodat... (az ugyanis egy másik műfaj, "színház" a neve...
)
Magyarul: ne mástól várd a te szórakoztatásodat... (az ugyanis egy másik műfaj, "színház" a neve...

A legrosszabb esetben az Amarin kemping bejáratánál ( körforgalom) le lehet parkolni, emlékeim szerint ingyen. Onnan se vészes távolság gyalog.
(Ez egy válasz zzzzz üzenetére (2022. 06. 28. kedd 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 28. kedd 21:11

Köszönöm, és megköszönném, ha megadnád a helyet. A Safari Bar-t meglátogatjuk, köszi!