Igen,minden más változatlan.A BAR ma is zárva volt!Hogy meddig azt nem tudjuk.
Egy kedves ismerős házaspár nem rég volt Rovinjban. Azt mondták, hogy a strandon sokan voltak és élet is volt rendesen. Egy hónap múlva mi is megyünk.
Múlt héten voltam akkor nyitva volt !
Voltak már sokan többnyire olaszok és németek ! (Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2026. 05. 27. szerda 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Voltak már sokan többnyire olaszok és németek ! (Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2026. 05. 27. szerda 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen,pénteken újra kinyitották!
(Ez egy válasz Sanyi 36 üzenetére (2026. 06. 05. péntek 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 05. péntek 08:16
Múlt héten voltam akkor nyitva volt !
Voltak már sokan többnyire olaszok és németek !
Voltak már sokan többnyire olaszok és németek !
Egy forgalmasabb időpontban mennyi aktívan szexelő pár van a Punta Krizen egyszerre?
A délelőttök viszonylag nyugodtan szoktak telni. Délután, amikor már sokan vannak, előfordul, hogy bármerre nézel, mindenhol párok foglalkoznak egymässal,szexelnek. Ilyenkor a legjobb, mert a farokverők is jobban eloszlanak, így kevésbé zavaróak.
(Ez egy válasz Daniellisz üzenetére (tegnap 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 14:41
Egy forgalmasabb időpontban mennyi aktívan szexelő pár van a Punta Krizen egyszerre?
Sziasztok tudom hogy nem
Rovinde hátha? Simuniban találhato strandról tudna valaki mondani valamit?
Rovinde hátha? Simuniban találhato strandról tudna valaki mondani valamit?

Catwumen

Nikol